Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Rica μου κανε και την λαπαροσκόπηση να φύγει από τη μέση και όλα καλά θα πάνε! Αφού βρήκες και τον κατάλληλο  γιατρό... Ελπίζω να παραμένεις ακόμα αισιόδοξη!!

Κορίτσι, είδα καλά; Είσαι έγκυος;;; Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!! Συγχαρητήρια! Όλα να πάνε τέλεια εύχομαι!

Εγώ, ναι, παραμένω αισιόδοξη, ειδικά ύστερα από τα λεγόμενα του τρίτου γιατρού ότι μετά τη λαπαροσκόπηση αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες. Αλλά δυστυχώς πρέπει να το καθυστερήσω για 1-2 μήνες, ίσως και περισσότερο. Τι να κάνουμε, ό,τι είναι ας είναι για καλό.

Ρε κορίτσια, προσπαθώ να διαβάσω τόοοοσες σελίδες να προλάβω τα νέα που έχασα και χάνομαι! 

• Μου αρέσει 1

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

5 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου. Τι κάνετε; Καλωσήρθατε οι καινούργιες! 

Θα γράψω γενικά τις σκέψεις μου πάνω σε όσα διάβασα. 

1. Η αρνητική σκέψη δεν βοηθάει. Προσπαθήστε να τις αποφύγετε. Δεν είναι θέμα θετικής ενέργειας, απλώς ο ανθρώπινος νους τις αρνητικές προτάσεις δεν τις επεξεργάζεται σωστά. Παράδειγμα: αν σας πω "Μην σκεφτείτε ένα μπλε δέντρο" το πιθανότερο είναι ότι το σκεφτήκατε. Αν σκεφτόμαστε συνέχεια το ενδεχόμενο μη απόκτησης παιδιού, ασυνείδητα παίρναμε στον οργανισμό μας το μήνυμα ότι είναι κάτι που δεν θέλουμε. 

2. Μήπως μερικές φορές "παρεξηγούμε" τους γιατρούς; Όταν ένας γιατρός αναφέρει την εξωσωματική μπορεί να το κάνει απλώς για να ξέρουμε τις επιλογές μας και όχι απαραίτητα για να μας κατευθύνει προς τα εκεί. Όχι ότι δεν υπάρχουν και κακοί γιατροί... Ας πούμε ο δικός μου γιατρός μου το συζητάει στη λογική του "μην απογοητευσαι λύσεις υπάρχουν". Όχι για να με πείσει να το κάνω. 

3. Κι εγώ θεωρώ τη διαδικασία της εξωσωματικής πολύ δύσκολη -οικονομικά, σωματικά και ψυχολογικά. Και νομίζω ότι δεν θέλω να μπω στη διαδικασία. Ωστόσο, η υιοθεσία δεν είναι πιο εύκολη. Κάθε άλλο. Μόνο που δεν παίρνεις φάρμακα. Κατά τα άλλα και οικονομικό κόστος έχει και ψυχολογικά είναι ψυχοφθόρα, η αναμονή είναι μεγάλη, και η θετική έκβαση πάλι δεν είναι εγγυημένη. Δεν είναι σε καμία περίπτωση απλούστερη ή ευκολότερη από την εξωσωματική. 

4. Η σπερματεγχυση δεν καταλαβαίνω σε τι βοηθάει, σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται. Πώς αυξάνει τις πιθανότητες σε σχέση με την...παραδοσιακή μέθοδο. Για τη δική μου πάντως περιπτωση ο γιατρός μου θεωρεί ότι δεν έχει κανένα νόημα. 

@elenakii22 μου πώς είσαι; Υπομονή κι ας είναι αυτό η μεγαλύτερη ταλαιπωρία σου σε αυτή την προσπάθεια. 

Κορίτσια, όποιος και αν είναι ο δρόμος θέλει υπομονή, επιμονή και στοχοπροσήλωση. Και μην συγκρίνετε με άλλες περιπτώσεις. Δεν ξέρουμε πότε ποιο ήταν το πρόβλημα, πόσο το ήθελαν και γενικά τι ισχύει. Κάθε περίπτωση είναι μοναδική. 

Αυτά τα ολίγα... σας φιλώ γλυκά!

@alina80, συμφωνώ απόλυτα με όσα λες, μόνο που η δική μου περίπτωση σχετικά με την εξωσωματική δεν είχε καμιά χροιά συμβουλευτικής ούτε απλής αναφοράς των επιλογών μου. Ήταν καραμπινάτο ότι η γυναίκα ήθελε να με σπρώξει προς τα εκεί. Παρέκαμψε τελείως το θέμα της ενδομητρίωσης, που σαφώς αποτελεί παράγοντα υπογονιμότητας, παρέκαμψε το ότι ήδη έχω ένα παιδί που συνέλαβα αρκετά εύκολα -πριν 8 χρόνια, δε λέω- και στάθηκε αποκλειστικά και μόνο στην τιμή της AMH μου, η οποία σαφώς ήταν οριακά χαμηλή. Ο υπόλοιπος ορμονικός έλεγχος που η ίδια συνέστησε να κάνω, η FSH, LH και η προγεστερόνη μου που ήταν μια χαρά δεν της είπαν τίποτα προφανώς. Η όλη διάρκεια της επίσκεψής μου δεν πρέπει να ξεπέρασε το 10λεπτο. Προς το τέλος, αφού μου ξέκοβε κάθε κουβέντα για οτιδήποτε άλλο, την ρώτησα τι επιλογές έχω, ποια είναι τα κέντρα εξωσωματικής που υπάρχουν (είχα πεισθεί πια), και τότε μου κόβει ένα χαρτάκι με ένα συγκεκριμένο όνομα γιατρού, σε συγκεκριμένο κέντρο εξωσωματικής και μου λέει πήγαινε και βρες αυτόν. Ε, όχι!!! Να σημειώσω ότι αυτή δεν είναι η γυναικολόγος μου. Για την ακρίβεια, δεν έχω συγκεκριμένο γυναικολόγο από τότε που μετακόμισα εδώ διότι το σύστημα είναι εντελώς διαφορετικό απ' ότι στην Ελλάδα. Σε γυναικολόγο ή οποιασδήποτε άλλης ειδικότητας γιατρό πας όταν υπάρχει συγκεκριμένο ζήτημα ή πρόβλημα, όπως τώρα. Για όλα τα άλλα υπάρχουν οι παθολόγοι. Οπότε γι' αυτό και την απέκλεισα με τη μία. 

Συνακόλουθα, τηλεφωνώ στην πρώην γυναικολόγο μου στην Ελλάδα και σε εξωσωματικό στην Ελλάδα. Εκεί γίνεται το άλλο ανέκδοτο! Ο ένας μου λέει "πιάνεις πουλιά στον αέρα, μια χαρά είσαι μ' αυτές τις τιμές", ο άλλος μου λέει "δεν σου δίνω πάνω από 2% πιθανότητες να συλλάβεις ξανά φυσιολογικά, αλλά δεν χάνεις τίποτα, προσπάθησε"... Διαλέγετε και παίρνετε, κοινώς...

Αποφασίζω και πηγαίνω, λοιπόν, ύστερα από πολλή έρευνα σε έναν τελευταίο. Δεν του λέω τίποτα για ό,τι έχει προηγηθεί. Επιπλέον έχω κάνει υπερηχογραφήματα, έχω δει ωοθυλάκια, ιστορίες, όλα... Και μου λέει τελικά αυτό το συμπέρασμα που κι εγώ είχα βγάλει ύστερα από 2 μηνών έρευνα στο ίντερνετ, ότι η συγκεκριμένη ορμόνη ενδιαφέρει ΜΟΝΟ όταν είναι να σε στείλουν για εξωσωματική, διότι δείχνει πόσο καλά μπορείς να τα πας σε μια διέγερση ωαρίων. Όμως, για φυσιολογική σύλληψη ενδιαφέρουν περισσότερο οι υπόλοιπες ορμόνες, που ήταν μια χαρά. Και φυσικά μου είπε να κάνω λαπαροσκόπηση, τη στιγμή που έχω σαφείς ενδείξεις ενδομητρίωσης! 

Και όπως λες κι εσύ, είναι πολλά αυτά που πρέπει να "ζυγίσεις" πριν μπεις στη διαδικασία της εξωσωματικής. Άλλες τα αντέχουν, άλλες όχι. Εγώ, κυρίως το ψυχολογικό είναι αυτό που δεν θα άντεχα στην παρούσα φάση. Την υιοθεσία θα την έβλεπα με πιο θετική ματιά αν επρόκειτο για πρώτο παιδί. 

6 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Αυτα που με ενοχλουν ειναι πως καταληγεις για τον ασθενη σου σε ενα συμπερασμα με δυο ραντεβου και πας σε αλλες λυσεις τοσο ευκολα. 

Υπάρχουν και χειρότερα. Σ' εμένα κατέληξε εκεί μέσα σε 10 λεπτά!!! :shock:

23 ώρες πρίν, Vila είπε:

Οι υπόλοιπες εύχομαι να είστε όλες καλά! Πρόλαβα σας διάβασα πολύ στά γρήγορα! έχουμε φύγει εκδρομουλα.. μου έκανε έκπληξη ο αντρουλης μου γιατί ήξερε ότι κάπου εδώ γύρω είναι οι γόνιμες ημέρες και είπε να φύγουμε λιγάκι να χαλαρώσουμε,!

Καλή επιτυχία @Vila !!! :-P

• Μου αρέσει 1

wMZNp2.png

Διαβαζω αυτα που λετε για την εξωσωματικη και η αληθεια ειναι δεν μου εχει περασει απο το μυαλο μεχρι τωρα να μπω σε τετοια διαδικασια.ουτε μου του ειπε καποιος γιατρος.καμμια φορα βεβαια αυτο που σου φαινεται μακρινο και νομιζεις οτι δεν ειναι για σενα ειναι και αυτο που τελικα κανεις.το εχω παθει πολλες φορες αυτο σε αλλες περιπτωσεις.Αυτο που σκεφτομαι τωρα ειναι οτι ολες θα πετυχουμε τον στοχο μας ειτε δυσκολα ειτε ευκολα αργα η γρηγορα γιατι το θελουμε τοοοοοοοοσο πολυ και η επιστημη πλεον βοηθαει παρα πολυ σε αυτο το κομματι.ευχομαι τα καλυτερα για ολες σας και να μην εγκαταλειψουμε την προσπαθεια μας και ας γκρινιαζουμε ας απελπιζομαστε ας κλαιμε ας ποναμε.

Η αυπνη!καληνυχτααααα

• Μου αρέσει 4

e6OVp3.pngExilp3.png

4 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

καμμια φορα βεβαια αυτο που σου φαινεται μακρινο και νομιζεις οτι δεν ειναι για σενα ειναι και αυτο που τελικα κανεις.το εχω παθει πολλες φορες αυτο σε αλλες περιπτωσεις.

Ακριβώς! Ξέρεις πόσες φορές έπαθα όσα κορόιδεψα;;;....

Να'σαι καλά @Nati85. Αυτή την αισιοδοξία χρειαζόμαστε και προχωράμε!

• Μου αρέσει 1

wMZNp2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Διαβαζω αυτα που λετε για την εξωσωματικη και η αληθεια ειναι δεν μου εχει περασει απο το μυαλο μεχρι τωρα να μπω σε τετοια διαδικασια.ουτε μου του ειπε καποιος γιατρος.καμμια φορα βεβαια αυτο που σου φαινεται μακρινο και νομιζεις οτι δεν ειναι για σενα ειναι και αυτο που τελικα κανεις.το εχω παθει πολλες φορες αυτο σε αλλες περιπτωσεις.Αυτο που σκεφτομαι τωρα ειναι οτι ολες θα πετυχουμε τον στοχο μας ειτε δυσκολα ειτε ευκολα αργα η γρηγορα γιατι το θελουμε τοοοοοοοοσο πολυ και η επιστημη πλεον βοηθαει παρα πολυ σε αυτο το κομματι.ευχομαι τα καλυτερα για ολες σας και να μην εγκαταλειψουμε την προσπαθεια μας και ας γκρινιαζουμε ας απελπιζομαστε ας κλαιμε ας ποναμε.

Η αυπνη!καληνυχτααααα

Καλημέρα! Μπράβο βρε @Nati! Πες τα! Είμαστε ομαδάρα!

@rica Σε καταλαβαίνω! Εγώ πριν 5 χρόνια έκανα το πρώτο. Άντε σύντομα κ δυναμικά κ το 2ο! Γιατί θα το αφήσεις 2 μήνες αν επιτρέπεται; δε θυμαμαι: έκανες κ εξωσωμ. Ή σπερματέγχυση; 

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα όμορφες! Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή! 

Καλημέρα κούκλα! Επίσης! Τα τεστάκια πώς πάνε; κοντεύουν οι κρίσιμες μέρες;

@elenakii22 καλημερα! Δεν μπορείς να πεις! Σου κρατάμε τρομερή παρέα! Σε φαντάζομαι να διαβάζεις κ να γελάς στο δωμάτιο! Έχουμε κ ποικιλία στα θέματα! Με το καλό να βγεις κ να μην κουράζεσαι στη δουλειά! Κ όλα καλά θα πάνε!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 23 λεπτά , andrianni είπε:

@rica Σε καταλαβαίνω! Εγώ πριν 5 χρόνια έκανα το πρώτο. Άντε σύντομα κ δυναμικά κ το 2ο! Γιατί θα το αφήσεις 2 μήνες αν επιτρέπεται; δε θυμαμαι: έκανες κ εξωσωμ. Ή σπερματέγχυση; 

@andrianni τίποτα από όλα αυτά δεν έκανα. Φυσιολογική σύλληψη ήταν. Τώρα 8 χρόνια μετά ξεκινήσαμε προσπάθειες για 2ο. Έχω κάποια θεματάκια και παίρνω μια αγωγή συν ότι θα κάνω και λαπαροσκόπηση λόγω ενδομητρίωσης, όλα αυτά με αναγκάζουν να σταματήσω για ένα διάστημα. Εύχομαι και σε σένα καλή επιτυχία!!!

wMZNp2.png

19 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Ήρθε η αναθεματισμένη το βράδυ! Κορίτσια με πέθανε! Πόνος στη κοιλιά μαζί με εμετό και τάση λιποθυμίας... 

βρε κορίτσια να κάνω εξέταση την fsh 3ή μέρα η δεν θα δείξει σωστά; Είμαι στο χωριό και δεν έχει πουθενά να κάνω την εξέταση 

καλημερα κοριτσια, 

2-3 μερα γινεται η εξεταση οποτε δεν εχεις θεμα ;) να πεις και επομενη ημερομηνια αναμονης για το πινακακι :D

19 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

@caramel_83 αδιαθετησες???  Εσυ δεν ησουν η επομενη??? 

οχι κοριτσι δεν εχω αδιαθετησει ακομα, μεχρι τη Πεμπτη πιστευω θα εχει ερθει

19 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Ναιιι Καλώς σας βρήκα anemoni1989. :):) 

Απ τη χαρά μου και το άγχος μου πως να τα γράψω, τις μισές πληροφορίες έδωσα χιχιχιχι!

Αν το 1989 είναι ηλικία είμαστε συνομίληκες σχεδόν. Είμαστε και οι 2 27 στα 28, δεν έχουμε άλλα παιδάκια, προσπαθούμε για το πρώτο. Δεν είμαστε ακόμη παντρεμένοι, αν και αυτό είναι στα σχέδια μέχρι το Μάιο. Αυτός ήταν ο πρώτος μήνας που χρησιμοποίησα τεστ ωορρηξίας, κυρίως γιατι με βοηθούν να μην αγχώνομαι αν κάνω ωορρηξία ή όχι καθώς παλαιότερα ο τότε γυναικολόγος μου είχε αναφέρει ότι έχω εικόνα πολυκυστικών ωοθηκών. Οι απόψεις διίστανται γιατί ο επόμενος δεν είδε κάτι τέτοιο. Επίσης έχω θυροειδή ρυθμισμένο ευτυχώς πριν 5 μήνες που έκανα τις τελευταίες μου εξετάσεις. Τώρα περιμένω την ακατανομαστη 21-10 και φυσικά έχω ήδη αρχίσει και αγχώνομαι να δω τι ψαρια πιασαμε αυτο το μηνα!

καλως ηρθες στην παρεα μας κοριτσι μου, εδω ολες μαζι λεμε τους προβληματισμους μας :) 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , rica είπε:

@andrianni τίποτα από όλα αυτά δεν έκανα. Φυσιολογική σύλληψη ήταν. Τώρα 8 χρόνια μετά ξεκινήσαμε προσπάθειες για 2ο. Έχω κάποια θεματάκια και παίρνω μια αγωγή συν ότι θα κάνω και λαπαροσκόπηση λόγω ενδομητρίωσης, όλα αυτά με αναγκάζουν να σταματήσω για ένα διάστημα. Εύχομαι και σε σένα καλή επιτυχία!!!

Για το 2ο εννοούσα αν είχες κάνει.άρα δρομολογείς τη λαπαροσκόπηση.καλή επιτυχία να έχεις κ εσύ! 

@elenakii22 κοριτσι μου πως εισαι σημερα? καλυτερα να καθησεις και να εισαι σιγουρη πως θα πανε ολα καλα ;) 

18 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Orianna Επειδή είμαι από νησί με έλλειψη στους γιατρούς, έχω σκοπό να κάνω εξετάσεις τον άλλο μήνα για το θυρεοειδή μόνο. Απλά εδώ δεν έχω ενδοκρινολόγο να τις αξιολογήσει. Δυστυχώς ακόμη δεν έχω βρει δικό μου ενδοκρινολόγο στην Αθήνα, είμαι στην αναζήτηση (όπως και για γυναικολόγο). Όταν παρακεντήθηκε ο όζος που έχω γιατί είναι μεγάλος τότε πήγα σε 2 ενδοκρινολόγους σε δημόσιο νοσοκομείο στην Αθήνα. Όσο απο προσπάθειες... Άλλο τίποτα! Εμείς και τα κουνέλια! χαχαχαχαχα 

Εσείς προσπαθείτε καιρό? Συγνώμη αλλά είστε πάρα πολλές και τα μπερδεύω ακόμη.. Σιγά σιγά θα σας μάθω

αν θες σου λεω την δικια μου ενδοκρινολογο στον Πειραια ειναι καλη μεχρι στιγμης. το μονο κακο εινα οτι δεν βρισκεις ευκολα ραντεβου λογο κοσμου, βεβαια αυτο ειναι και καλο απο την αλλη γιατι δειχνει οτι ειναι καλη, αν θες πες μου να σου στειλω π.μ.

17 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Κορίτσια, σορυ, επειδή εχω φρικάρει, είχε πει κάποια κάτι κάποτε για έντονες φλέβες στο στήθος και τις θηλές???? WTF!!!! Χθες δεν είχα τίποτα... Σήμερα είναι λες και τα περασα με μαρκαδόρο

ωωωω αντε να σε βαλω πανω στο πινακακι, πολυυυυ θετικο οι μπλε φλεβες ;)

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , andrianni είπε:

Για το 2ο εννοούσα αν είχες κάνει.άρα δρομολογείς τη λαπαροσκόπηση.καλή επιτυχία να έχεις κ εσύ! 

Όχι, δεν έχω κάνει, ούτε θα κάνω εξωσωματική. Για λαπαροσκόπηση πάω. Σ' ευχαριστώ πολύ @andrianni

wMZNp2.png

πρίν από 4 λεπτά , rica είπε:

Όχι, δεν έχω κάνει, ούτε θα κάνω εξωσωματική. Για λαπαροσκόπηση πάω. Σ' ευχαριστώ πολύ @andrianni

Δεν θα χρειαστεί να κάνεις! Απλά σε μπέρδεψα με άλλη κοπέλα που είχε κάνει μια προσπάθεια.sorry!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , rica είπε:

Αμα.πας πες μας πως ηταν γιατι ειμαι η επομενη στη σειρα!

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

@anemoni1989 τι εγινε? θα κανεις τεστ τελικα???

Καλημερα!!!  Οχι κοριτσι!!!  Δε νιωθω τιποτα αλλο,  οποτε θα περιμένω σιγουρα μεχρι τις 26 του μηνα!!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...