Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@Ani ani διαβασα οτι συνηθως γυρω στην 20η το νιωθεις...εγω αυριι μπαινω 19η....πιστευω οτι μια δυο θα την φαω την κλωτσια μου...στον υπέρηχο που εκανα την προηγουμενη βδομάδα ειχα κατσει τερμα ακρη κουλουριασμενη κ μας εδειχνε την πατουσα της!τι να πω!!σιγουρα το μωρο ενιωσες!αφου απο τωρα ξεκινανε κ δινουν το παρον!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

@Ani ani διαβασα οτι συνηθως γυρω στην 20η το νιωθεις...εγω αυριι μπαινω 19η....πιστευω οτι μια δυο θα την φαω την κλωτσια μου...στον υπέρηχο που εκανα την προηγουμενη βδομάδα ειχα κατσει τερμα ακρη κουλουριασμενη κ μας εδειχνε την πατουσα της!τι να πω!!σιγουρα το μωρο ενιωσες!αφου απο τωρα ξεκινανε κ δινουν το παρον!

χαχα κ εμενα στον τελευταιο υπερηχο ετσι κουλουριασμενος ηταν...αλλα θυμαμαι πως με ειχε ρωτησει ο γιατρος αν εχω αρχισει να νιωθω τιποτα κ προφανως ειχα πει οχι..και τσουπ! ξαφνικα εγινε..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη το είχα νιώσει 21η. Τώρα στη δεύτερη πολύ νωρίτερα, όμως ξέρεις και τι να περιμένεις!! Ετοιμάσου ξεκινάνε τα κλωτσίδια!!!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 1 λεπτό , CME2205 είπε:

Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη το είχα νιώσει 21η. Τώρα στη δεύτερη πολύ νωρίτερα, όμως ξέρεις και τι να περιμένεις!! Ετοιμάσου ξεκινάνε τα κλωτσίδια!!!!

χχαχαχα καταλαβα!!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

χαχα κ εμενα στον τελευταιο υπερηχο ετσι κουλουριασμενος ηταν...αλλα θυμαμαι πως με ειχε ρωτησει ο γιατρος αν εχω αρχισει να νιωθω τιποτα κ προφανως ειχα πει οχι..και τσουπ! ξαφνικα εγινε..

κοιταξε να δεις κ τωρα που μιλάμε νιωθω μια κινηση δεξια αλλα ειναι κ μικρο κ σε μπερδευει...

λενε οτι το 2ο το νιωθεις πιο γρηγορα!εγω νιωθω κατι ενοχλησεις π λογικα ειναι το μωρο αλλα ακομα δεν ειμαι σιγουρη...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 4 λεπτά , CME2205 είπε:

Δεν ξέρω αν χρειάζεται... εμένα ο δικός μου είναι γενικά πολύ συντηρητικός με φάρμακα/βιταμίνες κλπ. Η μικρή δεν ξέρω αν έχει καταλάβει κάτι, είναι 17 μηνών τώρα. Όταν όμως της λες δώσε φιλάκι στον αδερφό σου μου φιλάει την κοιλιά! Βέβαια μπορεί να νομίζει ότι ο αδερφός της είναι ο αφαλός μου...

Νομίζω θα το μειώσω κι άλλο μόνη μου. Έστω λίγο. Να παίρνω το πρωί 1 των 100... Δεν νιώθω καλά με τόσο προγεστερόνη και από ρη στιγμή που δεν έχω τπτ  απολυτως. Ούτε πόνους πλέον. 

Μωρέ είναι πολύ μικρούλι  τι να καταλάβει!! Εμένα είναι 2 και κάτι αλλά ακόμη δεν της το πολυλεμε.  Την ρωτάμε απλά αν θέλει αδερφό ή  αδερφή και απαντάει αδερφό!

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , ΜΟΙΡΙΑΝΗ είπε:

καλημερα και απο εμενα ειμαι καινουρια και εγω. Αλλα σας παρακολουθω καιρο τωρα

καλημερα!!!!! χαιρομαι που μαζευομαστε πολλες!!!! για πες μας και τα δικα σου σιγα σιγα να εχουμε μια ιδεα στο περιπου και να ξεκινησουμε σιγα σιγα την παρεα....

Just now, elenakii22 είπε:

κοιταξε να δεις κ τωρα που μιλάμε νιωθω μια κινηση δεξια αλλα ειναι κ μικρο κ σε μπερδευει...

λενε οτι το 2ο το νιωθεις πιο γρηγορα!εγω νιωθω κατι ενοχλησεις π λογικα ειναι το μωρο αλλα ακομα δεν ειμαι σιγουρη...

Το μωρό είναι! Κι εγώ τις ένιωθα και δεν ήμουν σίγουρη και το επιβεβαίωσα στη β' επιπέδου όπου οι κλωτσιές ήτα λάιβ! Βέβαια στην πορεία θα γίνονται όλο και πιο δυνατές στην πορεία και κάποια στιγμή πονάνε κιόλας!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ΜΟΙΡΙΑΝΗ είπε:

καλημερα και απο εμενα ειμαι καινουρια και εγω. Αλλα σας παρακολουθω καιρο τωρα

καλωσήρθες στην παρέα μας!, πες μας 2 λογάκια για εσένα!

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Νομίζω θα το μειώσω κι άλλο μόνη μου. Έστω λίγο. Να παίρνω το πρωί 1 των 100... Δεν νιώθω καλά με τόσο προγεστερόνη και από ρη στιγμή που δεν έχω τπτ  απολυτως. Ούτε πόνους πλέον. 

Μωρέ είναι πολύ μικρούλι  τι να καταλάβει!! Εμένα είναι 2 και κάτι αλλά ακόμη δεν της το πολυλεμε.  Την ρωτάμε απλά αν θέλει αδερφό ή  αδερφή και απαντάει αδερφό!

Νομίζω καλύτερα να μιλήσεις με το γιατρό σου και να του πεις ότι θες να το σταματήσεις, να σου εξηγήσει και γιατί στο δίνει. Αν μειώσεις μόνη σου τη δόση μπορεί να μην το κάνεις σωστά. Πχ αν το φάρμακο έχει χρόνο ημιζωής 8 ώρες και εσύ πάρεις 1 την ημέρα κάνεις μια τρύπα στο νερό!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Just now, Δήμητρα1988 είπε:

καλημερα!!!!! χαιρομαι που μαζευομαστε πολλες!!!! για πες μας και τα δικα σου σιγα σιγα να εχουμε μια ιδεα στο περιπου και να ξεκινησουμε σιγα σιγα την παρεα....

προσπαθω τωρα και 7 μηνες να μεινω εγκυος και τιποτα ακομα. Αυτον τον μηνα περιμενα περιοδο στις 18-19 και μου ηρθε στις22 αλλα ειχα καφε υγρα και αυτο μονο οταν πηγαινα στην τουαλετα σημερα δεν ειχα τιποτα. Πεστε μου ρε κοριτσια την γνωμη σας!! Λετε να ειμαι;;;

Νομίζω καλύτερα να μιλήσεις με το γιατρό σου και να του πεις ότι θες να το σταματήσεις, να σου εξηγήσει και γιατί στο δίνει. Αν μειώσεις μόνη σου τη δόση μπορεί να μην το κάνεις σωστά. Πχ αν το φάρμακο έχει χρόνο ημιζωής 8 ώρες και εσύ πάρεις 1 την ημέρα κάνεις μια τρύπα στο νερό!

Μου έλεγε χθες ότι καλύτερα να το παίρνω μέχρι την αυχενικη και μετά θα μου το πάει 1 την ημέρα για 5 μέρες και θα μου κόψει εντελώς. 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...