Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 26 λεπτά , ada32 είπε:

χαχαχα , οντως! αν εχει επιλογη κ διαλεψεις ωορηξια , συγκεκριμενη μερα που ειχες θα σ δειξει κ ποτε περιμενεις περιοδο!!! εμενα μου λεει για κυριακη , δηλαδη για 29μ κυκλο! .. αλλα επειδη εχω συνηθως 28 , λεω μηπως μου ερθει αυριο. 

τοσο νωρις?  σε ποναει η κοιλια?

Δεν εχει επιλογή να διαλέγω μάλλον είναι βλακεία αυτή η εφαρμογή πρέπει να βρώ καλύτερη. Όχι δε με πονάει συνεχόμενα, κάτι πονάκια έχω που έρχονται κ φεύγουν. Και φυσικά πρησμένο στήθος. Με θετικό τεστ ωορηξίας 2 μέρες ποιό λαμβάνεις υπόψιν? Το πρώτο ή το δεύτερο? Δηλαδή αν κάνεις σήμερα τέστ θα είναι 2 μέρες πριν την αναμενόμενη έτσι?

πρίν από 37 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

@anemoni1989 μπραβοοοοοοοοο!!! πολυ χαρηκα!!!! να σου πανε ολα καλα!!!!!!!  μπραβο μπραβο!!!!

Ευχαριστώωωωωωω

πρίν από 22 λεπτά , MelinaFo είπε:

@anemoni1989 μας εσκασες αλλα αξιζε τον κοπο! Συγχαρητηρια απο την καρδια μ ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη

@alina80 συμφωνω απολυτα! Αυτο θα κανω θα απομακρυνθω απο γιατρους κ εξετασεις κ σε κανα διμηνο που θα ειμαι εγκυος θα αναζητησω αλλον γιατρο!   Σε ευχαριστω πολυ για τα λογια σου!             Αντε κοριτσακια μ να γεμιζουμε εγκυουλες και να αδειαζει η αναμονη!                                             

Ευχαριστώωωωωωω 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

@ritaki13 μην αγχώνεσαι αγάπη μου....εγώ, αν όντως είμαι έγκυος (αδυνατώ να το πιστέψω ακόμα), έμεινα με tsh 5,11!!! Τη Δευτέρα θα κάνω χοριακή και επαναληπτική tsh και θα μιλήσω με ενδοκρινολόγο για να τη ρυθμίσουμε!!!!

@Alekagala @Ungry girl σας ευχαριστώ πολύ!!!!!

Νομίζω δεν το έχω πιστέψει ακόμα!!!! Αμα δεν δω επαλήθευση την Κυριακή και χοριακή τη Δευτέρα, νομίζω ακόμα με την αμφιβολία θα είμαι!!! Απίστευτο!!!!

Αχ σου ευχομαι μεσα απ την καρδια μου να εισαι κ να εχεις μια πολυ ομορφη εγκυμοσυνη!!!!!

πρίν από 33 λεπτά , Nati85 είπε:

@anemoni1989 συγχαρητηρια!!!ειδες τελικα εισαι εγκυος ολα αυτα που ενιωθες δεν ηταν στο μυαλο σου!!και τελικα με tsh 5 εχουμε πιθανοτητες για συλληψη!!!φιλακια πολλα και να κανεις tsh μην το καθυστερησεις αυριο κιολας θα ελεγα χοριακη και tsh!!

Ευχαριστώωωωωωω!!!! Κυριακη θα κανω το 2ο τεστακι και απο Δευτερα θα αρχισουν να μιυ πινουν το αιμα οι συνάδελφοι βαμπίρ!!! Αχαχχαχαχαχχαχα

πρίν από 1 λεπτό , ritaki13 είπε:

Αχ σου ευχομαι μεσα απ την καρδια μου να εισαι κ να εχεις μια πολυ ομορφη εγκυμοσυνη!!!!!

Με βαση το τεστακι clear blue ειμαι!!! Αχαχαχαχχαχαχα

Οποτε ειμαι το ζωντανό παραδειγμα πως με 5,11 tsh μπορεις να συλλαβεις!!! 

Και χωρις σοβαρη προσπαθεια ε!!! Στο γαμο του Καραγκιόζη βαραγαμε!!!! 

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

σε ευχαριστω πολυ επισησ!! εμενα ο θυροειδης μου ειναι στο 3,09 εσενα? και εχω ανεβασμενα ανδρογονα και FSH....

εμενα ειναι  4,50 :-( ελπιζω να πεσει γρηγορα θα παω σε ενδοκρινολογο συντομα.

πρίν από 26 λεπτά , alina80 είπε:

@anemoni1989 Συγχαρητηρια! Χαλάλι σου που μας είχες στο περίμενε! (για να καταλάβεις την αγωνία μου είμαι σε meeting και μπαίνω κρυφά). 

likeeeeeeeeeeeeeee

Αντε και στα δικά σου! Αφού τα καταφερα εγω, μπορείτε όλες!!! Απλά, χαλαρωστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εκανα και τσιγάρο σημερα...φακ!!! αχαχχαχχαχαχαχαχα σε 9 μηνες παλι!!! :P

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

likeeeeeeeeeeeeeee

Αντε και στα δικά σου! Αφού τα καταφερα εγω, μπορείτε όλες!!! Απλά, χαλαρωστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εκανα και τσιγάρο σημερα...φακ!!! αχαχχαχχαχαχαχαχα σε 9 μηνες παλι!!! :P

χαχαχααχαχχαχα  αστα να πανε οταν θα δω και εγω θετικο τεστακι (μακαρι να γινει γρηγορα) αυτο πιστευω θα ειναι το πιο δυσκολο για μενα!!! το τσιγαροο

πρίν από 20 λεπτά , ritaki13 είπε:

εμενα ειναι  4,50 :-( ελπιζω να πεσει γρηγορα θα παω σε ενδοκρινολογο συντομα.

με τα καταληλα φαρμακα και τη βοηθεια του γιατρου θα πεσει που θα παει! 

Κορίτσια, ερώτηση, έχει καμία σκουλαρίκι στον αφαλό???? Τι παίζει με αυτό???

Επίσης, μόλις θυμηθηκα ότι έκανα τατουάζ τον προηγούμενο μήνα...λογικά δεν παίζει ρόλο, αλλά αν ξέρει καμια κατι περισσότερο, θα τ εκτιμούσα!!!

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Δήμητρα1988 είπε:

χαχαχααχαχχαχα  αστα να πανε οταν θα δω και εγω θετικο τεστακι (μακαρι να γινει γρηγορα) αυτο πιστευω θα ειναι το πιο δυσκολο για μενα!!! το τσιγαροο

με τα καταληλα φαρμακα και τη βοηθεια του γιατρου θα πεσει που θα παει! 

ναι!!!ετσι πιστευω κ εγω!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κορίτσια, ερώτηση, έχει καμία σκουλαρίκι στον αφαλό???? Τι παίζει με αυτό???

Επίσης, μόλις θυμηθηκα ότι έκανα τατουάζ τον προηγούμενο μήνα...λογικά δεν παίζει ρόλο, αλλά αν ξέρει καμια κατι περισσότερο, θα τ εκτιμούσα!!!

Για το piercing σε αφαλο αν δεν ειναι φρεσκο ή γενικα κοκκινο ερεθισμενο ή σε ενοχλει μπορεις να το κρατησεις. Για το τατοο δεν ξερω! Σε αυτα βεβαια θα σε καθοδηγησει με υπευθυνοτητα ο γιατρος σου!

tpnxp3.png

Ε ειμαι πολυ χαζη ! Ειπα οτι θα κανω τεστ μολις γυρισω ,κ πηγα τουαλετα πριν φυγω απο την δουλεια.... Είναι δυνατον ? Τώρα το τεστ αναβαλλεται για το βραδυ!! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

μου κανει εντυπωση παντως!  γτ εγω στο ιντερνετ οσες φορες εχω παρει μπορει να λενε οτι ανιχνευουν 20mlu οταν τα παιρνω , γραφουν πανω 10!!! για αυτο το ειπα ! 

Δεν ξέρω κορίτσι μου!! Πάντως δεν είναι τόσο ευαίσθητα.  Έκανα ένα hometest μια μέρα μετά τα άλλα θετικά και μου βγήκε αρνητικό.  Άρχισε να αχνοφαίνεται νομίζω 2 μέρες μετά από τα άλλα θετικά. Και είχα δει το χαρτί μέσα στις οδηγίες που έγραφε ότι είναι από 25 μονάδες. 

yplDp3.png

Just now, ada32 είπε:

Ε ειμαι πολυ χαζη ! Ειπα οτι θα κανω τεστ μολις γυρισω ,κ πηγα τουαλετα πριν φυγω απο την δουλεια.... Είναι δυνατον ? Τώρα το τεστ αναβαλλεται για το βραδυ!! 

Δεν πειραζει ρε συ! Μας προπονησε η @anemoni1989 αντεχουμε!!!! 

Θα περιμενουμε +++++++++++ 

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 53 λεπτά , noni90 είπε:

Δεν εχει επιλογή να διαλέγω μάλλον είναι βλακεία αυτή η εφαρμογή πρέπει να βρώ καλύτερη. Όχι δε με πονάει συνεχόμενα, κάτι πονάκια έχω που έρχονται κ φεύγουν. Και φυσικά πρησμένο στήθος. Με θετικό τεστ ωορηξίας 2 μέρες ποιό λαμβάνεις υπόψιν? Το πρώτο ή το δεύτερο? Δηλαδή αν κάνεις σήμερα τέστ θα είναι 2 μέρες πριν την αναμενόμενη έτσι?

ποσο του μηνα ειχες το πρωτο θετικο?

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...