Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

11. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

12. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. anemoni1989 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 42!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Nati85 2/10/2017!!!

2. caramel_83  18-20/10/2017!!!

3. Δήμητρα1988 23-25/10/2017!!!

4. alina80 29-31/10/2017!!!

5. Vila 30/10/2017!!!

6. andrianni  31/10/2017!!!

7. Elma86  1/11/2017!!!

8. Μαρθα Κ 5/11/2017!!!

9. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

10. ritaki13  6/11/2017!!!

11. Papaki@  8-10/11/2017!!!

12. MelinaFo  14/11/2017!!!

13. Ungry girl 17/11/2017!!!

14. ada32 19/11/2017!!!

15. noni90 19/11/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κοριτσις ειμαι να σκασω. Την τριτη θα πανε εκδρομη με το σχολειο του γιου μου. Χθεσ ειπα στη δασκαλα οτι δεν θα παει ο δικος μου. Τι το θελα και ενημερωσα. Μου εκανε ολοκληρο κυρηγμα λαο σημερα το πρωι με βρηκε και η διευθυντρια και μου εκανε κυρηγμα. Δεν μπορω να καταλαβω ειμαι τοσο παραλογη που δεν θελω να μπει το 3χρονο παιδι μου σε λεοφωρειο απο τη στιγμη που τον μεταφερω παντα με carseat? Θα εχει χρονια να παει εκδρομες. Γιατι το κανουν τοσο θεμα. 

@Δήμητρα1988 εμενα με αφηνε να πιω καφε απλα σταματησα γτ δεν μ εκανε ορεξη...

πρίν από 2 λεπτά , Vana87 είπε:

Κοριτσις ειμαι να σκασω. Την τριτη θα πανε εκδρομη με το σχολειο του γιου μου. Χθεσ ειπα στη δασκαλα οτι δεν θα παει ο δικος μου. Τι το θελα και ενημερωσα. Μου εκανε ολοκληρο κυρηγμα λαο σημερα το πρωι με βρηκε και η διευθυντρια και μου εκανε κυρηγμα. Δεν μπορω να καταλαβω ειμαι τοσο παραλογη που δεν θελω να μπει το 3χρονο παιδι μου σε λεοφωρειο απο τη στιγμη που τον μεταφερω παντα με carseat? Θα εχει χρονια να παει εκδρομες. Γιατι το κανουν τοσο θεμα. 

δεν εισαι παραλογη!ζητα τους χαρτι υπογεγραμμένο για το ποιος θα εχει την ευθυνη του παιδιου κ εκει να δεις πως θα αλλάξουν γνωμη!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

δε ξερω ακομη......ειμαι με καθηστερηση 2 ημερων....

αφου εισαι σιγουρα με 2 μερες καθυστερηση, και ειχες και καλες επαφες γιατι δεν κανεις τεστ?

Διαφημίσεις

Just now, elenakii22 είπε:

@Δήμητρα1988 εμενα με αφηνε να πιω καφε απλα σταματησα γτ δεν μ εκανε ορεξη...

δεν εισαι παραλογη!ζητα τους χαρτι υπογεγραμμένο για το ποιος θα εχει την ευθυνη του παιδιου κ εκει να δεις πως θα αλλάξουν γνωμη!

Πραγματικα δεν καταλαβαινω αυτη τη σταση! Και μου εκαναν θεμα μπροστα στο γιο μου. Φανηκα εγω η κακια στα ματια του.

πρίν από 3 λεπτά , Vana87 είπε:

Όντως δεν έχουν δικαίωμα.  Ούτε νομίζω πως είναι υποχρεωτική εκδρομή σε 3 ετών παιδάκι.  Πάντως αν πάνε με σχολικό μη φοβάσαι έχουν ειδικές ζώνες.  Κι εγώ στο αμάξι μου σε ειδικό κάθισμα την βάζω,  αλλά την παίρνει σχολικό κάθε πρωί και κάθεται σε κανονικό κάθισμα με ειδική ζώνη. 

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Όντως δεν έχουν δικαίωμα.  Ούτε νομίζω πως είναι υποχρεωτική εκδρομή σε 3 ετών παιδάκι.  Πάντως αν πάνε με σχολικό μη φοβάσαι έχουν ειδικές ζώνες.  Κι εγώ στο αμάξι μου σε ειδικό κάθισμα την βάζω,  αλλά την παίρνει σχολικό κάθε πρωί και κάθεται σε κανονικό κάθισμα με ειδική ζώνη. 

Αυτοι δεν εχουν ρωτησα. Θα τα δεσουν με τις ζωνες που εχει το λεωφορειο. Οτι να ναι. Τι εφαγα 500 ευρω για να βρω το πιο ασφαλες καθισμα που υπαρχει. Να το εδενα με ζωνες. Ελεος δλδ. Απλα ειπα δεν θα παει. Μου ειπαν οτι ειμαι παραλογη οτι μονο εγω δεν τον αφηνω και πτο του στερω εμπειριες

Just now, Δήμητρα1988 είπε:

@caramel_83 καλημερα!!! οχι δεν εκανα ακομη!!! ειπαμε θα κανουμε μαζι εκτοσ αν δε κρατηθω!! πως εισαι εσυ?? κανενα νεοτερο?

εγω τιποτα τα ιδια, ανα διαστηματα με ποναει αρκετα η κοιλια μου, εχω βγαλει και 3-4 σπυρακια μικρα, αλλα εμενα μην με περιμενεις, εγω θα το κανω για να ειμαι 100% σιγουρη οτι δεν ειμαι, ηταν ολος αυτος ο κυκλος καπως περιεργος, Εσυ γιατι δεν κανεις, απο την στιγμη που ειχες και καλες επαφες? για να σου φυγει και το αγχος, " ειμαι δεν ειμαι"

Just now, Vana87 είπε:

Αυτοι δεν εχουν ρωτησα. Θα τα δεσουν με τις ζωνες που εχει το λεωφορειο. Οτι να ναι. Τι εφαγα 500 ευρω για να βρω το πιο ασφαλες καθισμα που υπαρχει. Να το εδενα με ζωνες. Ελεος δλδ. Απλα ειπα δεν θα παει. Μου ειπαν οτι ειμαι παραλογη οτι μονο εγω δεν τον αφηνω και πτο του στερω εμπειριες

ποιες εμπειριες μωρε? γιατι θα θυμαται μεγαλο την εκδομη των 3 χονων? ελα μην τρελαθουμε τωρα, θυμαστε εσεις με λεπτομερεις στα 3 σας τι γινοταν??

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

Εμένα στην αρχή μου τον απαγόρευσε.  Μετά μου επέτρεπε, στο 2ο τρίμηνο,  έναν ελαφρύ γαλλικό.  Απ όσο ξέρω η καφεινη Μπορεί να  προκαλεσει συσπάσεις και σίγουρα υπερδιέγερση. Βεβαια η καφεΐνη στο παναντολ δε νομιζω να κανει τοση ζημιά .  Απλά αυξάνει την δράση  της παρακεταμολης!

Γιατί δεν κάνεις βρε συ ένα τεστακι;;;

πρίν από 2 λεπτά , Vana87 είπε:

Πες τους είναι μόνο 3ων και εμπειρίες θα ζήσει πολλές!

yplDp3.png

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

εγω τιποτα τα ιδια, ανα διαστηματα με ποναει αρκετα η κοιλια μου, εχω βγαλει και 3-4 σπυρακια μικρα, αλλα εμενα μην με περιμενεις, εγω θα το κανω για να ειμαι 100% σιγουρη οτι δεν ειμαι, ηταν ολος αυτος ο κυκλος καπως περιεργος, Εσυ γιατι δεν κανεις, απο την στιγμη που ειχες και καλες επαφες? για να σου φυγει και το αγχος, " ειμαι δεν ειμαι"

ποιες εμπειριες μωρε? γιατι θα θυμαται μεγαλο την εκδομη των 3 χονων? ελα μην τρελαθουμε τωρα, θυμαστε εσεις με λεπτομερεις στα 3 σας τι γινοταν??

Οχι αυτο λεω και εγω. Και ειμαο και εγκυος και εχω και τα ψυχολογικα μου και μολις μπηκα στο αυτοκινητο αρχισα να κλαιω. 

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εμένα στην αρχή μου τον απαγόρευσε.  Μετά μου επέτρεπε, στο 2ο τρίμηνο,  έναν ελαφρύ γαλλικό.  Απ όσο ξέρω η καφεινη Μπορεί να  προκαλεσει συσπάσεις και σίγουρα υπερδιέγερση. Βεβαια η καφεΐνη στο παναντολ δε νομιζω να κανει τοση ζημιά .  Απλά αυξάνει την δράση  της παρακεταμολης!

Αυτο τους το ειπα!  Εχει χρονια να παει εκδρομες. Ωραια χαιρομαι που το βλεπουν κι αλλες ετσι γιατι πιστευα τελικα οτι ειμαι υπερβολικη.

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Παντως κοριτσια εγω απο οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος πινω ντεκαφεινε. Μια μερα πηγα για καφε και ξεχασα να πω ντεκαφεινε και ηπια 2-3 γιουλιες και με επιασε ταχυπαλμια και πονοκεφαλος. Ενω πριν επινα πολλους καφεδες. Τελικα πληρωσα και δευτερο καφρ ντεκαφεινε! 

πρίν από 9 λεπτά , Vana87 είπε:

Πραγματικα δεν καταλαβαινω αυτη τη σταση! Και μου εκαναν θεμα μπροστα στο γιο μου. Φανηκα εγω η κακια στα ματια του.

πες τους θα τον παμε εμεις διακοπες κ θα αποκτησει πολλες εμπειριες...τα δικα σας παιδια καντετα οτι θελετε..εκτος αν αυτη η εκδρομη ειναι καπου κοντα τοτε πηγαινε τον εσυ με το αμαξι αν σου ειναι ευκολο...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

πηγαινε κοριτσι μ για τεστακι! με 2 μερες καθυστερηση μου ειχε βγει +++ σε δευτερολεπτα!

@ΜΟΙΡΙΑΝΗ καλωσορισες!!!  Σκέφτεσαι να κανεις τεστ εγκυμοσυνης!??? 

@caramel_83 θετικα σκέφτομαι κοριτσι μου!!! Πιο πολυ απο οσο θα πρεπε ισως!!! Αχαχχαχαχαχαχα (πως λεει η παροιμια? "χαζο παιδι,  χαρα γεματο"!!!) 

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...