Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, ritaki13 είπε:

ποναω γενικα υποφερτα. δλδ κανα δυο ωρες κ μετα οκ.αλλα τωρα τελευταια με πιανει λιποθυμια κ εντονος πονος και πολυ αιμα ρε παιδι μου. για αυτο προβληματιστηκα

το πολυ αιμα δεν ξερω κατα ποσο ειναι συμτωμα ενδομητριωσης αλλα ο εντονος πονος απο σο ξερω λενε ειναι! βεβαια ο πονος δεν ειναι απαρετητος για ενδομητριωση ετσι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 9 λεπτά , Ungry girl είπε:

καλα ναι συγουρα ολα μαζι θα φτενε οχι ενα δεν ειναι μονο οτι σκευτωμαι το ποτε!

να μανι μανι αν πρεπει να μαζεψω τα χρηματα για τη λαμπαροσκοπηση θα πιασει ανοιξη και ανμου σταματησει και για ενα 6 μηνο την περιοδο και μεχρι να μηνω καιολα αυτα αν πανε μεγρηγοτη ροη φοβαμαι οτι πρεπει να βρω εναν πολυ καλο γιατρο και δεν ξερω που!

σε ποια περιοχη εισαι? 

@orianna και @Nati85  τωρα που ειχα παει τον ρωτησα να τα παρω για βοηθημα και μου λεει ε παρτα σα να μου λεει τα παρεις δεν τα παρεις εχεις ενδομητριαση κοπελα μου αν δεν κανεις λαμπαροσκοπιση δεν γινεται τιποτα χαχαχαχχα! και ετσι τα ξεκινησα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , ritaki13 είπε:

ποναω γενικα υποφερτα. δλδ κανα δυο ωρες κ μετα οκ.αλλα τωρα τελευταια με πιανει λιποθυμια κ εντονος πονος και πολυ αιμα ρε παιδι μου. για αυτο προβληματιστηκα

εχεις κανει γενικη κ σιδηρο προσφατα?

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

λιγο εξω απο την αθηνα ειμαι ευβοια δεν ξερω αν ξερεις!

α γιατι εχω στην αθηνα εναν πολυ καλο, μιας φιλης μου της ειχανε πει τραγικα πραγματα κ ειχε χασει 2 παιδακια κ πηγε σ αυτον κ σωθηκε. μηπως απλα να επαιρνες μια γνωμη

πρίν από 1 λεπτό , ritaki13 είπε:

α γιατι εχω στην αθηνα εναν πολυ καλο, μιας φιλης μου της ειχανε πει τραγικα πραγματα κ ειχε χασει 2 παιδακια κ πηγε σ αυτον κ σωθηκε. μηπως απλα να επαιρνες μια γνωμη

ειναισε ιδιοτικο? αν θες στειλε μου ονομα..

Κατι ασχετο κοριτσια εχω απο την προηγουμενη βδομαδα που αρχισε να με ποναει το αυτι μου.ε το αφησα δεν πονουσε πολυ σαββατο βραδυ μεγαλυτερος πονος.παιρνω πονσταν με αφησε πηρα κατι σταγονες απο το φαρμακειο την κυριακη καπως με ανακουφησαν αλλα σημερα με ξαναπιασε αντε να τρεχω στον ορλ δεν θελω να παω αλλα μαλλον δεν θα το αποφυγω!ασχετο εντελως αλλα να πω τον πονο μου γιατι με πονεσε παλι τωρα!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου τι κανετε? οι εξετασεις σου @Ungry girl ειναι πολυ καλες.για την C125 δεν δειχνει παντα την ενδομητριωση δεν ειναι κ τοσο ασφαλης εξεταση. τωρα καλο ειναι να παρεις κ μια δευτερη γνωμη για το τι πρεπει να κανεις με την ενδομητροιωση για να εισαι κ σιγουρη. σιγουρα δεν ειναι ειναι ενθαρυντικο το οτι προσπαθεις 2 χρονια χωρις αποτελεσμα γιαυτο κ ο γιατρος δεν σου δινει πολλες ελπιδες αν δεν ειχες προσπαθησει θα ηταν διαφορετικα πιστευω δεν θα στο απεκλειε. 

@Papaki@ @caramel_83 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα καλα σας λογια νομιζω οτι το πηρα οκ αυτη την φορα κ συνεχιζω ακαθεκτη. Σημερα μου ηρθε κ κατι σαν περιοδος τελως παντων οτι ειχε απομεινει φανταζομαι βγαζω γιατι μεσα σε δυο εβδομαδες ειχα τρεις φορες αιμα κ λογικα η χοριακη θα εχει μηδενισει περιμενω αποτελεσματα το βραδυ. οποτε τωρα ελπιζω να μην μου χαλασει ο κυκλος κ να συνεχισω απο εκει που το αφησα!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα καλα σας λογια νομιζω οτι το πηρα οκ αυτη την φορα κ συνεχιζω ακαθεκτη. Σημερα μου ηρθε κ κατι σαν περιοδος τελως παντων οτι ειχε απομεινει φανταζομαι βγαζω γιατι μεσα σε δυο εβδομαδες ειχα τρεις φορες αιμα κ λογικα η χοριακη θα εχει μηδενισει περιμενω αποτελεσματα το βραδυ. οποτε τωρα ελπιζω να μην μου χαλασει ο κυκλος κ να συνεχισω απο εκει που το αφησα!!!

Eμένα κορίτσι μου μετά την αναρρόφση έκανε 37 μέρες κύκλο αλλά ο επόμενος μια χαρά.Μη σου πω έγινε η περίοδος όπως είχα πιο μικρή :P

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Eμένα κορίτσι μου μετά την αναρρόφση έκανε 37 μέρες κύκλο αλλά ο επόμενος μια χαρά.Μη σου πω έγινε η περίοδος όπως είχα πιο μικρή :P

ωραια να δουμε κ εγω εχω μια ελπιδα οτι θα φτιαξουν διαφορα μετα απο αυτη την φαση καθε εμποδιο για καλο δε λενε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...