Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 41 λεπτά , linaa είπε:

σε ευχαριστω πολυ!!! δεν προλαβα να διαβασω την ιστορια σου ελπιζω να πανε ολα καλα κ συντομα οτι επιθυμεις!!

Λυπαμαι πολυ  @linaa.Ακριβως οπως και οτι συνεβη σε μενα.. To θετικο της υποθεσης εινα οτι δεν χρειαστηκες να παρεις φαρμακα ουτεκαι αποξεση ... οποτε συνεχιζετε δυναμικα τον επομενο μηνα αφου εμεινες εγκυος , θα ξανα μενεις! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@caramel_83 νομιζα οτι το εκανες κ ησουν εγκυος! Ξεχνα την ανωμαλία του κύκλου.αφου κανεις θεραπεια δεν ισχυει.πρεπει ομως να κανεις τεστ ωορ.για να εισαι σιγουρη.μου ειπε η γιατρος οτι κ σε μεγαλους κυκλους κανεις ωορ.

Ειδαμε αυγό.σε λίγες μέρες θα κάνω ωορ...!!! 18/9 τελευταια περίοδος!στις  42 μέρες περίπου θα κανω ωορ.

Σας αφηνω...τα λεμε το βραδυ

• Μου αρέσει 1

Just now, alina80 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω; Πόσες μέρες πριν την περίοδο αρχίζουν τα συμπτωματα σας; 

Εμενα συνηθως ποναει  το στηθος μια βδοαμδα πριν κ 2 -3 μερες πριν εχω πολλαααααα νευρα ... 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

Εμενα συνηθως ποναει  το στηθος μια βδοαμδα πριν κ 2 -3 μερες πριν εχω πολλαααααα νευρα ... 

αυτο με τα νευρα κατι μου θυμιζει..... εχω και εγω χωρις λογο στα καλακαθουμενα φουντωνω με τον αντρα μου.....πειτε και αλλα να παιρνς ελπιδες!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

κ εμενα αυτα καθως επισης κλαιω καμια φορα κ ποναει η μεση μου κ το κεφαλι μου. γενικα το καταλαβαινουμε ολοι στο σπιτι οτι ερχεται!χαχααχαχα

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , andrianni είπε:

Κορίτσια μου σας διάβασα κ πάλι! 10 σελίδες χθες βράδυ κ 10 σήμερα! Όντως εθιστικό @alina80 μου! Κ επειδή ετοιμάζομαι πάλι για δουλειά σας απαντώ στα γρήγορα απ όσα θυμάμαι! 

@linaa ευτυχώς που είσαι καλα! Ετρεμα με την περιγραφή.1 εβδομάδα εμεινες νοσοκ.ή 1 μέρα; Σύντομα μια καλή εγκυμοσύνη να έχεις!

@elenakii22 απο αυτα που μου ειπες καταλαβα οτι καποια ατομα μου εχουν φερθει πολύ καλά κ είναι κ κοντα μου.οι υπολοιποι δεν ειναι τόσο κοντα απλα πρεπει να αδιαφορώ γιατί μετα δε θα μιλάω με κανεναν.Ασε που ειναι κ καποιοι που σε φερνουν σε δυσκολη θεση ενω δεν υπαρχει πέρα από μια απλή γνωριμία.

@λουπιτα το ξερω οτι ειναι αρνητικά συναισθήματα αλλά τα νιώθω.πρεπει να τα εκφρασω για να τα επεξεργαστω...

σε ευχαριστω κοριτσι ολα καλα μια μερα εμεινα νοσοκομειο γιατι ποναγα πολυ κ επειδη ηταν νωρις κ δεν ειχαμε δει τιποτα δεν ηξερα αν ειναι εξωμητριο. κ επισης στο νησι δεν εχουμε αλλου γυναικολογο ουτε μικροβιολογικο οποτε επρεπε να κανω εισαγωγη για ολες τις εξετασεις. περιπετεια !!!

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Εμένα συνήθως πρήζεται η κοιλιά μου, νιώθω το στήθος μου βαρύ και έχω κράμπες και πόνους χαμηλά στην κοιλια, κάποιες φορές και στη μέση. Αλλά όλα αυτά κάνα δυο μέρες πριν. Τώρα είμαι 5-7 μέρες πριν την περίοδο και νιώθω σα να είναι να μου έρθει αύριο. Έχω νευριάσει! 

Just now, Δήμητρα1988 είπε:

αυτο με τα νευρα κατι μου θυμιζει..... εχω και εγω χωρις λογο στα καλακαθουμενα φουντωνω με τον αντρα μου.....πειτε και αλλα να παιρνς ελπιδες!!!

χαχαχαχαχαχα . Ξερεις ττι τσακωμους εχουμε ριξει πριν την περιοδο?? αφου μετα μου λεει , περιοδο περιμενεις!!!!!! :P 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ritaki13 είπε:

κ εμενα αυτα καθως επισης κλαιω καμια φορα κ ποναει η μεση μου κ το κεφαλι μου. γενικα το καταλαβαινουμε ολοι στο σπιτι οτι ερχεται!χαχααχαχα

Ναι αλλά πόσες μέρες πριν έρθει; 

Διαφημίσεις

Just now, ada32 είπε:

χαχαχαχαχαχα . Ξερεις ττι τσακωμους εχουμε ριξει πριν την περιοδο?? αφου μετα μου λεει , περιοδο περιμενεις!!!!!! :P 

αχαχαχχα αυτα ειναι!!!!   

το θελω τοσο πολυ που πολλες φορες που παρατηρω τον εαυτο μου να εχει καποιο απο τα συμπτωματα και πολυ φοβαμαι μηπως τα προκαλω μονη μου... μηπως τελικα χρειαζομαι ψυχολογο??

Just now, alina80 είπε:

Εμένα συνήθως πρήζεται η κοιλιά μου, νιώθω το στήθος μου βαρύ και έχω κράμπες και πόνους χαμηλά στην κοιλια, κάποιες φορές και στη μέση. Αλλά όλα αυτά κάνα δυο μέρες πριν. Τώρα είμαι 5-7 μέρες πριν την περίοδο και νιώθω σα να είναι να μου έρθει αύριο. Έχω νευριάσει! 

Εγω οταν εμεινα εγκυος , με ετσουζαν πολυ οι θηλες και με πονουσε ολο το στηθος.. και ενιωθα σαν να με τραβανε στην μητρα , πονακια αλλα υποφερτα.. και την μερα που θα αδιαθετουσα , ειχα απιστευτο πονο περιοδου χωρις ιχνος αιματος... 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 8 λεπτά , ada32 είπε:

Λυπαμαι πολυ  @linaa.Ακριβως οπως και οτι συνεβη σε μενα.. To θετικο της υποθεσης εινα οτι δεν χρειαστηκες να παρεις φαρμακα ουτεκαι αποξεση ... οποτε συνεχιζετε δυναμικα τον επομενο μηνα αφου εμεινες εγκυος , θα ξανα μενεις! 

σε ευχαριστω πολυ ada ναι το θετικο ειναι οτι μπορεις να ξεκινησεις αμεσως κ οτι κατι πηγε να γινει αντε συντομα να δουμε κ το επομενο θετικο αυτη την φορα ομως χωρις περιπετειες!

Just now, linaa είπε:

σε ευχαριστω πολυ ada ναι το θετικο ειναι οτι μπορεις να ξεκινησεις αμεσως κ οτι κατι πηγε να γινει αντε συντομα να δουμε κ το επομενο θετικο αυτη την φορα ομως χωρις περιπετειες!

Μακαρι !!!! γτ κ εμενα , οταν κατεβηκε η χοριακη , μου ηρθε αιμα κ ειχα 2 μερες πονοστα αριστερα οταν περπατουσα κ φοβηθηκα να σου πω την αληθεια .. αλλα τωρα σκεφτομαι ποτε θα ξανα δω θετικο τεστακι !!!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

εγω κοριτσια ειχα μονο δυο φλεβιτσες μπλε κ μια μερα που ταξιδεψα για μια ωριτσα με ζαλισαν οι στροφες κ ειχα πονοκεφαλο. κ επισης μια μερα που χαζευα στο κινητο μου ηρθε ζαλαδα κ ταση για εμετο. αυτα ηταν τα συμπτωματα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...