Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@elenakii22 την Πέμπτη θα πάω. Κ για ΣΚ προβλεπεται η έκρηξη! Επεσες μέσα οτι μπορεί να γίνει αργότερα κ η @Vila νομίζω! Τζάμπα η γκρίνια μου την περασμένη Κυριακή! Απίστευτο όμως να γίνεται τόσο αργά ωορ. Κ μου είπε οτι αυτό δεν επηρρεαζει την ποιότητα.Κ πολλές κανουν ετσι ωορ. Κ μένουν εγκυες.

@alina80 τα συμπτώματα κάθε μήνσ ειναι διαφορετικά σίγουρα.να τα παρακολουθείς κ βλέπεις.μη βγαζεις βιαστικά συμπερασματα όμως.θετική σκεψη! Τι σου είπα τώρα (εγώ η προσωποποίηση!)!!!

@Vila περα απο την πλάκα πες τα όλα.πήρες ανανά; να δω τι θα κάνω! Ω θυμήθηκα κ τη γλυκοπατατα.δεν τρελαίνομαι αλλα γινεται να τη σοτάρεις μετα το βράσιμο; δεν ειναι καπως βαρύ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 14 λεπτά , andrianni είπε:

@elenakii22 την Πέμπτη θα πάω. Κ για ΣΚ προβλεπεται η έκρηξη! Επεσες μέσα οτι μπορεί να γίνει αργότερα κ η @Vila νομίζω! Τζάμπα η γκρίνια μου την περασμένη Κυριακή! Απίστευτο όμως να γίνεται τόσο αργά ωορ. Κ μου είπε οτι αυτό δεν επηρρεαζει την ποιότητα.Κ πολλές κανουν ετσι ωορ. Κ μένουν εγκυες.

@alina80 τα συμπτώματα κάθε μήνσ ειναι διαφορετικά σίγουρα.να τα παρακολουθείς κ βλέπεις.μη βγαζεις βιαστικά συμπερασματα όμως.θετική σκεψη! Τι σου είπα τώρα (εγώ η προσωποποίηση!)!!!

@Vila περα απο την πλάκα πες τα όλα.πήρες ανανά; να δω τι θα κάνω! Ω θυμήθηκα κ τη γλυκοπατατα.δεν τρελαίνομαι αλλα γινεται να τη σοτάρεις μετα το βράσιμο; δεν ειναι καπως βαρύ;

μα εννοειται οτι δεν ειναι προβλημα!!απλα "χανεις" παραπανω μηνες σε σχέση με τις κοπελες που εχουν μικροτερους κυκλους!κ εγω πεμπτη θα παω στο γιατρο!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Just now, ritaki13 είπε:

Ναι των 75 κ Απλα αναρωτήθηκα πως θα το καταλάβω αν ειναι πολυ

εγω ειχα ζαλαδα κ γενικα ενιωθα πολυ ασχημα το πρωτο κιολας βραδυ που το πηρα. κ μειωσαμε την δοση στο μισο. μετα απο λιγο καιρο ξαναπροσπαθησα να παρω την αρχικη δοση κ ειχα πκ ους στην κοιλια κ διαροια μετα την δευτερη δοση κ ετσι παρεμεινα στην μειωμενη δοση.

που να προσθεσω η θεραπεια ειχε αποτελεσμα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

εγω ειχα ζαλαδα κ γενικα ενιωθα πολυ ασχημα το πρωτο κιολας βραδυ που το πηρα. κ μειωσαμε την δοση στο μισο. μετα απο λιγο καιρο ξαναπροσπαθησα να παρω την αρχικη δοση κ ειχα πκ ους στην κοιλια κ διαροια μετα την δευτερη δοση κ ετσι παρεμεινα στην μειωμενη δοση.

Α κατάλαβα! Τι δόση είχες και τι τιμή θέλατε να ρίξετε;

Just now, ritaki13 είπε:

Α κατάλαβα! Τι δόση είχες και τι τιμή θέλατε να ρίξετε;

ειχα 3 τιμη κ η αρχικη δοση ηταν 50 εκτος σαββατοκυριακου. τελικα πηρα τον 25 για δυο μηνες κ πετυχα εγκυμοσυνη βεβαια παλλινδομησε αλλα για αλλους λογους η τιμη μου τωρα ειναι 1.80

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

ειχα 3 τιμη κ η αρχικη δοση ηταν 50 εκτος σαββατοκυριακου. τελικα πηρα τον 25 για δυο μηνες κ πετυχα εγκυμοσυνη βεβαια παλλινδομησε αλλα για αλλους λογους η τιμη μου τωρα ειναι 1.80

Α εγω ειμαι στο 4.5 εχω δρόμο μπροστά μου. Μου έδωσε των 75

Just now, ritaki13 είπε:

αν δεν εχεις παρενεργειες δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις δοση. παντως να ξερεις πεφτει αμεσως η τιμη εγω μετα απο δυο εβδομαδες που εκανα εξετασεις ειχε ειδη πεσει στο 2. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

αν δεν εχεις παρενεργειες δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις δοση. παντως να ξερεις πεφτει αμεσως η τιμη εγω μετα απο δυο εβδομαδες που εκανα εξετασεις ειχε ειδη πεσει στο 2. 

Αχ μακάρι Γιατι το εχω άγχος πολυ!

πρίν από 20 λεπτά , ritaki13 είπε:

Και εμενα τοσο ηταν η επαναληπτικη τιμη tsh και μ εδωσε των 75mg επισης!!!! Οποτε μην αγχεσαι!!! Αυτο ειναι το πρωτοκολλο!!!  :P

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

εμενα παλι του ανδρα μου του ειπε να πινει 9 χαπια τη βδομαδα των 50mg...εμενα δε του κανεο καμια παρενέργεια αλλα δε ξερω μηπως φταιει που παίρνει διαφορετικο απο εσας!αυτο που παιρνει δε γραφεται!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 9 λεπτά , elenakii22 είπε:

εμενα παλι του ανδρα μου του ειπε να πινει 9 χαπια τη βδομαδα των 50mg...εμενα δε του κανεο καμια παρενέργεια αλλα δε ξερω μηπως φταιει που παίρνει διαφορετικο απο εσας!αυτο που παιρνει δε γραφεται!

Το τ4 δε γραφεται γενικα απο οσο ξερω...  Ουτε εγω εχω καμια παρενεργεια... Ουτε η μανα μ ή η αδερφη μου που παιρνει χρονια... 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...