Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Πονάκια εχεις @Papaki@?

@Alekagala να σου ζήσει κ πάλι! Τυχερή εισαι που σου βγηκε κ ενα ησυχούλι.απολαυσέ το.ούτως η αλλως λίγο θα κάτσεις σπίτι! Σε βλεπω σε λιγες μέρες να μας λες για βολτες.by the way κουκλα εισαι! 

Καλα αποτελέσματα κ στα υπόλοιπα κορίτσια! Κ Δημητρα μακάρι στη γιορτη σου να εχεις το δωρο που θες.επρεπε να κανεις σήμερα για να ξέρεις...μήπως αύριο; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Papaki@ είπε:

μέσο όρο ειναι 26 μέρες, στην πρώτη εγκυμοσύνη που παλινδρόμησε η επαφή ήταν 4η μέρα αρα η ωορρηξία εγινε νωρίς

και τις προηγούμενες φορες που εκανα τα τεστ εβλεπα γραμμούλα την 10η μέρα αχνή βεβαια αλλά την 10 μερα 

Μπορεί η επαφή να έγινε 4η μέρα, αλλά η ωορρηξία μπορεί να ήταν και πέντε μέρες μετά και να έγινε τότε η σύλληψη. Κάνε μερικές μέρες ακόμα πάντως και σημείωσε ποτε βγήκε έστω και άχνη γραμμή. Μπορεί να είσαι στην κατηγορία που δεν σκουραίνει πολύ. Αν έχεις διάθεση ή τη δυνατότητα μπορείς να πας και για έναν υπέρηχο, να μην στεναχωριέσαι χωρίς λόγο. 

πρίν από 8 λεπτά , andrianni είπε:

Πονάκια εχεις @Papaki@?

@Alekagala να σου ζήσει κ πάλι! Τυχερή εισαι που σου βγηκε κ ενα ησυχούλι.απολαυσέ το.ούτως η αλλως λίγο θα κάτσεις σπίτι! Σε βλεπω σε λιγες μέρες να μας λες για βολτες.by the way κουκλα εισαι! 

Καλα αποτελέσματα κ στα υπόλοιπα κορίτσια! Κ Δημητρα μακάρι στη γιορτη σου να εχεις το δωρο που θες.επρεπε να κανεις σήμερα για να ξέρεις...μήπως αύριο; 

ξερεις ποσο πολυ σκευτομαι να το κανω αυριο??? αλλα φοβαμαι αντι για χαρα μη νιωσω απογοητευση στη γιορτη μου!! ακομη βεβαιατο σκευτομαι μπορει να το μαθουμε και νωριτερα αχαχαχχα

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Μπορεί η επαφή να έγινε 4η μέρα, αλλά η ωορρηξία μπορεί να ήταν και πέντε μέρες μετά και να έγινε τότε η σύλληψη. Κάνε μερικές μέρες ακόμα πάντως και σημείωσε ποτε βγήκε έστω και άχνη γραμμή. Μπορεί να είσαι στην κατηγορία που δεν σκουραίνει πολύ. Αν έχεις διάθεση ή τη δυνατότητα μπορείς να πας και για έναν υπέρηχο, να μην στεναχωριέσαι χωρίς λόγο. 

σε ευχαριστώ πολύ alina μου, οτι δεν σκουραίνει πολύ είμαι σίγουρη, δυστυχως δεν έχω την δυνατότητα να παω για υπέρηχο, θα συνεχίσω τα τεστ και βλέπουμε.. άλλωστε έχουμε επαφή κάθε μέρα από την 4η μέρα αυτόν τον μηνά, απλά μωρέ επειδή ειχα καλη FSH αυτόν τον μήνα(7,5 από 11,5 που έχω συνήθως) δεν θέλω να παει χαμένος και να τύχει να μην κάνω καθόλου ωορρηξία.. γι αυτό μονο αγχώνομαι μη παει χαμενος 

Just now, Δήμητρα1988 είπε:

ξερεις ποσο πολυ σκευτομαι να το κανω αυριο??? αλλα φοβαμαι αντι για χαρα μη νιωσω απογοητευση στη γιορτη μου!! ακομη βεβαιατο σκευτομαι μπορει να το μαθουμε και νωριτερα αχαχαχχα

εχω ναι, και στήθος/ρόγες ευαισθησια

2rxqp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

Αν εχεις καθυστερηση καντο σήμερα.αλλιως Παρασκευή! Για να αποδεχτεις οτι κ αν είναι! Μακαρι θετικό αλλα μη στενοχωρηθεις κ στη γιορτούλα σου.

πρίν από 5 λεπτά , Papaki@ είπε:

σε ευχαριστώ πολύ alina μου, οτι δεν σκουραίνει πολύ είμαι σίγουρη, δυστυχως δεν έχω την δυνατότητα να παω για υπέρηχο, θα συνεχίσω τα τεστ και βλέπουμε.. άλλωστε έχουμε επαφή κάθε μέρα από την 4η μέρα αυτόν τον μηνά, απλά μωρέ επειδή ειχα καλη FSH αυτόν τον μήνα(7,5 από 11,5 που έχω συνήθως) δεν θέλω να παει χαμένος και να τύχει να μην κάνω καθόλου ωορρηξία.. γι αυτό μονο αγχώνομαι μη παει χαμενος 

εχω ναι, και στήθος/ρόγες ευαισθησια

Αφου εχετε επαφες εισαι καλυμμένη.γιατί να μην κανεις ωορ.αφού όλα ειναι καλά; μην αγχώνεσαι.μάλλον ετοιμάζεται μεγαλο αυγό!!!κ αν έχεις υγρα ακόμα είναι σιγουρο οτι δεν εχει γίνει

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Αν εχεις καθυστερηση καντο σήμερα.αλλιως Παρασκευή! Για να αποδεχτεις οτι κ αν είναι! Μακαρι θετικό αλλα μη στενοχωρηθεις κ στη γιορτούλα σου.

Αφου εχετε επαφες εισαι καλυμμένη.γιατί να μην κανεις ωορ.αφού όλα ειναι καλά; μην αγχώνεσαι.μάλλον ετοιμάζεται μεγαλο αυγό!!!κ αν έχεις υγρα ακόμα είναι σιγουρο οτι δεν εχει γίνει

μακαρι Ανδριαννή! ο γιατρός αυτό μου είπε θέλουμε ένα καλο αυγό.. φαντασου για να μην χασουμε μέρα ο αντρας μου σήμερα 5:30 το πρωί για να προλάβω να κάτσω και λίγο στο κρεβάτι..

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Papaki@ είπε:

μακαρι Ανδριαννή! ο γιατρός αυτό μου είπε θέλουμε ένα καλο αυγό.. φαντασου για να μην χασουμε μέρα ο αντρας μου σήμερα 5:30 το πρωί για να προλάβω να κάτσω και λίγο στο κρεβάτι..

Μια χαρά θυσίες ειναι αυτες! Χαχαχα! Σίγουρα θα είναι καλό αυγουλάκι.αφου παιρνεις κ τα γκλουκοφαζ τα εχουν ρυθμίσει όλα.θα δεις! Θα δεις!γι αυτο μη συγκρίνεις.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αχαχαχχαχαχα αληθεια??? Κριμα που δεν εχουμε και την ιδια χοριακη... Ελπιζω να σε φτασω αυριο!!! Χαχα Κοιτα,  γενικα εχω ναυτιες,  αλλα επειδη ειμαι λιχουδω (εσυ αν θυμαμαι εισαι κορμαρα) μολις νιωσω καλυτερα,  τ δινω και καταλαβαινει!!! Αχαααχχαχαζαχα αλλα εχει τυχει και μερες που δεν εχω φαει τιποτα απολυτως... 

Εχω ακουσει πως στα κοριτσακια αγριευει το προσωπο...  (i cross my fingers χιχιχι)!!!! Ακομα βεβαια δεν εχει φτασει τοσο μακρια το κυτταρακι μου!!! Ευελπιστω προς το παριν σε μια γενναια αυξηση της χοριακης αυριο!!! Και να ξερεις μου δινεις κουραγιο που μ λες οτι ειχαμε ιδια συμπτωματα... Ελπιζω πως μαλλον προχωραω καλα... 

@Farmakotriftena θυμισε μου ποσο ηταν η πρωτη σ χοριακη και ποσες μερες πριν την περιοδο την εκανες

Λοιπόν έχουμε και λέμε: καταρχήν στα αγόρια αγριεύει η έγκυος  λένε... Στην κόρη μου εγώ είχα γλυκαίνει πολύ.  Ελπίζω να μην αγριεψουμε ό,τι και να έχουμε  αχαχαχ 

Η 1η μου χοριακη ήταν 36 μονάδες 25η ημέρα του κύκλου με κυκλο 30 με 32 ημερών. (Πολυ νωρίς) Η 2η 122  δύο μέρες μετά. 

Τώρα τα χθεσινά... ημερολογιακά χθες στην εξέταση ημουν 7w 4d αλλά  στον υπέρηχο βγήκα 7w 6d. και μου λέει συμβαίνει να υπάρχει αυτή η απόκλιση να έγινε νωρίτερα η σύλληψη.  Και του λέω,  ναι αφού στην κόρη μου υπερηχογραφικα έβγαινε 5 μέρες μικρότερη.  Και μου λέει, ααα  εδώ για να βγαίνει 2 μέρες μεγαλύτερο μάλλον είναι.. .. άσε να μην το πω. Και του λέω,  αγόρι ε; και μου απαντάει θα δείξει θα δείξει!! Αχαχα. Λένε οτι σπερματοζωάριο (χρωμόσωμα Y) ζουν λιγότερο,  ενώ με χρωμοσ.  Θηλυκό ζει περισσότερο. 

Άντε μια μέρα έμεινε σε σενα. Εγώ είμαι σίγουρη πως ανεβαίνει και μόνο που τα συμπτώματα παραμένουν είναι σχεδόν βέβαιο ότι πάει καλά!!!!

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

πρίν από 13 λεπτά , andrianni είπε:

μαλλον θα το κανω σαββατο αλλα ειμαι ολο εκπληξεις οποτε πορει να σας ξσαφνιασω και μακαρι να ειναι θετικο!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , andrianni είπε:

Μια χαρά θυσίες ειναι αυτες! Χαχαχα! Σίγουρα θα είναι καλό αυγουλάκι.αφου παιρνεις κ τα γκλουκοφαζ τα εχουν ρυθμίσει όλα.θα δεις! Θα δεις!γι αυτο μη συγκρίνεις.

ας είμαστε αισιόδοξοι λοιπον! τώρα που διάβαζα το μνμ σου βγήκε και ο ήλιος και πέρασε μέσα από το παράθυρο στη δουλειά! ευτυχώς λέμε τους προβληματισμους μας εδώ να ξέρανε οι άντρες μας τι γλυτώνουν από αυτό το φόρουμ! πολύ πρήξιμο και ζαλάδα!!!

• Μου αρέσει 2

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Papaki@ είπε:

ας είμαστε αισιόδοξοι λοιπον! τώρα που διάβαζα το μνμ σου βγήκε και ο ήλιος και πέρασε μέσα από το παράθυρο στη δουλειά! ευτυχώς λέμε τους προβληματισμους μας εδώ να ξέρανε οι άντρες μας τι γλυτώνουν από αυτό το φόρουμ! πολύ πρήξιμο και ζαλάδα!!!

Αχ τι ωραια που το είπες! Κ εγω αυτο σκεφτόμουν : μετα τη "συνεφιά" βγαίνει ο ήλιος κ χαμογελάμε ξανά! 

Οντως γλιτώνουν πολλά τα αντράκια μας! 

Just now, andrianni είπε:

Αχ τι ωραια που το είπες! Κ εγω αυτο σκεφτόμουν : μετα τη "συνεφιά" βγαίνει ο ήλιος κ χαμογελάμε ξανά! 

Οντως γλιτώνουν πολλά τα αντράκια μας! 

like like! 

2rxqp3.png

2 ώρες πρίν, aspa80 είπε:

Καλημέρα!!Εγω πριν μείνω εγκυος  ειχα tsh 3.5 και σε δυο μήνες με Τ4 των 25 έπεσε  στο 0,99...με το που έμεινα εγκυος ανεβηκε στο 2 και ξεκίνησα Τ4 των 50...παίρνω αυτο που συνταγογραφείται (1 ευρω πληρωνω το κουτι) και δεν εχω καμια παρενέργεια...εμένα πιστευω με βοηθησε στην επιτευξη εγκυμοσύνης καθώς προσπαθουσαμε σχεδον 2 χρονια. Να σημειώσω βέβαια οτι εχω και αρκετούς μικρούς 'οζους αλλά ο ενδοκρινολογος μου ξεκινησε αγωγη με σκοπό να μου ρίξει την tsh στο 2 με 2,5 σε περιπτωση εγκυμοσυνης...Θατ την ριξεις πολύ ευκολα και θα σε βοηθησει αυτο!!!

κ εγω ενα με 2 ευρω αγορασα με 30 χαπια μεσα. πηρα σημερα το πρωτο!καλη μου αρχη!!!!!!

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

Φυσικα και θα μεινεις εγκυος!!! Να σου θυμισω πως εγω εμεινα εγκυος με tsh 5.11!!!! Ακομα και ο ενδοκρινολογος επαθε πλακα!!!! Αχχαχαχαχαχα

Μην αφηνεις ενα νούμερο σε ενα χαρτι να επηρρεαζει την ψυχολογία σου!!! Κανε σεξ,  μη σκεφτεσαι τιποτα,  ακολουθα τις οδηγιες του γιατρου σου και ολα θα ναι μια χαρα!!! 

Καλημερουδια κοριτσουδες!!!! Σημερα ο καιρος ειναι υπεροχος!!!  Χειμωνιατικος!!!!!! 

καλημεραααα εσενα σκεφτομαι κ ειμαι αισιοδοξη!!!!!το θυμαμαι που το λεγαμε!

11 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

εμενα παλι του ανδρα μου του ειπε να πινει 9 χαπια τη βδομαδα των 50mg...εμενα δε του κανεο καμια παρενέργεια αλλα δε ξερω μηπως φταιει που παίρνει διαφορετικο απο εσας!αυτο που παιρνει δε γραφεται!

τι εννοεισ δε γραφεται? ειναι ακριβο?

n

1 ώρα πρίν, andrianni είπε:

Καλημέρα!!! 

Εγώ είμαι πιο πάνω στο ζάχαρο κ μου φαίνεται χαμηλά.αλλά είναι στα φυσιολογικά!

να ρωτησω κατι ασχετο, εγω που προσπαθω για παιδι δλδ πρεπει να ριξω και το ζαχαρο? ειναι 85!

καλημερα σε ολες!!!σμρ δεν πηγα δουλεια εκατσα σπιτι!!!

@anemoni1989 ξεκινησες χαπι θυροειδη τωρα που εισαι εγκυος?δε θυμάμαι βρε κοριτσι τι μας εχεις πει!

1 ώρα πρίν, andrianni είπε:

Καλημέρα!!! 

Εγώ είμαι πιο πάνω στο ζάχαρο κ μου φαίνεται χαμηλά.αλλά είναι στα φυσιολογικά!

καλημερα!!ποσο εχεις δλδ???

@Alekagala καλημερα!!!φανταζομαι ποσο πολυ κουραζεσαι..δεν εχεις κανεναν εκει για βοήθεια?

πρίν από 14 λεπτά , ritaki13 είπε:

κ εγω ενα με 2 ευρω αγορασα με 30 χαπια μεσα. πηρα σημερα το πρωτο!καλη μου αρχη!!!!!!

καλημεραααα εσενα σκεφτομαι κ ειμαι αισιοδοξη!!!!!το θυμαμαι που το λεγαμε!

τι εννοεισ δε γραφεται? ειναι ακριβο?

αυτο που παιρνουμε εμεις εχει 8 ευρω...

@Farmakotriftena συγχαρητηρια!!τωρα για το φυλλο μακαρι να ειναι αγορακι αφου θελετε ενα κ ενα αλλα κ να μην ειναι δε πειραζει!γερο να ναι!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...