Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@marillia και εγω ετσι νομίζω αλλα φοβάμαι την απογοητευση και για αυτό δεν κανω βιαστικες κινησεις... Νομίζω κάτι είναι διαφορετικό, αλλά δε θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες γιατί αν όντως αδιαθετήσω αύριο ή μεθαύριο θα φάω τα μούτρα μου και θα με περάσετε για μουρλή!!! :P (αν, πάντως, είμαι όντως, σας έχω έτοιμη λίστα των δικών μου παρατηρήσεων!!!! για να ανταποκριθώ και στον τίτλο του θέματος!!!! χιχιχιχιιχιιχιχι)

Βρε κορίτσια, δεν περιμένει καμια άλλη αυτές τις μέρες???? ή έχετε όλες γαιδουρινή υπομονή σαν και του λόγου μου???

cO4Yp3.png

Just now, anemoni1989 είπε:

και εγω ετσι νομίζω αλλα φοβάμαι την απογοητευση και για αυτό δεν κανω βιαστικες κινησεις... Νομίζω κάτι είναι διαφορετικό, αλλά δε θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες γιατί αν όντως αδιαθετήσω αύριο ή μεθαύριο θα φάω τα μούτρα μου και θα με περάσετε για μουρλή!!! :P (αν, πάντως, είμαι όντως, σας έχω έτοιμη λίστα των δικών μου παρατηρήσεων!!!! για να ανταποκριθώ και στον τίτλο του θέματος!!!! χιχιχιχιιχιιχιχι)

Καλά κάνεις και κρατάς πισινή.Να ξέρεις όμως εγώ δε λέω εύκολα για κάποια ότι είναι έγκυος!!Κάτι μου μυρίζεται όντως!!!

• Μου αρέσει 1

βρε κορίτσια μου που είστε από ότι καταλαβαίνω οι περισσότερες μικρές αν κρίνω απο τα nicknames 

γιατι τόοοοοοοοοσο άγχος άνευ λόγου???? μια ανεβασμένη TSH  ή προβλήματα που λύνονται δεν θέλουν άγχος αλλά υπομονή και επιμονή!

μη σας γίνει και εμμονή! χαλαρώστε λέω εγώ και χαρείτε τον έρωτα!

• Μου αρέσει 3

2rxqp3.png

πρίν από 17 λεπτά , caramel_83 είπε:

κοριτσακια μου εγω σας αφηνω, τα λεμε αυριο παλι, εχει αρχισει και με ποναει η κοιλια μου εντονα εδω και καμια ωρα οποτε ερχεται, ελπιζω να μην πεφτω εξω... και σαν πρωτο δειγμα χαιρομαι γιατι αν οντως ερθει σημερα αυριο εχω υπολογισει καλα ωορηξια απο συμπτωματα ;) μακαρι ρε κοριτσια να ειναι ενταξει και η ροη και να διαρκεσει λογικες μερες, θα μου φυγει μεγαλο βαρος και θα ξεκινησω κι εγω προσπαθεια για μωρακι.... το ξερω σας εχω ζαλισει με την περιοδο μου αλλα με απασχολει παρα πολυ και θελω καπου να το μοιραζομαι :roll:

γλυκια μου να πας να κανεις ενα ΠΑΠ και μπορεις να τον ρωτησεις και οτι θες για να σε βοηθησει κιολας σε οτι εχεις απορια και να σου αποβαλει και το αγχος ;)

Καλη ξεκουραση ! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Καλά κάνεις και κρατάς πισινή.Να ξέρεις όμως εγώ δε λέω εύκολα για κάποια ότι είναι έγκυος!!Κάτι μου μυρίζεται όντως!!!

θα φανει!!! οι φλέβες πάντως στο στήθος καλά κρατουν! και μάλιστα νομίζω αυξηθηκαν κατά 2!!! αχαχαχχαχαχχαχχαχα

(ρε που φτασαμεεεεεεεεεεεεε!!!! Να κοιτάμε τα β@#ια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχαχαχαχχαχχααχχαχα) :P

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Just now, anemoni1989 είπε:

θα φανει!!! οι φλέβες πάντως στο στήθος καλά κρατουν! και μάλιστα νομίζω αυξηθηκαν κατά 2!!! αχαχαχχαχαχχαχχαχα

(ρε που φτασαμεεεεεεεεεεεεε!!!! Να κοιτάμε τα β@#ια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχαχαχαχχαχχααχχαχα) :P

χαχαχχαχα!!Να σου πω σημάδια υπάρχουν αλλά δεν τα καταλαβαίνουμε!!Εγώ αναγούλιαζα με αρώματα,ήθελα να τρώω λεμόνι και είχα μια μέρα αναγούλα όπως έπλενα ένα ταψί με φαγητό.Αυτά πριν την καθυστέρηση αλλά μετά τα κατάλαβα και τα συνδύασα!!!Λίγο έμεινα.Ολα πήραν τον δρόμο τους!!Εβαλές καθόλου θερμόμετρό?

1 ώρα πρίν, Δήμητρα1988 είπε:

καλα ακουγονται θα το συζητησω με τους γιατρους μου. επεισης εγω παιρνω και κατι αλλα χαπια τα gynotardyferon ο ενδοκρινολογος μου τα εδωσε και αυτα

Και εγω τα επαιρνα γτ  γενικα η φεριτινη μου δεν ανεβαινει(10-12 ειναι παντα ) , κ τα επαιρνα για συντηρηση μετ ατην περιοδο για 1 βδομαδα.  τωρα ομως Που προσπαθουμε για μωρο  , παιρνω ξεχωριστα filicine και tardyferon .

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Εβαλές καθόλου θερμόμετρό?

Δεν εχω θερμομετρηθεί ποτε,!!!! μόνο αν ψιλιαζομαι πυρετο!!!!! :P οποτε δεν είμαι κ αξιοπιστη, μιας κ δε γνωρίζω τη φυσιολογικη θερμοκρασια μου

Just now, ElektraGr είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ... ΠΟια είχε κάνει εμβόλιο ιλαράς από εδώ μέσα ;;;

εγω μικρη

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Θα δουμε πως θα το κανω. Έχω ακόμη χρόνο να το επεξεργαστώ και να διερευνήσω τις επιλογές μου στην Πάρο. Δε θέλω να αγχώνομαι για πράγματα που είναι απλά. Οπότε τώρα διερευνώ τις επιλογές μου και μετά αποφασίζω. 

πρίν από 1 λεπτό , ElektraGr είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ... ΠΟια είχε κάνει εμβόλιο ιλαράς από εδώ μέσα ;;;

κι εγώ μικρη!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Δεν εχω θερμομετρηθεί ποτε,!!!! μόνο αν ψιλιαζομαι πυρετο!!!!! :P οποτε δεν είμαι κ αξιοπιστη, μιας κ δε γνωρίζω τη φυσιολογικη θερμοκρασια μου

Ναι τότε δεν έχει νόημα!!Εχείς σκοπό να κάνεις τεστάκι ή χοριακή??Στο εύχομαι ολόψυχα!!!

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

@Nati85

Και γω γω!!!!

• Μου αρέσει 2

Αν δεν μου ερθει μεχρι τοτε, τη Δευτερα!!! Χοριακη βασικά, μου την έχει γράψει και ο ενδοκρινολόγος, αλλά θα χτυπήσω και ένα τεστάκι για την εμπειρια!!!! αχαχχαχαχχαχααχαχ

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Έκανα έλεγχο αντισωμάτων ιλαράς και ερυθράς ... ερυθράς έχω την είχα περάσει κιόλας ..ιλαράς δεν έχω ... Μικρή είχα κάνει εμβόλιο όπως όλοι ... τώρα θα πρέπει να κάνω μία δόση ή δύο ;; και που θα πάω να το κάνω ;;

ukSwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...