Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μα με χυμό ανανά δε λεγατε;;;

χαχαχαχχα και χημο αλλα  και καφε ολα μαζι αααα η θα παρεις απο ολα ηηη δεν ξερω τι θα γινει χαχααχχα!:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 30 λεπτά , Ungry girl είπε:

ευχαριστω μαριλιακι μου ναι θα το συνεχισω και απο βδομαδα θα ρωτησω τον γιατρο που ξερει σιγουρα να μου :-Dπει!!!

Ίσως απλά να μην ήξερε και ο γιατρός σου ότι έχουν και οι βιταμίνες σου φυλλικο.  Με τόσα που κυκλοφορούν.  Πάντως υπερδιπλάσια δόση για πρόληψη τότε ναι καλύτερα ρωτά  τον πρώτα!!

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

χαχαχαχχα και χημο αλλα  και καφε ολα μαζι αααα η θα παρεις απο ολα ηηη δεν ξερω τι θα γινει χαχααχχα!:-D

Χυμό ανανά  με καφέ δεν ξέρω... μην μας πάει μετά.... τρεχάτε ποδαράκια  να μην σας.... (δεν λέω το υπολοιπο) και κατηγορηθεί ότι κάτι είχε το κέικ της @MelinaFo

yplDp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, marillia είπε:

Πάντως κορίτσια το φιλικό οξύ αν είναι παραπάνω δεν πειράζει!!Εγώ είχα κάνει εξέταση αίματος και είχε όριο 200 και είχα 250 και ο γιατρός μου είπε δεν πειράζει.Το λιγότερο μας ανησυχεί.Βέβαια πάντα 'ότι και να λέμε τον γιατρό μας συμβουλευόμαστε!!!

@Ungry girlΚοριτσάκι μου όλα θα πάνε μια χαρά!!!Το καλό είναι ότι οι ορμονολογικές είναι μια χαρα.Σίγουρα μέχρι να βγεί μια άκρη με την ενδομητρίωση θα υπάρχει ένα άγχος!!!

κατι μπερδευεις κοριτσι...το φυλλικο εχει οριο το 20... ειδικα εκει που κανουμε και οι δυο εξετασεις ειναι σιγουρο αυτο..χαχα

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

κατι μπερδευεις κοριτσι...το φυλλικο εχει οριο το 20... ειδικα εκει που κανουμε και οι δυο εξετασεις ειναι σιγουρο αυτο..χαχα

Βαριέμαι να το κοιτάξω τώρα.Μπορεί να θυμάσαι καλύτερα,Μπορεί να είναι 20 και να είχα 25!!!Σημασία έχει ότι ήταν παραπάνω και απόρησε ο παθολόγος μου.Οταν του είπα έπινα filicine λόγω εγκυμοσύνης μου είπε εντάξει.Λέω πειράζει?Μου απάντησα όχι!!Και ρώτησα και τον γυναικολόγο μου!!Καλά δεν είπαμε να είναι και στο Θεό χαχαχχαχ

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Κοριτσια μου πηρα την αποφαση να σας αποχαιρετησω... Νομιζω το κλιμα δεν με σηκωνει... Θα ευχηθω καλη τυχη σε ολες,  εγκυουλες και μη και θα ηθελα να σας ευχαριστήσω για τη συμπαρασταση σας ολο αυτο τον καιρο... Καλη συνεχεια στις προσπαθειες σας και καλη τυχη σας ευχομαι! 

Άσε τα χαζά βρε που μας αποχαιρετά! Θελουμε φωτο ανα μήνα την κοιλιτσα σου!

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , alina80 είπε:

Σου πέτυχε; Το γλάσσο που το έκανες πρώτη φορά; Εγώ πίνω και καφέ! Που μένεις;

Λοιπον το κεικ ειναι ωραιο το γλασο δεν με τρελανε! Γινεται με κρεμα τυρι, βουτυρο με καρυδα κ ζαχαρη! Ειναι πολυ απλο κεικ καροτο του καλιδη 

tpnxp3.png

κορίτσια μου τι κάνετε? μην με κοροϊδεύετε αλλα νομιζω ....νομιζω λεω ότι είδα μια πολυυυυυ άχνη γραμμουλα στο τεστ σήμερα.δεν παίρνω και όρκο βεβαια. θα κάνω το πρωί παλι Μήπως την ξαναδώ η είναι πιο έντονη. Έτσι εξηγείται το πραγμα. άργησα πολύ να κάνω οωρηξια.μαλλον 23 μερα κυκλου.γιατι τοτε γύρισε ο αντρας μου απο ταξίδι και ειχε και αποχή 3 ημερών. αν είναι έτσι ειμαι στην 10η μερα απο την οωρηξια σημερα. υπό φυσιολογικές συνθήκες σημερα σήμερα θα μου τελείωνε η περίοδος. χαχα Κάντε μια προσευχουλα ρε κορίτσια.να δω αύριο πάλι αυτήν την γραμμουλα και δεν με θέλουν τα μάτια μου!

• Μου αρέσει 8

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Λοιπον το κεικ ειναι ωραιο το γλασο δεν με τρελανε! Γινεται με κρεμα τυρι, βουτυρο με καρυδα κ ζαχαρη! Ειναι πολυ απλο κεικ καροτο του καλιδη 

Τελικά τα πιο απλά γλασσα (παίζει ο πληθυντικός εδώ; Κάπως μου χτυπάει) είναι καλύτερα για κέικ. Αυτό που περιγράφεις περισσότερο για γέμιση μου κάνει... Ή για cheesecake..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...