Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, orianna είπε:

λοιπον ειναι πολυ καλες οι εξετασεις σου..δεν φαινεται απο την εξεταση να υπαρχει ενδομητριωση..ειναι κ πολυ χαμηλος ο δεικτης..απλα  η εξεταση αυτη απο μονη της δεν μπορει να βγαλει διαγνωση..αλλα ειναι πολυ θετικο το οτι δεν ειναι ανεβασμενη...εχεις και μικρη ελλειψη σε βιταμινη d. αλλα δεν πειραζει οι περισσοτερες το εχουμε...θα παρεις συμπληρωμα...

καλα φανταζομαι πως η βιταμινη d  δεν ειναι κατι που δεν αφηνει να γινει η συλληψη.. τωρα βεβαι οη ca 125  με ανχωσε λιγο γιατι οντως δεν μπορεις απο αυτο και μονο ναδεις αν εχεις ενδομητριωση..αλλα και να πεταξω 2000 για λαμπαροσκοπηση και να μηνεχω τελεικα ενδομητριωση και αυτο θεμα ειναι...φφφ δεν ξερω ευχαριστω παντος!

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλα κανουν τα μυαλα σου!!! Κ γω σημερα εχω μια χαρα ανεξηγητη! Του τρελου ρε παιδι μ χωρις λογο χαχαχαχα

χαχαχαχα ναι ειναι κατι μερες πουκατι παθενουμε και εχουμε μια ανεξηγητη χαρα μαλλον λογο του καιρου για εμενα τουλαχιστων!

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

καλα φανταζομαι πως η βιταμινη d  δεν ειναι κατι που δεν αφηνει να γινει η συλληψη.. τωρα βεβαι οη ca 125  με ανχωσε λιγο γιατι οντως δεν μπορεις απο αυτο και μονο ναδεις αν εχεις ενδομητριωση..αλλα και να πεταξω 2000 για λαμπαροσκοπηση και να μηνεχω τελεικα ενδομητριωση και αυτο θεμα ειναι...φφφ δεν ξερω ευχαριστω παντος!

Λενε οτι παιζει ρολο και η βιταμινη d στην συλληψη παντως.και εγω παιρνω συμπληρωμα καλα οχι οτι μονο αυτο φταιει ισως συνδιασμος πραγματων αλλα λιγο το ενα λιγο το αλλο εμποδιζουν την συλληψη.εισαι νεο κοριτσι εχεις ολο τον χρονο μπροστα σου μην απελπιζεσαι στο εχω ξαναπει!!θα κανεις σιγουρα παιδι αυτο να σκεφτεσαι και οχι το ποτε θα κανεις!

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Ungry girl είπε:

θα πας και σε αλλον γυναικολογο...και δεν θα πεις οτι πηγες αλλου και σου ειπαν για κυστες και ενδομητριωση..να δεις τι θα σου πει αυτος απο μονος του..και γω ποναω στην περιοδο αλλα παιρνω παυσιπονο και με περναει...παλια επαιρνα ντεπον και δεν με επιανε σωστα...δοκιμασα πολλα κ το καλυτερο το βρηκα πριν λιγους μηνες...το nurofen express για πονους περιοδου...με πιανει καλα..μπορει να μην εχεις βρει το χαπι που σου ταιριαζει...

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Λενε οτι παιζει ρολο και η βιταμινη d στην συλληψη παντως.και εγω παιρνω συμπληρωμα καλα οχι οτι μονο αυτο φταιει ισως συνδιασμος πραγματων αλλα λιγο το ενα λιγο το αλλο εμποδιζουν την συλληψη.εισαι νεο κοριτσι εχεις ολο τον χρονο μπροστα σου μην απελπιζεσαι στο εχω ξαναπει!!θα κανεις σιγουρα παιδι αυτο να σκεφτεσαι και οχι το ποτε θα κανεις!

καλα ναι συγουρα ολα μαζι θα φτενε οχι ενα δεν ειναι μονο οτι σκευτωμαι το ποτε!

να μανι μανι αν πρεπει να μαζεψω τα χρηματα για τη λαμπαροσκοπηση θα πιασει ανοιξη και ανμου σταματησει και για ενα 6 μηνο την περιοδο και μεχρι να μηνω καιολα αυτα αν πανε μεγρηγοτη ροη φοβαμαι οτι πρεπει να βρω εναν πολυ καλο γιατρο και δεν ξερω που!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

ειχα και γω ελλειψη..ειχα οσο η ungry.αλλα εμεινα...μου ειχε πει ο ενδοκρινολογος να παω σεπτεμβριο να μου δωσει..μετα τον πηρα τηλ τον σεπτεμβριο και μου ειπε ελα νοεμβριο εχει ακομα ηλιο κ τελικα δεν προλαβα να παω..ειχα ξεκινησει ομως τα pregnacare his and hers που εχουν λιγη d μεσα.. @Ungry girl πηρες βιταμινες που ειπαμε?

6penp2.png

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

θα πας και σε αλλον γυναικολογο...και δεν θα πεις οτι πηγες αλλου και σου ειπαν για κυστες και ενδομητριωση..να δεις τι θα σου πει αυτος απο μονος του..και γω ποναω στην περιοδο αλλα παιρνω παυσιπονο και με περναει...παλια επαιρνα ντεπον και δεν με επιανε σωστα...δοκιμασα πολλα κ το καλυτερο το βρηκα πριν λιγους μηνες...το nurofen express για πονους περιοδου...με πιανει καλα..μπορει να μην εχεις βρει το χαπι που σου ταιριαζει...

μπα οχι οσο για τον πονο ειναιμεγαλο κοματι! επερνα επι χρονια πολλα το μεσουνιν και αποφασησα να τα κοψω γιατι μια νοσοκομα γειτονησα με φοβησε πολυ γι αυτα τα χαπια και εχω κανα 3 χρονια που επερνα παναντολ εξτρα καιμια χαρα 2 μηνες ομως τωρα δεν μεπιανει ουτε το μεσουλιν σκεψου τωρα στην τελευταια μου περιοδο πηρα σε2 μερες 5 παναντολ και 2 μεσουλιν

καλα ναι συγουρα ολα μαζι θα φτενε οχι ενα δεν ειναι μονο οτι σκευτωμαι το ποτε!

να μανι μανι αν πρεπει να μαζεψω τα χρηματα για τη λαμπαροσκοπηση θα πιασει ανοιξη και ανμου σταματησει και για ενα 6 μηνο την περιοδο και μεχρι να μηνω καιολα αυτα αν πανε μεγρηγοτη ροη φοβαμαι οτι πρεπει να βρω εναν πολυ καλο γιατρο και δεν ξερω που!

Καλα κατσε να δουμε μπορει να μην χρειαστει να γινει ολο αυτο!οπως σου ειπε η @orianna κανε μην πεις κατι στον αλλο γιατρο να δουμε τι θα σου πει.καποια κοπελα μας ελεγε εδω οτι ο ενας γιατρος της εβρισκε κυστη και οτι επρεπε να την αφαιρεσουν και στο δημοσιο νοσοκομειο που πηγε της ελεγεο γιατρος δεν εχεις τιποτα.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

ειχα και γω ελλειψη..ειχα οσο η ungry.αλλα εμεινα...μου ειχε πει ο ενδοκρινολογος να παω σεπτεμβριο να μου δωσει..μετα τον πηρα τηλ τον σεπτεμβριο και μου ειπε ελα νοεμβριο εχει ακομα ηλιο κ τελικα δεν προλαβα να παω..ειχα ξεκινησει ομως τα pregnacare his and hers που εχουν λιγη d μεσα.. @Ungry girl πηρες βιταμινες που ειπαμε?

ε ναι ξεκινησα τωραεχω 15 μερες περνω τα pregnacare conseption και το πρωι filicine

μπα οχι οσο για τον πονο ειναιμεγαλο κοματι! επερνα επι χρονια πολλα το μεσουνιν και αποφασησα να τα κοψω γιατι μια νοσοκομα γειτονησα με φοβησε πολυ γι αυτα τα χαπια και εχω κανα 3 χρονια που επερνα παναντολ εξτρα καιμια χαρα 2 μηνες ομως τωρα δεν μεπιανει ουτε το μεσουλιν σκεψου τωρα στην τελευταια μου περιοδο πηρα σε2 μερες 5 παναντολ και 2 μεσουλιν

μεσουλιντ να μην ξανα παρεις...ΠΟΤΕ ...καραμελες τα εκανες...ειναι πολυ σκατα χαπια...δοκιμασε αυτο που σου ειπα την αλλη φορα..

6penp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Nati85 είπε:

Καλα κατσε να δουμε μπορει να μην χρειαστει να γινει ολο αυτο!οπως σου ειπε η @orianna κανε μην πεις κατι στον αλλο γιατρο να δουμε τι θα σου πει.καποια κοπελα μας ελεγε εδω οτι ο ενας γιατρος της εβρισκε κυστη και οτι επρεπε να την αφαιρεσουν και στο δημοσιο νοσοκομειο που πηγε της ελεγεο γιατρος δεν εχεις τιποτα.

καλα ναι δεν λεω γινονται και αυτα αλλα εκτος οτι δεν νομιζω ο γιατροςνα εκανε λαθος σε αυτο που ειδε που μακαρι να εκανε δηλαδη αλλα και απο την αλλη σε συνδιασμο οτι προσπαθω εδω και 1,5 χρονο την ψιλιαστικε περισσοτερο!

πρίν από 26 λεπτά , Ungry girl είπε:

αντε με το καλο πονας πολυ στην περιοδο και εσυ?

ποναω γενικα υποφερτα. δλδ κανα δυο ωρες κ μετα οκ.αλλα τωρα τελευταια με πιανει λιποθυμια κ εντονος πονος και πολυ αιμα ρε παιδι μου. για αυτο προβληματιστηκα

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

Ναι οντως το θυμαμαι που το ειχες πει.ναι ενταξει σιγουρα δεν ειναι αυτο το προβλημα αλλα μην μαζευονται πολλα.καλο ειναι να παρεις βιταμινες @Ungry girl θα το συζητησεις με τον επομενο γιατρο αν δεν θες να παρεις απο μονη σου.

Πηρες βιταμινες οκ γραψε λαθος τωρα το ειδα!! 

Επεξεργάστηκαν by Nati85

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, orianna είπε:

μεσουλιντ να μην ξανα παρεις...ΠΟΤΕ ...καραμελες τα εκανες...ειναι πολυ σκατα χαπια...δοκιμασε αυτο που σου ειπα την αλλη φορα..

ναι θα το δοκιμασω σου λεω τα μεσουλιντ τα επερνα χρονιααα πανω απο 8 εχω 3 χρονια που τα εκοψα και τους 2 μηνες που δεν αντεχα με τιποτα πιρα2 δεν περνω τα αποφευγω οσομπορω! θα το δοκιμασω και αυτο που μ ειπες!

ε ναι ξεκινησα τωραεχω 15 μερες περνω τα pregnacare conseption και το πρωι filicine

ΜΑΡΙ  το φελισιν θα το κοψεις...ποιος σου ειπε να τα παρεις και τα δυο?το pregnacare εχει μεσα οσο ενα χαπι φελισιν...ειναι σαν να παιρνεις διπλη ποσοτητα εσυ τωρα..

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...