Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, anemoni1989 είπε:

Θα φτασεις μην αγχωνεσαι!!! Ειναι πολυ νωρις ακομα για να αγχωνεσαι!!! Απολαυσε τη διαδικασια,  σταματα να μετρας μερες και ολα θα γινουν!!! 

Δεν αγχώνομαι γλυκούλα... Αλλά λέω ότι ήμουν τόσο σίγουρή δεν υπήρχε περιθώριο αμφιβολίας στο μυαλό μου και τελικά έπεσα μέσα. Αυτό είναι καλό γιατί σημαίνει έχω αρχίσει να καταλαβαίνω πως λειτουργεί το σώμα μου! Το είδατε το alien τελικα? Πόσα πακέτα χαρτομάντηλα χρειαστήκατε? χιχιχιχιχι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 19 λεπτά , noni90 είπε:

όχι και εμείς για το πρώτο προσπαθούμε πάμε για τον τέταρτο κύκλο τώρα! Που θα πάει θα μας κάτσει!

Μόλις αδιαθέτησα 21 του μήνα όπως ήταν αναμενόμενο. Ούτε στην καθυστέρηση δε φτάνω.

Ναι ρε αγάπη σίγουρα απλά να το ξέχασουμε πρέπει και θα έρθει από μόνο του όταν θέλει αυτό.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Ναι ρε αγάπη σίγουρα απλά να το ξέχασουμε πρέπει και θα έρθει από μόνο του όταν θέλει αυτό.. 

Καλά αυτό δε ξέρω πως γίνεται. Να το ξεχνάς όταν το θέλεις τόσο πολύ. Χαρά σε αυτές που το καταφέρνουν, μεγάλη μαγκια.

8 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

χαχα όντως!!! Ευχαριστώ, λοιπόν, επίσημα!!!! Και σε σενα όλα καλα να πάνε με το σποράκι σου!!! Αν και νομίζω πως η συνειδητοποίηση έρχεται με το άκουσμα της καρδούλας...μέχρι τότε όλο και καποια αμφιβολία θα υπάρχει (για εμενα μιλαω παντα)...

Εγώ θ κανω τη Δευτερα, μαζι με tsh για να μιλήσω κ με ενδοκρινολόγο...να ναι κ λίγο αυξημενη η χοριακή, μπας κ κλεισω σύντομα ραντεβού και με γυναικολόγο...Πιο μετά θα σας γράψω όλα τα περίεργα που παρατηρησα τις τελευταίες 10 μερες...γτ είναι και κάποια που δεν σας είχα πει, μη με περνάγατε για τρελή!!!!

Ακόμα, όμως, φοβάμαι πως θα δω αίμα στο μπάνιο...κορίτσια φεύγει ποτε αυτος ο φόβος??? (και ο πόνος της κοιλιάς μέχρι πότε να παραμείνει άραγε???)

@Vana87 ευχαριστωωωωωωωω!!!!!!!!!!! Ξέχασα να το γράψω!!!!

Εγω χθες το βραδυ εβλεπα ονειρο οτι ειχα πολυ αιμα στη σερβιετα. Αν και δεν το σκεφτομαι καθολου. Μαλλον υποσυνειδητα. Παντως μην αγχωνεσαι. Ολα θα πανε οπως πρεπει να πανε. 

@Μαρθα Κ βουρ στον πατσά!  ξεζουμιζε ξεζούμιζε χαχαχαχ . κορίτσια εγω ξεζουμισα για ακόμα  έναν μηνα μετα την αντιβίωση που τελείωσε ο αντρας μου.σημερα ήταν να έρθει άντε και μεχρι αυριο αύριο την περιμενω.εκανα ενα τεστ χθες αλλά απογευμα και ειχα κατουράει και πριν μια ώρα.βλακεια ε? αρνητικό. εχω πολυ πολύ διαφορετικά συμπτώματα αυτο ν τον μήνα περιεργα θα έλεγα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , λουπιτα είπε:

@Μαρθα Κ βουρ στον πατσά!  ξεζουμιζε ξεζούμιζε χαχαχαχ . κορίτσια εγω ξεζουμισα για ακόμα  έναν μηνα μετα την αντιβίωση που τελείωσε ο αντρας μου.σημερα ήταν να έρθει άντε και μεχρι αυριο αύριο την περιμενω.εκανα ενα τεστ χθες αλλά απογευμα και ειχα κατουράει και πριν μια ώρα.βλακεια ε? αρνητικό. εχω πολυ πολύ διαφορετικά συμπτώματα αυτο ν τον μήνα περιεργα θα έλεγα! 

τι εχεις?

πρίν από 16 λεπτά , noni90 είπε:

Καλά αυτό δε ξέρω πως γίνεται. Να το ξεχνάς όταν το θέλεις τόσο πολύ. Χαρά σε αυτές που το καταφέρνουν, μεγάλη μαγκια.

ποια ακριβως το χει καταφερει αυτο?γτ αν υπαρχει μαλλον καταλαβε οτι ειναι εγκυος καπου στον επομενο μηνα αφου θα ξεχασε και ποτε περιμενε περιοδο.

6penp2.png

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

τι εχεις?

ποια ακριβως το χει καταφερει αυτο?γτ αν υπαρχει μαλλον καταλαβε οτι ειναι εγκυος καπου στον επομενο μηνα αφου θα ξεχασε και ποτε περιμενε περιοδο.

Δε ξέρω κάποια που να το έχει καταφέρει αλλά όλες αν μας δείς λέμε μην αγχώνεσαι απόλαυσε τον έρωτα βγάλτο απ το μυαλό σου κ θα έρθει κ τελικά όλες ψάχνουμε για συμπτώματα. Πάντως αν υπάρχει κάποια που καταφέρνει μέσα στο μήνα να μη το σκέφτεται έχει το θαυμασμό μου. Εγω δε μπορω να μη το σκέφτομαι. Να μην αγχώνομαι μπορώ γιατί προσπαθώ μόνο 3 μήνες, να μη το σκεφτομαι όχι. 

Κοριτσια μου έχω μισή ώρα στο μπαλκόνι και περιμένω τα πεφταστέρια! Τελικά είδα ένα!!! Έκανα και την ευχουλα μου εννοείται! ..και ξεπαγιασα! Χιχι

Και εμένα ο γιατρός μου είπε πετά τα τεστ, σβήσε εφαρμογές, μην κοιτάς συμπτώματα απλά έχε 2-3 επαφές τη βδομάδα και όλα θα γίνουν.... Αλλά δεν νομίζω να το καταφέρω αυτό με τίποτα! Δεν έχει να κάνει με τίποτα απ όλα αυτά! Έχει να κάνει με την κατάλληλη στιγμή! Το θαυματακι θα συμβεί λοιπόν την πιο κατάλληλη στιγμή!!

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

πρίν από 29 λεπτά , noni90 είπε:

Δεν αγχώνομαι γλυκούλα... Αλλά λέω ότι ήμουν τόσο σίγουρή δεν υπήρχε περιθώριο αμφιβολίας στο μυαλό μου και τελικά έπεσα μέσα. Αυτό είναι καλό γιατί σημαίνει έχω αρχίσει να καταλαβαίνω πως λειτουργεί το σώμα μου! Το είδατε το alien τελικα? Πόσα πακέτα χαρτομάντηλα χρειαστήκατε? χιχιχιχιχι

Αχχαχαχαχαχχα πολυ χαλαρα!!! Αλλα με φιλαει συνεχεια και χαιδευει κοιλιτσα!!! Χιχι (δεν ειναι του συγκινητικου ο δικος μ,  αλλα εγω τν καταλαβαινω)!!!! 

cO4Yp3.png

Just now, anemoni1989 είπε:

Αχχαχαχαχαχχα πολυ χαλαρα!!! Αλλα με φιλαει συνεχεια και χαιδευει κοιλιτσα!!! Χιχι (δεν ειναι του συγκινητικου ο δικος μ,  αλλα εγω τν καταλαβαινω)!!!! 

Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο έκφρασής, σημασία έχει πως έχετε κοινο κωδικα επικοινωνίας και καταλαβαινεις τη χαρά του! Αντε μωρε μπραβοοοοοο!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Δε ξέρω κάποια που να το έχει καταφέρει αλλά όλες αν μας δείς λέμε μην αγχώνεσαι απόλαυσε τον έρωτα βγάλτο απ το μυαλό σου κ θα έρθει κ τελικά όλες ψάχνουμε για συμπτώματα. Πάντως αν υπάρχει κάποια που καταφέρνει μέσα στο μήνα να μη το σκέφτεται έχει το θαυμασμό μου. Εγω δε μπορω να μη το σκέφτομαι. Να μην αγχώνομαι μπορώ γιατί προσπαθώ μόνο 3 μήνες, να μη το σκεφτομαι όχι. 

και γω παντως αμνησία δεν επαθα..το σκεφτομουν σε λογικα πλαισια και συμπτωματα κοιτουσα...απλα επειδη πιστευα οτι δεν ειμαι ποροσπαθουσα να τα εξηγησω σαν προ περιοδου η ασχετα με εγκυμοσυνη.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

εμένα με πιάνουν τα διαολια μου απο την οωρηξια και μετά. ειδικα την εβδομάδα που περιμενω περίοδο. Αλλά αυτο ς ο μήνας ήταν λίγο διαφορετικός. 3 μερες μετα την οωρηξια με έπιασαν καουρες. Όχι πόνος Όχι ανακατωσούρα.μονο μια καουρα σαν να είχα ενα πυρωμένο σίδερο από το στομάχι ως τις αμυγδαλές.πηρα malox. για 5 μερες. τίποτα.εκει οι καουρες. την 6 μερα μετά ειχα πόνους περιόδου. οι καουρες συνεχίζονται.σταματησαν χθες.10 μερες καιγομουνα. η φαρμακοποιός μου είπε ότι μπορεί να είναι έγκυος Γιατί αμέσως μετά την οωρηξια η προγεστερονη ανεβαίνει.ποσο μάλλον όταν συλλάβεις και η προγεστερονη έχει τι ιδίωμα να χαλαρώνει του μυς της μητρας και του δακτυλίου του στομάχου.με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν τα οξέα και να έχουμε καουρες.μου έδωσε ελπίδες μπορω μπορώ να πω. εχω πολλές κράμπες σε όλη την κοιλιακή χώρα και νιώθω την λεκάνη μου πιο ανοιχτή.αυτα κορίτσια μου. ελπίζω να βγει τελικά σε καλό Γιατί προσπαθώ πολλούς μήνες λόγω μικρόβιο του συζύγου στο σπερμα.

• Μου αρέσει 1

Just now, orianna είπε:

και γω παντως αμνησία δεν επαθα..το σκεφτομουν σε λογικα πλαισια και συμπτωματα κοιτουσα...απλα επειδη πιστευα οτι δεν ειμαι ποροσπαθουσα να τα εξηγησω σαν προ περιοδου η ασχετα με εγκυμοσυνη.

Τα λογικά πλαίσια διαφέρουν για τον καθένα. Εγω ας πουμε ποτε δε προγραμματίζω επαφες και δε κοιταω το ημερολόγιο για να πεσω σε ωορρηξια. Κανω ομως τεστ αφενως γιατι δε ξερω αν κανω η δε κανω ωορρηξια αφετερου γιατι οταν ξεκινησα τις επαφες τους 2 πρωτους μηνες ο κυκλος μου απο 29 πηγε 25 και λογικό με τέτοια αλλαγή να θορυβηθώ. Κατα τα άλλα συμφωνώ ότι το άγχος βλάπτει, αλλά ποιος άνθρωπος δεν έχει άγχος στην καθημερινότητα του? Μονο οι θιβετιανοι μοναχοι μου ερχονται στο μυαλο!

πρίν από 6 λεπτά , λουπιτα είπε:

εμένα με πιάνουν τα διαολια μου απο την οωρηξια και μετά. ειδικα την εβδομάδα που περιμενω περίοδο. Αλλά αυτο ς ο μήνας ήταν λίγο διαφορετικός. 3 μερες μετα την οωρηξια με έπιασαν καουρες. Όχι πόνος Όχι ανακατωσούρα.μονο μια καουρα σαν να είχα ενα πυρωμένο σίδερο από το στομάχι ως τις αμυγδαλές.πηρα malox. για 5 μερες. τίποτα.εκει οι καουρες. την 6 μερα μετά ειχα πόνους περιόδου. οι καουρες συνεχίζονται.σταματησαν χθες.10 μερες καιγομουνα. η φαρμακοποιός μου είπε ότι μπορεί να είναι έγκυος Γιατί αμέσως μετά την οωρηξια η προγεστερονη ανεβαίνει.ποσο μάλλον όταν συλλάβεις και η προγεστερονη έχει τι ιδίωμα να χαλαρώνει του μυς της μητρας και του δακτυλίου του στομάχου.με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν τα οξέα και να έχουμε καουρες.μου έδωσε ελπίδες μπορω μπορώ να πω. εχω πολλές κράμπες σε όλη την κοιλιακή χώρα και νιώθω την λεκάνη μου πιο ανοιχτή.αυτα κορίτσια μου. ελπίζω να βγει τελικά σε καλό Γιατί προσπαθώ πολλούς μήνες λόγω μικρόβιο του συζύγου στο σπερμα.

Τώρα φίλη μου βάζεις ιδέες... Έχω από προχθές έντονη καούρα κυρίως από το απόγευμα και μετά..

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

4 ώρες πρίν, ElektraGr είπε:

144baz7.jpg

Μεσημεριανό τεστ Ωορηξίας το πάνω και ....

2hdy0rn.jpg

Απογευματινό τεστ Ωορηξίας το κάτω ... Κρίμα που δεν μπορούμε να εχουμε μια επαφούλα σήμερα ξανά ... Αύριο θα με δει ο εξωσωματικός ..... Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  :/

12η ημέρα κύκλου ... 

τετοιο τεστ εγω δεν ειδα ποτε!!

2 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου από προχθές το βράδυ είχα υγρά και σήμερα το μεσημέρι στο σκούπισμα έβγαλα μαζί με τα υγρά σαν ασπράδι αυγού και κάνω ένα τεστ ωορρηξια τώρα το βράδυ  και βγήκε θετικό νομίζω ήταν αρκετά έντονη και η δεύτερη γραμμή οπότε είχαμε επαφή τώρα πρέπει να έχω και αύριο και μεθαύριο?? Ααα και νωρίτερα ψιλό πόναγε Αριστέα στην ωοθήκη μου... Είμαι ακριβώς 16 μέρες πριν την περίοδο.. 

εγω ειχα θετικο τεστ σαββατο κ ειχαμε επαφη σαββατο,κυριακη 2 φορες παρακαλω χαχα και δευτερα.

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...