Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , Vana87 είπε:

Κοριτσις ειμαι να σκασω. Την τριτη θα πανε εκδρομη με το σχολειο του γιου μου. Χθεσ ειπα στη δασκαλα οτι δεν θα παει ο δικος μου. Τι το θελα και ενημερωσα. Μου εκανε ολοκληρο κυρηγμα λαο σημερα το πρωι με βρηκε και η διευθυντρια και μου εκανε κυρηγμα. Δεν μπορω να καταλαβω ειμαι τοσο παραλογη που δεν θελω να μπει το 3χρονο παιδι μου σε λεοφωρειο απο τη στιγμη που τον μεταφερω παντα με carseat? Θα εχει χρονια να παει εκδρομες. Γιατι το κανουν τοσο θεμα. 

Δεν ειμαστε καλα! καταρχας ποιος θυμαται τι εκανε στα 3 του! δλδ μην τρελλαθω.επισης θα εχει να παει απειρες εκδρομες. μην το σκεφτεσαι καν!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Ρε κοριτσια,  εχετε και σεις συχνοουρια??? Εγω γινει μονιμος κατοικος τουαλετας και χωρις να πινω τρελες ποσοτητες νερου... Για να μη μιλησω για τ βραδυ που σηκωνομαι 2 και 3 φορες ενω δε σηκωνομουνα καμια!!! Γινεται τοσο νωρις να εχω τετοιο συμπτωμα??? Αυτο ειναι κυτταρο ακομα... Τρελαινομαι μηπως??? Τα φωτα σας!!!!! 

cO4Yp3.png

Καλημερα ... Εστω και αργα!

Διαβαζω να νεα σας εγκυουλες!!! Να ειστε γερες μαζι με τα μωρακια που ετοιμαζεται!!!!

@Papaki@ συνεχισε το σεξακι κ γραψε τα τεστ!!!ασε κ γω που τα παρηγγειλα δεν θα ερθουν τις μερες που θα τα χρειαζομαι! Με τις εφαρμογες που εχω χαχαχα γτ εχω και πολλες πια μου βγαζουν ωορρηξια  31 το ημερολογιο και 3 νοεμβρη το flo οτι να ναι. Δυο βδομαδες θα λιωσουμε χαχαχα εχω προετοιμασει σχετικα το αμορε!!!      

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Ρε κοριτσια,  εχετε και σεις συχνοουρια??? Εγω γινει μονιμος κατοικος τουαλετας και χωρις να πινω τρελες ποσοτητες νερου... Για να μη μιλησω για τ βραδυ που σηκωνομαι 2 και 3 φορες ενω δε σηκωνομουνα καμια!!! Γινεται τοσο νωρις να εχω τετοιο συμπτωμα??? Αυτο ειναι κυτταρο ακομα... Τρελαινομαι μηπως??? Τα φωτα σας!!!!! 

Αυτό είναι από τα πρώτα συμπτώματα και συμβαίνει διότι από τις πρώτες ημέρες αλλάζει ο όγκος του αίματος. Δεν κρατάει πολύ, κανένα μήνα και μετά πάλι στο τέλος που σε πιέζει το μωρό στην κύστη!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Καλημερα!

Η γιατρος μ ειπε στην αρχη της κυησης για αυτην ειναι το πιο σημαντικο συμπτωμα γτ μεγαλωνει μητρα κ πιεζει την ουροδοχο κυστη. Μου ελεγε συνεχεια αν εχω συχνοουρια!

tpnxp3.png

@CME2205 και @MelinaFo ευχαριστώ πολυ!!! Νομιζα τρελαινομαι... Οτι δημιουργω συμπτωματα στον εαυτο μου!!! Ειδικα τις τελευταίες 2 μερες εχω ξετιναχτει στα περα δωθε!!! Θα νομιζουν στη δουλεια οτι κατι επαθα!!! Αχαχαχχαχαχαχχα ευτυχως με βλεπουν συνεχεια με ενα ποτήρι σ χερι,  οποτε καπως θα δικαιολογουμαι!!!  :P

cO4Yp3.png

πρίν από 7 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλημερα ... Εστω και αργα!

Διαβαζω να νεα σας εγκυουλες!!! Να ειστε γερες μαζι με τα μωρακια που ετοιμαζεται!!!!

@Papaki@ συνεχισε το σεξακι κ γραψε τα τεστ!!!ασε κ γω που τα παρηγγειλα δεν θα ερθουν τις μερες που θα τα χρειαζομαι! Με τις εφαρμογες που εχω χαχαχα γτ εχω και πολλες πια μου βγαζουν ωορρηξια  31 το ημερολογιο και 3 νοεμβρη το flo οτι να ναι. Δυο βδομαδες θα λιωσουμε χαχαχα εχω προετοιμασει σχετικα το αμορε!!!      

καλή μας επιτυχία τότε Μελινάκι!! αντε να ειναι ο τυχερός μας μηνας και να πηγαινουμε μαζι βολτες με τα καρότσια!

2rxqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Papaki@ είπε:

καλή μας επιτυχία τότε Μελινάκι!! αντε να ειναι ο τυχερός μας μηνας και να πηγαινουμε μαζι βολτες με τα καρότσια!

Χαχαχαχαχα φανταζεσαι!!!! Μακαρι κοριτσακι μ και να θυμομαστε τι γραφαμε κ να γελαμε!

Το ευχομαι σε ΟΛΕΣ!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

θα παρω θα παρω!!!! αληθεια σας λεω!!! απλα επειδη ειχα και κυκλο 34 μερες και δεν ειχα πιασει ωορηξια γιατι δεν κανω τεστακια λεω λιιιιιγο πολυ γλιγο ακομη να το καθηστερησω!!

πρίν από 1 λεπτό , Δήμητρα1988 είπε:

θα παρω θα παρω!!!! αληθεια σας λεω!!! απλα επειδη ειχα και κυκλο 34 μερες και δεν ειχα πιασει ωορηξια γιατι δεν κανω τεστακια λεω λιιιιιγο πολυ γλιγο ακομη να το καθηστερησω!!

ποτε σκεφτεσαι?σημερα ποια μερα εισαι?

πρίν από 39 λεπτά , elenakii22 είπε:

πες τους θα τον παμε εμεις διακοπες κ θα αποκτησει πολλες εμπειριες...τα δικα σας παιδια καντετα οτι θελετε..εκτος αν αυτη η εκδρομη ειναι καπου κοντα τοτε πηγαινε τον εσυ με το αμαξι αν σου ειναι ευκολο...

Αυτο σκεφτηκα αλλα ετσι οπως με εκαναν να νιωσω θα τον αφησω σπιτι. Δεν τον παω. 

πρίν από 35 λεπτά , ritaki13 είπε:

Δεν ειμαστε καλα! καταρχας ποιος θυμαται τι εκανε στα 3 του! δλδ μην τρελλαθω.επισης θα εχει να παει απειρες εκδρομες. μην το σκεφτεσαι καν!

Νιωθω πολυ ασχημα και μετανιωνω που δεν αρχισα να φωναζω

πρίν από 32 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Δεν εχει να κανει με τη συχνοουρια που έχεις από τον 7ο και μετά.  Στον 7ο μεγαλώνει η μήτρα τόσο που πιέζει και την ουροδόχο κύστη.  Σε αυτές τις βδομάδες,  πολλές έχουν και είναι ορμονικο. Εγώ δεν έχω πάντως.  Ούτε στην κόρη μου είχα. 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...