Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Δήμητρα1988 είπε:

ναι ναι μου ελεγε οτι ειναι σε ενα φορουμ και οτι υπαρχουν κοριτσια που γνωριουν πολλα και συζητανε και γραφτηκα και εγω και οντως ειναι οπως τα λεει! με βοηθατε και μενα πολυ!

ααα πολυ ωραιο αυτο που ειστε φιλες :) 

εγω κοριτσια δεν το εχω πει πουθενα, μονο οι 2 μας το ξερουμε, συν οτι εχουμε αποφασισει οταν θα ειμαι εγκυος να μην το πουμε πουθενα μονο αν χρειαστει, ουτε στους γονεις μας... μονο οταν θα εχει περασει λιγο ο καιρος και εχουν παει ολα καλα, τοτε θα τους το πουμε

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

ααα πολυ ωραιο αυτο που ειστε φιλες :) 

εγω κοριτσια δεν το εχω πει πουθενα, μονο οι 2 μας το ξερουμε, συν οτι εχουμε αποφασισει οταν θα ειμαι εγκυος να μην το πουμε πουθενα μονο αν χρειαστει, ουτε στους γονεις μας... μονο οταν θα εχει περασει λιγο ο καιρος και εχουν παει ολα καλα, τοτε θα τους το πουμε

και εμενα το ξερει η μαρια και αλλη μια φιλη μου που ζει στο εξωτερικο...και εμεις πιστευω δε θα το πουμε νωρις νωρις αν και ποιστευω οτι θα θελω να βγω με τη ντουντουκα!!!

Καλησπερα κοριτσια χαμος εεεε 15 σελιδες ουαουυυυυυ!!!!

@Δήμητρα1988 δεν θελω να σε ιεσω αλλα κανε ενα τεστακι σημερα θα μας σκασεις και εσυ χαχαχαχχαα! μπορει καινα ειναι το καλητερο δωρο για αυριο!

@MelinaFo δεν μας τα λες καλαα εεεε!!! κεικ καροτο???? κεικ ανανα ειπαμε χααχχαχααχα!

@Nati85 αδιαθετησα και πεθανα και στον πονο! δεν ξερω τι γινεται ισως οντως να φτεει η ενδομητριωση! εκανα εξετασεις και σημερα πηρα και τα αποτελεσματα!

@ΜΟΙΡΙΑΝΗ καλος ηρθες!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Nati85 είπε:

Κανετε παρεουλα μαζι?μενετε κοντα?μπραβο κοριτσια να λετε τα δικα σας!!αντε παρε αποφαση να το κανεις!!

@Ungry girl αδιαθετησες κανονικα τι εγινε?πηγες για εξετασεις?

Με γλασο ε??πολυ ωραιο.πως το κανεις το γλασο?

Ειδα μια συνταγη του καλιδη με βουτυρο καρυδα ζαχαρη τυρι κρεμα και απο πανω λιγο ινδοκαρυδο. Πρωτη φορα θα το φτιαξω! Οπως βλεπεις διατροφη φουλ χαχαχα! Εψαχνα κατι με ανανα οπως ξερεις αλλα δεν μ αρεσε καμια συνταγη!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

@Δήμητρα1988 δεν θελω να σε ιεσω αλλα κανε ενα τεστακι σημερα θα μας σκασεις και εσυ χαχαχαχχαα! μπορει καινα ειναι το καλητερο δωρο για αυριο!

@MelinaFo δεν μας τα λες καλαα εεεε!!! κεικ καροτο???? κεικ ανανα ειπαμε χααχχαχααχα!

@Nati85 αδιαθετησα και πεθανα και στον πονο! δεν ξερω τι γινεται ισως οντως να φτεει η ενδομητριωση! εκανα εξετασεις και σημερα πηρα και τα αποτελεσματα!

@ΜΟΙΡΙΑΝΗ καλος ηρθες!

τα πηρες?και ακομα δεν μας τα εχεις γραψει?λεγε νουμερα

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

@ΜΟΙΡΙΑΝΗ καλος ηρθες!

Αντε πες καλε για τις εξετασεις και ασε τον προλογο! Ανανα φρεσκο ειπαμε μετα τις γονιμες! Τωρα φτιαχνω γλυκα για ενεργεια κ καλη διαθεση χαχαχαχα

tpnxp3.png

λοιπων κοριτσια πηγα να κανω τις εξετασεις ο γλυκουλης ομως μικροβιολογος ξεχασε να μου κανει την ΑΜΗ βεβαια μου ειπαι επιδη εχει το αιμα να μου την εχει αυριο το απογευμα ετημη!

Επισης η ειναι πολυ αισιοδοξος αυτος ο κυριουλης η δεν ξερω και εγω τι γινεται! 

Εχουμε και λεμε!

Ε2 οιστραιολη -26,99

προλακτινη 10,39

FSH -5,87

LH-6,75

TSH-1,09

D3 1,25- 24,15

KAI CA125-11,00

τα φωτα σας!!!!!!!!

Just now, Ungry girl είπε:

λοιπων κοριτσια πηγα να κανω τις εξετασεις ο γλυκουλης ομως μικροβιολογος ξεχασε να μου κανει την ΑΜΗ βεβαια μου ειπαι επιδη εχει το αιμα να μου την εχει αυριο το απογευμα ετημη!

Επισης η ειναι πολυ αισιοδοξος αυτος ο κυριουλης η δεν ξερω και εγω τι γινεται! 

Εχουμε και λεμε!

Ε2 οιστραιολη -26,99

προλακτινη 10,39

FSH -5,87

LH-6,75

TSH-1,09

D3 1,25- 24,15

KAI CA125-11,00

τα φωτα σας!!!!!!!!

η τελευταια ειναι 11?

6penp2.png

Διαφημίσεις

Just now, MelinaFo είπε:

Αντε πες καλε για τις εξετασεις και ασε τον προλογο! Ανανα φρεσκο ειπαμε μετα τις γονιμες! Τωρα φτιαχνω γλυκα για ενεργεια κ καλη διαθεση χαχαχαχα

ααχχαχα μου τελειωσανκαι τα likeeee οκ πασω τοτε

πρίν από 5 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

και εμενα το ξερει η μαρια και αλλη μια φιλη μου που ζει στο εξωτερικο...και εμεις πιστευω δε θα το πουμε νωρις νωρις αν και ποιστευω οτι θα θελω να βγω με τη ντουντουκα!!!

εγω βασικα επειδη ο αντρασ μου αγχωνεται λιγο ουτε μαζι του δε μιλαω. απλα κανουμε σεξ και τα παρακολουθω εγω. Χαχαχαχαχα σκεφτεται ότι κανουμε  ελευθερα βεβαια αλλα για να μην αγχωνεται του λεω ενταξει δεν καναμε στις γονιμες. Θελει και αυτος πολύ παιδι κ το εχει στο μυαλο του ότι είναι πολύ ευκολο, οποτε τον χαλαρωνω οσο μπορω.

ουτε σε φιλες το εχω πει, μονο στη μαμα μου!

• Μου αρέσει 1

Just now, Ungry girl είπε:

ναι ρε γαμοτω κακο αυτο ε?????????????

τελειο ειναι ..εγω νομιζω ειχα 10...σιγα μην εχεις ενδομητριωση..δεν εχει διπλα φυσιολογικες τιμες στην ca125?πρεπει να ειναι κατω απο 35 στο δικο μου εργαστηριο...επισης δεν καταλαβαινω την d3...ποσο εχεις?1.25η 24.15

οι υπολοιπες ειναι τελειες.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 12 λεπτά , caramel_83 είπε:

ευχομαι να ειναι ο τυχερος σου μηνας αγαπη μου, σημερα σε ποια μερα εισαι?

Ευχαριστω πολυ!!!Ειμαι στην 16 μερα νωρις ακομα για μενα. απο βδομαδα θα εχω λογικα θετικο τεστ.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...