Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

@elenakii22Δεν έχω ιδέα τι είναι καθυστερημένη σύλληψη αλλά ωορρηξία έκανα τσεκαρισμένο με τεστ τη 17η. 

@ada32 ΤΟ λέει στη σελίδα τους αν μπεις θα το δεις

αν βρε ειχες ωορηξια 17η και 27η  εκανες τεστ , ειναι παρα πολυ νωρις!!!!!!! περιμενε αλλα 3 μερες ! 

απο περιεργια θα κανω ενα τεστ σημερα να δουμε ! λοιπον , δηλωνω οτι ειμαι 28η μερα του κυκλου κ ωορηξια 07/10 (15η μερα )  .. και μονο που τα γραφω , γελαω!!!!! 

πρίν από 12 λεπτά , noni90 είπε:

@elenakii22Δεν έχω ιδέα τι είναι καθυστερημένη σύλληψη αλλά ωορρηξία έκανα τσεκαρισμένο με τεστ τη 17η. 

@ada32 ΤΟ λέει στη σελίδα τους αν μπεις θα το δεις

Το λεει αλλα αν το ψαξεις λιγο , θα δεις οτι δεν ειναι που ευαισθητα .... 

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 24 λεπτά , ada32 είπε:

παλι τελειωσαν αυτα τα like!!!  περισσοτερο γι α/κυριακη παω αλλα μακαρι  να μην ερθει !  απλα αν δεν σου ερθει κ εσενα εως κυριακη , κανενα κανενα τεστ ακομα... γτ το εκανες που νωρις το αλλο .. εγω παντως οσα εχω παρει απο το ιντερνετ κ ειναι ταινιες , ανιχνευουν ολα 10 mlu ...αποκλειεται να ανιχνευει το hometest 25! 

Της hometest  από 25 μονάδες ανιχνεύουν.  Το γράφει μέσα στις οδηγίες 

yplDp3.png

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

αν βρε ειχες ωορηξια 17η και 27η  εκανες τεστ , ειναι παρα πολυ νωρις!!!!!!! περιμενε αλλα 3 μερες ! 

απο περιεργια θα κανω ενα τεστ σημερα να δουμε ! λοιπον , δηλωνω οτι ειμαι 28η μερα του κυκλου κ ωορηξια 07/10 (15η μερα )  .. και μονο που τα γραφω , γελαω!!!!! 

Εσύ που τα ξέρεις πιο καλά, μπορείς να με βοηθήσεις? Πρώτο θετικό 15η μερα του κύκλου και 2ο την 16η. Άρα λογικά 17η δεν έκανα ωορηξία? Μήπως δεν τα μετράω καλά? μέτρησα 16+14= 30. άρα κύκλος 29 ημερών και 30η είναι η 1η μέρα του επόμενου που μου έρχεται περίοδος. Το ημερολόγιο στο κινητό μου έτσι μου τα βγάζει... αν περιμένω 3 μέρες δεν θα έχω ήδη 2 μέρες καθυστέρηση? Όχι ότι ελπίζω σε διαφορετικό αποτέλεσμα αλλά να μάθω να μετράω τουλάχιστον. 

Άρα είσαι 13 μέρες μετά την ωορηξία. Ίσως και να δείξει ε?

1 hour ago, ritaki13 είπε:

Kαλως ηρθες!! πόσο χρονων ειστε? τι εχουν δλδ οι εξετασεις σου?μην αγχωνεσαι για τπτ, ολα θα γινουν!

κ εγω αεχω αγχωθει με τον θυροειδη μου αλλα οπως λενε κ τα κοριτσια ολα φτιαχνουν!με το καλο ευχομαι!

σε ευχαριστω πολυ επισησ!! εμενα ο θυροειδης μου ειναι στο 3,09 εσενα? και εχω ανεβασμενα ανδρογονα και FSH....

πρίν από 10 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ήταν όλα πολύ πρωτόγνωρα...για αυτό μάλλον! Ειδικά το τελευταίο με την υπνηλία, αστα να πάνε! Σκέψου συνηθως με ένα 5ωτο το βράδυ είμαι κομπλέ, ενώ τωρα κοιμάμαι πάνω από 8 ωρες το βράδυ και άλλες 2 τ μεσημερι και πάλι νυσταζω

Μακαρι να εχουμε και μεις τετοια πρωτόγνωρα!! Να γεμίσει ο Ιούνιος-Ιούλιος με μωρά εδω!

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Της hometest  από 25 μονάδες ανιχνεύουν.  Το γράφει μέσα στις οδηγίες 

μου κανει εντυπωση παντως!  γτ εγω στο ιντερνετ οσες φορες εχω παρει μπορει να λενε οτι ανιχνευουν 20mlu οταν τα παιρνω , γραφουν πανω 10!!! για αυτο το ειπα ! 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

Εσύ που τα ξέρεις πιο καλά, μπορείς να με βοηθήσεις? Πρώτο θετικό 15η μερα του κύκλου και 2ο την 16η. Άρα λογικά 17η δεν έκανα ωορηξία? Μήπως δεν τα μετράω καλά? μέτρησα 16+14= 30. άρα κύκλος 29 ημερών και 30η είναι η 1η μέρα του επόμενου που μου έρχεται περίοδος. Το ημερολόγιο στο κινητό μου έτσι μου τα βγάζει... αν περιμένω 3 μέρες δεν θα έχω ήδη 2 μέρες καθυστέρηση? Όχι ότι ελπίζω σε διαφορετικό αποτέλεσμα αλλά να μάθω να μετράω τουλάχιστον. 

Άρα είσαι 13 μέρες μετά την ωορηξία. Ίσως και να δείξει ε?

31η μερα ειναι η πρωτη μερα του επομενου κυκλου ( 30 μερες κλυκος)!  για αυτο σ ειπα οτι αν εγινε η ωορηξια σου 17η μερα προσθετεις αλλες 14 -16 μερες. κ περιμενεις περιοδο. 

εμενα πχ. αν μο ερθει αυριο  , θα πω οτι ο κυκλος μου αυτη την φορα ηταν 28 μερες. αν ερθει κυριακη θα ειναι 29 μερες. (τελευταια περιοδο ειχα 23/09)

δεν ξερω αν θα δειξει αλλα θα κανω ενα απο περιεργεια !! εχω πολλα στο σπιτι!!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

31η μερα ειναι η πρωτη μερα του επομενου κυκλου ( 30 μερες κλυκος)!  για αυτο σ ειπα οτι αν εγινε η ωορηξια σου 17η μερα προσθετεις αλλες 14 -16 μερες. κ περιμενεις περιοδο. 

εμενα πχ. αν μο ερθει αυριο  , θα πω οτι ο κυκλος μου αυτη την φορα ηταν 28 μερες. αν ερθει κυριακη θα ειναι 29 μερες. (τελευταια περιοδο ειχα 23/09)

δεν ξερω αν θα δειξει αλλα θα κανω ενα απο περιεργεια !! εχω πολλα στο σπιτι!!!

Μάλλον μπερδεύτηκα γιατί επειδή συνήθως έχω κύκλο 29 μέρες το έχω περάσει στην εφαρμογή που έχω στο κινητό μου και μου βγάζει ότι περιμένω κάθε 29 μέρες. Άρα λοιπόν Αν έκανα ωορηξία 16η ή 17η περιμένω κυριακή ή Δευτέρα. Τουλάχιστον δε θα μου έρθει αύριο που θα είμαι στο πόδι όλη μέρα. Χριστέ μου ολόκληρη επιστήμη είναι ο κύκλος μας. Συνήθως τι κύκλο έχεις?

Διαφημίσεις

@anemoni1989 συγχαρητηρια!!!ειδες τελικα εισαι εγκυος ολα αυτα που ενιωθες δεν ηταν στο μυαλο σου!!και τελικα με tsh 5 εχουμε πιθανοτητες για συλληψη!!!φιλακια πολλα και να κανεις tsh μην το καθυστερησεις αυριο κιολας θα ελεγα χοριακη και tsh!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 8 λεπτά , noni90 είπε:

Μάλλον μπερδεύτηκα γιατί επειδή συνήθως έχω κύκλο 29 μέρες το έχω περάσει στην εφαρμογή που έχω στο κινητό μου και μου βγάζει ότι περιμένω κάθε 29 μέρες. Άρα λοιπόν Αν έκανα ωορηξία 16η ή 17η περιμένω κυριακή ή Δευτέρα. Τουλάχιστον δε θα μου έρθει αύριο που θα είμαι στο πόδι όλη μέρα. Χριστέ μου ολόκληρη επιστήμη είναι ο κύκλος μας. Συνήθως τι κύκλο έχεις?

χαχαχα , οντως! αν εχει επιλογη κ διαλεψεις ωορηξια , συγκεκριμενη μερα που ειχες θα σ δειξει κ ποτε περιμενεις περιοδο!!! εμενα μου λεει για κυριακη , δηλαδη για 29μ κυκλο! .. αλλα επειδη εχω συνηθως 28 , λεω μηπως μου ερθει αυριο. 

πρίν από 45 λεπτά , noni90 είπε:

Δεν έχω ιδέα τι είναι καθυστερημένη σύλληψη αλλά ωορρηξία έκανα τσεκαρισμένο με τεστ τη 17η. 

το λέει στη σελίδα τους. Αμ θα μου εεεεερθει... Ηδη το νιωθω 

τοσο νωρις?  σε ποναει η κοιλια?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

@anemoni1989 μας εσκασες αλλα αξιζε τον κοπο! Συγχαρητηρια απο την καρδια μ ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη

@alina80 συμφωνω απολυτα! Αυτο θα κανω θα απομακρυνθω απο γιατρους κ εξετασεις κ σε κανα διμηνο που θα ειμαι εγκυος θα αναζητησω αλλον γιατρο!   Σε ευχαριστω πολυ για τα λογια σου!             Αντε κοριτσακια μ να γεμιζουμε εγκυουλες και να αδειαζει η αναμονη!                                             

• Μου αρέσει 2

tpnxp3.png

Just now, MelinaFo είπε:

@anemoni1989 μας εσκασες αλλα αξιζε τον κοπο! Συγχαρητηρια απο την καρδια μ ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη

@alina80 συμφωνω απολυτα! Αυτο θα κανω θα απομακρυνθω απο γιατρους κ εξετασεις κ σε κανα διμηνο που θα ειμαι εγκυος θα αναζητησω αλλον γιατρο!   Σε ευχαριστω πολυ για τα λογια σου!             Αντε κοριτσακια μ να γεμιζουμε εγκυουλες και να αδειαζει η αναμονη!                                             

Οντως κανε ενα διαλειμμα απο γιατρους για να χαλαρωσεις κιολας! 

Κοριτσια φευγω ! το απογευματακι θα σας ενημερωσω το αποτελεσμα του τεστ ! Καλο απογευμα ! 

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

Οντως κανε ενα διαλειμμα απο γιατρους για να χαλαρωσεις κιολας! 

Κοριτσια φευγω ! το απογευματακι θα σας ενημερωσω το αποτελεσμα του τεστ ! Καλο απογευμα ! 

θα περιμενουμε καλο απογευμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...