Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

επειδή συμβαίνει ήδη, δεν έχει ο σύζυγος πρόγραμμα στην δουλειά του. Δουλεύει άτσαλες ώρες και μπορεί να δουλεύει μια μέρα και 14 ώρες σερί. Στα κενά του πιέζω εάν είναι ποιο χαλαρός. Πραγματικά το έχουμε βρει, απλά όταν νιώθω ότι κάπου το χάνουμε πάντα συζητάω και μιλάω ανοιχτά. Κάπου χανόμαστε και εμείς . Έχουμε επικοινωνία, αυτό είναι το κλειδί. Και να θέλω, δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου. Δεν είμαι τόσο δυνατή όπως πολλές εδώ μέσα, δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου, πέφτω πάρα πολύ ψυχολογικά. Έχω την ανάγκη για μπάνιο με ηρεμία, να βάψω τα νύχια μου για να είμαι κομπλέ στην δουλειά, να μην είμαι κομμάτια για να αποδώσω και στην δουλειά μου που μου αρέσει και δεν την βλέπω ως αγγαρεία. Εγώ προσωπικά αν δεν έχω λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα να πάρω μια ανάσα, σε κάποιους από τους τομείς θα το χάσω, ή δεν θα αποδίδω στην δουλειά μου, ή δεν θα είμαι καλά με την σχέση μου, το χειρότερο, δεν θα είμαι ήρεμη και σωστή απέναντι στο παιδί μου και δεν θα έχω καμία επικοινωνία με τους φίλους μου. Οπότε ναι, τα μοιραζόμαστε και ας μείνει κάτι για την επόμενη μέρα ή και εβδομάδα. Και ίσως δεν είναι πάντα 50-50. Ίσως είναι 20-80. Πχ εκείνος μαγειρεύει εγώ μαζεύω όλο το σπίτι και έχω αναλάβει τα ρούχα. Οσο εκείνος μαγειρεύει 2 - 4 ώρες έχω κάνει αρκετά πράγματα γιατί εκείνος παράλληλα προσέχει το παιδί. Ισορροπία ζητούσα από την αρχή της σχέσεις και φάνηκε με το παιδί ότι σωστά πράτταμε εξαρχής.
      Πολλά μπράβο σε όσες τα καταφέρνουν σε όλες που τα κάνουν όλα μόνες τους και αποδίδουν και σε όλους τους τομείς εξίσου καλά! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , Ungry girl είπε:

Εισαι καταπληκτική χαχαα εχεις πολυ ωραιο λογο και στο εχουμε ξανα πει!

Ειμαι σίγουρη πως για να γραψεις μια παραγραφο σκέφτεσαι και αργεις εγω αντιθετος γραφω απο υπερένταση πολυ γρηγορα και κανω και λαθη απο βιασύνη!

Και εκτος απο αυτα εισαι και η χαρα τις ζωης φιλακια πολλα!

Ευχαριστώ. Δεν είμαι η χαρά της ζωής. Απογοητεύομαι κι εγώ, γκρινιάζω και στεναχωριέμαι. Απλώς προσπαθώ να επιλέγω εγώ τη στάση μου απέναντι στο κάθε τι. Αν επιλέξω να είμαι απαισιόδοξη τι θα κερδίσω; Αν επιλέξω να στεναχωριέμαι, τι θα κερδίσω; Αν αφεθώ και πω "τίποτα δεν θα γίνει", τι θα κερδίσω; Αποφασίζω λοιπόν να κοιτάω εκεί που θέλω να παώ (γιατί αλλιώς θα πάω όπου κοιτάω) και να είμαι εγώ ο οδηγός της ζωής μου. Εγώ θα στρίβω το τιμόνι -ούτε κάποιος άλλος, ούτε οι καταστάσεις ούτε τίποτα). 

Παράδειγμα: πας σινεμά, και ανακαλύπτεις ότι η ταινία που διάλεξες είναι παιδική. Μπορείς να τσαντιστείς και να σηκωθείς να φύγεις. Μπορείς να μείνεις και να γκρινιάζεις για την τύχη σου. Μπορείς όμως και να αποφασίσεις να μείνεις και να απολαύσεις την ταινία. Εμείς επιλεγουμε σε κάθε περίπτωση. 

(Μπα λόγω επαγγέλματος γράφω γρήγορα και πολύ. Αργώ καμία φορά για να μη γράφω πολλά! Χαχαχα). 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 21 λεπτά , andrianni είπε:

Λοιπόν σε ρωτάω γιατί εμάς μας το είπε ενας από τους γυναικολόγους κ επέμενε.δεν το κάναμε όμως γιατί δεν είχε λυθεί το δικό μου θέμα, επειδή είναι κ ακριβό κ επειδή ο μοριακός μου είπε οτι υπάρχει γενικά κ ένδειξη στο σπερμοδιάγραμμα τις περισσότερες φορές, το οποίο το διάβασα κ σε έρευνες. Αλλά η δική σας περίπτωση είναι στις εξαιρέσεις.στη γυμναστική μπορεί να οφείλεται; συνήθως λένε για ανθυγιεινο επάγγελμα.

Κ εμένα τώρα άλλος γυναικολόγος μου είπε για αμη κ ινχιμπίνη.λίγοι είναι τόσο εξειδικευμένοι.οπότε συλλέγουμε κομμάτια για να συνθέσουμε το παζλ!

Δεν θέλουν μέτρημα οι επαφές.μία αρκεί για να γίνει το θαυμα.το να το αποκλειεις βοηθάει...

Ναι η γυμναστική παίζει ρόλο ειδικά αν υπαρχει κιρσοκήλη. Ο δικος μου εχει αλλα δεν έχει επηρεασει τους δεικτες του σπερμοδιαγραμματος. Οπως επισης σημαντικός είναι και ο τροπος ζωης, το κάπνισμα, η ηλικία και κάποια επαγγέλματα τα οποία έχουν να κάνουν με υψηλές θερμοκρασίες πχ φουρναρης! Μάλιστα και από άλλους γυναικολόγους το έχω ακούσει να το λένε σε ζευγάρια που προσπαθουν λίγο ο αντρας να μην γυμναζεται ιδιαίτερα ή να το κάνει με πολλη προσοχή και ΟΧΙ ποδηλατο. Εμένα ο δικός μου έκανε 100χμ τη βδομάδα τρέξιμο και άλλα τόσα ποδήλατο

CpFNp3.png

πρίν από 29 λεπτά , alina80 είπε:

Ευχαριστώ. Δεν είμαι η χαρά της ζωής. Απογοητεύομαι κι εγώ, γκρινιάζω και στεναχωριέμαι. Απλώς προσπαθώ να επιλέγω εγώ τη στάση μου απέναντι στο κάθε τι. Αν επιλέξω να είμαι απαισιόδοξη τι θα κερδίσω; Αν επιλέξω να στεναχωριέμαι, τι θα κερδίσω; Αν αφεθώ και πω "τίποτα δεν θα γίνει", τι θα κερδίσω; Αποφασίζω λοιπόν να κοιτάω εκεί που θέλω να παώ (γιατί αλλιώς θα πάω όπου κοιτάω) και να είμαι εγώ ο οδηγός της ζωής μου. Εγώ θα στρίβω το τιμόνι -ούτε κάποιος άλλος, ούτε οι καταστάσεις ούτε τίποτα). 

Παράδειγμα: πας σινεμά, και ανακαλύπτεις ότι η ταινία που διάλεξες είναι παιδική. Μπορείς να τσαντιστείς και να σηκωθείς να φύγεις. Μπορείς να μείνεις και να γκρινιάζεις για την τύχη σου. Μπορείς όμως και να αποφασίσεις να μείνεις και να απολαύσεις την ταινία. Εμείς επιλεγουμε σε κάθε περίπτωση. 

(Μπα λόγω επαγγέλματος γράφω γρήγορα και πολύ. Αργώ καμία φορά για να μη γράφω πολλά! Χαχαχα). 

Ακομα και αυτο ειναι πολυ καλο που περιγράφεις!

Αν είσασταν ολοι ετσι νομιζω πως ο κόσμος θα γινοταν καλύτερος!!

πρίν από 14 λεπτά , Elma86 είπε:

Ναι η γυμναστική παίζει ρόλο ειδικά αν υπαρχει κιρσοκήλη. Ο δικος μου εχει αλλα δεν έχει επηρεασει τους δεικτες του σπερμοδιαγραμματος. Οπως επισης σημαντικός είναι και ο τροπος ζωης, το κάπνισμα, η ηλικία και κάποια επαγγέλματα τα οποία έχουν να κάνουν με υψηλές θερμοκρασίες πχ φουρναρης! Μάλιστα και από άλλους γυναικολόγους το έχω ακούσει να το λένε σε ζευγάρια που προσπαθουν λίγο ο αντρας να μην γυμναζεται ιδιαίτερα ή να το κάνει με πολλη προσοχή και ΟΧΙ ποδηλατο. Εμένα ο δικός μου έκανε 100χμ τη βδομάδα τρέξιμο και άλλα τόσα ποδήλατο

Ξέρω κ ποδηλάτες που έχουν παιδιά! Τι να πω πια! Αν δεν τρελαθούμε στο τέλος!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Εγω παντως θα εμενα στην ταινια και θα γκρινιαζα!! Απο μουρμουρα αλλο τιποτα. Χαχχαχαχαχα

1 hour ago, Elma86 είπε:

ΚαΙ ο δικος μου ειναι μαγειρας μπροστα απο θερμοτητα ποσες ωρες και καπνιζει. Και εμεινα εγκυος και τις 2 φορες αμεσως. Νομιζω οτι δεν ισχυουν ολα αυτα...

πρίν από 2 λεπτά , Vana87 είπε:

Εγω παντως θα εμενα στην ταινια και θα γκρινιαζα!! Απο μουρμουρα αλλο τιποτα. Χαχχαχαχαχα

Ε λοιπόν εγώ έχω πάθει κάτι αντίστοιχο! Είχα πάει σινεμά με μια φίλη μου να δούμε μία κωμωδία και όταν ξεκίνησε το έργο καταλάβαμε ότι βλέπαμε λάθος ταινία! Εκείνο το βράδυ είχε βραδιά τέχνης και έπαιζε μία ελληνική κουλτουριάρικη, από αυτές που δεν καταλαβαίνεις ούτε την υπόθεση, ούτε το νόημα! Γελάγαμε συνέχεια και παραλίγο να μας διώξουν! Ακόμα έχουμε να το θυμόμαστε αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια!

• Μου αρέσει 3

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 21 λεπτά , CME2205 είπε:

Ε λοιπόν εγώ έχω πάθει κάτι αντίστοιχο! Είχα πάει σινεμά με μια φίλη μου να δούμε μία κωμωδία και όταν ξεκίνησε το έργο καταλάβαμε ότι βλέπαμε λάθος ταινία! Εκείνο το βράδυ είχε βραδιά τέχνης και έπαιζε μία ελληνική κουλτουριάρικη, από αυτές που δεν καταλαβαίνεις ούτε την υπόθεση, ούτε το νόημα! Γελάγαμε συνέχεια και παραλίγο να μας διώξουν! Ακόμα έχουμε να το θυμόμαστε αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια!

Και μεις φοιτητριες κερδισαμε εισητηρια απο εναν ραδιοφωνικο σταθμο και πηγαμε και ειδαμε ιρανικη ταινια τρεχα γυρευε. Δεν εχω γελασει τοσο στην ζωη μ! Πριν επισης πολλα πολλα χρονια

tpnxp3.png

Κορίτσια να κάνω μια ασχετη ερωτηση??? Με τις πεθερές σας πώς τα πάτε?? Την παλεύετε???? Εγώ ΟΧΙ!!!! Και παρόλο που την έχω μακριά, ακόμα και από το τηλέφωνο καταφέρνει να με συγχίζει πολύ πετυχημένα μπορώ να πω...

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Κορίτσια να κάνω μια ασχετη ερωτηση??? Με τις πεθερές σας πώς τα πάτε?? Την παλεύετε???? Εγώ ΟΧΙ!!!! Και παρόλο που την έχω μακριά, ακόμα και από το τηλέφωνο καταφέρνει να με συγχίζει πολύ πετυχημένα μπορώ να πω...

Εγω αυτο το παθαινω με την μανα μ! Χαχαχαχαχχ χαλια μαυρα. Μονιμη κριτικη και παντα οταν συμβαινει κατι σκεφτεται το χειροτερο δυνατο σεναριο! Ευτυχως η πεθερα ειναι πολυ ωραιος ανθρωπος! Υπομονη κοριτσι μ! 

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ επειδή την πάτησα με σκηνικά απείρου κάλλους έχω κρατήσει καλές μεν τυπικές δε σχέσεις. Θα πάμε να πιούμε τον καφέ μας ή να φάμε μαζί μια φορά τη βδομάδα για 2 ώρες αλλά δεν δίνω πολλά θάρρητα. 

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Καλημερα κ σε εσενα!! Ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης απλα προσωπικα με επιασαν λιγο αργοτερα! Καποιο αλλο συμπτωμα??

εχω και τσιμπήματα κραμπουλες θα έλεγα εδώ και μέρες.συνηθως εχω κραμπες 3 μερες πριν την περίοδο που συνοδεύουν και πόνους περιόδου . δεν εχω πόνους περιόδου και να μην έρθουν ποτε χαχα  .Αλλά τόσες μέρες καουρες ρε παιδια μιλάμε για κάψιμο συνεχόμενο.ακομα δεν μου έχει φύγει.αφου το συνήθισα πλέον.μηπως εχω πρόβλημα με το στομάχι μου τι να πω?

πρίν από 22 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγώ ειμαι τυχερή σε αυτό το θέμα.πρωτα γνώρισα την πεθερά και μετά τον γιο της. Την είχα μαθητρια στην σχολή χορού και δεσαμε πάρα την διαφορά ηλικίας.τελειο άτομο με χιούμορ μοντέρνο στυλ αθλητικό και γεμάτη ζωντάνια.γιναμε κολλητές φίλες. μετα μου πέταξε οτι θα έρθει ο γιος να την δει που έμενε σε άλλη πόλη.ηρθε ο γιος κοιταχτήκαμε και έγινε το κλικ του περίμενα πάντα!  Η  μάνα μου είναι κερβερος.ασε.... τίποτα αποτι κανω στην ζωή μου δεν το βρίσκει σωστό.

• Μου αρέσει 1

Αχχαχαχαχαχα τελικα ολες απο κατι πασχουμε!!!  Εμενα η μαμα μου ειναι ενας αγγελος... Με τον καλο λογο παντα στο στομα,  παροτι δεν θα της πω τα παντα ή δεν θα συζητησω τα παντα μαζι της κλπ... Η πεθερα μου,  μου τη δινει στα νευρα γιατι ενω ξερει ποσο δυναμικη ειμαι σαν χαρακτήρας,  δεν εχει χωνεψει ακομα οτι σε μενα ελαχε ο γιος της και δεν θα μαι η κλασσικη νοικοκυρά... Θα σχολιασει τη δουλεια μου,  θα μ πρι να περιορισω τις σπουδες μ,  θα μ πεταξει το ενα ή το αλλο και ολα αυτα "για να προσεχω το σπιτι μου, να κανω τις δουλειές μου"  και να χω το γιοκα της πασα... Να καταλαβετε,  οταν εκανα τ μεταπτυχιακό δεν μ λεγε να παρω το πτυχιο μου για να ξεκουραστω,  αλλα να ξεμπερδεψω με τα διαβασματα και να μην κανω κατι αλλο,  γιατι αρκετα εκανα και τώρα πρεπει να κοιταξω το σπιτι μ... Και εγω φουντωνα φυσικα... Απορω με την υπομονη νη μ που δεν της εχω απαντησει καταλληλα ακομα

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αχχαχαχαχαχα τελικα ολες απο κατι πασχουμε!!!  Εμενα η μαμα μου ειναι ενας αγγελος... Με τον καλο λογο παντα στο στομα,  παροτι δεν θα της πω τα παντα ή δεν θα συζητησω τα παντα μαζι της κλπ... Η πεθερα μου,  μου τη δινει στα νευρα γιατι ενω ξερει ποσο δυναμικη ειμαι σαν χαρακτήρας,  δεν εχει χωνεψει ακομα οτι σε μενα ελαχε ο γιος της και δεν θα μαι η κλασσικη νοικοκυρά... Θα σχολιασει τη δουλεια μου,  θα μ πρι να περιορισω τις σπουδες μ,  θα μ πεταξει το ενα ή το αλλο και ολα αυτα "για να προσεχω το σπιτι μου, να κανω τις δουλειές μου"  και να χω το γιοκα της πασα... Να καταλαβετε,  οταν εκανα τ μεταπτυχιακό δεν μ λεγε να παρω το πτυχιο μου για να ξεκουραστω,  αλλα να ξεμπερδεψω με τα διαβασματα και να μην κανω κατι αλλο,  γιατι αρκετα εκανα και τώρα πρεπει να κοιταξω το σπιτι μ... Και εγω φουντωνα φυσικα... Απορω με την υπομονη νη μ που δεν της εχω απαντησει καταλληλα ακομα

Και να μην απαντήσεις. Εγω απαντάω μεταξύ σοβαρού κ αστείου, το μηνυμα το παίρνει και δε χαλάμε κ τις καρδιές μας. Μέχρι να φτάσω σ αυτο το επιπεδο βεβαια εχω ρίξει πολύ κλάμμα κ είχα κ πολύ θυμό. Εμενα πχ με συγκρινει συνεχεια με την κορη της, πυροδοτεί γενικά ανταγωνισμούς ανάμεσα μας με τον τρόπο της. Απλά ετσι κανει κ στα παιδιά της, τα συγκρινει μεταξύ τους. Ειναι κ υπερπροστατευτικη ενω εγω δεν εχω μαθει ετσι. Οποτε δε μπορω την ταση της να εκφερει αποψη για τα του σπιτιου μας χωρις να την εχουμε ρωτησει :P 

Βεβαια τωρα την εχω βρει τη λυση κ ζα μαν φου!

και αυτό με τη δουλεια το κανει κ με μενα! Δηλαδή μου εχει πεταξει κατα καιρους "πατε κ δεσμευεστε με 8ωρη δουλεια και μετα παρατατε τα παιδια σας στους παιδικους ετσι κανουν οι νεες γυναικες σημερα" χαχαχα κ παλι χα!

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

κ η δικια μου πολυ σπαστικη...οτι κ αν πει εχει δικιο κ αν πας να της εξηγησεις γτ εχει αδικο απο το ενα αυτι θα μπει απο το αλλο θα βγει!!ευτυχως τσακώνεται μονο με τους γιους της...εμενα δε μ λεει τπτ αλλα κ εγω δεν τις αφήνω πολλα περιθωρια...αν με ενοχλησει ομως δεν θα εχω κανενα προβλημα να γίνουμε μπίλιες!!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...