Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 48 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλημερα!!!

ναι στην ωορρηξια!!

εγω η αλήθεια ειναι οτι το εχω παρει λιγο βαρια...αλλα προσπαθω..

βαρια υπο ποια εννοια ψυχολογικα ή λογω βαρους δυσκολευεσαι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 9 λεπτά , marillia είπε:

Eύχομαι να είσαι το ταίρι της ανεμώνης!!!Αύριο να κάνεις που θα είσαι στην 3 μέρα καθυστέρησης!!

Καλημέρα κορίτσιααααα!!Να έχουμε ένα όμορφο σουκού!!!

πφφφφφ κορίτσια θα είστε εδώ αύριο το πρωί.δεν θα το αντέξω μονη ολο αυτο. θα σας Καλημερίσω και θα πάω για πιπι μου. πριν το βουτήξω θα σας το πω.η να πιω έναν καφέ πρώτα.αχ θεέ μου. 

πρίν από 14 λεπτά , caramel_83 είπε:

χαχαχα οντως αντε να σας βαλω πανω να μου λετε χοριακες και ΠΗΤ... τεστακι ποτε θα κανεις? εισα 1 μερα καθυστερηση....μην μας τα κανεις σαν την ανεμονη λυπησου μας :P 

ναι ναι μακαρι να μασ βαζεις ολες μια μια πανω και να αδειαζουν οι αναμονες!!!
@marillia καλημερα!! καλο σουκου!

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@Ani ani ξεκινησε να φαινεται η κοιλια σου??εγω εδω κ λιγες μερες νιωθω σα μπαλονι!!!

Αχ γλυκούλα μου!!!! Στείλε μας φώτο  τη κοιλίτσα σου!!!! Χαχαχ  18w είσαι; Σε λίγο θα αρχίσεις να νιώθεις και την μπεμπουλα σου.  Εγώ 20w περίπου άρχισα να τη νιώθω!!

yplDp3.png

πρίν από 53 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κοριτσια,  ποτε ξεκινησατε κρεμες για ραγαδες κλπ??? Ειναι πολυ νωρις για να το σκεφτομαι απο τωρα ε??? Ηδη ειπα σ φιλο μ θα ξεκινήσουμε διατροφη (εγω τουλάχιστον) για να μη γινω τεραστια!!!! Βεβαια,  αμα συνεχισει εται το στομαχι μου,  δεν αγχωνομαι,  θα χασω κιολας!!! Μερα τη μερα γινεται χειροτερο το αισθημα της αναγουλας και ανακατωσουρας... Αφου σκέφτομαι δεν θα μπορεσω να το κρατησω κρυφο μεχρι να ακουσουμε καρδια αν ειμαι ετσι... 

@caramel_83 εχεις καθυστέρηση ειδα???  Αμα δεν ερθει και σημερα,  χτυπα αυριο τεστακι!!! Και εγω με βαση τους υπολογισμους,  εκτος γονιμων το επιασα το σκατουλακι!!!!  <3  <3  <3 

λοιπον εγω εβαζα απο την αρχη κρεμα σωματος apivita ή κορρε σε απαλο αρωμα γιατι με επιανε αναγουλα και μετα τον 4ο μηνα τωρα εχω ξεκινησει τo bio-oil το οποιο κραταει πιο ενυδατωμενη την κοιλια..γιατι με τραβαει καπως..

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Ani ani είπε:

βαρια υπο ποια εννοια ψυχολογικα ή λογω βαρους δυσκολευεσαι;

ψυχολογικα!!!

65d1dh.jpg

πρίν από 26 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αχ γλυκούλα μου!!!! Στείλε μας φώτο  τη κοιλίτσα σου!!!! Χαχαχ  18w είσαι; Σε λίγο θα αρχίσεις να νιώθεις και την μπεμπουλα σου.  Εγώ 20w περίπου άρχισα να τη νιώθω!!

αυτη την εβγαλα τωρα το πρωι...βεβαια μεσημερι φαινομαι αλλη τοση!χαχα

• Μου αρέσει 6

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Just now, elenakii22 είπε:

ου!!!πηρα συνολακι για ενα γαμο κ ειμαι σα μπαλονι!!

λοιπον αυτο με το γαμο το επαθα κ εγω οχι τοσο λογω κοιλιας αλλα λογω τακουνιου..ειχα μονο ενα ζευγαρι τιρκουαζ με πολυ χαμηλο..και κατεβασα ολη τη ντουλαπα μεχρι να τα συνδιασω

πρίν από 7 λεπτά , marillia είπε:

Είσαι κουκλίτσααααα!!!

ευχαριστω!το απογευμα φαινεται διπλασια να ξερεις!!

πρίν από 6 λεπτά , Ani ani είπε:

λοιπον αυτο με το γαμο το επαθα κ εγω οχι τοσο λογω κοιλιας αλλα λογω τακουνιου..ειχα μονο ενα ζευγαρι τιρκουαζ με πολυ χαμηλο..και κατεβασα ολη τη ντουλαπα μεχρι να τα συνδιασω

εγω διαλεξα κατι που να πηγαινε με μαυρο γτ εχω 4 γοβες μαυρες σε ολα τα υψη!!

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

@elenakii22 ρε εισαι χαζουλα? ουτε που φαινεται μια χαρα εισαι ;)

καλα το πρωι φαινομαστε κ πιο αδυνατες!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...