Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Έτσι δωσμου κουράγιο να τοπω ... νομίζω δεν έχει μείνει κάτι άλλο ή τελευταία εξέταση ήταν υστεροσκοπηση ,είχα θετική χωριακη αλλά μετά άρχισε να πέφτει πανάθεμα την 

Τότε ψάχνεις ένα καλό έμβρυο. Δώσε πόνο. Φοβάμαι για τα 3 σε περίπτωση που πιάσουν και τα 3. 
      Πες του το. Να δει σε τι φάση είσαι. Μια κοπέλα εδώ πριν 2 χρόνια πήγε να μιλήσει για την αποτυχία, της έκανε ο γιατρός υπέρηχο και της είπε να κάνει εκείνη την στιγμή εμβρυομεταφορά, τον άκουσε, και έκανε δίδυμα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Νομίζω και που είμαι ακομα... σήμερα μπήκα στην 7η... Τρίτη θα πάω στον γιατρό να δούμε μωρό και ίσως μου δώσει και κάτι μου είπε...

Δες το απ τη θετική του πλευρά.. Δε θα βάλεις πολλά κιλά!!! 

@ada32 βρε ξέρω τι σου λεω! Μην ελπίζετε.. Τον αλλο μηνα τωρα ευτυχως να λες που έχω μικρούς σχετικά κύκλους. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 42 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@anemoni1989 είναι φυσιολογικό να πονάς.  Δευτέρα πρωί πήγα για Χοριακη όπως έχω πει με 36 μονάδες.  Το επόμενο βράδυ υπέφερα από πόνο σε κοιλιά και μέση.  Δεν έκλεισα μάτι όλη τη νύχτα,  και την επόμενη που ξαναεκανα χοριακη  (2μερες μετά δλδ) από 36 πήγε στο 122 και νομίζω γι'αυτό πονούσα,  γιατί ανέβηκε κατά 240%.  Οπότε ευτυχώς που έχεις αυτούς τους πόνους!!! Μη φοβάσαι!!!!

Κορίτσι μου, αν είναι έτσι, τόσες μέρες που πονάω, τη Δευτέρα θα πρέπει να ναι τεράστι η χοριακή!!!! αχαχαχχαχχαα

πρίν από 25 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@noni90 φάτε και για μένα γιατί εγώ πάλι σήμερα έφαγα 2 κομματάκια πιτα  (αυτή που τυλίγουν τα σουβλάκια) Και ζήτημα αν ήπια 2 ποτήρια νερό. Ούτε καν. Νομίζω ένα ποτήρι να ήταν στο σύνολο. 

Εχω και γω 3 μερες τωρα βραδινες ναυτιες, καουρες και ανακατωσούρα και ρευομαι συνεχεια ρε συ...πολύ φοβάμαι θα με πάει ετσι για καιρο αν ξεκινησαν τοσο νωρις....πφφφφφ αλλά τι να κανουμε? υπομονή....

@Ani ani πόναγες και συ πολύ? Τι σου είχε πει ο γιατρος?

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

1 hour ago, noni90 είπε:

Ρε κορίτσια πόσο τυχερή νιώθω ώρες ώρες...
Σήμερα ήταν πολύ δύσκολη μέρα στη δουλειά καθώς κάτι που οργάνωνα επί 1.5 μήνα πήγε στραβά, και δυστυχώς όχι από δικό μου φταίξιμο. Επίσης όπως είπαμε ούτε αυτός ο μήνας ήταν ο τυχερός μας. Ο αγαπημένος μου λοιπόν σήμερα πήγε για κούρεμα και μόλις με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως γυρνόντας σπίτι  θα μου πάρει έκπληξη κάτι τέλειο για βραδυνό για τους 2 μας και πως όλα θα πάνε καλά! 

Μα πώς να μη τον λατρεύω?

πολυ καλα πραττει ο αντρας σου!!! ολα καλα θα πανε! με διαφορες εκπληξεις καθε μηνα, μικρες ή μεγαλες!

πρίν από 46 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κορίτσι μου, αν είναι έτσι, τόσες μέρες που πονάω, τη Δευτέρα θα πρέπει να ναι τεράστι η χοριακή!!!! αχαχαχχαχχαα

Εχω και γω 3 μερες τωρα βραδινες ναυτιες, καουρες και ανακατωσούρα και ρευομαι συνεχεια ρε συ...πολύ φοβάμαι θα με πάει ετσι για καιρο αν ξεκινησαν τοσο νωρις....πφφφφφ αλλά τι να κανουμε? υπομονή....

@Ani ani πόναγες και συ πολύ? Τι σου είχε πει ο γιατρος?

ειχα πονακια περιοδου δεξια αριστερα..ξερεις κατω χαμηλα και ειχε πρηστει πολυ το στηθος μου! αυτα ηταν τα κυρια συμπτωματα μου..μου ειχε πει τοτε πως ειναι φυσιολογικα ομα αυτα και μου ειχε δωσει utrogestan υποθετα για αυτα τα πονακια..τα οποια ομως σταματησα σε 2-3 μερες λογω καψιματος και φαγουρας εκει χαμηλα... αργοτερα ομως υποχωρησαν οι πονοι απο μονοι τους

@Farmakotriftena κουραγιο κοριτσι μου!!!

• Μου αρέσει 1

Λοιπόν κορίτσια μου από προχθές το βράδυ είχα υγρά και σήμερα το μεσημέρι στο σκούπισμα έβγαλα μαζί με τα υγρά σαν ασπράδι αυγού και κάνω ένα τεστ ωορρηξια τώρα το βράδυ  και βγήκε θετικό νομίζω ήταν αρκετά έντονη και η δεύτερη γραμμή οπότε είχαμε επαφή τώρα πρέπει να έχω και αύριο και μεθαύριο?? Ααα και νωρίτερα ψιλό πόναγε Αριστέα στην ωοθήκη μου... Είμαι ακριβώς 16 μέρες πριν την περίοδο.. 

πρίν από 5 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου από προχθές το βράδυ είχα υγρά και σήμερα το μεσημέρι στο σκούπισμα έβγαλα μαζί με τα υγρά σαν ασπράδι αυγού και κάνω ένα τεστ ωορρηξια τώρα το βράδυ  και βγήκε θετικό νομίζω ήταν αρκετά έντονη και η δεύτερη γραμμή οπότε είχαμε επαφή τώρα πρέπει να έχω και αύριο και μεθαύριο?? Ααα και νωρίτερα ψιλό πόναγε Αριστέα στην ωοθήκη μου... Είμαι ακριβώς 16 μέρες πριν την περίοδο.. 

Νομίζω όταν βγεί θετικό σε 24 εώς 36 ώρες πραγματοποιείται η ωορρηξία. Εγω θα έκανα κ σημερα κ αυριο κ μεθαυριο για σιγουρια. Και αν το αυριανό ξανάβγαινε θετικό θα έκανα κ παραμεθαύριο. Αλλά εγώ είμαι της υπερβολής σ αυτό ρε γαμώτο δε ξέρω αν πρεπει να ακουσεις τη συμβουλή μου ισως οι άλλες κοπέλες ξέρουν καλύτερα.

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Εννοείται και αύριο και μεθαύριο επαφή! Το θετικό ωορρηξίας σημαίνει ότι η ωορρηξία θα γίνει τις επόμενες 24 με 48 ώρες. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , noni90 είπε:

Νομίζω όταν βγεί θετικό σε 24 εώς 36 ώρες πραγματοποιείται η ωορρηξία. Εγω θα έκανα κ σημερα κ αυριο κ μεθαυριο για σιγουρια. Και αν το αυριανό ξανάβγαινε θετικό θα έκανα κ παραμεθαύριο. Αλλά εγώ είμαι της υπερβολής σ αυτό ρε γαμώτο δε ξέρω αν πρεπει να ακουσεις τη συμβουλή μου ισως οι άλλες κοπέλες ξέρουν καλύτερα.

Έχω σκοπό έως την Δευτέρα να το πάω σερί με επαφές... 

Just now, alina80 είπε:

Εννοείται και αύριο και μεθαύριο επαφή! Το θετικό ωορρηξίας σημαίνει ότι η ωορρηξία θα γίνει τις επόμενες 24 με 48 ώρες. 

Μακάρι ρε αγάπη να είναι όντως θετικό το τεστ... Αλλά τόση σύμπτωση και με τα υγρά και είδα στο ίντερνετ ότι όταν τα υγρά είναι σαν ασπράδι αυγού είναι πολύ γόνιμη μέρα.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

και αυριο μεσημερι απογευμα αμα μπορεσετε. και μεθαυριο μαρθουλα... 

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , orianna είπε:

και αυριο μεσημερι απογευμα αμα μπορεσετε. και μεθαυριο μαρθουλα... 

Αύριο μεσημέρι  θα μπορέσουμε και την Κυριακή πάλι βράδυ αργά.. 

πρίν από 15 λεπτά , Vila είπε:

@Μαρθα Κ Μαρθουλα πάμε δυναμικά!!! Μέχρι Δευτέρα σίγουρα επαφουλες όσες περισσότερες!!

Ναι αγάπη αυτο έχω σκοπό να κάνω και θα δούμε... 

πρίν από 18 λεπτά , noni90 είπε:

Δικιά μου είσαι κ εσύ!!!

Χα χα χα τι να κάνω μπας και το πετύχουμε το σπορακι μας επιτέλους!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

9  μήνες αγάπη για το πρώτο μας παιδάκι... Εσύ έχεις παιδάκι?? 

όχι και εμείς για το πρώτο προσπαθούμε πάμε για τον τέταρτο κύκλο τώρα! Που θα πάει θα μας κάτσει!

Μόλις αδιαθέτησα 21 του μήνα όπως ήταν αναμενόμενο. Ούτε στην καθυστέρηση δε φτάνω.

πρίν από 14 λεπτά , noni90 είπε:

όχι και εμείς για το πρώτο προσπαθούμε πάμε για τον τέταρτο κύκλο τώρα! Που θα πάει θα μας κάτσει!

Μόλις αδιαθέτησα 21 του μήνα όπως ήταν αναμενόμενο. Ούτε στην καθυστέρηση δε φτάνω.

Θα φτασεις μην αγχωνεσαι!!! Ειναι πολυ νωρις ακομα για να αγχωνεσαι!!! Απολαυσε τη διαδικασια,  σταματα να μετρας μερες και ολα θα γινουν!!! 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...