Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Δήμητρα1988 είπε:

χαχαχαχα νιωθω την αγωνια σου εγω παντως το πιστευω αληθεια για σενα ολα καλα θα πανε!!! δε ξερω πως μου εχει κατσει ετσι!!  θα περιμενω νεα σου!!! μακαρι να γινω οντως το ταιρι σου γιατι νομιζω θα ειμαστε πολυ κοντα και θα εχουμε να συγκρινουμε....εχεισ καποια συμπτωματα?

Ειμαι φουλ στα συμπτώματα και για αυτο ειμαι τοσο θετικη για τα αυριανα αποτελεσματα!!! Το πρωτο και κυριο,  δεν εχει ερθει ακομα περιοδος!!! Εχω βγαλει πολλα μικρα σπυρακια που δεν ειχα ποτε... Γενικα εχω πολυ καθαρο προσωπο... Ποναω οικτρα στις ωοθηκες μου και καμια φορα αντανακλα στη μεση (διαβασα οτι αυτο ειναι επειδη τεντωνουν οι συνδεσμοι και τενιντες της μητρας και της κοιλιας γιατι μεγαλωνει η μητρα)... Επισης εχω φλεβες στις θηλες (δεν ειχα παρατησει ποτε ξανα σ παρελθον και τ στηθος μου εχει γινει σα μπαλονι και ποναει με την παραμικρη κινηση... Ωρες ωρες με πιανει ναυτια ή τρομερη λιγουρα για φαι.... Αυτα (δε νομιζω να ξεχναω κατι) 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Ειμαι φουλ στα συμπτώματα και για αυτο ειμαι τοσο θετικη για τα αυριανα αποτελεσματα!!! Το πρωτο και κυριο,  δεν εχει ερθει ακομα περιοδος!!! Εχω βγαλει πολλα μικρα σπυρακια που δεν ειχα ποτε... Γενικα εχω πολυ καθαρο προσωπο... Ποναω οικτρα στις ωοθηκες μου και καμια φορα αντανακλα στη μεση (διαβασα οτι αυτο ειναι επειδη τεντωνουν οι συνδεσμοι και τενιντες της μητρας και της κοιλιας γιατι μεγαλωνει η μητρα)... Επισης εχω φλεβες στις θηλες (δεν ειχα παρατησει ποτε ξανα σ παρελθον και τ στηθος μου εχει γινει σα μπαλονι και ποναει με την παραμικρη κινηση... Ωρες ωρες με πιανει ναυτια ή τρομερη λιγουρα για φαι.... Αυτα (δε νομιζω να ξεχναω κατι) 

αντε αντε ωραια!!!! εγω μονο την καθηστερηση εχω σαν συμπτωμα και πονακια.....και ειχα και δεκατα αλλα χθες βραδυ δεν ειχα και λεω μηπως μου ερθει τελικα και απλα μπορει να μην επιασα τις γονιμες γιατι δε παιρνω τεστακια ωορηξιας. απλα περιμενουμε λοιπον!

καλημέρα κορίτσια μου,

@linaa κοπέλα μου δεν πειράζει καλύτερα νωρίς! πιστεύω ότι το ξέρεις ότι είμαστε πάρα πολλές που το εχουμε περάσει άντε τώρα σύντομα πάλι να πετύχεις μια εγκυμοσύνη τελειόμηνη!

Εχτές έκανα το 2ο τεστ ωορρηξίας και πάλι τπτ κορίτσια μα τι γίνεται??

2rxqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Papaki@ είπε:

καλημέρα κορίτσια μου,

@linaa κοπέλα μου δεν πειράζει καλύτερα νωρίς! πιστεύω ότι το ξέρεις ότι είμαστε πάρα πολλές που το εχουμε περάσει άντε τώρα σύντομα πάλι να πετύχεις μια εγκυμοσύνη τελειόμηνη!

Καλημέρα! Τελείως τίποτα; ούτε αχνό; μπορεί σήμερα.κάνεις 2 την ημέρα;

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

αντε αντε ωραια!!!! εγω μονο την καθηστερηση εχω σαν συμπτωμα και πονακια.....και ειχα και δεκατα αλλα χθες βραδυ δεν ειχα και λεω μηπως μου ερθει τελικα και απλα μπορει να μην επιασα τις γονιμες γιατι δε παιρνω τεστακια ωορηξιας. απλα περιμενουμε λοιπον!

Εγω με 3 επαφες στην τυχη εμεινα... Ουτε που ξερω ποτε εκανα ωορρηξια! Μαλλον θα εκανα μεγαλο κυκλο και για αυτο τσιμπησαμε γονιμοποιηση... Γιατι με βαση το μετρημα και κατι αλλους υπολογισμους δεν επιανα γονιμες τις μερες που εκανα σεξ... Τωρα αυριο θα φανει τι ακριβως παιζει... Αλλα οσο δεν εχω περιοδο ή αιμα,  χαιρομαι!!! 

cO4Yp3.png

Just now, anemoni1989 είπε:

Εγω με 3 επαφες στην τυχη εμεινα... Ουτε που ξερω ποτε εκανα ωορρηξια! Μαλλον θα εκανα μεγαλο κυκλο και για αυτο τσιμπησαμε γονιμοποιηση... Γιατι με βαση το μετρημα και κατι αλλους υπολογισμους δεν επιανα γονιμες τις μερες που εκανα σεξ... Τωρα αυριο θα φανει τι ακριβως παιζει... Αλλα οσο δεν εχω περιοδο ή αιμα,  χαιρομαι!!! 

και πολυ καλα κανεις!! ετσι ειμαστε σιγουρες οτι προσ το παρον και ευχομαι και στο μελλον να πανε ολα καλα!!! 

και εγω το ιδιο.....οσο δε βλεπω αιμα χαιρομαι!!!

πρίν από 1 λεπτό , Δήμητρα1988 είπε:

@Papaki@ σε ποια μερα εισαι?

είμαι στην 12η αλλά συνήθως έχω νωρίς ωορρηξία, και έχω 3η μέρα συμπτώματα γι αυτό και έχω μπερδευτεί τόσο

πρίν από 2 λεπτά , andrianni είπε:

Καλημέρα! Τελείως τίποτα; ούτε αχνό; μπορεί σήμερα.κάνεις 2 την ημέρα;

ούτε αχνό τίποτα, όχι δεν κάνω 2 την μέρα κάνω ένα το απόγευμα, έτσι λένε οι οδηγείες

βρε λέτε να πέρασε? 

2rxqp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Papaki@ είπε:

καλημέρα κορίτσια μου,

Καλημέρα κορίτσια μου. Σήμερα με πλάκωσε το πάπλωμα που λένε. Ξύπνησα κατά τις 6.30 και εκεί που έβριζα γιατί ήταν νωρίς με ξαναπήρε ο ύπνος και ξύπνησα πριν από μισή ώρα! 

Παπάκι μην αγχώνεσαι. Σε ποια μέρα του κύκλου είσαι και συνήθως τι κύκλους κάνεις; Συνέχισε τα τεστακια και αν μπορείς κάνε δύο (π.χ. στις 14.00-15.00 και στις 19.00). 

πρίν από 5 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

και πολυ καλα κανεις!! ετσι ειμαστε σιγουρες οτι προσ το παρον και ευχομαι και στο μελλον να πανε ολα καλα!!! 

και εγω το ιδιο.....οσο δε βλεπω αιμα χαιρομαι!!!

Ετσι ακριβως... Το μονο που ξέρουμε με σιγουριά ειναι το σημερα... Για το μελλον απλα ελπιζουμε,  γιατι οσα σχεδια και αν κανουμε ποτε δεν μπορούμε να ξέρουμε την εκβαση... Ας ειμαστε λοιπον θετικοι και ευγνωμονες για το σημερα,  γιατι δεν ξερουμε τι μας επιφυλασσει το αυριο και αν θα ειναι μια καλυτερη ή οχι ημερα!!! :)

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα απο το βροχερό νησι μας!!!!  Μολις ςμεφτιαξα καφεδάκι αλλα δε βλεπω να τον πινω βουρ παλι για νανι για να'χω δυναμεις.....!!!!  Ο μικρούλης ειναι υπερβολικά ήσυχος αφου δε πιστευω οτι ειναι παιδι μου,  βυζι κακα νανι αλλα κουράζομαι με τα μεγαλα.....  Αλλα κοριτσια αν καθήσω και αλλο σπιτι θα τρελαθω,  απο το σύζυγό λογω δουλειάς μηδεν βοηθεια και οταν ειναι σπιτι με φωνάζει να τον αλλάξω ενω ειναι διπλα του!  Αχ αντρες!!!! 

Περιμενω πως και πως καινουργια τεστακια αντε καντε τα να παρουμε και αλλες χαρές!!! 

• Μου αρέσει 3

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 16 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Στην εβδομάδα που είσαι, είχαμε ΑΚΡΙΒΏΣ τα ίδια συμπτώματα. Εκτός από φαί .  Από την αρχή μου προκλήθηκε απέχθεια.  Βρε λες να έχουμε και το ίδιο φύλλο;; η ακμή θα ελαττωθεί λίγο. Αλλά μην περιμένεις να γίνουμε όπως πριν. Αχαχα. 

Πάντως εύχομαι να μη φτάσεις στα δικά μου σημεία. Ο γιατρός χθες μου έλεγε πως αν τον είχα ειδοποιήσει νωρίτερα το τι τραβούσα  θα με έστελνε για ενυδάτωση στο νοσοκομείο.  Κυριακή με έπιασε το νεφρό μου πήρα χάπι και μόλις ηρεμησα από τότε πίνω συνέχεια νερό...

@Alekagala φαντάζομαι σε τι κατάσταση είσαι!! Να σου δίνει ο Θεός κουράγιο.  Εδώ με ένα και τα βλέπεις όλα.  Φαντάζομαι με τρία....

yplDp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Papaki@ είπε:

είμαι στην 12η αλλά συνήθως έχω νωρίς ωορρηξία, και έχω 3η μέρα συμπτώματα γι αυτό και έχω μπερδευτεί τόσο

ούτε αχνό τίποτα, όχι δεν κάνω 2 την μέρα κάνω ένα το απόγευμα, έτσι λένε οι οδηγείες

βρε λέτε να πέρασε? 

Δε νομίζω.κάνε 2 την ημέρα οπως λέει η @alina80 Αφού εχεις συμπτώματα θα γίνει, αλλιως θα ειχαν σταματήσει.κ εγώ 3 μέρες εχω συμπτώματα κ θα γίνει το ΣΚ. Ουτως ή αλλως ειναι απο τώρα γόνιμες! Θα δεις πρωτα αχνό κ αλλη μέρα εντονο.τουλαχιστον εμενα ετσι γινόταν.κοιτα κ πρωινη θερμοκρασια αν θες.

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Σήμερα με πλάκωσε το πάπλωμα που λένε. Ξύπνησα κατά τις 6.30 και εκεί που έβριζα γιατί ήταν νωρίς με ξαναπήρε ο ύπνος και ξύπνησα πριν από μισή ώρα! 

Παπάκι μην αγχώνεσαι. Σε ποια μέρα του κύκλου είσαι και συνήθως τι κύκλους κάνεις; Συνέχισε τα τεστακια και αν μπορείς κάνε δύο (π.χ. στις 14.00-15.00 και στις 19.00). 

μέσο όρο ειναι 26 μέρες, στην πρώτη εγκυμοσύνη που παλινδρόμησε η επαφή ήταν 4η μέρα αρα η ωορρηξία εγινε νωρίς

και τις προηγούμενες φορες που εκανα τα τεστ εβλεπα γραμμούλα την 10η μέρα αχνή βεβαια αλλά την 10 μερα 

2rxqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Στην εβδομάδα που είσαι, είχαμε ΑΚΡΙΒΏΣ τα ίδια συμπτώματα. Εκτός από φαί .  Από την αρχή μου προκλήθηκε απέχθεια.  Βρε λες να έχουμε και το ίδιο φύλλο;; η ακμή θα ελαττωθεί λίγο. Αλλά μην περιμένεις να γίνουμε όπως πριν. Αχαχα. 

Πάντως εύχομαι να μη φτάσεις στα δικά μου σημεία. Ο γιατρός χθες μου έλεγε πως αν τον είχα ειδοποιήσει νωρίτερα το τι τραβούσα  θα με έστελνε για ενυδάτωση στο νοσοκομείο.  Κυριακή με έπιασε το νεφρό μου πήρα χάπι και μόλις ηρεμησα από τότε πίνω συνέχεια νερό...

Αχαχαχχαχαχα αληθεια??? Κριμα που δεν εχουμε και την ιδια χοριακη... Ελπιζω να σε φτασω αυριο!!! Χαχα Κοιτα,  γενικα εχω ναυτιες,  αλλα επειδη ειμαι λιχουδω (εσυ αν θυμαμαι εισαι κορμαρα) μολις νιωσω καλυτερα,  τ δινω και καταλαβαινει!!! Αχαααχχαχαζαχα αλλα εχει τυχει και μερες που δεν εχω φαει τιποτα απολυτως... 

Εχω ακουσει πως στα κοριτσακια αγριευει το προσωπο...  (i cross my fingers χιχιχι)!!!! Ακομα βεβαια δεν εχει φτασει τοσο μακρια το κυτταρακι μου!!! Ευελπιστω προς το παριν σε μια γενναια αυξηση της χοριακης αυριο!!! Και να ξερεις μου δινεις κουραγιο που μ λες οτι ειχαμε ιδια συμπτωματα... Ελπιζω πως μαλλον προχωραω καλα... 

@Farmakotriftena θυμισε μου ποσο ηταν η πρωτη σ χοριακη και ποσες μερες πριν την περιοδο την εκανες

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...