Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@ElektraGr τετοιο τεστ εγω δεν ειδα ποτε!

@Μαρθα Κ εγω ειχα θετικο τεστ σαββατο κ ειχαμε επαφη σαββατο,κυριακη 2 φορες παρακαλω χαχα και δευτερα..

@Ani ani ξεκινησε να φαινεται η κοιλια σου??εγω εδω κ λιγες μερες νιωθω σα μπαλονι!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 22 λεπτά , Vila είπε:

Τώρα φίλη μου βάζεις ιδέες... Έχω από προχθές έντονη καούρα κυρίως από το απόγευμα και μετά..

Και μένα μου τις βάλανε μη νομίζεις.βεβαια το ξέρεις ήδη κάθε οργανισμός διαφέρει οπως κ κάθε εγκυμοσύνη. στον γιο μου πχ το κατάλαβα επειδή μου βρωμούσε το τσιγάρο. Τώρα καπνίζω άνετα φαντάσου. Αλλά φιλενάδα κάηκα.μεχρι και γαστροσκοπηση ήμουν έτοιμη να κανω.σημερα έβγαλα μια γουλιτσα εμετό # σόρρυ για την περιγραφη# Όταν έσκυψα. δεν έχει συνέλθει ακόμα το στομάχι μου.τουλαχθστον δεν καίγομαι βρε αδερφέ!

πρίν από 15 λεπτά , λουπιτα είπε:

Και μένα μου τις βάλανε μη νομίζεις.βεβαια το ξέρεις ήδη κάθε οργανισμός διαφέρει οπως κ κάθε εγκυμοσύνη. στον γιο μου πχ το κατάλαβα επειδή μου βρωμούσε το τσιγάρο. Τώρα καπνίζω άνετα φαντάσου. Αλλά φιλενάδα κάηκα.μεχρι και γαστροσκοπηση ήμουν έτοιμη να κανω.σημερα έβγαλα μια γουλιτσα εμετό # σόρρυ για την περιγραφη# Όταν έσκυψα. δεν έχει συνέλθει ακόμα το στομάχι μου.τουλαχθστον δεν καίγομαι βρε αδερφέ!

Όχι εντάξει σε τέτοιο βαθμό δεν έχω φτάσει αλλά η καούρα καούρα! 

Θύμησε μου πόσες μέρες μετά την ωορρηξία είσαι?

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

7 ώρες πρίν, λουπιτα είπε:

@Μαρθα Κ βουρ στον πατσά!  ξεζουμιζε ξεζούμιζε χαχαχαχ . κορίτσια εγω ξεζουμισα για ακόμα  έναν μηνα μετα την αντιβίωση που τελείωσε ο αντρας μου.σημερα ήταν να έρθει άντε και μεχρι αυριο αύριο την περιμενω.εκανα ενα τεστ χθες αλλά απογευμα και ειχα κατουράει και πριν μια ώρα.βλακεια ε? αρνητικό. εχω πολυ πολύ διαφορετικά συμπτώματα αυτο ν τον μήνα περιεργα θα έλεγα! 

Αγαπη εννοείται έως την Δευτέρα θέλει δεν θέλει.. Χαχαχαχαχα 

6 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@Μαρθα Κ εγω ειχα θετικο τεστ σαββατο κ ειχαμε επαφη σαββατο,κυριακη 2 φορες παρακαλω χαχα και δευτερα..

@Ani ani ξεκινησε να φαινεται η κοιλια σου??εγω εδω κ λιγες μερες νιωθω σα μπαλονι!!!

Έτσι θα το πάω και εγώ ως την Δευτέρα... Πως πας κοριτσάκι μου εσύ??? Το νινακι μέσα?? 

11 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Δεν κάνει πριν σε δει να έχετε επαφή? όντως κρίμα.... Μπορεί όμως να έχουν επιβιώσει οι πολεμιστές από την προηγούμενη επαφή! Ένα μόνο χρειαζόμαστε!

Δεν πειράζει ... Ούτως η άλλως δεν έγινε ακόμα η ωορηξία μου !! Ναι όταν πας για εξέταση δεν πρέπει να χεις επαφή ιχιχιχι.. Καλημέρα :)

7 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

Στην ωορηξία ; Δεν το παίρνω ως θετικό αυτό βέβαια θα κάνω και σήμερα μόλις γυρίσω και αύριο 

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Vila είπε:

Όχι εντάξει σε τέτοιο βαθμό δεν έχω φτάσει αλλά η καούρα καούρα! 

Θύμησε μου πόσες μέρες μετά την ωορρηξία είσαι?

δεν ξερω ήταν ο μοναδικός μήνας που δεν είχα τεστακια.βαρεθηκα.ειχα ομως βλέννη και το εκμεταλευτηκα.ειμαι εν αναμονή περιόδου .λογικά 13με 14 dpo ειμαι.εγω τραβήγματα στο σήκω κάτσε σκύψε.κανενα συμπωμα περιόδου ομως.οπως πόνο.εχω και μια ελαφρά δυσκοιλιότητα.λεω να κάνω τεστακι την Δευτέρα.εχω δει τόσα πολλά αρνητικά που δεν θα αντέξω να δω αλλο. Καλύτερα να δω αίμα παρα αλλο ενα αρνητικό τεστ.

8 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

εννοειται Ελενακι εδω κ 2 βδομαδες...αφου σκεψου με κερνανε κ στους φουρνους χωρις να μιλησω χαχα.. μου αρεσει παντως η κοιλια μ εχει πλακα!!εσυ την αντεχεις την κοιλουμπα σου;

• Μου αρέσει 1

καλημερα κοριτσια!!! πως ειμαστε σημερα??? εγω μεχρι χθες ενιωθα τα πανακια μου διαφορετικα ομως σημερα νομιζω οτι ειναι περιοδου  :( ( 2 μερες πριν τιν "αναμενομενη περιοδο") 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

καλημερα κοριτσια!!! πως ειμαστε σημερα??? εγω μεχρι χθες ενιωθα τα πανακια μου διαφορετικα ομως σημερα νομιζω οτι ειναι περιοδου  :( ( 2 μερες πριν τιν "αναμενομενη περιοδο") 

καλημερα!! ενταξει αφου δεν σου εχει ερθει εξακολουθεις να εχεις ελπιδες..ειμαστε στην αναμονη λοιπον

Just now, Ani ani είπε:

καλημερα!! ενταξει αφου δεν σου εχει ερθει εξακολουθεις να εχεις ελπιδες..ειμαστε στην αναμονη λοιπον

εννοειτε!!! ειμαστε αναμονη.... εσυ πως πας?? ολα καλα μεχρι τωρα? 

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

εννοειτε!!! ειμαστε αναμονη.... εσυ πως πας?? ολα καλα μεχρι τωρα? 

ναι πολυ καλα!! ειμαι απο τις ευκολες περιπτωσεις εγκυμοσυνης πιστευω! :)

πρίν από 5 λεπτά , Ani ani είπε:

ναι πολυ καλα!! ειμαι απο τις ευκολες περιπτωσεις εγκυμοσυνης πιστευω! :)

τελεια!!  ευχομαι να συνεχιστει η εγκυμοσυνη σου ετσι μεχρι το τελος!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...