Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, ritaki13 είπε:

να ρωτήσω κατι τις εγκυμονουσες και οσες ξερουν βασικα. οταν ειστε χαλια παιρνετε αναρρωτικη απ τη δουλεια? πρεπει να περασετε απο καποιον ελεγχο του Ικα ? εννοω στις αρχες της εγκυμοσυνης

μεχρι 15 μερες παιρνεις ελευθερα αναρρωτικη την οποια στη γραφει ο γυναικολογος σου..για περισσοτερες μερες περνας απο επιτροπη. Εδωσα την προηγουμενη βδομαδα 4 ημερων πχ κ ολα καλα με τη δουλεια!

πρίν από 26 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω; Πόσες μέρες πριν την περίοδο αρχίζουν τα συμπτωματα σας; 

περιπου 5_7 μερες πριν πρηζεται το στηθος κ 1 μερα πριν ή την ημερα περιοδου πονοι κοιλιας..στην αναμονη εγκυμοσυνης τοτε μετα την ωορυξια περιπου ξεκινησαν ολα!! κ μπηκα σε υποψιες..

@anemoni1989 μου γλυκια..εγω λογω του περιεργου στομαχιου μ το πρωτο διμηνο δεν ηθελα καθομου καφε...μετα ομως σαν τρελη..αν κ δεν στο συστηνω..ο γιατρος μ ειπε οτι ενας την ημερα ειναι μια χαρα κ δεν τον πειραζει..αυτη ειναι κ η μονη μ ατασταλια στην εγκυμοσυνη. Επισης γνωστοι μ που δουλευουν σε καφε λενε πως ο ντεκαφεινε ειναι χειροτερος λογω επεργασιας και χημικων για να εχει την ιδια γευση πανω κατω.. Το καλυτερο ειναι να τον κοψεις αλλα εσυ ξερεις αν μπορεις

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 35 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω; Πόσες μέρες πριν την περίοδο αρχίζουν τα συμπτωματα σας; 

ΤΑ συμπτωματα περιοδου εμενα μου εχει τυχει να εμφανιστουν κ 10 μερες πριν την περιοδο. τα συμπτωματα τωρα στην βιοχημικη ξεκινησαν 4 μερες πριν την περιοδο περιπου.

@Ani ani και @linaa σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Καταλαβαίνω ότι μάλλον είναι σύνηθες τα συμπτώματα περιόδου να αρχίζουν πιο νωρίς. Άντε τώρα να έρθει την Κυριακή να ξεμπερδεύω. Μην με υπολογίζετε για δίδυμο, τρίδυμο... 

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

@Ani ani και @linaa σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Καταλαβαίνω ότι μάλλον είναι σύνηθες τα συμπτώματα περιόδου να αρχίζουν πιο νωρίς. Άντε τώρα να έρθει την Κυριακή να ξεμπερδεύω. Μην με υπολογίζετε για δίδυμο, τρίδυμο... 

ποτε δεν ξερεις ετσι ελεγα τοτε κ γεμιζα τις σερβιετες απο τσαντα σε τσαντα κ δεν χρειαστηκαν ποτε...λιγηηη υπομονη μονο :mad:

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Ποτε δεν ξερεις... ! και εγω στην βιοχημικη , ημουν σιγουρη οτι δν ημουν !

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ σήμερα ξύπνησα με ένα προαίσθημα ότι αποκλείεται να είμαι.. αλλά μετά λέω ας μην προκαταβαλω τον εαυτό μου! Θα φανεί σε λίγες μέρες! Πάντως από συμπτώματα 2-3 φλέβες πιο μπλε στο αριστερό στήθος πιο έντονα και πρήξιμο. Τίποτα άλλο! Να σας πω την αλήθεια περίμενα να δω τίποτα σημάδια εμφύτευσης αλλά τίποτα.. εδώ θα είμαστε και θα δούμε.. @alina80 μείνε μαζί μας!!!! Ποτέ δεν ξέρεις!

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Vila είπε:

Κι εγώ σήμερα ξύπνησα με ένα προαίσθημα ότι αποκλείεται να είμαι.. αλλά μετά λέω ας μην προκαταβαλω τον εαυτό μου! Θα φανεί σε λίγες μέρες! Πάντως από συμπτώματα 2-3 φλέβες πιο μπλε στο αριστερό στήθος πιο έντονα και πρήξιμο. Τίποτα άλλο! Να σας πω την αλήθεια περίμενα να δω τίποτα σημάδια εμφύτευσης αλλά τίποτα.. εδώ θα είμαστε και θα δούμε.. @alina80 μείνε μαζί μας!!!! Ποτέ δεν ξέρεις!

Καλέ μαζί σας θα μείνω. Νομιζετε θα με ξεφορτωθείτε έτσι εύκολα; 

Οι φλέβες να ξέρεις είναι ψιλοστανταρακι...

@Ani ani εγω ακομα δε πινω ευκολα καφε...δε με ανακατευει(ποτε δε με ανακάτεβε)απλα δεν εχω ορεξη να πιω...οσες φορες πηρα 2 γουλιές ηπια..

2 ώρες πρίν, Nenitaki88 είπε:

@elenakii22 όταν τον ειχα ρωτήσει στις αρχές, κάπου 6-7η εβδομάδα, μου είπε μην ανησυχώ, λόγω ορμονών. Και επειδη πάντοτε ειχα και πολλα υγρά, χωρίς να εχω πρόβλημα εννοώ, θεώρησα οτι λογικό ειναι να εχω πολλα κ τωρα. Εσένα γιατι ανησυχεί ο γιατρος; Μήπως ειναι αμνιακό υγρό; 

εγω εχω σχετικά κοντο τραχηλο κ τα αυξημενα υγρα μου ειπε δειχνουν κουραση κ ειναι κακο για τον τραχηλο. 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

κοριτσια μου γεια σας κ παλι! λοιπον τα νεα μου δεν ειναι πολυ καλα η αληθεια ειναι οτι περασα μια μικρη περιπετεια. λοιπον ειχαμε μεινει στο θετικο τεστακι. το θετικο τεστακι ακολουθησε αιμα με χοριακη 50  δευτερη μερα καθηστερησης που ομως διπλασιαστηκε κανονικα κ πηγε 131 η γυναικολογος ηταν αρκετα συγκρατημενη γιατι η χοριακη ηταν πολυ χαμηλη. μετα απο μια εβδομαδα ομως ειχα πονους κ λιγο αιμα για μια μερα κ εκει ξεκινησε αλλο μαρτυριο γιατι αρχισαν οι υποψιες εξωμητριου. με αποτελεσμα να μπω για μια μερα νοσοκομειο κ να περιμενω μια εβδομαδα ακομα για να δω αν πεφτει η χοριακη καθως δεν φαινοταν τιποτα αλλο φυσικα. εχθες η τελευταια μου χοριακη ηταν 11 κ πλεον ειμαστε αισιοδοξοι οτι δεν ηταν εξωμητριο. μεσα σε ολα αυτα ευτυχως γλιτωσα τα χειροτερα κ δεν με αφησε να στεναχωρηθω πολυ για την ατυχη εκβαση.

Λίνα μου μας ελειψες!ευτυχως τωρα περασε αυτο κ θα ειστς ετοιμοι να ξεκινησετε ξανα...τωρα ξερετε οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα!θα το τσακωσρτε πολυ συντομα ειμαι σιγουρη!!

πρίν από 59 λεπτά , andrianni είπε:

@caramel_83 νομιζα οτι το εκανες κ ησουν εγκυος! Ξεχνα την ανωμαλία του κύκλου.αφου κανεις θεραπεια δεν ισχυει.πρεπει ομως να κανεις τεστ ωορ.για να εισαι σιγουρη.μου ειπε η γιατρος οτι κ σε μεγαλους κυκλους κανεις ωορ.

Ειδαμε αυγό.σε λίγες μέρες θα κάνω ωορ...!!! 18/9 τελευταια περίοδος!στις  42 μέρες περίπου θα κανω ωορ.

Σας αφηνω...τα λεμε το βραδυ

αντε να μεγαλωσει το αυγο!!!!!ποτε θα ξαναπας ?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

1 hour ago, alina80 είπε:

To πολύ που έχει τύχει είναι 10 μέρες.Συνήθως μια βδομάδα πριν.Εχώ ήπια πονάκια περιόδου και πρήζεται σταδιακά το στήθος.Την ημέρα που θα μου έρθει ξεπρήζεται και τα πονάκια γίνονται έντονα.Και εννοείτε πέφτει η θερμοκρασία μου την ίδια μέρα.Επίσης 4 μέρες πριν να μου έρθει κόβονται τα πόδια μου.Ελα όμως που είναι και εγκυμοσύνης και μπερδεύομαι.Μόνο το στήθος και η θερμοκρασία είναι κάπως πιο σίγουρα.Λέμε τώρα χαχαχχα

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Δήμητρα1988 είπε:

@caramel_83 μας εχουν φαει!!!  κοριτσια ποναω αρκετα πιστευω αυριο θα ερθει και θα γλιτωσω και τα χρηματα απο τεστ! χααχχαχαχαχχα  μαλλον παω για τον επομενο μηνα...

Αγαπη μου και οι πόνοι είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης οπότε οσπου να την δούμε είμαστε ακόμα θετικές στο να είσαι!!! 

@Vila @alina80 εγω απο χθες εχω ασχημη διάθεση.Παντα δηλαδη μετα την ωορρηξία με πιάνει αυτο. Η κοιλια πρηστηκε, λιγο και το στήθος, η κοιλια εχει τσιμπηματα-σουβλιες αλλα κατα τα αλλα τιποτα. Πιστευω πως οταν μεινω εγκυος θα υπαρχει κατι διαφορετικό που ισως με υποψιασει. Ξερω βεβαια πως πολλες γυναικες το κατάλαβαν με την καθυστέρηση αλλα...επίσης μετα απο τοοοοοσο καιρο που προσπαθώ νομιζω οτι τα εχω πάθει ολα τα συμπτώματα ανα καιρούς. Μου φαινεται κατι απίστευτο που δεν θα το μαθω ποτε απο πρωτο χερι! Καλα που τα λεω σε σας γιατι ο άντρας νου με βαρέθηκε Χαχα!

και δεν περνάνε και οι μερες!!

• Μου αρέσει 2

CpFNp3.png

πρίν από 12 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Ani ani εγω ακομα δε πινω ευκολα καφε...δε με ανακατευει(ποτε δε με ανακάτεβε)απλα δεν εχω ορεξη να πιω...οσες φορες πηρα 2 γουλιές ηπια..

εγω εχω σχετικά κοντο τραχηλο κ τα αυξημενα υγρα μου ειπε δειχνουν κουραση κ ειναι κακο για τον τραχηλο. 

Λίνα μου μας ελειψες!ευτυχως τωρα περασε αυτο κ θα ειστς ετοιμοι να ξεκινησετε ξανα...τωρα ξερετε οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα!θα το τσακωσρτε πολυ συντομα ειμαι σιγουρη!!

αντε να μεγαλωσει το αυγο!!!!!ποτε θα ξαναπας ?

σε ευχαριστω πολυ ελενακι περιπετεια ηταν περασε κ τωρα οπως τα λες αφου κατι πηγε να γινει θα τα καταφερουμε ειμαι αισιοδοξη.

• Μου αρέσει 1

@alina80 εμενα περιπου μια βδομαδα πριν με πιανουν πονακια.σταματανε για 3 με 4 μερες και μια μερα πριν ερθει ξαναρχιζουν τα πονακια και τσουπ ερχεται!συνηθως αυτο γινεται γιατι εχει τυχει να ποναω απο την ημερα την ωορρηξιας σχεδον.ολα τα σεναρια μου εχουν τυχει και να μην ποναω σχεδον καθολου!χαχαχχαα σε μπερδεψα! Εσυ σε ποια μερα βρισκεσαι?τι διαφορετικο νιωθεις?

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...