Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , orianna είπε:

α  τοτε περιμενε λιγο αφου δεν εχεις στανταρ κυκλο..ειναι καλο συμπτωμα οι μπλε φλεβες στο στηθος..οταν βεβαια δεν το εχεις καθε φορα που περιμενεις περιοδο...αρχισε να παρατηρεις και τιποτα αλλο..πονους περιοδου πρησμενο στηθος η να ποναει?συχνοουρια?

Φλέβες δε θυμάμαι γενικά να είχα ΠΟΤΕ στη ζωή μου έτσι έντονες...τώρα μπορει και να μην το χα προσέξει.... Αμφιβάλλω για εγκυμοσύνη γιατί όπως έχω ξαναπεί είχα πολύ λίγες φορές μέσα σ μήνα...2 - 3, άντε 4 το πολύ...δε θυμάμαι κιολας... Κάτι ηλίθιους πόνους έχω τις τελευταίες 4 μέρες, οι οποίοι είναι πολύ ενοχλητικοί και η μέση μια στο τόσο, αλλα όχι κάτι ιδιαίτερο... Όπως όταν περιμένω να αδιαθετήσω ή και λιγότερο, μάλλον... Και σήμερα έχω πάρα πολλά υγρά...σε φάση πάω συνέχεια να δω αν ήρθε περίοδος... Το στήθος μου δεν είναι ιδιαίτερα πρησμένο...ίσως λίγο περισσότερο σήμερα πάλι...αλλά και πάλι όχι κάτι τραγικό! Σε αναμονή περιόδου έχω υπάρξει και χειρότερα! Μάλλον θα αδιαθετήσω ψιλιάζομαι και αυτά είναι απλά διαφοροποιημένα συμπτώματα λόγω των αντισυλληπτικών που έπαιρνα!

πρίν από 14 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλησπερα κοριτσια.μου!! Χαμος ε??

Καλος ήρθατε καινουρια κοριτσια στην παρεα ομιοπαθουσες ολες εδω!!!

@anemoni1989 απαπαααααα...βρε????

Τι εχουμε η επομενη??? Εγω στη θεση σου δεν θα ηξερα πως να κρατηθω ακομα 6 μερες!!

αχαχχαχαχχαχα έλειπες κορίτσι από τις προηγούμενες συζητήσεις που είπα πως ορκίστηκα στον εαυτό μου να δω βαρβάτη καθυστέρηση αν και όταν και αν έρθει ποτε αυτή!!!! αχαχαχχαχχαχα

Βασικά δεν πιστεύω πως είναι κατι (μαλλον και αυτό το μήνα θα έχω κουλά συμπτώματα) και για αυτό είμαι (λέμε τωρα) πιο κουλ... Ηαλήθεια είναι όμως, το παραδέχομαι, πως φρίκαρα μόλις τις είδα!!!! αχααχχαχχαχχαχα

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 48 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κορίτσια, σορυ, επειδή εχω φρικάρει, είχε πει κάποια κάτι κάποτε για έντονες φλέβες στο στήθος και τις θηλές???? WTF!!!! Χθες δεν είχα τίποτα... Σήμερα είναι λες και τα περασα με μαρκαδόρο

Εγώ που είμαι έγκυος έχω!!!!! Σαν χάρτης είναι ένα πράγμα!

yplDp3.png

πρίν από 59 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Με τον συντροφο μου ειμαστε πολθ δεμενοι και μου δινει κουραγιο...μου ειπε δεν εγινε και τπτ την επομενη φορα θα ειμαστε πιο τυχεροι...και ο γιατρος ειπε απλα να αφησω μια περιοδο και μετα μπορω παλι να προσπαθησω...

@ntemiiiiii μου τι εγινε κοριτσι μ?

Τι να γίνει! Ήρθε η περίοδος προφανώς!Ο γιατρός είπε ότι μάλλον δεν προχωράει η εγκυμοσύνη!Μου είπε να κάνω χοριακη τη Δευτέρα!

EvgLp2.png

πρίν από 5 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Φλέβες δε θυμάμαι γενικά να είχα ΠΟΤΕ στη ζωή μου έτσι έντονες...τώρα μπορει και να μην το χα προσέξει.... Αμφιβάλλω για εγκυμοσύνη γιατί όπως έχω ξαναπεί είχα πολύ λίγες φορές μέσα σ μήνα...2 - 3, άντε 4 το πολύ...δε θυμάμαι κιολας... Κάτι ηλίθιους πόνους έχω τις τελευταίες 4 μέρες, οι οποίοι είναι πολύ ενοχλητικοί και η μέση μια στο τόσο, αλλα όχι κάτι ιδιαίτερο... Όπως όταν περιμένω να αδιαθετήσω ή και λιγότερο, μάλλον... Και σήμερα έχω πάρα πολλά υγρά...σε φάση πάω συνέχεια να δω αν ήρθε περίοδος... Το στήθος μου δεν είναι ιδιαίτερα πρησμένο...ίσως λίγο περισσότερο σήμερα πάλι...αλλά και πάλι όχι κάτι τραγικό! Σε αναμονή περιόδου έχω υπάρξει και χειρότερα! Μάλλον θα αδιαθετήσω ψιλιάζομαι και αυτά είναι απλά διαφοροποιημένα συμπτώματα λόγω των αντισυλληπτικών που έπαιρνα!

αχαχχαχαχχαχα έλειπες κορίτσι από τις προηγούμενες συζητήσεις που είπα πως ορκίστηκα στον εαυτό μου να δω βαρβάτη καθυστέρηση αν και όταν και αν έρθει ποτε αυτή!!!! αχαχαχχαχχαχα

Βασικά δεν πιστεύω πως είναι κατι (μαλλον και αυτό το μήνα θα έχω κουλά συμπτώματα) και για αυτό είμαι (λέμε τωρα) πιο κουλ... Ηαλήθεια είναι όμως, το παραδέχομαι, πως φρίκαρα μόλις τις είδα!!!! αχααχχαχχαχχαχα

ειχα πολλες φλεβες στο στηθος μου οχι μονο στις θηλες αλλα και στο πλαι.μπορει οπως ειπες να μην το ειχες παρατηρησει αλλη φορα γιατι τωρα εχουμε μπει στο τρυπακι αυτο και ψαχνομαστε και να μην ειναι κατι αλλα μπορει και να ειναι οποτε ακρη δεν βγαζεις!μπερδεμα!παρατηρησε τα παντως γενικα τα συμπτωματα να ξερεις και για τις αλλες φορες

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Απλά να πω ότι γενικά όταν περίμενα να αδιαθετησω το ειχα.και σαν σύμπτωμα αλλά όταν έμεινα τις πρώτες μέρες πεταγονταν μέχρι τη θηλή.  Τώρα φαίνονται από παντού.  Επίσης είχα και πολλά λευκά υγρά σε σημείο που νόμιζα ότι είχα μύκητες αλλά ήταν εγκυμοσύνη 

yplDp3.png

3 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

@ntemiiiiii μου λυπάμαι για την απώλειά σου.... Θα σου πω το ίδιο πράγμα που είπα και στη Δήμητρα...΄Δυστυχώς, όσο και να στεναχωριόμαστε, αυτά συμβαίνουν για καλό μιας και η μαμά φύση προνοεί και εγκυμοσύνες δεν προχωρούν για συγκεκριμένους λόγους γενετικής αστοχίας... Θεωρητικά, όλες μας μπορεί να έχουμε μείνει έγκυες κάποια ή κάποιες φορές στη ζωή μας και απλά να μην προχώρησε η όλη φάση...Εγώ αυτό που έχω κρατήσει πάντως από την εμπειρία πολλών κοριτσιών εδώ μέσα, είναι πως αν ποτέ καταλάβω καθυστέρηση, θα περιμένω κανα 10ημερο και μετά θα ψάξω για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη (ή θα προσπαθήσω τουλάχιστον)... Ίσως και για αυτό οι πιο παλιοί γιατροί προέτρεπαν σε τεστ εγκυμοσύνης όχι από την πρώτη μέρα καθυστέρησης, αλλά αφού είχαν περάσει αρκετές ημέρες...Όπως και να 'χει, προσπάθησε να μην σε πάρει από κάτω...όπως είπαν και τα κορίτσια πριν από εμενα θα μπορούσες να μην το έχεις μάθει καν αν δεν είχες ψιλιαστει νωρίτερα, αλλά σαφως είναι απώλεια.... Εμείς εδώ είμαστε και μπορεις να μας πεις αν θες φυσικά τις σκέψεις σου.... :)

Σευχαριστω παρά πολύ! Είναι πολύ γλυκό το μήνυμά σου! Φυσικά και θα μπορούσα να μην το είχα καταλάβει και φυσικά θα ήταν καλύτερα!Δεν πειράζει! Καλύτερα τώρα παρά αργότερα!Η φύση ξέρει ναι!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

σαν χαρτης με ποταμια...χαχαχχαχα

Χαχαχ ναι ρε συ πως είναι κάποιοι χάρτες που σου δείχνουν διαδρομές με.γραμμες;; ε ένα τέτοιο πράγμα αχαχαχα 

yplDp3.png

πρίν από 14 λεπτά , orianna είπε:

η αληθεια ειναι πως για μενα ανεξηγητη υπογονιμοτητα δεν υπαρχει...η καποιος δεν εχει ψαξει καλα και κατι εχει παραβλεψει η παιζει ρολο το υπερβολικο του αγχος...ποσο καιρο προσπαθεις με σαλοσπιρ?εχετε  κανει μεχρι και κατακερματισμο?εγω θα ελεγα να βρεις ενα καλο γιατρο...η βαση ειναι αυτο..να μην χανεις τις γονιμες καθολου και οταν μεινεις εγκυος να πας αμεσως σε εναν καλο  αιματολογο  να σε ρυθμισει τι θα παιρνεις...μην εμπιστευτεις αλλη ειδικοτητα..

Οι γιατροι που παω τωρα και ασχολούνται με την ανεξήγητ υπογ μου ειπαν ακριβώς αυτο. το 80% των περιπτωσεων εξηγούνται με κάποιες εξετάσεις πχ κατακερματισμο, ανοσολογικες, το 10% με πιο εξειδικευμενες και τελικά μονο ένα 10% δεν εξηγείται αυτή τη στιγμη. Εγω βρηκα ότι έχω ανοσολογικο θέμα το οποίο αντιμετωπίζω τωρα απο το αυγουστο που αρχισα και τα σαλοσπιρ.Ο κατακερματισμος εχει πεσει με βιταμίνες και διακοπή γυμναστικης(!) και οι γιατροι θεωρουν πως ειναι θεμα χρονου. Εγω δεν ξέρω είναι κάτι που το βλέπω ως εξωπραγματικό και δεν μπορω να φανταστω πως θα γίνει. Προς το παρον εχω πάρει τεστ ωορρηξίας απο τον προηγουμενο μηνα και εχω την Τρίτη που θα ειναι 14η μερα ραντεβου για υπέρηχο.Οσο ζω ελπίζω!

• Μου αρέσει 3

CpFNp3.png

πρίν από 24 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αχαχχαχα κανεις λαθος εδω ημουν!!!

Απλα γενικα αν δεν.ξερω κατι δεν.μπορω να εκφέρω άποψη απο την αλλη νεα δεν εχω ομως σας διαβαζωκαι Φυσικά ειδα αυτο που εγραψες αλλα δεν το πιστεύω χαχαχα!

Καθε φορα ετσι.λεμε αλλα δν κρατιόμαστε!

Παντος μη το λες για λιγες επαφες μια αρκεί!!

Εγω θελλω να.εισαι αυτη τη φορα.να σε δω τι θα λες!

Διαφημίσεις

Και κάτι άλλο προς τα κορίτσια που φοβούνται ότι ποτέ δεν θα τα καταφέρουν.. . Θαύματα γίνονται καθημερινά. Στη δουλεία μου έχω κοπέλα  που έχει σοβαρότατο πρόβλημα πολυκυστικων 3 γιατροί της είχαν αποκλείσει ότι θα καταφέρει να μείνει έγκυος. 2 χρόνια κάθε μήνα που της ερχόταν περίοδος, αρρωσταινε  από τη στεναχώρια της και τώρα.. .. Είναι έγκυος στο 2ο!!!! Με περίοδο 1 το πολυ 2 φορές το χρόνο!!! Επίσης είχα γυναίκα που της έκανα τις ενέσεις έκανε 12 εξωσωματικες και τελικά τα κατάφερε! Άλλο ένα κορίτσι που και με εξωσωματική της είχαν δώσει 3% πιθανότητα να τα καταφέρει και τώρα έχει μια κορούλα  (τα κατάφερε με την 3η) έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ ιστορίες που το σπέρμα του άνδρα ήταν χάλια και παρ'ολα αυτά τα καταφερανε.  Ξαδέρφη της κολλητής μου με σκλήρυνση κατά πλάκας  και ένα σωρό προβλήματα που φέρνει αυτή η καταραμένη αρρώστια φάρμακα φουλ  έμεινε έγκυος από τον 1ο μήνα προσπαθειών... 

Τώρα δεν θα πω για τον Βουτσα και τον Ξαρχάκο που έκαναν παιδί στα 80φευγα..... γιατί θα με βρισετε και θα με βρίσω κι εγώ αχαχαχα!!

@anemoni1989 ποτε περιμενεις; 

• Μου αρέσει 3

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Και κάτι άλλο προς τα κορίτσια που φοβούνται ότι ποτέ δεν θα τα καταφέρουν.. . Θαύματα γίνονται καθημερινά. Στη δουλεία μου έχω κοπέλα  που έχει σοβαρότατο πρόβλημα πολυκυστικων 3 γιατροί της είχαν αποκλείσει ότι θα καταφέρει να μείνει έγκυος. 2 χρόνια κάθε μήνα που της ερχόταν περίοδος, αρρωσταινε  από τη στεναχώρια της και τώρα.. .. Είναι έγκυος στο 2ο!!!! Με περίοδο 1 το πολυ 2 φορές το χρόνο!!! Επίσης είχα γυναίκα που της έκανα τις ενέσεις έκανε 12 εξωσωματικες και τελικά τα κατάφερε! Άλλο ένα κορίτσι που και με εξωσωματική της είχαν δώσει 3% πιθανότητα να τα καταφέρει και τώρα έχει μια κορούλα  (τα κατάφερε με την 3η) έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ ιστορίες που το σπέρμα του άνδρα ήταν χάλια και παρ'ολα αυτά τα καταφερανε.  Ξαδέρφη της κολλητής μου με σκλήρυνση κατά πλάκας  και ένα σωρό προβλήματα που φέρνει αυτή η καταραμένη αρρώστια φάρμακα φουλ  έμεινε έγκυος από τον 1ο μήνα προσπαθειών... 

Τώρα δεν θα πω για τον Βουτσα και τον Ξαρχάκο που έκαναν παιδί στα 80φευγα..... γιατί θα με βρισετε και θα με βρίσω κι εγώ αχαχαχα!!

@anemoni1989 ποτε περιμενεις; 

Χαχαχαχαχα να ξερεις με αυτο σου το ποστ ποση αισιοδοξία σκορπάς!!!

Φυσικα και γίνονται θαυματα!

Οσο για το βουτσα ας μη το σχολιασουμε καλύτερα χαχαχαα!!

πρίν από 12 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αχαχχαχα κανεις λαθος εδω ημουν!!!

Απλα γενικα αν δεν.ξερω κατι δεν.μπορω να εκφέρω άποψη απο την αλλη νεα δεν εχω ομως σας διαβαζωκαι Φυσικά ειδα αυτο που εγραψες αλλα δεν το πιστεύω χαχαχα!

Καθε φορα ετσι.λεμε αλλα δν κρατιόμαστε!

Παντος μη το λες για λιγες επαφες μια αρκεί!!

Εγω θελλω να.εισαι αυτη τη φορα.να σε δω τι θα λες!

like!!! (μου τελείωσαν)

@Farmakotriftena από χθες μέχρι και σε 6 μερες από σημερα... (κατατοπιστικότατη δεν είμαι???)

cO4Yp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Elma86 είπε:

Οι γιατροι που παω τωρα και ασχολούνται με την ανεξήγητ υπογ μου ειπαν ακριβώς αυτο. το 80% των περιπτωσεων εξηγούνται με κάποιες εξετάσεις πχ κατακερματισμο, ανοσολογικες, το 10% με πιο εξειδικευμενες και τελικά μονο ένα 10% δεν εξηγείται αυτή τη στιγμη. Εγω βρηκα ότι έχω ανοσολογικο θέμα το οποίο αντιμετωπίζω τωρα απο το αυγουστο που αρχισα και τα σαλοσπιρ.Ο κατακερματισμος εχει πεσει με βιταμίνες και διακοπή γυμναστικης(!) και οι γιατροι θεωρουν πως ειναι θεμα χρονου. Εγω δεν ξέρω είναι κάτι που το βλέπω ως εξωπραγματικό και δεν μπορω να φανταστω πως θα γίνει. Προς το παρον εχω πάρει τεστ ωορρηξίας απο τον προηγουμενο μηνα και εχω την Τρίτη που θα ειναι 14η μερα ραντεβου για υπέρηχο.Οσο ζω ελπίζω!

Εγώ πιστεύω θα τα καταφέρεις. Να τρως υγεινα να πάρεις βιταμίνες κ να μην χάνεις τις γόνιμες. Αν το σπερμα είναι καλό 4 -5 μερες στις γόνιμες κάθε μερα. 

Σε καταλαβαίνω ότι δεν το φαντάζεσαι και δεν το πιστεύεις αλλά σε διαβεβαιώνω δεν παίζει κανένα ρόλο. Ούτε κ γω μπορούσα να το φανταστώ κ προσπαθουσα πολύ λίγο. Αλλά τώρα είμαι κ ας μην το πιστευω ακόμα. 

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...