Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Καλημέρα κατια μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

πρίν από 7 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Αυτή η μέθοδος δεν μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα στο σπερμα γιαυτο φτιάξτε το όσο περισσότερο γίνεται!! Αμάν πια που δεν δίνουν σημασία στο σπερμα που συμβάλει κατά το ήμισυ στη γονιμοποίηση!! Αν ήταν έτσι, με τις μεθόδους τους όσες είχαμε θέμα με σπερμα θα είχαμε τέλεια έμβρυα! 

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 11 λεπτά , marillia είπε:

Πιστεύω ότι βοηθά και η γυμναστική αλλά είναι και το καλούπι!!Εγώ έχω αδύνατα πόδια και χέρια!!Οταν φάω λίγο παραπάνω κάνω κοιλίτσα!!Και όντως το λίγο που ήμουν έγκυος αμέσως δεν μου κούμπωναν τα παντελόνια!!Είμαι σίγουρη στην εγκυμοσύνη θα έχω κοιλιά και το υπόλοιπο αδύνατο χαχχαχα!!!!

ναι ειναο κ το καλουπι σιγουρα...θα δουμε συντομα πως θα εισαι κ εσυ!!!

πρίν από 9 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ρε συ είναι τέλεια!!! Τι μπαλόνι καλε;; φτου φτου!! Έχεις πάρα πολύ γλυκιά κοιλίτσα!!!!

ευχαριστω!μου φτιαχνεται την διαθεση...

@Vana87 9 εισαι στην φωτο?μικρη εχεις κ εσυ!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 27 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημέρα! @caramel_83εγω αδιαθετησα Σήμερα το πρωί...κ αρκετο πόνο!βάλε με για 19.11 @noni90 εσυ τι κάνεις; 

Γλυκούλα κι εγώ στην ώρα μου αδιαθέτησα μόλις πήγε 12 χτες το βράδυ χαχαχα! Τώρα περιμένουμε την ίδια μέρα! Κι εγώ 19.11

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

@Vana87 μια χαρα εισαι κι εσυ, μα γιατι δεν σας αρεσουν οι κοιλιτσες σας?? θα σας δειρω...

Δεν μαρεσει που ακομα να περασει το πρωτο τριμηνο και ολοι καταλαβαινουν οτι ειμαι εγκυος.

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

ναι ειναο κ το καλουπι σιγουρα...θα δουμε συντομα πως θα εισαι κ εσυ!!!

ευχαριστω!μου φτιαχνεται την διαθεση...

@Vana87 9 εισαι στην φωτο?μικρη εχεις κ εσυ!

Ναι ειναι σημερινη. Δεν την λες μικρη ρε εσυ. Δεν επρεπε να φαινεται καν τωρα. Μου λενε οτι στη δευτερη εγκυμοσυνη μεγαλωνει πιο νωρις.

πρίν από 5 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

μακαρι!!! αλλα δε θα το κανω τοσο νωρις θα σας ταλαιπωρησω και εγω σαν την ανεμονη!!!! αχχαχα τετοια ειμαι και εγω....θα το εξαντλησω!! 

ας βγει θετικο και ταλαιπωρησε μας κι εσυ ;)

• Μου αρέσει 1

Just now, Vana87 είπε:

Δεν μαρεσει που ακομα να περασει το πρωτο τριμηνο και ολοι καταλαβαινουν οτι ειμαι εγκυος.

αντε καλε ειναι υπεροχη!!! ας ημουν και εγω στη θεση σου και δε θα με ανοιαζε τπτ!!!!! θα φορουσα και κολλητα να φαινεται ακομη πιο πολυ!!!!

• Μου αρέσει 5

πρίν από 2 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

αντε καλε ειναι υπεροχη!!! ας ημουν και εγω στη θεση σου και δε θα με ανοιαζε τπτ!!!!! θα φορουσα και κολλητα να φαινεται ακομη πιο πολυ!!!!

Ειναι λιγο περιεργο στην αρχη! Θες πρωτα να το συνειδητοποιησεις και μετα να το μαθει ο κοσμος ολος! Και ειναι και η φαση που ολοι αναρωτουνται αν παχυνες η αν εισαι εγκυος!

Διαφημίσεις

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

11. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!!

12. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. linaa ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

14. anemoni1989 ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. rica 19-21/9/2017!!!

2. Nati85 2/10/2017!!!

3. caramel_83  18-20/10/2017!!!

4. Δήμητρα1988 23-25/10/2017!!!

5. Ungry girl 25/10/2017!!!

6. alina80 29-31/10/2017!!!

7. Vila 30/10/2017!!!

8. andrianni  31/10/2017!!!

9. Elma86  1/11/2017!!!

10. Μαρθα Κ 5/11/2017!!!

11. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

12. Papaki@  8-10/11/2017!!!

13. ada32 19/11/2017!!!

14. noni90 19/11/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@Ungry girl εσυ πως πας απο συμπτωματα??

Just now, Vana87 είπε:

Ειναι λιγο περιεργο στην αρχη! Θες πρωτα να το συνειδητοποιησεις και μετα να το μαθει ο κοσμος ολος!

ισως εχεις δικιο δε το εχω νιωσει ποτε....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Vana87 είπε:

Εγω ειμαι μπαλονι και δεν εχα καθολου κοιλια. Μονο 9 εβδομαδων. :(25ouicj.jpg

Μια χαρα είσαι και εσυ!Εχω την εντυπωση οτι λενε πως στο δευτερο παιδι φουσκωνεις πιο γρηγορα

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...