Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

τελειο ειναι ..εγω νομιζω ειχα 10...σιγα μην εχεις ενδομητριωση..δεν εχει διπλα φυσιολογικες τιμες στην ca125?πρεπει να ειναι κατω απο 35 στο δικο μου εργαστηριο...επισης δεν καταλαβαινω την d3...ποσο εχεις?1.25η 24.15

οι υπολοιπες ειναι τελειες.

οχι δηπλα απο την ca125 leei αποτελεσματα 11 και τ.αναφορας <35u ml kai h d3 24,15 

καλα μπερδεψα τα γραμματα μια αγγλικα μια ελληνικα!

λες να μην εχω ενδομητριωση ?????

και ηκυστη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

τελειο ειναι ..εγω νομιζω ειχα 10...σιγα μην εχεις ενδομητριωση..δεν εχει διπλα φυσιολογικες τιμες στην ca125?πρεπει να ειναι κατω απο 35 στο δικο μου εργαστηριο...επισης δεν καταλαβαινω την d3...ποσο εχεις?1.25η 24.15

οι υπολοιπες ειναι τελειες.

τωρα που ειπες ενδομητριωση, μου ειπε ο ενδοκρινολογος οτι αν εχω δυσμηνοροια πολλους μηνες να το κοιταξω για ενδομητριωση. εχει τυχει σε καμια να εχει δυσμηνοροια ενα μηνα τυχαια? διαβασα διαφορα κ αγχωθηκα! 

πρίν από 1 λεπτό , ritaki13 είπε:

τωρα που ειπες ενδομητριωση, μου ειπε ο ενδοκρινολογος οτι αν εχω δυσμηνοροια πολλους μηνες να το κοιταξω για ενδομητριωση. εχει τυχει σε καμια να εχει δυσμηνοροια ενα μηνα τυχαια? διαβασα διαφορα κ αγχωθηκα! 

εγω παντος δεν εχω τιποτα απο σημτωματα ενδομητριωσης παρα μονο βεβαια πονο στην περιοδο αυτο το μηνα ποναγα φριχτα οταν ομως λεμε φριχτα δεν φανταζεστε ποσο και αλλον ενα μηνα εμενα παντος ο γιατρουκος μου ειπαι για ενδομητριωση κατα τα αλλα τοσα χρονια δεν ειχα τοσο τραγικο πονο! δεν εχω αλλη πληροφορεια εγω!

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Νομιζω χωρις να ξερω κ πολλα ενδομητριωση απο 30 και πανω η ca125!!!!!  Τι γινεται????

ρε μη μου λετε τετοια ειμαι βλαμενο θα αρχισω να χερωμαι χαχαχχαχα!

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

εγω παντος δεν εχω τιποτα απο σημτωματα ενδομητριωσης παρα μονο βεβαια πονο στην περιοδο αυτο το μηνα ποναγα φριχτα οταν ομως λεμε φριχτα δεν φανταζεστε ποσο και αλλον ενα μηνα εμενα παντος ο γιατρουκος μου ειπαι για ενδομητριωση κατα τα αλλα τοσα χρονια δεν ειχα τοσο τραγικο πονο! δεν εχω αλλη πληροφορεια εγω!

ρε μη μου λετε τετοια ειμαι βλαμενο θα αρχισω να χερωμαι χαχαχχαχα!

βασικα σε δυο βδομαδες εχω ραντεβου με τον γυναικολογο οποτε θα του πω να μου εξετασεις για ολα γιατι δενεχω κανει ποτε περα απο τεστ παπ. υποθετω θα τα τσεκαρουμε ολα και θα μου πει :-)

Διαφημίσεις

@Ungry girl νομιζω ειναι πολυ καλες και εγω δεν καταλαβα για την d3 μαλλον εχεις καποια ελλειψη θα σου πει και ο γιατρος.μπραβο κοριτσακι!το ρπομενο βημα ειναι η σαλπιγγογραφια?

@MelinaFo μεγα λαθος επρεπε εστω να βαλεις κομματακια ανανα μεσα.κατι εστω μην ξεχνιομαστε!! Πολυ νοστιμο μου φαινεται το κεκακι σου ανετα το ετρωγα τωρα! 

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, ritaki13 είπε:

βασικα σε δυο βδομαδες εχω ραντεβου με τον γυναικολογο οποτε θα του πω να μου εξετασεις για ολα γιατι δενεχω κανει ποτε περα απο τεστ παπ. υποθετω θα τα τσεκαρουμε ολα και θα μου πει :-)

αντε με το καλο πονας πολυ στην περιοδο και εσυ?

Just now, Nati85 είπε:

@Ungry girl νομιζω ειναι πολυ καλες και εγω δεν καταλαβα για την d3 μαλλον εχεις καποια ελλειψη θα σου πει και ο γιατρος.μπραβο κοριτσακι!το ρπομενο βημα ειναι η σαλπιγγογραφια?

@MelinaFo μεγα λαθος επρεπε εστω να βαλεις κομματακια ανανα μεσα.κατι εστω μην ξεχνιομαστε!! Πολυ νοστιμο μου φαινεται το κεκακι σου ανετα το ετρωγα τωρα! 

Χαχαχα θα το σερβιρω με χυμο ανανα πιανεται???? Α ρε μεντιουμ τι μ κανεις!!!

tpnxp3.png

Just now, Nati85 είπε:

αχαχαχα οντος @MelinaFo  δεν ξερω αν ειναι καλες δεν ξερω τιποτα ναι την τεταρτη εχω τη σαλπιγγογραφια αντενα δουμε και εκει!

Just now, Ungry girl είπε:

αχαχαχα οντος @MelinaFo  δεν ξερω αν ειναι καλες δεν ξερω τιποτα ναι την τεταρτη εχω τη σαλπιγγογραφια αντενα δουμε και εκει!

Καλα θα πας σε αλλο γυναικολογο για δευτερη γνωμη δεν το συζηταμε αυτο!!! Δεν παει να πει μια κυστη και ενδομητριωση παντως.χωρις να λεω οτι εχεις η δεν εχεις φυσικα και δεν ξερω.μπορει να μην ειναι τοσο απελπιστικα που στα ειπε ομως.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κανε κ αυτο. Κατι μ λεει οτι μαλλον δεν εχεις κατι σοβαρο ισως καμια κυστη κ πονας! Δεν ξερω κ πολλα. Θα εχεις καλα νεα!

tpnxp3.png

πρίν από 4 λεπτά , MelinaFo είπε:

Χαχαχα θα το σερβιρω με χυμο ανανα πιανεται???? Α ρε μεντιουμ τι μ κανεις!!!

Ναι ενταξει καλος και ο χυμος ανανας πιανεται..η τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν κανεις ενα κοκτειλ με ανανα?καλο κι αυτο αχχαχαχα

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλα θα πας σε αλλο γυναικολογο για δευτερη γνωμη δεν το συζηταμε αυτο!!! Δεν παει να πει μια κυστη και ενδομητριωση παντως.χωρις να λεω οτι εχεις η δεν εχεις φυσικα και δεν ξερω.μπορει να μην ειναι τοσο απελπιστικα που στα ειπε ομως.

μακαρι να μην ειναι ετσι μακαρι..οτι αλλο να λυνεται ας ειναι!φυσικα καιθα παω και σεαλλον το σηντομοτερο!

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Κανε κ αυτο. Κατι μ λεει οτι μαλλον δεν εχεις κατι σοβαρο ισως καμια κυστη κ πονας! Δεν ξερω κ πολλα. Θα εχεις καλα νεα!

αχχ μακαρι τωραπιραναερα τα μιαλα μου χαχαχα!

μακαρι για ολες μας να πανε ολα καλα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

λοιπον ειναι πολυ καλες οι εξετασεις σου..δεν φαινεται απο την εξεταση να υπαρχει ενδομητριωση..ειναι κ πολυ χαμηλος ο δεικτης..απλα  η εξεταση αυτη απο μονη της δεν μπορει να βγαλει διαγνωση..αλλα ειναι πολυ θετικο το οτι δεν ειναι ανεβασμενη...εχεις και μικρη ελλειψη σε βιταμινη d. αλλα δεν πειραζει οι περισσοτερες το εχουμε...θα παρεις συμπληρωμα...

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

μακαρι να μην ειναι ετσι μακαρι..οτι αλλο να λυνεται ας ειναι!φυσικα καιθα παω και σεαλλον το σηντομοτερο!

αχχ μακαρι τωραπιραναερα τα μιαλα μου χαχαχα!

μακαρι για ολες μας να πανε ολα καλα!

Καλα κανουν τα μυαλα σου!!! Κ γω σημερα εχω μια χαρα ανεξηγητη! Του τρελου ρε παιδι μ χωρις λογο χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...