Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ναι... 20 ευρω... Ασε σ λεω... Ηλιθια εντελως νιωθω που πηγα σ αλλους,  αλλα ας οψεται η tsh... Δεν πιστευω να εχει τεραστια αποκλιση... Αλλωστε να ανεβει θελω... Το χειρότερο που μπορςι να συμβει ειναι να μην ανεβει αρκετα... Αλλα με τα συμπτώματα μου νομιζω θα ανεβει... Τι στο καλο?? Ο γιατρος μ πε θελουμε αυξηση της ταξης του 80%... Αρα με ενα 80ρι θα ναι ικανοποιημενος... Εγω βεβαια ευελπιστω σε ακομα μεγαλυτερο νουμερο... Για να δουμε... 

(κοριτσια συγγνωμη αμα σας ζαλιζω... Προσπαθώ να συγκρατουμαι,  αλλα η αληθεια ειναι πως ειστε η ψυχοθεραπεία μου... Προσπαθω να μη μιλαω πολυ,  αλλα δεν τα καταφερνω παντα... Ειναι και που δεν εχω πει τιποτα σε κανεναν ακομα... Αυτη η ατιμη τιμη της χοριακης μου χαλασε τα σχεδια....) 

καλε μην ανχωνεσε τι 80 παιδι μου για να ανχωθεις παλι γυρω στο 100 θα εισαι κ θα το χαρεις!!! μην σου πω οτι θα τριπλασιαστει κιολας κ θα δεις κανενα 150 αρι!!!  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

καλε μην ανχωνεσε τι 80 παιδι μου για να ανχωθεις παλι γυρω στο 100 θα εισαι κ θα το χαρεις!!! μην σου πω οτι θα τριπλασιαστει κιολας κ θα δεις κανενα 150 αρι!!!  

Μακαρι!!! Αλλα δε βαζω μακρινους στοχους... Το 84 ειναι το διπλο... Τωρα αν ειναι οαραπανω,  καλοδεχουμενο!!! :)

cO4Yp3.png

Αχ βρε κορίτσια βλέπω αυτή τη διαφήμιση που παίζει τώρα τελευταία με μια κοπελα που είναι έγκυος και γράφει ένα γράμμα στη μελλοντική της κορούλα.... Σνιφ σνιφ..πόσο συγκινητική..

• Μου αρέσει 4

XDXPp2.png

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Μακαρι!!! Αλλα δε βαζω μακρινους στοχους... Το 84 ειναι το διπλο... Τωρα αν ειναι οαραπανω,  καλοδεχουμενο!!! :)

ο διπλασιασμος ειναι στις δυο μερες δηλαδη το 50% αυτο εννουσε ο γιατρος  το 80% που σου ειπε ο γιατρος στις τρεις μερες ειναι κατι παραπανω απο διπλασιασμο.

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

ο διπλασιασμος ειναι στις δυο μερες δηλαδη το 50% αυτο εννουσε ο γιατρος  το 80% που σου ειπε ο γιατρος στις τρεις μερες ειναι κατι παραπανω απο διπλασιασμο.

Ο διπλασιασμος καλε ειναι το 100%...οχι????

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Just now, anemoni1989 είπε:

Ο διπλασιασμος καλε ειναι το 100%...οχι????

χα χα ναι κανονικα 100% ειναι  αλλα διπλασιασμο θελουμε στις δυο μερες σιγουρο αυτο τσεκαρισμενο το 80% στις τρεις μερες ακουγετε λιγο ισως ο γιατρος εννουσε 80% κατι παραπανω απο διπλασιασμο στις 3 μερες.

πρίν από 20 λεπτά , linaa είπε:

χα χα ναι κανονικα 100% ειναι  αλλα διπλασιασμο θελουμε στις δυο μερες σιγουρο αυτο τσεκαρισμενο το 80% στις τρεις μερες ακουγετε λιγο ισως ο γιατρος εννουσε 80% κατι παραπανω απο διπλασιασμο στις 3 μερες.

Σε ξενα σαιτ που κοιταξα δινουν διπλασιασμο στις 48-72 ωρες... Ισως για αυτο να ζητησε 3μερο...για να μην αγχωθω... Οπως και να χει,  ολα ειναι υποθεσεις!!! Ας ανεβει και δεν με νοιαζει!!! Αχχαχαχαχαχχα

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Σε ξενα σαιτ που κοιταξα δινουν διπλασιασμο στις 48-72 ωρες... Ισως για αυτο να ζητησε 3μερο...για να μην αγχωθω... Οπως και να χει,  ολα ειναι υποθεσεις!!! Ας ανεβει και δεν με νοιαζει!!! Αχχαχαχαχαχχα

ΧΑ ΧΑ να τριπλασιαστει ανεμωνη για να ειμαστε ησυχοι κ να μην ξαναψαξουμε ποσοστα!!! ειμαι σιγουρη οτι θα παει καλα!!!

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Δήμητρα1988 είπε:

ναιιαιιαιαιαιαιαιαι!!! πολυ θα ηθελα να το δω αυτο και το ευχομαι αληθειααααααααααααα!!!!  

λες αληθεια? τι νέα είναι αυτά. έψαχνες και ζευγάρι για την ανεμώνη ε? χαχαχαχαχα! αχνό βγήκε η κανονική γραμμή? είχες καθυστέρηση?

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

ΧΑ ΧΑ να τριπλασιαστει ανεμωνη για να ειμαστε ησυχοι κ να μην ξαναψαξουμε ποσοστα!!! ειμαι σιγουρη οτι θα παει καλα!!!

Φοβαμαι μηπως αγχωθουμε γτ θα αυξηθηκε πολυ!!!! Αχχαχαχχχαα

Ευελπιστώ να πετυχε μαλακια τ κυκλου... Δηλαδη να ηταν να ειναι μεγαλυτερος (μιας και λογω κοψιματος αντισυλληπτικων και μικροπολυκυστικων παιζουν ανωμαλιες) και να την εκανα χωρις να ηταν να εχω καθυστερηση.. Γιατι αν υποθεσω πως θα εκανα μεγαλο κυκλο (30ρη περιπου δηλαδη)  θα μου ερχοταν χθες ή σημερα αν τα μετραω καλα (τελευταία περίοδος 24/9)... Οποτε δικαιολογουνται και τα αχνα τεστ και η χαμηλη χοριακη (με δεδομενο οτι τελευταία επαφη ειχα 9 του μηνα οποτε και καμια 12ρια μερες που θελει η χοριακη να αρχισει να ανεβαινει μετα την εμφυτευση,  βγαινουν τα νουμερα).... Αντε να δουμε!!!! 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

@elenakii22 σωστά! Έχεις δίκιο σε αυτο με τα υγρά! Παρατηρώ οτι στη δουλειά (που προσπαθώ να κουράζομαι στο ελάχιστο), βγάζω πιο πολλα απο οτι όταν ειμαι σπίτι.

Χμμ! Δε θα αγχωθώ ακομη! Θα κρατηθώ ως την επόμενη Τεταρτη που θα πάω επίσκεψη. Αλλωστε τόσο καιρό τα εχω! Και σπίτι δεν κουράζομαι καθόλου! 

Το εχω διαβάσει και αυτο με τον τράχηλο που είπες, σε παλιό σου ποστ! Θυμαμαι οτι εντός Ορίων εισαι! Όποτε ολα καλα! 

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Φοβαμαι μηπως αγχωθουμε γτ θα αυξηθηκε πολυ!!!! Αχχαχαχχχαα

Ευελπιστώ να πετυχε μαλακια τ κυκλου... Δηλαδη να ηταν να ειναι μεγαλυτερος (μιας και λογω κοψιματος αντισυλληπτικων και μικροπολυκυστικων παιζουν ανωμαλιες) και να την εκανα χωρις να ηταν να εχω καθυστερηση.. Γιατι αν υποθεσω πως θα εκανα μεγαλο κυκλο (30ρη περιπου δηλαδη)  θα μου ερχοταν χθες ή σημερα αν τα μετραω καλα (τελευταία περίοδος 24/9)... Οποτε δικαιολογουνται και τα αχνα τεστ και η χαμηλη χοριακη (με δεδομενο οτι τελευταία επαφη ειχα 9 του μηνα οποτε και καμια 12ρια μερες που θελει η χοριακη να αρχισει να ανεβαινει μετα την εμφυτευση,  βγαινουν τα νουμερα).... Αντε να δουμε!!!! 

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΥΚΛΟΥ. ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΣΤΑΝΤΑΡ ΟΛΕΣ ΚΑΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΚΥΚΛΟΥΣ ΟΣΟ ΣΤΑΘΕΡΕΣ Κ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΥΚΛΟΥ. ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΣΤΑΝΤΑΡ ΟΛΕΣ ΚΑΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΚΥΚΛΟΥΣ ΟΣΟ ΣΤΑΘΕΡΕΣ Κ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ. 

Μακαρι!!! Μονη μ παρηγορια πως το μοναδικο διαστημα που ειχα στανταρ περιοδο ηταν τα 2 τελευταια χρονια που επαιρνα αντισυλληπτικα... Θυμηθηκα πως παλια υπολογιζα οτι θα ειχα περιοδο συν / πλην 10 μερες απο το κλεισιμο μηνα απο την τελευταια περιοδο και για αυτο δεν με αγχωναν και οι καθυστερησεις και ηταν ο λογος που ξεκινησα αντισυλληπτικα... Για αποφυγη εγκυμοσυνης χωρις να το καταλαβω εγκαιρα...  Αρα μαλλον εχει τυχει να κανω και 40ρη κυκλο καποιες φορες (οι φορες που ερχοταν συν 10 μερες απο την τελευταία περιοδο)... (ρε τι εμαθα εδω μαζι σας!!! Ποτε αλλοτε δεν ειχα ασχοληθει τοσο πολυ με τα της περιοδου μου) 

cO4Yp3.png

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

κοιτα να δεις που θα ειναι μεγαλη κ θα κανουμε παρτυ μετα!!!

πρίν από 18 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

@elenakii22 σωστά! Έχεις δίκιο σε αυτο με τα υγρά! Παρατηρώ οτι στη δουλειά (που προσπαθώ να κουράζομαι στο ελάχιστο), βγάζω πιο πολλα απο οτι όταν ειμαι σπίτι.

Χμμ! Δε θα αγχωθώ ακομη! Θα κρατηθώ ως την επόμενη Τεταρτη που θα πάω επίσκεψη. Αλλωστε τόσο καιρό τα εχω! Και σπίτι δεν κουράζομαι καθόλου! 

Το εχω διαβάσει και αυτο με τον τράχηλο που είπες, σε παλιό σου ποστ! Θυμαμαι οτι εντός Ορίων εισαι! Όποτε ολα καλα! 

οχι φυσικα να μην αγχωθεις!απλα δες το κ εσυ ετσι ωστε να αποφευγεις να κανεις πολλες δουλειες!κακο δε θα κανεις σιγουρα!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...