Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

Οποτε μικρακι μ συγκεντρωσε τις εξετασεις σου και την προσοχη σου και δες εναν γιατρο ρωτα ολες σου τις αποριες. Μπορει τα πραγματα να μην ειναι τοσο δυσκολα οπως τα νομιζες! Με ψυχραιμια ολα θα γινουν! Δυνατη κ συγκεντρωμενη και μην φοβασαι τπτ!

ενωητε! σε ευχαριστο ενας ενας ο στοχος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Πάντως κορίτσια το φιλικό οξύ αν είναι παραπάνω δεν πειράζει!!Εγώ είχα κάνει εξέταση αίματος και είχε όριο 200 και είχα 250 και ο γιατρός μου είπε δεν πειράζει.Το λιγότερο μας ανησυχεί.Βέβαια πάντα 'ότι και να λέμε τον γιατρό μας συμβουλευόμαστε!!!

@Ungry girlΚοριτσάκι μου όλα θα πάνε μια χαρά!!!Το καλό είναι ότι οι ορμονολογικές είναι μια χαρα.Σίγουρα μέχρι να βγεί μια άκρη με την ενδομητρίωση θα υπάρχει ένα άγχος!!!

• Μου αρέσει 1

Επειδη διαβαζοντας καθημερινα το τελευταιο διαστημα τις αγωνιες, τα ονειρα, τις επιθυμιες, τα θετικα τεστακια, τις ασχημες εξελιξεις απο ολες εδωμεσα παρολο που ειμαστε ξενες σας νιωθω κοντα μ συγκινουμαι απο τα λογια σας αγωνιω παιρνω δυναμη εμπιστευομαι σκεψεις! Δεν νομιζω οτι τελικα ειμαστε εντελως ξενες...

• Μου αρέσει 4

tpnxp3.png

Just now, marillia είπε:

Πάντως κορίτσια το φιλικό οξύ αν είναι παραπάνω δεν πειράζει!!Εγώ είχα κάνει εξέταση αίματος και είχε όριο 200 και είχα 250 και ο γιατρός μου είπε δεν πειράζει.Το λιγότερο μας ανησυχεί.Βέβαια πάντα 'ότι και να λέμε τον γιατρό μας συμβουλευόμαστε!!!

@Ungry girlΚοριτσάκι μου όλα θα πάνε μια χαρά!!!Το καλό είναι ότι οι ορμονολογικές είναι μια χαρα.Σίγουρα μέχρι να βγεί μια άκρη με την ενδομητρίωση θα υπάρχει ένα άγχος!!!

ευχαριστω μαριλιακι μου ναι θα το συνεχισω και απο βδομαδα θα ρωτησω τον γιατρο που ξερει σιγουρα να μου :-Dπει!!!

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Επειδη διαβαζοντας καθημερινα το τελευταιο διαστημα τις αγωνιες, τα ονειρα, τις επιθυμιες, τα θετικα τεστακια, τις ασχημες εξελιξεις απο ολες εδωμεσα παρολο που ειμαστε ξενες σας νιωθω κοντα μ συγκινουμαι απο τα λογια σας αγωνιω παιρνω δυναμη εμπιστευομαι σκεψεις! Δεν νομιζω οτι τελικα ειμαστε εντελως ξενες...

καποιες που εχουν σινιδηση μελινακι το ιδιο νιωθουν με εσενα! πηστεψε με! νομιζω πως ιδικα με τα θετικα τεστακια χερωμαστε οσο θα χερωμασταν για εμασ τις ιδιες!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , MelinaFo είπε:

Είσαι πολύ γλυκό κορίτσι!!!Και γω ξυπνάω το πρωί,φτιαχνώ καφεδάκι ή τσαγάκι και περιμένω να διαβάσω τα νέα σας!!Ειδικά όταν περιμένουμε χοριακή!!!Εγώ κι όλας γράφτηκα εδώ μετά την αποβολή μου και με βοηθήσαν πολύ τα κορίτσια!!

• Μου αρέσει 2

Κοριτσια μου πηρα την αποφαση να σας αποχαιρετησω... Νομιζω το κλιμα δεν με σηκωνει... Θα ευχηθω καλη τυχη σε ολες,  εγκυουλες και μη και θα ηθελα να σας ευχαριστήσω για τη συμπαρασταση σας ολο αυτο τον καιρο... Καλη συνεχεια στις προσπαθειες σας και καλη τυχη σας ευχομαι! 

cO4Yp3.png

Just now, marillia είπε:

Είσαι πολύ γλυκό κορίτσι!!!Και γω ξυπνάω το πρωί,φτιαχνώ καφεδάκι ή τσαγάκι και περιμένω να διαβάσω τα νέα σας!!Ειδικά όταν περιμένουμε χοριακή!!!Εγώ κι όλας γράφτηκα εδώ μετά την αποβολή μου και με βοηθήσαν πολύ τα κορίτσια!!

Ναι και γω μετα την αποβολη ακριβως! Και απο τοτε εχω μαθει απειρα και εχω χαρει τοσο πολυ, διαβαζα παλια ποστ με θετικα τεστακια που σημερα εχουν γεννηθει μωρακια!!! Ποσο υπεροχο ειναι ολο αυτο!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Just now, MelinaFo είπε:

Ναι και γω μετα την αποβολη ακριβως! Και απο τοτε εχω μαθει απειρα και εχω χαρει τοσο πολυ, διαβαζα παλια ποστ με θετικα τεστακια που σημερα εχουν γεννηθει μωρακια!!! Ποσο υπεροχο ειναι ολο αυτο!

Εγω διάβαζα πριν μείνω έγκυος και έμαθα τι είναι χοριακή και πολλά άλλα.Και συνεχίζω να μαθαίνω!!Στείλε φότο το κεικ!!!Δεν έχω καταλάβει πως στέλνουμε φότο βεβαια!!

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

Επισης θα σας κερνουσα και κεικ καροτο με γλασο και φυσικα καφεδακι σε αυτες που επιτρεπεται να πινουν χαχαχαχαχ !!!!

χαχαχαχχαα εγω πινω θα ερχομουν αλλα εισαι λιγο μακρια! στειλτο με την κουριερ χεεχεχε

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Κοριτσια μου πηρα την αποφαση να σας αποχαιρετησω... Νομιζω το κλιμα δεν με σηκωνει... Θα ευχηθω καλη τυχη σε ολες,  εγκυουλες και μη και θα ηθελα να σας ευχαριστήσω για τη συμπαρασταση σας ολο αυτο τον καιρο... Καλη συνεχεια στις προσπαθειες σας και καλη τυχη σας ευχομαι! 

ΒΡΕ ανεμωνη τι εγινε? οχι κ να αποχαιρετησεις! ορμονες εγκυνοσυνης βρε εδω μιλαμε ανοικτα μην παρεξηγιεστε ολα καλα δεν χρειαζεται να μαλωνουμε. μια χαρα δεν τα λεγαμε τοσες μερες.?

2 ώρες πρίν, orianna είπε:

2 χρονια; Εγώ 5 μήνες την ξέρω τις 3 ωορρηξίες παίζει να τις έχει χάσει. Επίσης ένας γιατρός που την βλέπει πρώτη φορά κ του λέει ότι από εξετάσεις δεν έχει κάνει τίποτα κ υπερηχο πρώτη φορά έκανε θα μπορούσε να είναι λίγο πιο επιφυλακτικος μέχρι να δει εξετάσεις πρίν πει για ενδομητρίωση κ τι βαθμού κιόλας; Με τι σκεπτικό της το αποκλείεις;

κοιτα ο γιατρος ισως της ειπε για λαπαροσκοπηση επειδη ειδη προσπαθει ελευθερα 2 χρονια. ναι σιγουρα ωορηξιες θα εχει χασει αλλα γενικα αν ακουσει κανεις δυο χρονια ελευθερο σεξ χωρις καμια συλληψη 25 χρονων κοπελα χτυπαει καμπανακι για τους γιατρους!! γενικα ομως εννοειτε οτι εχει πιθανοτητες αν προσπαθησει μελετημενα εξαλλου κ η ενδομητροιωση αλλαζει κ απο μονη της ειδικα σε τοσο μικρες ηλικιες καποια πραγματα βελτιωνονται αλλα οι γιατροι ειναι ωμοι σε τετοια θεματα πολλες φορες.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , MelinaFo είπε:

Επισης θα σας κερνουσα και κεικ καροτο με γλασο και φυσικα καφεδακι σε αυτες που επιτρεπεται να πινουν χαχαχαχαχ !!!!

Φέρε ένα κομμάτι εδώ Αθήνα... Εγώ δεν θέλω τώρα γλύκα η μπέμπα μου όμως θα το τσακίσει! Σου πετυχε;;

πρίν από 18 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Πουθενά δεν πας!! Για πες από συμπτώματα πως πας;;;;;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Φέρε ένα κομμάτι εδώ Αθήνα... Εγώ δεν θέλω τώρα γλύκα η μπέμπα μου όμως θα το τσακίσει! Σου πετυχε;;

παει μονο μαζι με καφε εσυ πινεις? χααχχααχα

πρίν από 18 λεπτά , marillia είπε:

Εγω διάβαζα πριν μείνω έγκυος και έμαθα τι είναι χοριακή και πολλά άλλα.Και συνεχίζω να μαθαίνω!!Στείλε φότο το κεικ!!!Δεν έχω καταλάβει πως στέλνουμε φότο βεβαια!!

Σου πέτυχε; Το γλάσσο που το έκανες πρώτη φορά; Εγώ πίνω και καφέ! Που μένεις;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...