Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 24 λεπτά , ritaki13 είπε:

να ρωτησω κατι ασχετο, εγω που προσπαθω για παιδι δλδ πρεπει να ριξω και το ζαχαρο? ειναι 85!

Μια χαρά είναι το 85. Ούτε καν δεν έχεις πρόβλημα!! Επίσης συμβουλή,  ελπίζω να μην πηγαίνεις στον γιατρό μόνο για να σου συνταγογραφει το t4 και δινεις 10€ στον γιατρο για χάπι που χωρίς συνταγή έχει 1.98€. Στο λέω γιατί παίζει πολύ αυτό και είναι πραγματικά κρίμα.  Πολύς κόσμος δε γνωρίζει. Καλοπροαίρετα το λέω και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ!

Επίσης @elenakii22 ποιο παίρνεις που δε συντσγογραφειται;

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 34 λεπτά , ritaki13 είπε:

κ εγω ενα με 2 ευρω αγορασα με 30 χαπια μεσα. πηρα σημερα το πρωτο!καλη μου αρχη!!!!!!

καλημεραααα εσενα σκεφτομαι κ ειμαι αισιοδοξη!!!!!το θυμαμαι που το λεγαμε!

τι εννοεισ δε γραφεται? ειναι ακριβο?

n

να ρωτησω κατι ασχετο, εγω που προσπαθω για παιδι δλδ πρεπει να ριξω και το ζαχαρο? ειναι 85!

Μια χαρα εισαι! Κ εγω τοσο εχω! Κ στην εγκυμοσύνη ειχε ανεβει λίγο.γι αυτο μου φανηκε @elenakii22   χαμηλό.αλλά ειναι καλύτερα.εγω ειχα φτασει ψηλά.αφου ήδη σε περναω! Χαχαχα

• Μου αρέσει 1

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια! 

@Alekagala τι τυχερη που εισαι που εχεις τοσο ησυχο μωρακι! πες στο συζυγο να χαλαρωσει καλε!!

@elenakii22 ωραια φθινοπωρινη μερα βρηκες για να μεινεις σπιτι!! εχω την εντυπωση πως με κλωτσησε λιγο χθες το βραδυ ο μπεμπης;; εχεις νιωσει εσυ τιποτα;;

@Δήμητρα1988 περιμενουμε και απο εσενα τεστακι ε;

@anemoni1989 πως εισαι σημερα; αντε μια μερα εμεινε για την επομενη σ χοριακη ε;

πρίν από 53 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Λοιπόν έχουμε και λέμε: καταρχήν στα αγόρια αγριεύει η έγκυος  λένε... Στην κόρη μου εγώ είχα γλυκαίνει πολύ.  Ελπίζω να μην αγριεψουμε ό,τι και να έχουμε  αχαχαχ 

Η 1η μου χοριακη ήταν 36 μονάδες 25η ημέρα του κύκλου με κυκλο 30 με 32 ημερών. (Πολυ νωρίς) Η 2η 122  δύο μέρες μετά. 

Τώρα τα χθεσινά... ημερολογιακά χθες στην εξέταση ημουν 7w 4d αλλά  στον υπέρηχο βγήκα 7w 6d. και μου λέει συμβαίνει να υπάρχει αυτή η απόκλιση να έγινε νωρίτερα η σύλληψη.  Και του λέω,  ναι αφού στην κόρη μου υπερηχογραφικα έβγαινε 5 μέρες μικρότερη.  Και μου λέει, ααα  εδώ για να βγαίνει 2 μέρες μεγαλύτερο μάλλον είναι.. .. άσε να μην το πω. Και του λέω,  αγόρι ε; και μου απαντάει θα δείξει θα δείξει!! Αχαχα. Λένε οτι σπερματοζωάριο (χρωμόσωμα Y) ζουν λιγότερο,  ενώ με χρωμοσ.  Θηλυκό ζει περισσότερο. 

Άντε μια μέρα έμεινε σε σενα. Εγώ είμαι σίγουρη πως ανεβαίνει και μόνο που τα συμπτώματα παραμένουν είναι σχεδόν βέβαιο ότι πάει καλά!!!!

Εγώ πάντως έχω προαίσθημα για σένα από την αρχή ότι είναι αγόρι!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Just now, Ani ani είπε:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια! 

@Alekagala τι τυχερη που εισαι που εχεις τοσο ησυχο μωρακι! πες στο συζυγο να χαλαρωσει καλε!!

@elenakii22 ωραια φθινοπωρινη μερα βρηκες για να μεινεις σπιτι!! εχω την εντυπωση πως με κλωτσησε λιγο χθες το βραδυ ο μπεμπης;; εχεις νιωσει εσυ τιποτα;;

@Δήμητρα1988 περιμενουμε και απο εσενα τεστακι ε;

@anemoni1989 πως εισαι σημερα; αντε μια μερα εμεινε για την επομενη σ χοριακη ε;

καλημερα!!!!!  ναι ναι θα σας πω αμεσως οταν βγει!!! πρωτα στον αντρουλη μου και μετα σε σας ουτως η αλλως δε ξερω που αλλου θα το πω για αρχη αρχη τουλαζιστων....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μια χαρά είναι το 85. Ούτε καν δεν έχεις πρόβλημα!! Επίσης συμβουλή,  ελπίζω να μην πηγαίνεις στον γιατρό μόνο για να σου συνταγογραφει το t4 και δινεις 10€ στον γιατρο για χάπι που χωρίς συνταγή έχει 1.98€. Στο λέω γιατί παίζει πολύ αυτό και είναι πραγματικά κρίμα.  Πολύς κόσμος δε γνωρίζει. Καλοπροαίρετα το λέω και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ!

οχι καλε τι να παρεξηγηθεις!ειμαι ασχετη και απο εσας μαθαινω οσα πιο πολλα μπορω!! δεν μου εγραψε συνταγη μου λεει ειναι πολυ φτηνο. πηγα πρωτη φορα για να με δει κλπ κ μου ειπε να το ξεκινησω και μετα τον μηνα να κανω εξεταση να με ξαναδει. πηγα ιδιωτικα γιατι μου τον συστησαν και ετσι πληρωσα επισκεψη οπως κ να εχει. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , CME2205 είπε:

Εγώ πάντως έχω προαίσθημα για σένα από την αρχή ότι είναι αγόρι!!

Αχαχα λες ε; δεν έχω θέμα γερό να'ναι! Αλήθεια εσύ τι έχεις; Το πρώτο σου είναι κοριτσακι; 

Vomex υποθετο μου έδωσε τελικά για αυτά που εχω.  Επίσης να σε ρωτήσω κάτι,  προγεστερόνη επαιρνες;

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Δήμητρα1988 είπε:

καλημερα!!!!!  ναι ναι θα σας πω αμεσως οταν βγει!!! πρωτα στον αντρουλη μου και μετα σε σας ουτως η αλλως δε ξερω που αλλου θα το πω για αρχη αρχη τουλαζιστων....

Εννοείται ότι θα μας το πεις... Εγώ όταν κάποια στιγμή μείνω έγκυος πρώτα σε εσάς θα το πω. Στον άντρα μου έχω σκεφτεί συγκεκριμένο τρόπο που θέλω να του το πω και χρειάζεται μια μικρή προετοιμασία! Χαχα

• Μου αρέσει 2

Just now, Farmakotriftena είπε:

Αχαχα λες ε; δεν έχω θέμα γερό να'ναι! Αλήθεια εσύ τι έχεις; Το πρώτο σου είναι κοριτσακι; 

Vomex υποθετο μου έδωσε τελικά για αυτά που εχω.  Επίσης να σε ρωτήσω κάτι,  προγεστερόνη επαιρνες;

Αγόρι έχω τώρα, κορίτσι το πρώτο. Πάντως εμένα μου λένε όλοι πως έχω γλυκάνει πολύ, περισσότερο από ότι στην κόρη μου. Προγεστερόνη δεν πήρα καθόλου σε καμία από τις δύο εγκυμοσύνες. Δεν υπήρχε λόγος. Είχα μία βιοχημική περίπου 7 μήνες πριν μείνω έγκυος στην κόρη μου αλλά τίποτε άλλο.

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

Just now, alina80 είπε:

Εννοείται ότι θα μας το πεις... Εγώ όταν κάποια στιγμή μείνω έγκυος πρώτα σε εσάς θα το πω. Στον άντρα μου έχω σκεφτεί συγκεκριμένο τρόπο που θέλω να του το πω και χρειάζεται μια μικρή προετοιμασία! Χαχα

οοοο θα ετοιμασεις κατασταση??? εμενα ειμαι σιγουρη οτι θα με καταλαβει δε μπορω να του κρυφτω......οποτε πανε και οι καταστασεις πανε και ολα...απλα θα του δειξω το τεστ οτι αποτελεσμα και να εχει!

@Ani ani δεν με εχει κλωτσησει ομως επειδη καθεται πολυ στα πλάγια νιωθω μια περιεργη πιεση κ ξερω που ειναι..την ειχαμε δει σε υπερηχο κ πριν πω στο γιατρο οτι νιωθω πιεση απο εκει μ λεει ειναι η μικρη στη γωνια στριμωγμένη κ μπορει να νιωθεις πιεση!δεν ειναι τράβηγμα γιαυτο πιστευω το ξεχωρίζω!

πρίν από 15 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

turosint λεγεται αν θυμαμαι καλα κ αν το γραφω σωστα!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@Ani ani είστε στις βδομάδες που σιγά σιγά αρχίζουν οι γυναίκες να νιώθουν το μωρό!! Εγώ στην αρχή το ένιωθα,  σαν φτερούγισμα και ένιωθα και τον λοξιγκα! Θα δεις θα το νιώθεις κι εσυ. Γιατί νομίζω σε αυτές τις βδομάδες παίζει λοξιγκας φουλ!

πρίν από 2 λεπτά , CME2205 είπε:

Αγόρι έχω τώρα, κορίτσι το πρώτο. Πάντως εμένα μου λένε όλοι πως έχω γλυκάνει πολύ, περισσότερο από ότι στην κόρη μου. Προγεστερόνη δεν πήρα καθόλου σε καμία από τις δύο εγκυμοσύνες. Δεν υπήρχε λόγος. Είχα μία βιοχημική περίπου 7 μήνες πριν μείνω έγκυος στην κόρη μου αλλά τίποτε άλλο.

Εμένα μου δίνει και με προβληματίζει.. πρόβλημα δεν εχω. Ούτε αποβολή είχα ποτέ.  Ούτε καφέ και τέτοια.  Και μόνη εκοψα το μεσημεριανό γιατί μου δίνει  utrogestan 200mg 1×3. 

Δεν αγριεψες ε; τέλεια!! Η μικρη σου πως νιώθει που θα έχει αδερφακι; είσαι σε ηλικία που το αντιλαμβάνεται όλο αυτο;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Ani ani είστε στις βδομάδες που σιγά σιγά αρχίζουν οι γυναίκες να νιώθουν το μωρό!! Εγώ στην αρχή το ένιωθα,  σαν φτερούγισμα και ένιωθα και τον λοξιγκα! Θα δεις θα το νιώθεις κι εσυ. Γιατί νομίζω σε αυτές τις βδομάδες παίζει λοξιγκας φουλ!

Εμένα μου δίνει και με προβληματίζει.. πρόβλημα δεν εχω. Ούτε αποβολή είχα ποτέ.  Ούτε καφέ και τέτοια.  Και μόνη εκοψα το μεσημεριανό γιατί μου δίνει  utrogestan 200mg 1×3. 

Δεν αγριεψες ε; τέλεια!! Η μικρη σου πως νιώθει που θα έχει αδερφακι; είσαι σε ηλικία που το αντιλαμβάνεται όλο αυτο;

Δεν ξέρω αν χρειάζεται... εμένα ο δικός μου είναι γενικά πολύ συντηρητικός με φάρμακα/βιταμίνες κλπ. Η μικρή δεν ξέρω αν έχει καταλάβει κάτι, είναι 17 μηνών τώρα. Όταν όμως της λες δώσε φιλάκι στον αδερφό σου μου φιλάει την κοιλιά! Βέβαια μπορεί να νομίζει ότι ο αδερφός της είναι ο αφαλός μου...

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 16 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

εδω εδω θα τα λες πο αλλου καλυτερα;;

ναι μομιζα οτι ηταν ιδεα μου αλλα τελικα συνεβη και ειναι η 2η φορα..πλακα εχει αλλα με πιανει στον υπνο καθε φορα το ατιμο @elenakii22 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...