Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά υπάρχουν πάρα πολλά συμπληρώματα . Εντάξει οι εξωσωματιστες συνήθως προτείνουν κάποια πακέτα αρκετά ακριβών βιταμινών . Αν δεν τις αντέχει η τσέπη μπορείς να περνεις κάποια συστατικά ξεχωριστά. Σίγουρα πρέπει να πάρει Κ το αγόρι σταθερά βιταμίνες ... Καταρχάς για ότι απορίες έχεις για το σπέρμα όλοι οι ανδρολογοι πρώτη θεραπεία θα προτείνουν βιταμίνες ...  

Κ ειδικά σε καπνίζοντες άντρες απτήν στιγμή που δεν μπορεί να το κόψει έστω για ένα εξάμηνο θα πρέπει να προσέξει όλα τα υπόλοιπα διατροφή βιταμίνες νερό 

Είναι διατεθειμένος να το κόψει το τσιγάρο ευτυχώς. Γυμνάζεται ανελλιπώς και τρέφεται καλύτερα από εμένα. Δεν έχει κιλά. Πίνει socially όταν βγαίνει, 2-3 φορές το μήνα. Οχι τπτ υπερβολικό δλδ. Θα κάνω και εγώ μόνο iqos μου λέει κ αν είναι το σταματάω τελείως κιόλας, δε με νοιάζει.

Οταν βγήκαμε από το γιατρό μου λέει, ξενέρωσα γιατί ήθελα να έχω κάτι εγώ για να μπορούμε να το λύσουμε κάπως. Να έχουμε μια προφανή αιτία δλδ. 

Οσο για τις βιταμίνες, όσο κοστίζουν, ακριβές ή φθηνές θα τις πάρουμε αρκεί να είναι καλές. Δίνουμε σταθερά 1000 ευρώ το μήνα για τις ωοληψιες και τις εξετάσεις/φαρμακα plus πάγια έξοδα και ενοίκια που όλοι ξέρουμε πόσο έχουν πάει πλέον… θέλω να πω πως δε θα μας σωσει το ένα έξοδο ακόμα. Ήδη είναι λες κ πληρώνουμε έξοδα για 2 σπίτια αν το σκεφτείς. 
      13 του μήνα έχουμε ραντεβού με ανδρολόγο εξειδικευμένο στην υπογονιμότητα οπότε θα μάθουμε παραπάνω. Ισως και τα συνεχόμενα βακτήρια στο σπερμα κρύβουν κάποιο άλλο αίτιο που αγνοούμε.

πρίν από 23 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Οι βιταμίνες μόνο καλό κάνουν στον οργανισμό,απλά δεν κάνουν θαύματα.Καλα κάνεις και δεν παίρνεις από μόνη σου και ρωτας το γιατρό σου,αυτός σίγουρα ξέρει καλύτερα από το φορουμ.Εμενα μου ειχε πει για το q10,το οποιο είναι καλό για την ποιότητα των ωαρίων και μπορείς να βρεις αρκετά οικονομικες συσκευασίες.Η πρώτη αποτυχία είναι σοκαριστική η αλήθεια είναι,θυμάμαι είχα πλανταξει στο κλαμα και ήμουν σίγουρη πως παιδί δεν θα κάνω..και βάλαμε και έμβρυο άριστης ποιότητας,οπότε είπα πως πάει αυτό ήταν..Πιστεύω πως θα τα καταφέρεις,είσαι και μικρή(βοηθάει στην ποιότητα των ωαρίων)ο άντρας σου δεν έχει κάποιο θέμα,οπότε γιατί όχι?😊Εδώ θα είμαστε να τα λέμε,θα περιμένω να ακούσω τα ευχάριστα ❤️

Μακάρι κορίτσι μου. Η αλήθεια είναι πως κάπως έτσι την περασα και εγώ την πρώτη αποτυχία. Ειδικά αυτές τις μέρες ήταν δύσκολα. Δε βγήκαμε από το σπίτι, κάτσαμε μαζί και το «θρηνήσαμε» υποστηρικτικά ο ένας για τον άλλο. Θα περάσει, που θα πάει; Απλά το είχαμε πιστέψει και πήγαμε πολύ αισιόδοξα κάπως μας έκατσε άσχημα. Θα περάσει με τον καιρό.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Αχ κορίτσακι λυπάμαι πολύ αλλά μη το βάζεις κάτω η επόμενη θα είναι και η τυχερή είμαι σίγουρη!!!                                  @caramel_83  @Δήμητρα1988 αντέ ρε Κορίτσια κάντε ένα τεστακι να δούμε +++++++ να χαρούμε!! 

@caramel_83 μας εχουν φαει!!!  κοριτσια ποναω αρκετα πιστευω αυριο θα ερθει και θα γλιτωσω και τα χρηματα απο τεστ! χααχχαχαχαχχα  μαλλον παω για τον επομενο μηνα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Αχ κορίτσακι λυπάμαι πολύ αλλά μη το βάζεις κάτω η επόμενη θα είναι και η τυχερή είμαι σίγουρη!!!                                  @caramel_83  @Δήμητρα1988 αντέ ρε Κορίτσια κάντε ένα τεστακι να δούμε +++++++ να χαρούμε!! 

οχι κατω δεν το βαζουμε αφου πηραμε μπρος τωρα πιστευω ολα θα πανε καλα!!! σε ευχαριστω παρα πολυ αντε ναι να γεμισουμε παλι θετικα!!

• Μου αρέσει 3

@linaa μου λυπάμαι πολύ. Όπως είπες κι εσύ γλίτωσες τα χειρότερα. Επίσης κρατάμε τα θετικά από όλο αυτό. Μόλις ανασυγκροτηθεις ψυχικά και σωματικα συνεχίζεις. Εμείς εδώ είμαστε σε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

To πρωί είχα 36,3 και μετά 37,2-37,4!!Πριν την ωορρηξία είχα 36!!Δεν είχα συμπτώματα  ίωσης αλλά ένιωθα μια κακουχία και ατονία.Σκέφτηκα θα με τριγυρνάει ίωση.Τα είχα για 3 μέρες και την επόμενη είχα παέι για χοριακή.Μετα δεν ξαναέβαλα!!

@linaaΓλυκιά μου λυπάμαι πολύ.Το καλό όπως λες είναι ότι δεν χρειάστηκε απόξεση.Εύχομαι όταν θα είσαι έτοιμη να ξαναρθεί μια εγκυμοσύνη.

σε ευχαριστω ναι το καλο ειναι οτι αποφυγαμε την πιθανοτητα εξωμητριου κ επεσε η χοριακη μονη της ηταν κ αυτο το μαρτυριο καθε δυο μερες χοριακη κ να παρακαλαω αντι να ανεβαινει να κατεβει τωρα ελπιζω να αδιαθετισω γρηγορα να ξεκινησουμε παλι! 

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

@linaa μου λυπάμαι πολύ. Όπως είπες κι εσύ γλίτωσες τα χειρότερα. Επίσης κρατάμε τα θετικά από όλο αυτό. Μόλις ανασυγκροτηθεις ψυχικά και σωματικα συνεχίζεις. Εμείς εδώ είμαστε σε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε. 

σε ευχαριστω κοριτσακι μου ολα καλα!! κραταω μονο οτι κατι καταφερα κ δεν μπηκα χειρουργειο κ συνεχιζω. εχασα κ το ζευγαρι μου αντε κατι μου λεει οτι συντομα θα παμε μαζι στα θετικα!!!!

• Μου αρέσει 1

@linaa μου λυπάμαι! Τουλάχιστον γλύτωσες τα χειρότερα και επίσης ξέρεις ότι εφόσον έγινε σύλληψη είναι πολύ πιθανό να γίνει και πάλι σύντομα! Εύχομαι από εδώ και πέρα μόνο χαρές στη ζωή σου!

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

σε ευχαριστω ναι το καλο ειναι οτι αποφυγαμε την πιθανοτητα εξωμητριου κ επεσε η χοριακη μονη της ηταν κ αυτο το μαρτυριο καθε δυο μερες χοριακη κ να παρακαλαω αντι να ανεβαινει να κατεβει τωρα ελπιζω να αδιαθετισω γρηγορα να ξεκινησουμε παλι!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Ασχημο συναίσθημα.Και γω είχα κάνει 10 χοριακές και ήλπιζα στο τέλος να έχει κατέβει για να αποφύγουμε τα άσχημα σενάρια.Χαίρομαι πολύ που έχεις διάθεση για προσπαθειούλες πάλι!!Υπάρχουν κοπέλες που δεν νιώθουν έτοιμες!!

πρίν από 5 λεπτά , Vila είπε:

@linaa μου λυπάμαι! Τουλάχιστον γλύτωσες τα χειρότερα και επίσης ξέρεις ότι εφόσον έγινε σύλληψη είναι πολύ πιθανό να γίνει και πάλι σύντομα! Εύχομαι από εδώ και πέρα μόνο χαρές στη ζωή σου!

σε ευχαριστω Vila μου! ελπιζω πως ναι αφου ξεκολλησαμε απτο αρνητικο με την θεραπεια πλεον κατι θα γινει.!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

σε ευχαριστω κοριτσακι μου ολα καλα!! κραταω μονο οτι κατι καταφερα κ δεν μπηκα χειρουργειο κ συνεχιζω. εχασα κ το ζευγαρι μου αντε κατι μου λεει οτι συντομα θα παμε μαζι στα θετικα!!!!

@linaa και εγω περασα τα ιδια με σενα αλλα εγω ειχα πολυ υψηλοτερη χοριακη ...τελικα γλιτωσα την αποξεση αδιαθετησα κανονικα..καο τωρα περιμενω να τελειωσει κ να συνεχισουμε δυναμικα...μην στεναχωριεσαι αφου εγιβε η αρχη την επομενη θα φτασουμε στο τελος

• Μου αρέσει 4

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Ασχημο συναίσθημα.Και γω είχα κάνει 10 χοριακές και ήλπιζα στο τέλος να έχει κατέβει για να αποφύγουμε τα άσχημα σενάρια.Χαίρομαι πολύ που έχεις διάθεση για προσπαθειούλες πάλι!!Υπάρχουν κοπέλες που δεν νιώθουν έτοιμες!!

ουφ ευτυχως ναι ηταν το σεναριο του εξωμητριου που δεν με αφησε να σκεφτω την απωλεια κ την ολη φαση οταν ακουσα τη γιατρο να μου λεει ξαναπροσπαθεις αμεσως ηταν σαν ωαση μεσα σε αυτη την περιπετεια.

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@linaa και εγω περασα τα ιδια με σενα αλλα εγω ειχα πολυ υψηλοτερη χοριακη ...τελικα γλιτωσα την αποξεση αδιαθετησα κανονικα..καο τωρα περιμενω να τελειωσει κ να συνεχισουμε δυναμικα...μην στεναχωριεσαι αφου εγιβε η αρχη την επομενη θα φτασουμε στο τελος

ναι κ εγω ετσι λεω οτι πια την αρχη την καναμε. εγω ειχα αιμα ενδιαμεσα κ δεν ξερω ποτε θα αδιαθετησω ακριβως αλλα αφου εφτασε η χοριακη 11 την αλλη εβδομαδα πιστευω οτι μαλλον θα αδιαθετησω.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

ουφ ευτυχως ναι ηταν το σεναριο του εξωμητριου που δεν με αφησε να σκεφτω την απωλεια κ την ολη φαση οταν ακουσα τη γιατρο να μου λεει ξαναπροσπαθεις αμεσως ηταν σαν ωαση μεσα σε αυτη την περιπετεια.

Ναι μεγάλη ανακούφιση!!Εύχομαι καλή ψυχολογία και θα ρθεί ξανά είμαι σίγουρη!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

ναι κ εγω ετσι λεω οτι πια την αρχη την καναμε. εγω ειχα αιμα ενδιαμεσα κ δεν ξερω ποτε θα αδιαθετησω ακριβως αλλα αφου εφτασε η χοριακη 11 την αλλη εβδομαδα πιστευω οτι μαλλον θα αδιαθετησω.

Εγω ειχα σακο λες κ ημουν 5εβδομαδων ενω ημουν περισσοτερο..δεν ειδαμε ομως μωρακι κ ετσι παλινδρομησε...πηγα σε πολλους γιατρους ο δικος μου βεβαια ειπε οτι ειναι πολυ μικρο κ θα φυγει μονο του και ετσι εγινε μςτα απο μια βδομαδα απεβαλλα με πολυ πονο ομως

Just now, Dimitr@17 είπε:

Εγω ειχα σακο λες κ ημουν 5εβδομαδων ενω ημουν περισσοτερο..δεν ειδαμε ομως μωρακι κ ετσι παλινδρομησε...πηγα σε πολλους γιατρους ο δικος μου βεβαια ειπε οτι ειναι πολυ μικρο κ θα φυγει μονο του και ετσι εγινε μςτα απο μια βδομαδα απεβαλλα με πολυ πονο ομως

εγω δεν προλαβα να δω τιποτα. ναι κ εγω ποναγα πολυ κ συνεχομενα για μια ολοκληρη μερα. αιμα ειχα δυο φορες μια στην αρχη που εκανα το τεστ κανονικα σαν περιοδο για δυο μερες κ μετα απο μια εβδομαδα λιγοτερο αλλα με πονο για μια μερα.

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου σας διάβασα κ πάλι! 10 σελίδες χθες βράδυ κ 10 σήμερα! Όντως εθιστικό @alina80 μου! Κ επειδή ετοιμάζομαι πάλι για δουλειά σας απαντώ στα γρήγορα απ όσα θυμάμαι! 

@linaa ευτυχώς που είσαι καλα! Ετρεμα με την περιγραφή.1 εβδομάδα εμεινες νοσοκ.ή 1 μέρα; Σύντομα μια καλή εγκυμοσύνη να έχεις!

@elenakii22 απο αυτα που μου ειπες καταλαβα οτι καποια ατομα μου εχουν φερθει πολύ καλά κ είναι κ κοντα μου.οι υπολοιποι δεν ειναι τόσο κοντα απλα πρεπει να αδιαφορώ γιατί μετα δε θα μιλάω με κανεναν.Ασε που ειναι κ καποιοι που σε φερνουν σε δυσκολη θεση ενω δεν υπαρχει πέρα από μια απλή γνωριμία.

@λουπιτα το ξερω οτι ειναι αρνητικά συναισθήματα αλλά τα νιώθω.πρεπει να τα εκφρασω για να τα επεξεργαστω...

πρίν από 42 λεπτά , linaa είπε:

σε ευχαριστω ανεμωνη μου!!! ειδα ειχες κ εσυ θετικο τεστακι συνχαρητηρια!!!! αντε ολα θα πανε καλα μην ανησυχεις αφου τα κατεφερες προφανως η χοριακη σου ειναι μικρη γιατι δεν εχεις υπολογισει τον κυκλο σου σωστα !!!!!!

Σε ευχαριστώ πολυ @linaa μου... Θελω να πιστευω πως κατι επαιξε λαθος με τον κυκλο μ... Για αυτο και νομιζα δεν επιασα γονιμες... Οπως και να χει θα φανει την Πεμπτη...!

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...