Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

Kορίτσια δεν έχω βγάλει το κλασσικό σπυράκι περιόδου!!!Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο?

νομιζω στην @orianna :-D ρε αντε παρε τεστ και κανε... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Δήμητρα1988 είπε:

αχχαχαα για να δουμε..... μαλλον πρασκευη κοριτσια υπομονη!

κατσε να μας πει και η ιδια για σιγουρια , οποτε νιωσεις εσυ ετοιμη κανε το ;)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , caramel_83 είπε:

νομιζω στην @orianna :-D ρε αντε παρε τεστ και κανε... 

ναι κοριτσια μου δεν εβγαλα σπυρακι οταν εμεινα...αλλα δεν εβγαλα ουτε στον προηγουμενο κυκλο που ειχα ολα τα τρελα συμπτωματα..μεχρι τον αυγουστο δλδ καθε μηνα εβγαζα στο προσωπο ενα δυο..

1 hour ago, Δήμητρα1988 είπε:

εχω και τη @marillia εδω για καφε και με μπριζωνει περισσοτερο να το αυριο κιολας! 

και συ βολο κοριτσι?

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Just now, orianna είπε:

ναι κοριτσια μου δεν εβγαλα σπυρακι οταν εμεινα...αλλα δεν εβγαλα ουτε στον προηγουμενο κυκλο που ειχα ολα τα τρελα συμπτωματα..μεχρι τον αυγουστο δλδ καθε μηνα εβγαζα στο προσωπο ενα δυο..

και συ βολο κοριτσι?

Ναι κορίτσι μου:-D!!!Εβγαλες το κλασσικό σπυρακι το μήνα που ήσουν έγκυος?

Πω πω ποσα γραψατε!!!καλημερα κοριτσια!!

@ΜΟΙΡΙΑΝΗ καλημερα στο καινουργιο κοριτσι!τα καφε οντως δεν ειναι περιοδος κανε ενα τεστακι!και εμεις εχουμε πηξει στα αρνητικα συνεχιζουμε ακαθεκτες!!!

@elenakii22 Το ιδιο παιρνω και εγω ελενακι σαν του αντρα σου αλλα δεν με ενοχλει καθολου.καμμια διαφορα δεν καταλαβα!

@Vana87 ειναι δικαιωμα σου να μην θελεις να παει. Μην τους δινεις σημασια εχει χρονια να παει εκδρομη και μην νιωθεις καθολου ασχημα μην δινεις σημασια ξεχασε το.

@anemoni1989 και εγω ειχα στην αρχη συχνοουρια και μετα απο λιγες βδομαδες μου περασε και ξαναεμφανιστηκε στο τριτο τριμηνο οταν μεγαλωσε η κοιλια μου.

Εγω κοριτσια ειμαι στην αναμονη για θετικο τεστακι ωορρηξιας και ξαναξεκινησαμε ελευθερα πλεον.για να δουμε τι θα δουμε. Ο μικρος μου στον παιδικο μια κλαιει μια ειναι ησυχος αλλα ακομα δεν πολυπαιζει εχει γινει κολιτσιδα στην δασκαλα του.το πρωι ευτυχως ετοιμαζομαστε χωρις κλαμα καναμε προοδο!αγχος πολυ ο παιδικος ειναι απο τα πιο δυσκολα πραγματα που εχουμε κανει μεχρι τωρα!!!

• Μου αρέσει 4

e6OVp3.pngExilp3.png

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

Ρε κοριτσια,  εχετε και σεις συχνοουρια??? Εγω γινει μονιμος κατοικος τουαλετας και χωρις να πινω τρελες ποσοτητες νερου... Για να μη μιλησω για τ βραδυ που σηκωνομαι 2 και 3 φορες ενω δε σηκωνομουνα καμια!!! Γινεται τοσο νωρις να εχω τετοιο συμπτωμα??? Αυτο ειναι κυτταρο ακομα... Τρελαινομαι μηπως??? Τα φωτα σας!!!!! 

εχω συχνοουρια απο τοτε που το εμαθα..και γω σηκωνομαι 2-3 φορες το βραδυ...δεν ειναι κυτταρο..εχει ηδη εκατονταδες κυττυρα και καθε μερα κανει δεκαδες διεργασιες και αλλαζει και μεγαλωνει με φοβερη ταχυτητα..χωρια που οι ορμονες κανουν παρτυ οποτε εχεις επιπτωσεις και απο αυτες.

1 ώρα πρίν, caramel_83 είπε:

@Δήμητρα1988 αντε παρε και κανε ενα τεστακι αγαπη μου, δεν υπαρχε λογος να περιμενεις παραπανω, ουτε εμενα, εγω ειμαι αλλη περιπτωση ;) 

ξερεις τι μου κανει εντυπωση σε σενα?οτι καταλαβαινεις την ωορρηξια και αντε να εχεις αργησει τις αλλες φορες μια δυο μερες...αλλα τωρα ειναι πολλες οι μερες για να εχεις πεσει εξω...δεν ξερω...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 49 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

Kορίτσια δεν έχω βγάλει το κλασσικό σπυράκι περιόδου!!!Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο?

Ναι σε μένα όταν έμεινα έγκυος! Μόνο τότε δε βγήκε.  

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , orianna είπε:

εχω συχνοουρια απο τοτε που το εμαθα..και γω σηκωνομαι 2-3 φορες το βραδυ...δεν ειναι κυτταρο..εχει ηδη εκατονταδες κυττυρα και καθε μερα κανει δεκαδες διεργασιες και αλλαζει και μεγαλωνει με φοβερη ταχυτητα..χωρια που οι ορμονες κανουν παρτυ οποτε εχεις επιπτωσεις και απο αυτες.

ξερεις τι μου κανει εντυπωση σε σενα?οτι καταλαβαινεις την ωορρηξια και αντε να εχεις αργησει τις αλλες φορες μια δυο μερες...αλλα τωρα ειναι πολλες οι μερες για να εχεις πεσει εξω...δεν ξερω...

κοιτα οπως τα λες θα συμφωνησω κι εγω μαζι σου, κι εγω αν ηταν για μια αλλη κοπελα θα πιστευα οτι ειναι πολλες οι πιθανοτητες να ειναι εγκυος και να εκανε ενα τεστ μετα απο τοσες μερες, ΟΜΩΣ επειδη στην ουσια αν εχει γινει κατι θα εχει γινει 5/10 οπου ειχαμε την επαφη που εφυγαν τα μισα μεσα, θεωρω οτι κατι πιο εντονο θα ενιωθα και εκτος απο αυτο επειδη αυτος ο κυκλος μου ηταν γενικα καπς περιεργος πιστευω πως εκανα λαθος για την ωορηξια, οποτε θα περιμενω μεχρι την Κυριακη και βλεπουμε, εκτος αν νιωσω κατι εντονο...

1 ώρα πρίν, Δήμητρα1988 είπε:

εχω και τη @marillia εδω για καφε και με μπριζωνει περισσοτερο να το αυριο κιολας! 

Κανετε παρεουλα μαζι?μενετε κοντα?μπραβο κοριτσια να λετε τα δικα σας!!αντε παρε αποφαση να το κανεις!!

@Ungry girl αδιαθετησες κανονικα τι εγινε?πηγες για εξετασεις?

πρίν από 11 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ασχετο! Θα φτιαξω κεικ καροτο με γλασο! Ετσι να ξεκινησουν γλυκα οι προσπαθειες μας! Χαχαχαχα οτι να ναι....

Με γλασο ε??πολυ ωραιο.πως το κανεις το γλασο?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 27 λεπτά , Nati85 είπε:

Πω πω ποσα γραψατε!!!καλημερα κοριτσια!!

@ΜΟΙΡΙΑΝΗ καλημερα στο καινουργιο κοριτσι!τα καφε οντως δεν ειναι περιοδος κανε ενα τεστακι!και εμεις εχουμε πηξει στα αρνητικα συνεχιζουμε ακαθεκτες!!!

@elenakii22 Το ιδιο παιρνω και εγω ελενακι σαν του αντρα σου αλλα δεν με ενοχλει καθολου.καμμια διαφορα δεν καταλαβα!

@Vana87 ειναι δικαιωμα σου να μην θελεις να παει. Μην τους δινεις σημασια εχει χρονια να παει εκδρομη και μην νιωθεις καθολου ασχημα μην δινεις σημασια ξεχασε το.

@anemoni1989 και εγω ειχα στην αρχη συχνοουρια και μετα απο λιγες βδομαδες μου περασε και ξαναεμφανιστηκε στο τριτο τριμηνο οταν μεγαλωσε η κοιλια μου.

Εγω κοριτσια ειμαι στην αναμονη για θετικο τεστακι ωορρηξιας και ξαναξεκινησαμε ελευθερα πλεον.για να δουμε τι θα δουμε. Ο μικρος μου στον παιδικο μια κλαιει μια ειναι ησυχος αλλα ακομα δεν πολυπαιζει εχει γινει κολιτσιδα στην δασκαλα του.το πρωι ευτυχως ετοιμαζομαστε χωρις κλαμα καναμε προοδο!αγχος πολυ ο παιδικος ειναι απο τα πιο δυσκολα πραγματα που εχουμε κανει μεχρι τωρα!!!

ευχομαι να ειναι ο τυχερος σου μηνας αγαπη μου, σημερα σε ποια μερα εισαι?

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Κανετε παρεουλα μαζι?μενετε κοντα?μπραβο κοριτσια να λετε τα δικα σας!!αντε παρε αποφαση να το κανεις!!

@Ungry girl αδιαθετησες κανονικα τι εγινε?πηγες για εξετασεις?

Με γλασο ε??πολυ ωραιο.πως το κανεις το γλασο?

ναι ναι μου ελεγε οτι ειναι σε ενα φορουμ και οτι υπαρχουν κοριτσια που γνωριουν πολλα και συζητανε και γραφτηκα και εγω και οντως ειναι οπως τα λεει! με βοηθατε και μενα πολυ!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...