Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Farmakotriftena είπε:

Δεν ξέρω κορίτσι μου!! Πάντως δεν είναι τόσο ευαίσθητα.  Έκανα ένα hometest μια μέρα μετά τα άλλα θετικά και μου βγήκε αρνητικό.  Άρχισε να αχνοφαίνεται νομίζω 2 μέρες μετά από τα άλλα θετικά. Και είχα δει το χαρτί μέσα στις οδηγίες που έγραφε ότι είναι από 25 μονάδες. 

Ναι το ξερω οτι δεν ειναι ευαισθητα..αυτο ειπα κ στην @noni90Για να καταλαβω ,οσο πιο μεγαλος αριθμος ,τοσο πιο ευαισθητα ειναι η το αντιθετο?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

Ε ειμαι πολυ χαζη ! Ειπα οτι θα κανω τεστ μολις γυρισω ,κ πηγα τουαλετα πριν φυγω απο την δουλεια.... Είναι δυνατον ? Τώρα το τεστ αναβαλλεται για το βραδυ!! 

Γιατιιιιιιιι????? Δε μπορώ να σου πω κ να πιεις νερα για να μην αλλιωσεις το αποτέλεσμα. 

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Δεν ξέρω κορίτσι μου!! Πάντως δεν είναι τόσο ευαίσθητα.  Έκανα ένα hometest μια μέρα μετά τα άλλα θετικά και μου βγήκε αρνητικό.  Άρχισε να αχνοφαίνεται νομίζω 2 μέρες μετά από τα άλλα θετικά. Και είχα δει το χαρτί μέσα στις οδηγίες που έγραφε ότι είναι από 25 μονάδες. 

Αυτό το έχω ακούσει κ από άλλες κοπέλες. Ότι τα hometest τους έβγαλαν θετικό μετά τις 3 4 μέρες καθυστέρηση. Έτσι μπήκα κ στη σελίδα τους κ τσέκαρα κ το χαρτί με τις οδηγίες κ είδα τις 25 μονάδες. 

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

ποσο του μηνα ειχες το πρωτο θετικο?

6-10 δηλαδή 15η μερα

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Ναι το ξερω οτι δεν ειναι ευαισθητα..αυτο ειπα κ στην @noni90Για να καταλαβω ,οσο πιο μεγαλος αριθμος ,τοσο πιο ευαισθητα ειναι η το αντιθετο?

Το αντίθετο... τα 10 mlu είναι τα πιο ευαίσθητα. @Farmakotriftena να με πάρεις υπάλληλο!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 55 λεπτά , noni90 είπε:

Δεν εχει επιλογή να διαλέγω μάλλον είναι βλακεία αυτή η εφαρμογή πρέπει να βρώ καλύτερη. Όχι δε με πονάει συνεχόμενα, κάτι πονάκια έχω που έρχονται κ φεύγουν. Και φυσικά πρησμένο στήθος. Με θετικό τεστ ωορηξίας 2 μέρες ποιό λαμβάνεις υπόψιν? Το πρώτο ή το δεύτερο? Δηλαδή αν κάνεις σήμερα τέστ θα είναι 2 μέρες πριν την αναμενόμενη έτσι?

Σε αυτο δεν μπορώ να σου απαντήσω Γτ εμένα μου βγαίνει μόνο  Μια μέρα θετικό.ας απαντήσει κάποια κοπέλα που Έχει εμπειρία με τα τεστ ωορηξιας

πρίν από 4 λεπτά , noni90 είπε:

Γιατιιιιιιιι????? Δε μπορώ να σου πω κ να πιεις νερα για να μην αλλιωσεις το αποτέλεσμα. 

Θα προσπαθήσω παντως!!!!χιχιχι...με πονάει κ τόσο πολύ η μέση μου.. Λες κ θα ανοίξει μιλαμε . θελω να παρω mesulid  αλλα να δω μήπως αντέξω τον πόνο.

πρίν από 8 λεπτά , MelinaFo είπε:

Δεν πειραζει ρε συ! Μας προπονησε η @anemoni1989 αντεχουμε!!!! 

Θα περιμενουμε +++++++++++ 

Μακάρι!!!!!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 7 λεπτά , noni90 είπε:

Αυτό το έχω ακούσει κ από άλλες κοπέλες. Ότι τα hometest τους έβγαλαν θετικό μετά τις 3 4 μέρες καθυστέρηση. Έτσι μπήκα κ στη σελίδα τους κ τσέκαρα κ το χαρτί με τις οδηγίες κ είδα τις 25 μονάδες. 

6-10 δηλαδή 15η μερα

Το αντίθετο... τα 10 mlu είναι τα πιο ευαίσθητα. @Farmakotriftena να με πάρεις υπάλληλο!

εσυ κοριτσι δεν περιμενεις αυριο....θα μετρας απο το πρωτο θετικο 15 μερες μετα...

6penp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

Θα προσπαθήσω παντως!!!!χιχιχι...με πονάει κ τόσο πολύ η μέση μου.. Λες κ θα ανοίξει μιλαμε . θελω να παρω mesulid  αλλα να δω μήπως αντέξω τον πόνο

Μα τόσο πολύ? Ζορίστηκες κάπου? Μη πάρεις καλύτερα...... Δε ξέρω αν κανει κιολας

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

εσυ κοριτσι δεν περιμενεις αυριο....θα μετρας απο το πρωτο θετικο 15 μερες μετα...

Δεν είναι άυριο 15 μέρες μετά? 6+15=21.. 21-10 δηλαδή... Αχ κάτι δεν έχω καταλάβει καλά. 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Ναι το εκανα...αλλα είναι πολύ αχνο....υπάρχει, αλλά είναι αχνό... Θα επαναλάβω το 2ο την Κυριακή και τη Δευτερα σούμπητη για χοριακή και τηλέφωνο στο γιατρό... Αν υπάρχει κάτι και είναι "καλό", εκεί θα είναι...και καλύτερα να ναι μεγαλη η τιμή, για να προχωρήσουν πιο γρήγορα οι διαδικασίες!!!! Έτρεμε και άλλη? Ή μόνο εγώ????????????????????????????????

αχχχχχχ τι ωραια!! ναι κ εγω ετρεμα! αχ θα εχεις ενα υπεροχο σαββατοκυριακο!! πολλα συγχαρητηρια!!! 

πρίν από 16 λεπτά , ada32 είπε:

Όσο πιο μικρός αριθμός τόσο πιο ευαίσθητα! Σημαινει πως αν έχεις πχ 15μοναδες θα το ανιχνεύσει ένα που ξεκιναεθ απο τις 10 μοναδες ενω αυτο με τις 25 δεν θα το ανιχνεύσει !

yplDp3.png

πρίν από 52 λεπτά , anemoni1989 είπε:

likeeeeeeeeeeeeeee

Αντε και στα δικά σου! Αφού τα καταφερα εγω, μπορείτε όλες!!! Απλά, χαλαρωστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εκανα και τσιγάρο σημερα...φακ!!! αχαχχαχχαχαχαχαχα σε 9 μηνες παλι!!! :P

χαλαλι εννοειται!!! πολλα χαλαλι θα λες απο και περα!!! πωπω η χαρα της παρασκευης σημερα!!

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

@orianna διάβασα ότι οι πόνοι είναι φυσιολογικοί καθώς προετοιμάζονται οι σύνδεσμοι της μήτρας... Εμένα με παραξένεψε το ότι ήταν διαφορετικός ο πόνος! Καμία σχέση με όταν περίμενα περίοδο... Θα μιλήσω τη Δευτέρα με το γυναικολόγο και είμαι σίγουρη θα με κατευθύνει... @Ani ani θα έχουμε τον ίδιο γυναικολόγο!!! αχαχαχχαχχαχα

@noni90 και @ada32 λέτε να κάνουμε τριπλέτα?????

αληθεια;;; αχ λεγε μου τετοια να χαιρομαι πιο πολυ!!!

πρίν από 23 λεπτά , noni90 είπε:

Μα τόσο πολύ? Ζορίστηκες κάπου? Μη πάρεις καλύτερα...... Δε ξέρω αν κανει κιολας

Δεν είναι άυριο 15 μέρες μετά? 6+15=21.. 21-10 δηλαδή... Αχ κάτι δεν έχω καταλάβει καλά. 

πρίν από 15 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Όσο πιο μικρός αριθμός τόσο πιο ευαίσθητα! Σημαινει πως αν έχεις πχ 15μοναδες θα το ανιχνεύσει ένα που ξεκιναεθ απο τις 10 μοναδες ενω αυτο με τις 25 δεν θα το ανιχνεύσει !

Οκ ! Τότε συμφωνώ ότι τα home test όντως ανιχνευουν απο 25!!κ δεν είναι ευαισθητα πριν την καθυστέρηση....Εγώ Αυτά που έχω λένε 10mlu.  Αποδείχτηκε ότι δεν μου άρεσε Πότε η χημεία!!!!!

@noni90 με πονάει εδώ κ μια βδομάδα η μέση μου ..αλλά τώρα με έπιασε για τα καλά σαν να μου ερχεται περιοδος ..απλά στην κοιλιά είναι υποφερτοι οι πονοι.. Σε λίγο φτάνω Σπίτι.. Θα σας ενημερώσω

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

Οκ ! Τότε συμφωνώ ότι τα home test όντως ανιχνευουν απο 25!!κ δεν είναι ευαισθητα πριν την καθυστέρηση....Εγώ Αυτά που έχω λένε 10mlu.  Αποδείχτηκε ότι δεν μου άρεσε Πότε η χημεία!!!!!

Κι εμένα τα μαθηματικα χαχαχαχα! Εμένα ξεπρήστηκε και το στήθος, άρα σίγουρα θα έρθει η περίοδος. το πότε είναι άγνωστο γιατί έχω ένα θέμα με τις προσθαφαιρέσεις χαχαχα

Μη πας τουαλετα!! Κρατήσου λίγο να κάνεις τεστ!

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , ada32 είπε:

@noni90 με πονάει εδώ κ μια βδομάδα η μέση μου ..αλλά τώρα με έπιασε για τα καλά σαν να μου ερχεται περιοδος ..απλά στην κοιλιά είναι υποφερτοι οι πονοι.. Σε λίγο φτάνω Σπίτι.. Θα σας ενημερώσω

Η μέση παντως απο οσο ξερω ειναι ενα πολυ καλο σημάδι! Καλη επιτυχια!

CpFNp3.png

πρίν από 39 λεπτά , Ani ani είπε:

αχχχχχχ τι ωραια!! ναι κ εγω ετρεμα! αχ θα εχεις ενα υπεροχο σαββατοκυριακο!! πολλα συγχαρητηρια!!! 

Ευχαριστώωωωωωω!!!!! Βεβαια ακομα καθε φορα που παω τουαλετα κοιταω μη δω αιμα με τρομο!!!!! 

@Farmakotriftena εσβησε και σε μενα ο σταυρος!!!! Βραστα!!! Ευτυχως που αχνοφαινεται και πειθομαι πως δεν ειχα παραισθησεις!!!!  :P

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Κορίτσια μόλις έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό.πάω για τον επόμενο μήνα.. Οπότε Περιμένω περίοδο αυριο η μεθαύριο.. 

Τι τεστ εκανες? Μήπως ήταν νωρίς? Μήπως ήθελε πρωινά? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...