Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, ntemiiiiii είπε:

Μου είπε να κάνω χοριακη τη Δευτέρα και βλέπουμε!Μάλλον είπε δεν προχωράει!Πόσες πιθανότητες να προχωράει;Έχω κανονική ροή περιόδου!

ναι η αληθεια ειναι οτι οπως τα λες δεν προχωραει, παντως αυτο που σου ειπε και μια αλλη κοπελα ισχυει, οτι δηλαδη μπορει να μην το καταλαβαινες απο την στιγμη που σημερα ηταν να αδιαθετησεις και αδιαθετησες ;) το θετικο ειναι οτι εγινε νωρις και δεν θα χρειαστει τιποτα να κανεις

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 12 λεπτά , caramel_83 είπε:

ναι η αληθεια ειναι οτι οπως τα λες δεν προχωραει, παντως αυτο που σου ειπε και μια αλλη κοπελα ισχυει, οτι δηλαδη μπορει να μην το καταλαβαινες απο την στιγμη που σημερα ηταν να αδιαθετησεις και αδιαθετησες ;) το θετικο ειναι οτι εγινε νωρις και δεν θα χρειαστει τιποτα να κανεις

Αυτό είναι ναι!Ενώ θα έλεγα απλά ότι είχα μια καθυστέρηση σιγά!

EvgLp2.png

@ntemiiiiii μου λυπάμαι για την απώλειά σου.... Θα σου πω το ίδιο πράγμα που είπα και στη Δήμητρα...΄Δυστυχώς, όσο και να στεναχωριόμαστε, αυτά συμβαίνουν για καλό μιας και η μαμά φύση προνοεί και εγκυμοσύνες δεν προχωρούν για συγκεκριμένους λόγους γενετικής αστοχίας... Θεωρητικά, όλες μας μπορεί να έχουμε μείνει έγκυες κάποια ή κάποιες φορές στη ζωή μας και απλά να μην προχώρησε η όλη φάση...Εγώ αυτό που έχω κρατήσει πάντως από την εμπειρία πολλών κοριτσιών εδώ μέσα, είναι πως αν ποτέ καταλάβω καθυστέρηση, θα περιμένω κανα 10ημερο και μετά θα ψάξω για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη (ή θα προσπαθήσω τουλάχιστον)... Ίσως και για αυτό οι πιο παλιοί γιατροί προέτρεπαν σε τεστ εγκυμοσύνης όχι από την πρώτη μέρα καθυστέρησης, αλλά αφού είχαν περάσει αρκετές ημέρες...Όπως και να 'χει, προσπάθησε να μην σε πάρει από κάτω...όπως είπαν και τα κορίτσια πριν από εμενα θα μπορούσες να μην το έχεις μάθει καν αν δεν είχες ψιλιαστει νωρίτερα, αλλά σαφως είναι απώλεια.... Εμείς εδώ είμαστε και μπορεις να μας πεις αν θες φυσικά τις σκέψεις σου.... :)

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

...Εγώ αυτό που έχω κρατήσει πάντως από την εμπειρία πολλών κοριτσιών εδώ μέσα, είναι πως αν ποτέ καταλάβω καθυστέρηση, θα περιμένω κανα 10ημερο και μετά θα ψάξω για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη (ή θα προσπαθήσω τουλάχιστον)... 

10 μέρες =Ένας αιώνας. Αχαχα εδώ από τη 1η ημέρα καθυστέρησης καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα! Που να αντέξουμε 10 ημέρες  :-P :-D

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

10 μέρες =Ένας αιώνας. Αχαχα εδώ από τη 1η ημέρα καθυστέρησης καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα! Που να αντέξουμε 10 ημέρες  :-P :-D

οντως χαχαχαχα λετε να κανω κι εγω τα ιδια απο την επομενη φορα που θα ξεκινησουμε εντατικα πλεον προσπαθεια :P 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Είπα θα προσπαθήσω, όχι ότι θα τα καταφέρω!!!! χιχι :P

• Μου αρέσει 3

cO4Yp3.png

πρίν από 13 λεπτά , caramel_83 είπε:

οντως χαχαχαχα λετε να κανω κι εγω τα ιδια απο την επομενη φορα που θα ξεκινησουμε εντατικα πλεον προσπαθεια :P 

Εσενα σε βρίσκω πιο κουλ αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Νομίζω θα ψάχνεσαι από τη 2η ημέρα καθυστέρησης 

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Εσενα σε βρίσκω πιο κουλ αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Νομίζω θα ψάχνεσαι από τη 2η ημέρα καθυστέρησης 

ναι ειδες??? οχι απο την πρωτη χαχαχαχαχαχα

πρίν από 10 λεπτά , caramel_83 είπε:

ναι ειδες??? οχι απο την πρωτη χαχαχαχαχαχα

Το νορμαλ όμως  στην αρχή  (όταν ξεκινάς προσπάθειες) είναι να αναρωτιέσαι από τη 2η ημέρα της ωορρηξίας. Αχαχα 

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Ήρθε η αναθεματισμένη το βράδυ! Κορίτσια με πέθανε! Πόνος στη κοιλιά μαζί με εμετό και τάση λιποθυμίας... 

βρε κορίτσια να κάνω εξέταση την fsh 3ή μέρα η δεν θα δείξει σωστά; Είμαι στο χωριό και δεν έχει πουθενά να κάνω την εξέταση 

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Σας διαβάζω εδώ και αρκετό διάστημα χωρίς να γράφω όμως. Αυτή είναι και η πρώτη μου δημοσίευση στο φόρουμ παρόλο που είμαι μέλος από πιο παλιά, γιατί με κέρδισε το κουράγιο και η αισιοδοξία σας για το θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε κι εμείς στον τρίτο μήνα προσπαθειών, μάλλον άκαρπος κι αυτός από ότι καταλαβαίνω. Είστε πολύ ωραία παρέα και θα χαρώ αν με θέλετε να συμμετέχω κ εγώ στις συνομιλίες σας. 

Φιλιά σε όλες!

• Μου αρέσει 10

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Σας διαβάζω εδώ και αρκετό διάστημα χωρίς να γράφω όμως. Αυτή είναι και η πρώτη μου δημοσίευση στο φόρουμ παρόλο που είμαι μέλος από πιο παλιά, γιατί με κέρδισε το κουράγιο και η αισιοδοξία σας για το θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε κι εμείς στον τρίτο μήνα προσπαθειών, μάλλον άκαρπος κι αυτός από ότι καταλαβαίνω. Είστε πολύ ωραία παρέα και θα χαρώ αν με θέλετε να συμμετέχω κ εγώ στις συνομιλίες σας. 

Φιλιά σε όλες!

Welcome!!!!!!!!!!!!! :) 

Θες να μας πεις καποια πράγματα για εσενα και το συντροφο σου? πχ Ηλικιες, αλλα παιδάκια κλπ κλπ κλπ????

cO4Yp3.png

Ναιιι Καλώς σας βρήκα anemoni1989. :):) 

Απ τη χαρά μου και το άγχος μου πως να τα γράψω, τις μισές πληροφορίες έδωσα χιχιχιχι!

Αν το 1989 είναι ηλικία είμαστε συνομίληκες σχεδόν. Είμαστε και οι 2 27 στα 28, δεν έχουμε άλλα παιδάκια, προσπαθούμε για το πρώτο. Δεν είμαστε ακόμη παντρεμένοι, αν και αυτό είναι στα σχέδια μέχρι το Μάιο. Αυτός ήταν ο πρώτος μήνας που χρησιμοποίησα τεστ ωορρηξίας, κυρίως γιατι με βοηθούν να μην αγχώνομαι αν κάνω ωορρηξία ή όχι καθώς παλαιότερα ο τότε γυναικολόγος μου είχε αναφέρει ότι έχω εικόνα πολυκυστικών ωοθηκών. Οι απόψεις διίστανται γιατί ο επόμενος δεν είδε κάτι τέτοιο. Επίσης έχω θυροειδή ρυθμισμένο ευτυχώς πριν 5 μήνες που έκανα τις τελευταίες μου εξετάσεις. Τώρα περιμένω την ακατανομαστη 21-10 και φυσικά έχω ήδη αρχίσει και αγχώνομαι να δω τι ψαρια πιασαμε αυτο το μηνα!

κκαλησπέρα σε ολες!!!εγω θα κατσω κ σμρ εδω!ο γιατρος δε μπορει να δει κατι γτ μ ειπε οτι το μηχανημα που μετραει συσπασεις δειχνει απο την 26η βδομαδα κ πανω οποτε μ λεει ειναι σημαντικο να μ πεις εσυ πως νιωθεις..απο οτι καταλαβα εχω καποια πετρωματα 1-2 φορες τη μερα κ για λιγο κ αυτο δειχνει συσπαση(αν εχω καταλαβει καλα !)κ επειδη το κανω αυτο κ εχω ελαχιστα τραβηγματακια μ λεει να κάτσω κ σμρ με τον ορο κ αυριο μπορει να βγω..οσο για το μικρόβιο την καλλιεργεια θα την εχουμε δευτερα οποτε στην αναμονη!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...