Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 48 λεπτά , elenakii22 είπε:

μα εννοειται οτι δεν ειναι προβλημα!!απλα "χανεις" παραπανω μηνες σε σχέση με τις κοπελες που εχουν μικροτερους κυκλους!κ εγω πεμπτη θα παω στο γιατρο!!

Εγώ δεν το είχα καταλάβει οτι δεν είναι πρόβλημα.Νόμιζα οτι δεν γίνεται ωορ.σε κύκλους πάνω από 44 μέρες. Κ έτσι μου ειχε πει ο προηγούμενος γιατρός.

Ασε που εχω κ μια υποψια...τον Απρίλιο αφού είδε στον υπέρηχο οτι στις 28 μέρες κύκλου δεν είχε γίνει ωορ.μου εδωσε χάπι για να έρθει περίοδος.κ όταν ήρθε στον υπέρηχο είδαμε κύστη κ πηρα ένα μηνα αντισυλληπτικά.Και λέω εγώ τώρα...μήπως ήταν να κάνω αργότερα ωορ.κ αφου πήρα το χάπι έγινε κύστη; Τελοσπάντων θα μου πεις τώρα, αλλά είναι κ αυτα που λέγαμε με τους γιατρους.αλλά λέει ο καθένας κ άλλα δεν ξέρει!!!

Άντε την Πέμπτη θα έχουμε ιατρικά νέα! Το ζάχαρο χαμηλό έτσι σου είναι πάντα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 19 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Το τ4 δε γραφεται γενικα απο οσο ξερω...  Ουτε εγω εχω καμια παρενεργεια... Ουτε η μανα μ ή η αδερφη μου που παιρνει χρονια... 

μας ειπε ο ενδοκρινολογος οτι υπαρχουν 2 ειδων και ποιο προτιμάμε...το εναν συνταγογραφοταν το αλλο οχι..

πρίν από 10 λεπτά , andrianni είπε:

Εγώ δεν το είχα καταλάβει οτι δεν είναι πρόβλημα.Νόμιζα οτι δεν γίνεται ωορ.σε κύκλους πάνω από 44 μέρες. Κ έτσι μου ειχε πει ο προηγούμενος γιατρός.

Ασε που εχω κ μια υποψια...τον Απρίλιο αφού είδε στον υπέρηχο οτι στις 28 μέρες κύκλου δεν είχε γίνει ωορ.μου εδωσε χάπι για να έρθει περίοδος.κ όταν ήρθε στον υπέρηχο είδαμε κύστη κ πηρα ένα μηνα αντισυλληπτικά.Και λέω εγώ τώρα...μήπως ήταν να κάνω αργότερα ωορ.κ αφου πήρα το χάπι έγινε κύστη; Τελοσπάντων θα μου πεις τώρα, αλλά είναι κ αυτα που λέγαμε με τους γιατρους.αλλά λέει ο καθένας κ άλλα δεν ξέρει!!!

μπορει αλλα τωρα μονο υποθεσεις μπορεις να κανεις!το σημαντικο ειναι οτι θα κανεις εστω κ καθυστερημενα!το σακχαρο ναι ετσι ηταν παντα απο οτι θυμαμαι...οταν εμαθα για την εγκυμοσυνη που εκανα εξετασεις ειχα 72...γενικα οι εξετασεις μου ειναι καλε,οσες εχω κανει...ολες παντα ειναι στη φυσιολογικη τιμη απο τη μεση κ κατω..ειχα κανει κ καμπυλη σακχάρου μια χαρα ηταν...η καμπυλη ινσουλινης ηταν στο πρωτο μισάωρο πιο αυξημενη αλλα μετα φυσιολογικη κ απο εκει φαινοταν η αντίσταση στην ινσουλινη που εχω..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 15 λεπτά , andrianni είπε:

Ναι πραγματι υπαρχει ωορρηξια κ στους μεγαλους κυκλους. Ο προηγουμενος κυκλος μ για πρωτη φορα ηταν 42 ημερων χωρις καποια παθολογια και απο τις ορμονικες εξετασεις που εκανα η γιατρος μ ειπε οτι εγινε ωορρηξια. Στον υπερηχο δεν προλαβαμε φυσικα κατι απο την ωορρηξια τον καναμε την 33η μερα αλλα διαπιστωσε παχος ενδομητριου τετοιο που δικαιολογουσε κανονικο κυκλο.Απλα αργει να ωριμασει ο ωοθηλακιο

tpnxp3.png

πρίν από 6 λεπτά , ritaki13 είπε:

Ειμαι αισιόδοξη! Θα ρίξω την τιμή και θα μεινω έγκυος σύντομα! Το λεω να το πιστέψω χιχιχιχι

ΚΑΛΕ ΝΑΙ!!! θα γινει να εισαι σιγουρη κ εγω δε  το πιστευα  με τιποτα κ εγινε αμεσως! εμποδιζει στανταρ κ αφου το εντοπισες θα πας σουπερ! 

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:

ΚΑΛΕ ΝΑΙ!!! θα γινει να εισαι σιγουρη κ εγω δε  το πιστευα  με τιποτα κ εγινε αμεσως! εμποδιζει στανταρ κ αφου το εντοπισες θα πας σουπερ! 

Αχ σ ευχαριστωωωω 

7 ώρες πρίν, ritaki13 είπε:

Ειμαι αισιόδοξη! Θα ρίξω την τιμή και θα μεινω έγκυος σύντομα! Το λεω να το πιστέψω χιχιχιχι

Καλημέρα!!Εγω πριν μείνω εγκυος  ειχα tsh 3.5 και σε δυο μήνες με Τ4 των 25 έπεσε  στο 0,99...με το που έμεινα εγκυος ανεβηκε στο 2 και ξεκίνησα Τ4 των 50...παίρνω αυτο που συνταγογραφείται (1 ευρω πληρωνω το κουτι) και δεν εχω καμια παρενέργεια...εμένα πιστευω με βοηθησε στην επιτευξη εγκυμοσύνης καθώς προσπαθουσαμε σχεδον 2 χρονια. Να σημειώσω βέβαια οτι εχω και αρκετούς μικρούς 'οζους αλλά ο ενδοκρινολογος μου ξεκινησε αγωγη με σκοπό να μου ρίξει την tsh στο 2 με 2,5 σε περιπτωση εγκυμοσυνης...Θατ την ριξεις πολύ ευκολα και θα σε βοηθησει αυτο!!!

8 ώρες πρίν, ritaki13 είπε:

Φυσικα και θα μεινεις εγκυος!!! Να σου θυμισω πως εγω εμεινα εγκυος με tsh 5.11!!!! Ακομα και ο ενδοκρινολογος επαθε πλακα!!!! Αχχαχαχαχαχα

Μην αφηνεις ενα νούμερο σε ενα χαρτι να επηρρεαζει την ψυχολογία σου!!! Κανε σεξ,  μη σκεφτεσαι τιποτα,  ακολουθα τις οδηγιες του γιατρου σου και ολα θα ναι μια χαρα!!! 

Καλημερουδια κοριτσουδες!!!! Σημερα ο καιρος ειναι υπεροχος!!!  Χειμωνιατικος!!!!!! 

• Μου αρέσει 3

cO4Yp3.png

καλημερα κοριστια!!!! εγω TSH εχω 3,09 αλλα παιρνω ευθυροξ 75. ειπα στον γιατρο αν πρεπει να πεσει κιαλλο τωρα που κανω προσπαθειες και μου ειπε οτι δεν θα εχω προβλημα, παρ ολαυτα ομως μου ειπε αν θελεισ μπορω να σου ανεβασω τη δοση ωστε να πεσει κι αλλο αλλα επειδη ειμαι παρα πολυ αδυνατη μου ειπε οτι μπορει να χασω κ αλλα κιλα και να μη το αντεξει ο οργανισμος μου.... τωρα σε περιπτωση εγκυμωσνης δε ξερω τι θα γινει. πιστευω πως για μενα δεν ειναι αυτο το προβλημα που δε μενω γιατι εχω και αλλα διαφορα προβληματακια οποτε αναμενω προσ το παρον και βλεπουμε.

Διαφημίσεις

Just now, anemoni1989 είπε:

@Δήμητρα1988 θυμησε μου αγαπη,  εισαι σε καθυστερηση??? 

ναι!!!!! για να δουμε...θα περιμενω μεχρι παρασκευη σαββατο να δω τι θα γινει....

πρίν από 2 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

ναι!!!!! για να δουμε...θα περιμενω μεχρι παρασκευη σαββατο να δω τι θα γινει....

ειμαι το ταιρι σου!!! ευχομαι να δω και εγω σαν και εσενα θετικο τεστακι!!! :-D  εσυ πως εισαι?? ποτε θα ξαναπας για χοριακη?

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

μας ειπε ο ενδοκρινολογος οτι υπαρχουν 2 ειδων και ποιο προτιμάμε...το εναν συνταγογραφοταν το αλλο οχι..

μπορει αλλα τωρα μονο υποθεσεις μπορεις να κανεις!το σημαντικο ειναι οτι θα κανεις εστω κ καθυστερημενα!το σακχαρο ναι ετσι ηταν παντα απο οτι θυμαμαι...οταν εμαθα για την εγκυμοσυνη που εκανα εξετασεις ειχα 72...γενικα οι εξετασεις μου ειναι καλε,οσες εχω κανει...ολες παντα ειναι στη φυσιολογικη τιμη απο τη μεση κ κατω..ειχα κανει κ καμπυλη σακχάρου μια χαρα ηταν...η καμπυλη ινσουλινης ηταν στο πρωτο μισάωρο πιο αυξημενη αλλα μετα φυσιολογικη κ απο εκει φαινοταν η αντίσταση στην ινσουλινη που εχω..

Καλημέρα!!! 

Εγώ είμαι πιο πάνω στο ζάχαρο κ μου φαίνεται χαμηλά.αλλά είναι στα φυσιολογικά!

πρίν από 6 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

ειμαι το ταιρι σου!!! ευχομαι να δω και εγω σαν και εσενα θετικο τεστακι!!! :-D  εσυ πως εισαι?? ποτε θα ξαναπας για χοριακη?

Τελεια!!!! Αντε ανυπομονώ να αποκτησω ταιρι!!! Χαχα

Αυριο το πρωι θα παω,  να δω τι παιζει!!! Με νυχια και με δοντια κρατηθηκα να μην παω σημερα!!! Αχχαχαχαχαα

cO4Yp3.png

9 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Ναι πραγματι υπαρχει ωορρηξια κ στους μεγαλους κυκλους. Ο προηγουμενος κυκλος μ για πρωτη φορα ηταν 42 ημερων χωρις καποια παθολογια και απο τις ορμονικες εξετασεις που εκανα η γιατρος μ ειπε οτι εγινε ωορρηξια. Στον υπερηχο δεν προλαβαμε φυσικα κατι απο την ωορρηξια τον καναμε την 33η μερα αλλα διαπιστωσε παχος ενδομητριου τετοιο που δικαιολογουσε κανονικο κυκλο.Απλα αργει να ωριμασει ο ωοθηλακιο

Κ εγώ που κάνω πάντα τετοιους κύκλους να μην ξέρω οτι γίνεται ωορ.; τι μαθαίνεις τελικά!!!εστω κ αργα τουλάχιστον κάτι γινεται, απο το να ειναι χωρις ωορ.τώρα να δούμε τι θα γίνει.εσένα θα επανέλθει στα φυσιολογικά πιστευω ο κύκλος

Just now, anemoni1989 είπε:

Τελεια!!!! Αντε ανυπομονώ να αποκτησω ταιρι!!! Χαχα

Αυριο το πρωι θα παω,  να δω τι παιζει!!! Με νυχια και με δοντια κρατηθηκα να μην παω σημερα!!! Αχχαχαχαχαα

χαχαχαχα νιωθω την αγωνια σου εγω παντως το πιστευω αληθεια για σενα ολα καλα θα πανε!!! δε ξερω πως μου εχει κατσει ετσι!!  θα περιμενω νεα σου!!! μακαρι να γινω οντως το ταιρι σου γιατι νομιζω θα ειμαστε πολυ κοντα και θα εχουμε να συγκρινουμε....εχεισ καποια συμπτωματα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...