Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

κοριτσια ξερω οτι επιτρεπεται ντεπον παναντολ και μπουσκοπαν απο παυσηπονα...εσας τις εγκυουλες σας επιτρεπουν οι γιατροι να παρετε?

προαωπικα μου επετρεπε μεχρι 2 depon ή panadol την ημερα..ομως τα πηρα μονο οταν κρυωσα κ ειχα πυρετο..τους πονονεφαλους τους ξεπερνουσα με υπομονη μονο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

κοριτσια ξερω οτι επιτρεπεται ντεπον παναντολ και μπουσκοπαν απο παυσηπονα...εσας τις εγκυουλες σας επιτρεπουν οι γιατροι να παρετε?

ντεπόν ή παναντόλ μέχρι 3γρ την ημέρα. Για buscopan δεν ξέρω. Όμως αντιφλεγμονώδη (πχ nurofen, ponstan, mesulid, voltaren κλπ) απαγορεύονται!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Just now, ΜΟΙΡΙΑΝΗ είπε:

προσπαθω τωρα και 7 μηνες να μεινω εγκυος και τιποτα ακομα. Αυτον τον μηνα περιμενα περιοδο στις 18-19 και μου ηρθε στις22 αλλα ειχα καφε υγρα και αυτο μονο οταν πηγαινα στην τουαλετα σημερα δεν ειχα τιποτα. Πεστε μου ρε κοριτσια την γνωμη σας!! Λετε να ειμαι;;;

3 μερες δλδ ειχεσ μονο καφε??  πολλα ή λιγα??? 

Just now, CME2205 είπε:

ντεπόν ή παναντόλ μέχρι 3γρ την ημέρα. Για buscopan δεν ξέρω. Όμως αντιφλεγμονώδη (πχ nurofen, ponstan, mesulid, voltaren κλπ) απαγορεύονται!!

μονο 3 γρ?? δε το ηξερα αυτο....ρωταω γτ σημερα τα πονακια μου ειναι αρκετα και ελεγα μια στο εκατομυριο να ειμαι εγκυος μη το παρακανω..... ελεγα να παρω παναντολ εξτρα ειναι 500

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , ΜΟΙΡΙΑΝΗ είπε:

προσπαθω τωρα και 7 μηνες να μεινω εγκυος και τιποτα ακομα. Αυτον τον μηνα περιμενα περιοδο στις 18-19 και μου ηρθε στις22 αλλα ειχα καφε υγρα και αυτο μονο οταν πηγαινα στην τουαλετα σημερα δεν ειχα τιποτα. Πεστε μου ρε κοριτσια την γνωμη σας!! Λετε να ειμαι;;;

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ!!! τα καφε δεν ειναι περιοδος πρεπει αμεσα να κανεις τεστ εγκυμοσυνης για να δεις τι συμβαινει!!!

πρίν από 6 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

Το buscopan είναι σπασμολυτικο.  Το depon και το panadol ειναι ακριβώς το ίδιο. Παρακεταμολη απλά με διαφορετικό όνομα.  Απ'όσο ξέρω καλύτερα να αποφεύγεται το panadol extra στην αρχή της εγκυμοσύνης,  γιατί περιέχει καφεΐνη.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

μονο 3 γρ?? δε το ηξερα αυτο....ρωταω γτ σημερα τα πονακια μου ειναι αρκετα και ελεγα μια στο εκατομυριο να ειμαι εγκυος μη το παρακανω..... ελεγα να παρω παναντολ εξτρα ειναι 500

Νομίζω panadol extra είναι 1gr, το απλό είναι 500mg. @Farmakotriftena σωστά τα λέω; Μην μπερδεύεσαι με τη μονάδα μέτρησης, το 500 αντιστοιχεί σε 0,5gr

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ΜΟΙΡΙΑΝΗ είπε:

Μπορείς να κάνεις ένα τέστ για σιγουριά. Εγώ είχα μόνο καφέ 2 φόρες στη ζωή μου, τη μια μετά από επιβεβαιωμένη βιοχημική κύηση και την άλλη που πάλι υποψιάζομαι ότι υπήρξε εγκυμοσύνη και τελείωσε .Άλλες γυναίκες πάλι είναι έγκυες και λόγω χαμηλής προγεστερόνης βγάζουν καφε σαν περίοδο. Όπως και να έχει μονο αν κάνεις τεστ θα το μαθεις

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

πρίν από 8 λεπτά , CME2205 είπε:

Το μωρό είναι! Κι εγώ τις ένιωθα και δεν ήμουν σίγουρη και το επιβεβαίωσα στη β' επιπέδου όπου οι κλωτσιές ήτα λάιβ! Βέβαια στην πορεία θα γίνονται όλο και πιο δυνατές στην πορεία και κάποια στιγμή πονάνε κιόλας!

κ εγω πιστευω οτι ειναι το μωρο γτ δεν ειναι τραβηγματα..τωρα αν το δω κ εγω λαιβ θα ειμαι πιο σιγουρη!

πρίν από 7 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

εγω πηρα μπουσκοπαν αλλα ειχα κατι σαν κολικο εντερου...εκλαιγα απο τον πονο...φαντασου σπιτι μου ουτε ντεπον δεν εχω ,αντεχω οτιδηποτε!ε αυτος ο πονος δεν παλευουταν...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

εβλεπα μονο στο χαρτι οταν πηγαινα στην τουαλετα και δεν ηταν πολλα

πρίν από 6 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μου έλεγε χθες ότι καλύτερα να το παίρνω μέχρι την αυχενικη και μετά θα μου το πάει 1 την ημέρα για 5 μέρες και θα μου κόψει εντελώς. 

Όταν είχα κάνει την πρώτη χοριακή είχα κάνει μαζί και προγεστερόνη που ήταν πολύ καλή οπότε δεν μου έδωσε τίποτα. Μήπως η δική σου ήταν χαμηλή;

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

Το 500 είναι το μισό του ενός γραμμαρίου.  Δλδ μπορείς να παίρνεις 6 την ημέρα για να γίνουν 3 γραμμάρια.  Αλλά αν με ένα Ντεπόν χάπι που είναι των 500ων σου περάσει δε χρειάζεται να πάρεις κι άλλο! 

yplDp3.png

Καλημερα παρεουλα... διαβασα οοολες τις σελιδες, γλωσσα δεν βαλατε μεσα σας ρουφιανες τς τς τς :P 

@linaa κοριτσι μου λυπαμαι για εσενα, το καλο ειναι οτι δεν μπηκες σε ασχημες διαδικασιες, ελπιζω τωρα να εισαι καλυτερα και με ανεβασμενη ψυχολογια για να προσπαθησεις  παλι ;)

@Δήμητρα1988 κοριτσι τι εγινε??τελικα ποτε θα κανεις? αφου εισαι σε καθυστερηση και ειχες επαφες γιατι δεν κανει σημερα? θα δειξει σιγουρα εστω και αχνη

@andrianni οχι καλε δεν εκανα τεστ εγκυμοσυνης. γιατι να μην υπαρχει ανωμαλια λογω οτι κανω θεραπεια? το γνωριζω οτι και σε μεγαλους κυκλους κανουμε ωορηξια, δεν εχει να λεει απλα εμενα γενικα αυτος ο κυκλος ηταν περιεργος και γι'αυτο το λογο θεωρω οτι μαλλον εκανα λαθος την ωορηξια και οχι οτι ειμαι εγκυος, τωρα οσο για τα τεστ ωορηξιας τουλαχιστον ακομα δεν ειμαι σε φαση να μπω σε τετοιο τρυπακι, τωρα σωστο λαθος δεν ξερω αλλα δεν ειμαι σε τετοια φαση :roll:

@alina80 ρε κοριτσι απο την στιγμη που ειχες καλες επαφες θα σε υπολογιζουμε για διδυμο, τριδυμο και τετραδυμο  αντε μην τις φας τωρα :P 

@Vila αυτες οι φλεβες εχουν ξαναεμφανιστει?? ειναι πολυ θετικο σημαδι ;)

@Farmakotriftena οχι καλη μου δεν ειμαι εγκυος, δεν εκανα τεστ, απλα εκανα πλαξα με την ungry girl οτι θελει να δει την Κυριακη αν μου βγει θετικο τι θα λεω μετα και της ειπα οτι θα λεω οτι εκανα τεστ και βγηκε θετικο :D 

@anemoni1989 μην αγχωνεσαι, να σκεφτεσαι θετικα και θα δεις ολα θα πανε τελεια ;) 

@elenakii22 αγαπη ποτε θα πας στον γιατρο να τις δει τις εξετασεις σου?

@ΜΟΙΡΙΑΝΗ καλως ορισες κοριτσι στην παρεα μας. Γιατι δεν κανεις ενα τεστακι? μποριε να ηταν εμφυτευση ;) 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 3 λεπτά , CME2205 είπε:

Νομίζω panadol extra είναι 1gr, το απλό είναι 500mg. @Farmakotriftena σωστά τα λέω; Μην μπερδεύεσαι με τη μονάδα μέτρησης, το 500 αντιστοιχεί σε 0,5gr

Όχι το παναντολ  εχτρα είναι 500 νομίζω παρακεταμολη και λίγο καφεινη.  Το Ντεπόν μάξιμουμ είναι 1γρ. Καλύτερα όμως όχι παναντολ εξτρα.  Λόγω της καφεΐνης. Δεν το λέω όμως με σιγουριά  αλλά με την κοινή λογική.  Γιατί η δόση είναι σαν λίγο εσπρεσακι!

yplDp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Το buscopan είναι σπασμολυτικο.  Το depon και το panadol ειναι ακριβώς το ίδιο. Παρακεταμολη απλά με διαφορετικό όνομα.  Απ'όσο ξέρω καλύτερα να αποφεύγεται το panadol extra στην αρχή της εγκυμοσύνης,  γιατί περιέχει καφεΐνη.

αληθεια?? απογορευουν και τον καφε??? και μολις εφτιαξα να πιω..... νομιζα οτι τον  επιτρεπουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...