Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

22.01 έχω και εγώ σφακ.. πρώτο ραντεβού .

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ευχαριστώωωωωωω!!!!! Βεβαια ακομα καθε φορα που παω τουαλετα κοιταω μη δω αιμα με τρομο!!!!! 

@Farmakotriftena εσβησε και σε μενα ο σταυρος!!!! Βραστα!!! Ευτυχως που αχνοφαινεται και πειθομαι πως δεν ειχα παραισθησεις!!!!  :P

Μη σε αγχώνει αυτο. Σε εμένα εξαφανίστηκε εντελώς.  Αλλά μέσα στις οδηγίες γράφει πως μετά από 10' αγνοήστε όποια αλλαγή προκύψει στο τεστ (είτε θετικό είτε αρνητικό τεστ) τουλάχιστον πάρε ένα άλλο την επόμενη,  για να το κρατήσεις ενθύμιο!!

@ada32 μου λυπάμαι...

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , noni90 είπε:

Τι τεστ εκανες? Μήπως ήταν νωρίς? Μήπως ήθελε πρωινά? 

Ενα παρομοιο με το hometest αλλα ανιχνευει απο 10 mlu. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο η ώρα.. Κ την προηγούμενη φορά βραδυ το ειχα κάνει κ είχε δείξει αχνό. Δεν πειράζει Καλυτερα να ηρεμήσει κ ο οργανισμός απο την βιοχημική. 

πρίν από 7 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μη σε αγχώνει αυτο. Σε εμένα εξαφανίστηκε εντελώς.  Αλλά μέσα στις οδηγίες γράφει πως μετά από 10' αγνοήστε όποια αλλαγή προκύψει στο τεστ (είτε θετικό είτε αρνητικό τεστ) τουλάχιστον πάρε ένα άλλο την επόμενη,  για να το κρατήσεις ενθύμιο!!

@ada32 μου λυπάμαι...

πρίν από 7 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@ada32 μου λυπάμαι...

Δεν πειράζει ! Παμε για τον αλλον μήνα!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

Ενα παρομοιο με το hometest αλλα ανιχνευει απο 10 mlu. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο η ώρα.. Κ την προηγούμενη φορά βραδυ το ειχα κάνει κ είχε δείξει αχνό. Δεν πειράζει Καλυτερα να ηρεμήσει κ ο οργανισμός απο την βιοχημική. 

Εντάξει θα πάμε παρέα εμείς τον άλλο μήνα αφού κ εγώ έχω αρνητικό! Άλλωστε αφού έμεινες θα ξαναμείνεις! Όλα για καλό γίνονται! 

@ada32 κοριτσι μου,  λυπαμαι... 

@Farmakotriftena μου δεν αγχωνομαι που εσβησε ο σταυρος... Φαινεται λιγο βεβαια!!! Φοβαμαι που ποναω ακομα και σκέφτομαι μη μου ρθει περιοδος τις επομενες μερες... Τωρα θα μου πεις μπορείς να κανεις κατι για αυτο? Οχι,  αλλα καπου πρεπει να τα πω και γω μεχρι να ρθει η Δευτερα να εχω ακομα καθυστερηση,  να κανω τη χοριακη και μετα να περασουν οι 7 εβδομαδες και να παμε στο γιατρο και να δουμε οτι ειναι ενδομητριο και εχει καρδια και απο ολα!!! Τρελααααααα!!! 

Προς το παρον θα απολαυσω τις στιγμες με το διχοτομημενο κυτταρακι που μεγαλωνει μεσα μ!!!! :):):)

Λετε τ βραδυ να "κατεβασω"  να δουμε το αλιεν με το φιλο μου??? Θα καταλαβει λετε το συνειρμο????  :P

cO4Yp3.png

144baz7.jpg

Μεσημεριανό τεστ Ωορηξίας το πάνω και ....

2hdy0rn.jpg

Απογευματινό τεστ Ωορηξίας το κάτω ... Κρίμα που δεν μπορούμε να εχουμε μια επαφούλα σήμερα ξανά ... Αύριο θα με δει ο εξωσωματικός ..... Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  :/

12η ημέρα κύκλου ... 

• Μου αρέσει 1

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

Just now, ElektraGr είπε:

144baz7.jpg

2hdy0rn.jpg

Απογευματινό τεστ Ωορηξίας το κάτω ... Κρίμα που δεν μπορούμε να εχουμε μια επαφούλα σήμερα ξανά ... Αύριο θα με δει ο εξωσωματικός ..... Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  :/

Δεν κάνει πριν σε δει να έχετε επαφή? όντως κρίμα.... Μπορεί όμως να έχουν επιβιώσει οι πολεμιστές από την προηγούμενη επαφή! Ένα μόνο χρειαζόμαστε!

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Ευχαριστώωωωωωω!!!!! Βεβαια ακομα καθε φορα που παω τουαλετα κοιταω μη δω αιμα με τρομο!!!!! 

@Farmakotriftena εσβησε και σε μενα ο σταυρος!!!! Βραστα!!! Ευτυχως που αχνοφαινεται και πειθομαι πως δεν ειχα παραισθησεις!!!!  :P

χαχα μη σε απασχολει εχουμε τα ιδια συμπτωματα...τα ιδια παθαινα τοτε!!

@anemoni1989 είναι φυσιολογικό να πονάς.  Δευτέρα πρωί πήγα για Χοριακη όπως έχω πει με 36 μονάδες.  Το επόμενο βράδυ υπέφερα από πόνο σε κοιλιά και μέση.  Δεν έκλεισα μάτι όλη τη νύχτα,  και την επόμενη που ξαναεκανα χοριακη  (2μερες μετά δλδ) από 36 πήγε στο 122 και νομίζω γι'αυτό πονούσα,  γιατί ανέβηκε κατά 240%.  Οπότε ευτυχώς που έχεις αυτούς τους πόνους!!! Μη φοβάσαι!!!!

yplDp3.png

Ρε κορίτσια πόσο τυχερή νιώθω ώρες ώρες...
Σήμερα ήταν πολύ δύσκολη μέρα στη δουλειά καθώς κάτι που οργάνωνα επί 1.5 μήνα πήγε στραβά, και δυστυχώς όχι από δικό μου φταίξιμο. Επίσης όπως είπαμε ούτε αυτός ο μήνας ήταν ο τυχερός μας. Ο αγαπημένος μου λοιπόν σήμερα πήγε για κούρεμα και μόλις με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως γυρνόντας σπίτι  θα μου πάρει έκπληξη κάτι τέλειο για βραδυνό για τους 2 μας και πως όλα θα πάνε καλά! 

Μα πώς να μη τον λατρεύω?

• Μου αρέσει 4

πρίν από 27 λεπτά , ElektraGr είπε:

144baz7.jpg

2hdy0rn.jpg

12η ημέρα κύκλου ... 

Δεν πειραζει αυριο και μεθαυριο καλυτερα!

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , ElektraGr είπε:

144baz7.jpg

2hdy0rn.jpg

12η ημέρα κύκλου ... 

Δεν πειραζει καλυτερα αυριο και μεθαυριο!

CpFNp3.png

@noni90 φάτε και για μένα γιατί εγώ πάλι σήμερα έφαγα 2 κομματάκια πιτα  (αυτή που τυλίγουν τα σουβλάκια) Και ζήτημα αν ήπια 2 ποτήρια νερό. Ούτε καν. Νομίζω ένα ποτήρι να ήταν στο σύνολο. 

yplDp3.png

1 hour ago, noni90 είπε:

Εντάξει θα πάμε παρέα εμείς τον άλλο μήνα αφού κ εγώ έχω αρνητικό! Άλλωστε αφού έμεινες θα ξαναμείνεις! Όλα για καλό γίνονται! 

Περιμενε εσυ εχεις ακομα μεχρι την  κυριακη!!

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@noni90 φάτε και για μένα γιατί εγώ πάλι σήμερα έφαγα 2 κομματάκια πιτα  (αυτή που τυλίγουν τα σουβλάκια) Και ζήτημα αν ήπια 2 ποτήρια νερό. Ούτε καν. Νομίζω ένα ποτήρι να ήταν στο σύνολο. 

Τοσο χαλια;;; τι να πω.. Υπομονη και περαστικα. 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

@Farmakotriftena ακομα ταλαιπωρείσαι?

Νομίζω και που είμαι ακομα... σήμερα μπήκα στην 7η... Τρίτη θα πάω στον γιατρό να δούμε μωρό και ίσως μου δώσει και κάτι μου είπε...

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...