Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Γεια σε όλες!!

@Dimitr@17 λυπάμαι κοπέλα μου! Εύχομαι πολύ σύντομα να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

@elenakii22 μου περαστικά..  για το καλό του μπεμπέ είναι οπότε κρατά γερά!

@caramel_83 σκέφτεσαι μήπως να κάνεις ένα τεστακι???

@ntemiiiiii μου αν μιλήσεις με το γιατρό σου στείλε νεότερα!

Οι υπόλοιπες εύχομαι να είστε όλες καλά! Πρόλαβα σας διάβασα πολύ στά γρήγορα! έχουμε φύγει εκδρομουλα.. μου έκανε έκπληξη ο αντρουλης μου γιατί ήξερε ότι κάπου εδώ γύρω είναι οι γόνιμες ημέρες και είπε να φύγουμε λιγάκι να χαλαρώσουμε,!

• Μου αρέσει 8

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημέρα κοπέλες! Έχω αρκετό καιρό να μπω γιατί αντιμετώπισα θέματα υγείας και έτρεχα με γιατρούς, εξετάσεις, κλπ... Εντέλει όλα καλά. Το ευχάριστο είναι ότι αποφάσισα να πάω και σε τρίτο γιατρό για το θέμα της γονιμότητας κι αυτός μου έδωσε πολύ καλές πιθανότητες. Αντίθετα με τους δύο άλλους που με έβλεπαν σαν δολάριο (σ.σ. μένω εξωτερικό) και με στέλναν για εξωσωματική, αυτός μου είπε τα ακριβώς αντίθετα. Το μόνο πρόβλημα μου είπε ότι είναι η ενδομητρίωση και γι' αυτό χρειάζεται λαπαροσκόπηση για να αφαιρεθεί. Δυστυχώς για 1-2 μήνες εγώ πρέπει να σταματήσω τις προσπάθειες. 

Εσείς, πείτε μου τα νέα σας! Ποια θα μου κάνει μια περίληψη των τελευταίων 3 εβδομάδων; Έχουμε νέες εγκυούλες;;; Εύχομαι όλες να είστε καλά!

• Μου αρέσει 2

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

πρίν από 56 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλημερα σε ολες!!δυσκολο βραδυ εδω στο νοσοκομειο!ευτυχως κανενα προβλημα,απλα υπερενταση...περιμενω να βγουν κ οι καλλιεργειες μου!

Καλημέρα ελενακι μου.. Υπομονή Κορίτσι μου. Έχεις τη θετικη μας ενέργεια. Πες μας όταν βγουν αν βρήκαν κάτι..

Και γω έδω σπίτι κάθε δύο ώρες τουαλετα. Ποναει η κοιλιά μου κ πεινάω συνέχεια. Και νυστάζω επίσης. Αλλά λέω δεν πειράζει γτ καταλαβαίνω ότι το σπορακι συνεχίζει να είναι καλά. 

6penp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Ειδα αίμα κανονικό σήμερα!Πήρα το γιατρό μου είπε ότι μάλλον δεν προχωράει η εγκυμοσύνη!Να κάνω μια χοριακη τη Δευτέρα και βλέπουμε! Κι αν έχω πολύ αίμα να τον πάρω!

Κλαίω από το πρωί τώρα δε θέλω να με βλέπει η κόρη μου! Ελπίζω να μη χρειαστεί κάτι περισσότερο κι αφού δεν ήταν γραφτό να αποβληθεί με το αίμα.

EvgLp2.png

1 hour ago, ntemiiiiii είπε:

Καλημέρα!Ειδα αίμα κανονικό σήμερα!Πήρα το γιατρό μου είπε ότι μάλλον δεν προχωράει η εγκυμοσύνη!Να κάνω μια χοριακη τη Δευτέρα και βλέπουμε! Κι αν έχω πολύ αίμα να τον πάρω!

Κλαίω από το πρωί τώρα δε θέλω να με βλέπει η κόρη μου! Ελπίζω να μη χρειαστεί κάτι περισσότερο κι αφού δεν ήταν γραφτό να αποβληθεί με το αίμα.

Μην ανησυχείς κορίτσι μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να χρειαστείς τίποτα. Αν δεν είχες κάνει τη χοριακη δεν θα το είχες καταλάβει οπότε θα είχες μόνο μια καθυστέρηση στη περίοδο κ τίποτα άλλο.σε 1 στις 4 εγκυμοσύνες συμβαίνει αυτό κ απλά δεν προχωράει. Ηρέμησε κ δυναμικά για προσπάθεια τον άλλο μήνα. Είσαι γόνιμη κ θα έχεις σίγουρα μια καλή εγκυμοσύνη σύντομα...

• Μου αρέσει 3

6penp2.png

πρίν από 6 λεπτά , orianna είπε:

Μην ανησυχείς κορίτσι μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να χρειαστείς τίποτα. Αν δεν είχες κάνει τη χοριακη δεν θα το είχες καταλάβει οπότε θα είχες μόνο μια καθυστέρηση στη περίοδο κ τίποτα άλλο.σε 1 στις 4 εγκυμοσύνες συμβαίνει αυτό κ απλά δεν προχωράει. Ηρέμησε κ δυναμικά για προσπάθεια τον άλλο μήνα. Είσαι γόνιμη κ θα έχεις σίγουρα μια καλή εγκυμοσύνη σύντομα...

Έτσι είναι ναι!Το κατάλαβα πολύ νωρίς!Και προφανώς τη χοριακη τη θέλει για να είναι σίγουρος! Οπότε λογικά τη Δευτέρα η χοριακη θα πρέπει να είναι μηδενική!

EvgLp2.png

@Dimitr@17 λυπαμαι Δημητρα μου. Ξερω ειναι δυσκολη η κατασταση εισαι δυνατη και θα το ξεπερασεις.εχεις την υποστηριξη μας εδω.φιλια πολλα

πρίν από 2 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Έτσι είναι ναι!Το κατάλαβα πολύ νωρίς!Και προφανώς τη χοριακη τη θέλει για να είναι σίγουρος! Οπότε λογικά τη Δευτέρα η χοριακη θα πρέπει να είναι μηδενική!

Λογικο ειναι να κλαις! Πρεπει να εκτονωθεις! Αυτη ειναι η αρνητικη πλευρα που ψαχνομαστε νωρις μπορει τωρα να μην ηξερες τιποτα και απλα να ειχες μια καθυστερηση.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

10 ώρες πρίν, λουπιτα είπε:

καλησπέρα παρεούλα. έμπλεξα με προβλήματα και εδώ είμαι πάλι! ήθελα να ρωτήσω αν οι καουρες είναι συμπτωμα εγκυμοσυνης. εχω καουρες εδώ και 5 μερες μερα νύχτα.τοσο έντονες που δεν καταλαβαίνω ποτε πεινάω ποτε χορταινω ποτε διψάω.περιοδο περιμενω σε 6 ημέρες. Έχει τύχει σε καμία?

Καλημερα κ σε εσενα!! Ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης απλα προσωπικα με επιασαν λιγο αργοτερα! Καποιο αλλο συμπτωμα??

Διαφημίσεις

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

5. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

6. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

8. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

9. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

10. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!!

11. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

12. orianna ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 54!!!

13. ntemiiiiii  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 18.1!!!

14. linaa ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. rica 19-21/9/2017!!!

2. Vila 28/9/2017!!!

3. Nati85 2/10/2017!!!

4. alina80 5/10/2017!!!

5. Papaki@  11/10/2017!!!

6. caramel_83  18-20/10/2017!!!

7. ada32 19/10/2017!!!

8. Ungry girl 25/10/2017!!!

9. andrianni  31/10/2017!!!

10. Μαρθα Κ 5/11/2017!!!

11. ElektraGr  5-6/11/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

18 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Τι λες βρε παιδιμ εσεις τα σπασατε τα ρεκορ! Ελα ντε που ειναι η @caramel_83 βαλε παιδι μ την λιστα!!!!! Ποιες περιμενουμε? Περνανε οι μερες την προηγουμενη βδομαδα ειχαμε 3 αν δεν κανω λαθος. Αιντε να οργανωθουμε!

καλημερααα, την εβαλα την λιστα επομενη ειναι το @Papaki@ και μετα θεωρητικα εγω αλλα εγω δεν ειμαι, απλα περιμενω να ερθει να ξεκινησω τον επομενο κυκλο ;) 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Nati85 είπε:

@Dimitr@17 λυπαμαι Δημητρα μου. Ξερω ειναι δυσκολη η κατασταση εισαι δυνατη και θα το ξεπερασεις.εχεις την υποστηριξη μας εδω.φιλια πολλα

Λογικο ειναι να κλαις! Πρεπει να εκτονωθεις! Αυτη ειναι η αρνητικη πλευρα που ψαχνομαστε νωρις μπορει τωρα να μην ηξερες τιποτα και απλα να ειχες μια καθυστερηση.

Ναι, έτσι είναι..το κατάλαβα πολύ νωρίς!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

17 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Γειά σας κορίτσια! Πιστές στο μεσημεριανό ραντεβουδάκι βλέπω! 

Λοιπόν δεν παίρνω θέση γιατί μια φορά πήρα κ είπα τη γνώμη μου κ το μετάνιωσα. Κ αφού έσβησα κ μια παραγραφο γιατί είπα οτι δεν θα πάρω θεση, χαχαχα, @caramel_83 ο ανανας λέγεται σε ξένα site   ότι βοηθάει στην εμφύτευση είτε απο εξωσωματική είτε φυσιολογικά αν τον κόψεις σε 5 κομμάτια κ τρως ένα κάθε μέρα, αρχίζοντας από τη μέρα της ωορηξίας! Θυμήθηκες τι γέλιο είχε πέσει όταν το συζητάγαμε;

@elenakii22 πότε θα μπεις; όλα καλά θα πάνε.προληπτικά στο είπε αφού εχει κ τη δυνατότητα να σε βάλει.άντε να ηρεμήσεις κ εσύ.

@Dimitr@17 περιμένουμε με αγωνία

ααα ναι ρε κοριτσι το καλοκαιρι το λεγαμε :P:P 

16 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Κοριτσια μου μολις γυρισα απο τον γιατρο...και μου ειπε αυτο που φοβουμουν οτι δλδ σταματησε να αναπτυσσεται...το καλο σε ολο αυτο ειναι οτι δεν χρειαζεται να κανω κατι θα φυγει μονο του..μου ειπε να παω σε μια βδομαδα απο το γραφειο τ σε περιπτωση που δεν εχω αδιαθετησει σε αυτο το διαστημα μηπως μου γραψει και καμια εξεταση...!!επισης μου ειπε να αφησω εναν μηνα κενο και μετα μπορουμε να προσπαθησουμε παλι..

κοριτσι μου λυπαμαι πολυ, το θετικο ειναι που δεν θα χρειαστεις καμια επεμβαση, θα σου δωσει καποιο χαπι για να φυγει?

8 ώρες πρίν, Vila είπε:

Γεια σε όλες!!

@Dimitr@17 λυπάμαι κοπέλα μου! Εύχομαι πολύ σύντομα να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

@elenakii22 μου περαστικά..  για το καλό του μπεμπέ είναι οπότε κρατά γερά!

@caramel_83 σκέφτεσαι μήπως να κάνεις ένα τεστακι???

@ntemiiiiii μου αν μιλήσεις με το γιατρό σου στείλε νεότερα!

Οι υπόλοιπες εύχομαι να είστε όλες καλά! Πρόλαβα σας διάβασα πολύ στά γρήγορα! έχουμε φύγει εκδρομουλα.. μου έκανε έκπληξη ο αντρουλης μου γιατί ήξερε ότι κάπου εδώ γύρω είναι οι γόνιμες ημέρες και είπε να φύγουμε λιγάκι να χαλαρώσουμε,!

ωωω ωραια καλα να περασετε :) εγω οχι καλε δεν σκεφτομαι να κανω τεστ, μονο αν παμε 26-27/10 και δεν εχει ερθει μονο τοτε θα με ζωσουν τα φιδια μηπως ειμαι και θα κανω τεστ, αλλα δε νομιζω να φτασω εκει γιατι τι στο καλο θα φτιαξει η ροη και θα μεγαλωσει ο κυκλος?? θα κλαψω :P 

5 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

καλημερα σε ολες!!δυσκολο βραδυ εδω στο νοσοκομειο!ευτυχως κανενα προβλημα,απλα υπερενταση...περιμενω να βγουν κ οι καλλιεργειες μου!

κοπελα μου ο γιατρος ποτε θα περασει να σου πει τι γινεται και ποτε θα βγεις??

πρίν από 46 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

ρε κοριτσι ειναι σιγουρο οτι δεν προχωραει??

@linaa ρε παιδια που ειναι?

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, rica είπε:

Καλημέρα κοπέλες! Έχω αρκετό καιρό να μπω γιατί αντιμετώπισα θέματα υγείας και έτρεχα με γιατρούς, εξετάσεις, κλπ... Εντέλει όλα καλά. Το ευχάριστο είναι ότι αποφάσισα να πάω και σε τρίτο γιατρό για το θέμα της γονιμότητας κι αυτός μου έδωσε πολύ καλές πιθανότητες. Αντίθετα με τους δύο άλλους που με έβλεπαν σαν δολάριο (σ.σ. μένω εξωτερικό) και με στέλναν για εξωσωματική, αυτός μου είπε τα ακριβώς αντίθετα. Το μόνο πρόβλημα μου είπε ότι είναι η ενδομητρίωση και γι' αυτό χρειάζεται λαπαροσκόπηση για να αφαιρεθεί. Δυστυχώς για 1-2 μήνες εγώ πρέπει να σταματήσω τις προσπάθειες. 

Εσείς, πείτε μου τα νέα σας! Ποια θα μου κάνει μια περίληψη των τελευταίων 3 εβδομάδων; Έχουμε νέες εγκυούλες;;; Εύχομαι όλες να είστε καλά!

Rica μου κανε και την λαπαροσκόπηση να φύγει από τη μέση και όλα καλά θα πάνε! Αφού βρήκες και τον κατάλληλο  γιατρό... Ελπίζω να παραμένεις ακόμα αισιόδοξη!!

yplDp3.png

1 ώρα πρίν, caramel_83 είπε:

ααα ναι ρε κοριτσι το καλοκαιρι το λεγαμε :P:P 

κοριτσι μου λυπαμαι πολυ, το θετικο ειναι που δεν θα χρειαστεις καμια επεμβαση, θα σου δωσει καποιο χαπι για να φυγει?

ωωω ωραια καλα να περασετε :) εγω οχι καλε δεν σκεφτομαι να κανω τεστ, μονο αν παμε 26-27/10 και δεν εχει ερθει μονο τοτε θα με ζωσουν τα φιδια μηπως ειμαι και θα κανω τεστ, αλλα δε νομιζω να φτασω εκει γιατι τι στο καλο θα φτιαξει η ροη και θα μεγαλωσει ο κυκλος?? θα κλαψω :P 

κοπελα μου ο γιατρος ποτε θα περασει να σου πει τι γινεται και ποτε θα βγεις??

ρε κοριτσι ειναι σιγουρο οτι δεν προχωραει??

@linaa ρε παιδια που ειναι?

Μου είπε να κάνω χοριακη τη Δευτέρα και βλέπουμε!Μάλλον είπε δεν προχωράει!Πόσες πιθανότητες να προχωράει;Έχω κανονική ροή περιόδου!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...