Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Eternity είπε:

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Just now, kate82 είπε:

Βρε κορίτσι μου τώρα σου τις έβαλε αυτές τις εξετάσεις??? Αν θυμάμαι καλά από τον Νοέμβριο ήσουν προς εμβρυομεταφορα?

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Λοιπόν, όσον αφορά τα σημάδια που με ψίλιασαν τις τελευταίες 10 μέρες (για να μην ξεφεύγουμε και από το θέμα μας), αυτά ήταν:

Όλα ξεκίνησαν πριν από κανα 10ήμερο ή και λίγο παραπάνω που στο σκούπισμα παρατήρησα μικρές κόκκινες βλέννες...δεν το είχα ξαναπαρατηρήσει και αναρωτιέμαι μην τυχόν και ήταν εμφύτευση... Δεν ήταν ποσότητα, αντίθετα εύκολα μπορούσες να τις παραβλέψεις. Τιε επόμενες μέρες ακολούθησαν κάτι σιχαμένα μικρά μικρά σπυριά που εμφανιστηκαν στη μούρη μου (δεν είχα ΠΟΤΕ σπυράκια και όταν αδιαθετώ βγάζω πάντα και μόνο ένα)! Ακολούθησαν οι φλέβες στο στήθος που αυτό με ψίλιασε πάαααααααααααααααααρα πολύ και με προβληματισε ευχάριστα και στην πορεία αυτοί οι ηλίθιοι, συνεχόμενοι και ενοχλητικοί πόνοι, που καμια σχέση δεν έχουν με τους πόνους περιόδου. Αντίθετα, νομίζω είναι πιο κοντά στα πονάκια ωορρηξίας, αν και πάλι δεν έχουν καμια σχέση μαζί τους..αντίθετα μοιάζουν (για εμένα) σαν να υπάρχει ένα χέρι στο εσωτερικό και να τραβάει μία τη μία ωοθήκη και μία την άλλη ενώ ώρες ωρες πονάει και η μέση. Τέλος, να μην ξεχάσω το πρησμένο στήθος (έχει υπάρξει όμως και περισσότερο πρησμένο), λίγες ναυτιες και πολύ πολύ πολύ ρεψιμο τις τελευταίες 2 μέρες.

Αυτά τα ολίγα.

A! Παραλίγο να ξεχάσω την ατελείωτη και βάναυση υπνηλία και κούραση που έχω χωρίς να κάνω τίποτα απολύτως 3 - 4 μέρες τώρα

• Μου αρέσει 4

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, elenakii22 είπε:

της hometest δεν ειναι πολυ ευαισθητα...επρεπε να το βαλω κατω απο το φως για να δω τη γραμμη!

Εγώ το εβγαλα και στον ηλιο σημερα το πρωι να το δω δεν υπαρχει τιποτα καλε. Αλλά δε πειράζει, να έρθει η περίοδος να φύγει να ξαναπροσπαθήσουμε!!

πρίν από 9 λεπτά , noni90 είπε:

το predictor early εκανες? 10 mlu δεν ανιχνεύει αυτό? το είχα δεί στη σελίδα τους νομίζω. Εγω δεν έχω συμπτώματα καθολου μονο τις περιόδου μου κ αυτό με το γάλα που έγραψα πιο πάνω. Που ειναι κουλό κιολας. 

Όχι..το clear blue plus!!!

cO4Yp3.png

πρίν από 39 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Την Κυριακή θα κάνω το 2ο!!! Και πρωι για να ναι καραμπινάτη η γραμμή και να πειστώ!!!!Στις πόσες μονάδες πιάνει το clear blue @Farmakotriftena μου? Εσύ λογικά θα ξέρες....γιατί διαβάζω το χαρτί και δεν το βλέπω κάπου!!! Εκτός και αν στραβώθηκα από τη σαστιμάρα μου!!!

Δεν το γράφει πουθενά ούτε εγώ ξέρω! Ίσως από 10 μονάδες όπως το predictor early  και το λέω μόνο και μόνο γιατί το ανιχνευσε και σε μένα πολύ νωρίς 

yplDp3.png

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

Εγώ το εβγαλα και στον ηλιο σημερα το πρωι να το δω δεν υπαρχει τιποτα καλε. Αλλά δε πειράζει, να έρθει η περίοδος να φύγει να ξαναπροσπαθήσουμε!!

κοιτα εγω σου ευχομαι να εγινε καθυστερημενη συλληψη κ γιαυτο να μην εδειξε!υπομονη λιγες μερες κ θα δουμε!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Αυριο περιμενεις? Ευχομαι +++++++++ να γίνεις η δευτερη!

παλι τελειωσαν αυτα τα like!!!  περισσοτερο γι α/κυριακη παω αλλα μακαρι  να μην ερθει !  απλα αν δεν σου ερθει κ εσενα εως κυριακη , κανενα κανενα τεστ ακομα... γτ το εκανες που νωρις το αλλο .. εγω παντως οσα εχω παρει απο το ιντερνετ κ ειναι ταινιες , ανιχνευουν ολα 10 mlu ...αποκλειεται να ανιχνευει το hometest 25! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Λοιπόν, όσον αφορά τα σημάδια που με ψίλιασαν τις τελευταίες 10 μέρες (για να μην ξεφεύγουμε και από το θέμα μας), αυτά ήταν:

Όλα ξεκίνησαν πριν από κανα 10ήμερο ή και λίγο παραπάνω που στο σκούπισμα παρατήρησα μικρές κόκκινες βλέννες...δεν το είχα ξαναπαρατηρήσει και αναρωτιέμαι μην τυχόν και ήταν εμφύτευση... Δεν ήταν ποσότητα, αντίθετα εύκολα μπορούσες να τις παραβλέψεις. Τιε επόμενες μέρες ακολούθησαν κάτι σιχαμένα μικρά μικρά σπυριά που εμφανιστηκαν στη μούρη μου (δεν είχα ΠΟΤΕ σπυράκια και όταν αδιαθετώ βγάζω πάντα και μόνο ένα)! Ακολούθησαν οι φλέβες στο στήθος που αυτό με ψίλιασε πάαααααααααααααααααρα πολύ και με προβληματισε ευχάριστα και στην πορεία αυτοί οι ηλίθιοι, συνεχόμενοι και ενοχλητικοί πόνοι, που καμια σχέση δεν έχουν με τους πόνους περιόδου. Αντίθετα, νομίζω είναι πιο κοντά στα πονάκια ωορρηξίας, αν και πάλι δεν έχουν καμια σχέση μαζί τους..αντίθετα μοιάζουν (για εμένα) σαν να υπάρχει ένα χέρι στο εσωτερικό και να τραβάει μία τη μία ωοθήκη και μία την άλλη ενώ ώρες ωρες πονάει και η μέση. Τέλος, να μην ξεχάσω το πρησμένο στήθος (έχει υπάρξει όμως και περισσότερο πρησμένο), λίγες ναυτιες και πολύ πολύ πολύ ρεψιμο τις τελευταίες 2 μέρες.

Αυτά τα ολίγα.

Οπως μας τα λες ολα ηταν με το.μερος σου! Τελεια και παλι σσυγχαρητήρια στον αντρουλη σου το ειπες!?

πρίν από 9 λεπτά , elenakii22 είπε:

κοιτα εγω σου ευχομαι να εγινε καθυστερημενη συλληψη κ γιαυτο να μην εδειξε!υπομονη λιγες μερες κ θα δουμε!!

Δεν έχω ιδέα τι είναι καθυστερημένη σύλληψη αλλά ωορρηξία έκανα τσεκαρισμένο με τεστ τη 17η. 

πρίν από 8 λεπτά , ada32 είπε:

παλι τελειωσαν αυτα τα like!!!  περισσοτερο γι α/κυριακη παω αλλα μακαρι  να μην ερθει !  απλα αν δεν σου ερθει κ εσενα εως κυριακη , κανενα κανενα τεστ ακομα... γτ το εκανες που νωρις το αλλο .. εγω παντως οσα εχω παρει απο το ιντερνετ κ ειναι ταινιες , ανιχνευουν ολα 10 mlu ...αποκλειεται να ανιχνευει το hometest 25! 

το λέει στη σελίδα τους. Αμ θα μου εεεεερθει... Ηδη το νιωθω 

Επεξεργάστηκαν by noni90

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Οπως μας τα λες ολα ηταν με το.μερος σου! Τελεια και παλι σσυγχαρητήρια στον αντρουλη σου το ειπες!?

Όχι! Θα το μάθει το βράδυ που θα σχολάσει!! :) Για να κόψω κ αντιδράσεις!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αυτά τα ολίγα.

A! Παραλίγο να ξεχάσω την ατελείωτη και βάναυση υπνηλία και κούραση που έχω χωρίς να κάνω τίποτα απολύτως 3 - 4 μέρες τώρα

πρίν από 9 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αυτά τα ολίγα.

Μπραβο που τα παρατηρησες! εγω παλι  την προηγουμενη φορα ,  συμπτωματγα ειχα αλλα  δεν τα εδωσα σημασια..χαχαχαχα τωρα που δεν εχω πολλα θα δουμε !

hBuvp3.png    n8xOp2.png

@anemoni1989 μου συγχαρητήρια!!!!!! Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!! Μας έφτιαξες τη μέρα!! Πόσο χάρηκα! 

άντε κορίτσιαααα άλλη μια οπωσδήποτε! Ο Οκτώβρης αποδεικνύεται τυχερός μήνας!!

Και για τα στατιστικά μας.. πόσο καιρό προσπαθούσατε?

XDXPp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

Μπραβο που τα παρατηρησες! εγω παλι  την προηγουμενη φορα ,  συμπτωματγα ειχα αλλα  δεν τα εδωσα σημασια..χαχαχαχα τωρα που δεν εχω πολλα θα δουμε !

Ήταν όλα πολύ πρωτόγνωρα...για αυτό μάλλον! Ειδικά το τελευταίο με την υπνηλία, αστα να πάνε! Σκέψου συνηθως με ένα 5ωτο το βράδυ είμαι κομπλέ, ενώ τωρα κοιμάμαι πάνω από 8 ωρες το βράδυ και άλλες 2 τ μεσημερι και πάλι νυσταζω

πρίν από 2 λεπτά , Vila είπε:

@anemoni1989 μου συγχαρητήρια!!!!!! Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!! Μας έφτιαξες τη μέρα!! Πόσο χάρηκα! 

άντε κορίτσιαααα άλλη μια οπωσδήποτε! Ο Οκτώβρης αποδεικνύεται τυχερός μήνας!!

Και για τα στατιστικά μας.. πόσο καιρό προσπαθούσατε?

Ηταν ο 2ος μήνας ελευθερων επαφων...αλλά καθολου μα καθολου σοβαρες προσπάθειες... Μόνο 3 αν θυμαμαι καλά και αυτές εγιναν κουκουρουκου εντελως...απορω πώς πιάσαμε γόνιμες!!! με βαση την εφαρμογή του κινητου και έναν υπολογιστη κύησης του google πάντως ήμουν εκτος γονιμων....τωρα ποιος ξερει? να σου πω δεν με νοιαζει κιολας!!! αχχααχχαχχα

Οπότε κορίτσια, χαλαρώστε!!! Δεν ξέρω καθόλου πως θα εξελιχθεί, πάντως μία φορά έγκυος έμεινα!!! αχχαχαχχαχα

Και αφού τα καταφέραμε εμεις με το φίλο μου, ειδικά αυτό το μήνα, σίγουρα μπορείτε και οι υπόλοιπες!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...