Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

@orianna 25 μέρες περίπου

Να ζήσει το μπεμπάκι @Alekagala!!!

@Papaki@ πώς κ τα πίνεις; για τη βελτίωση των ωαρίων; κ εγώ είχα αέρια...αφού το στομάχι το κάνουν τούρμπο είναι επόμενο...fsh ήθελα να πω πριν κ οχι tsh. Είναι καλή αυτη η ορμόνη σου;  

@Vila το ίδιο έχουμε...θα σου πω αυριο τι θα μου πει για την προγεστερόνη μήπως κάνεις κ εσύ!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, andrianni είπε:

Να ζήσει το μπεμπάκι @Alekagala!!!

@Papaki@

@Vila το ίδιο έχουμε...θα σου πω αυριο τι θα μου πει για την προγεστερόνη μήπως κάνεις κ εσύ!

Θα περιμένω νέα! 

@elenakii22 μου σε όσους γιατρούς κι αν έχω πάει από πριν ακόμα μπω στη διαδικασία για παιδι μου έχουν πει ότι στον υπέρηχο βλέπουν μια εικόνα ελαφριάς μορφής πολυκυστικων χωρίς όμως τα υπόλοιπα συμπτώματα όπως αυξημένη τριχοφυΐα ή ορμονικές διαταραχές. Είναι λίγο μπερδεμένο το θέμα.. αυτό λοιπόν αντιμετωπίζει και η ανδριαννη απ ότι κατάλαβα και ίσως όλο αυτό έχει να κάνει και με χαμηλά επίπεδα προγεστερόνης. Θέλει ψάξιμο.. @andrianni μου εγώ σκέφτηκα να αναφέρω στο γιατρό επίσης ότι στις γόνιμες μέρες μου δεν έχω ποτέ πολλά υγρά.. μήπως τελικά παίζει και αυτό κάποιο ρόλο. Εσύ από υγρά γενικά εκείνες τις μέρες πως είσαι? Καταλαβαίνεις ποτέ την ωορρηξία σου από μόνη σου?

Το σίγουρο είναι ότι με τόσο καλές τιμές στο σπερμοδιαγραμμα τόσο καιρό θα τα είχαμε καταφέρει αν δεν είχα εγώ κάποιο πρόβλημα, Οπότε πρέπει οπωσδήποτε τώρα να το βρω και να το λύσω!

XDXPp2.png

πρίν από 16 λεπτά , Vila είπε:

Θα περιμένω νέα! 

@elenakii22 μου σε όσους γιατρούς κι αν έχω πάει από πριν ακόμα μπω στη διαδικασία για παιδι μου έχουν πει ότι στον υπέρηχο βλέπουν μια εικόνα ελαφριάς μορφής πολυκυστικων χωρίς όμως τα υπόλοιπα συμπτώματα όπως αυξημένη τριχοφυΐα ή ορμονικές διαταραχές. Είναι λίγο μπερδεμένο το θέμα.. αυτό λοιπόν αντιμετωπίζει και η ανδριαννη απ ότι κατάλαβα και ίσως όλο αυτό έχει να κάνει και με χαμηλά επίπεδα προγεστερόνης. Θέλει ψάξιμο.. @andrianni μου εγώ σκέφτηκα να αναφέρω στο γιατρό επίσης ότι στις γόνιμες μέρες μου δεν έχω ποτέ πολλά υγρά.. μήπως τελικά παίζει και αυτό κάποιο ρόλο. Εσύ από υγρά γενικά εκείνες τις μέρες πως είσαι? Καταλαβαίνεις ποτέ την ωορρηξία σου από μόνη σου?

Το σίγουρο είναι ότι με τόσο καλές τιμές στο σπερμοδιαγραμμα τόσο καιρό θα τα είχαμε καταφέρει αν δεν είχα εγώ κάποιο πρόβλημα, Οπότε πρέπει οπωσδήποτε τώρα να το βρω και να το λύσω!

καλα κ εμενα ελαφριας μορφης βλεπουν...οι ορμονες μ ολες μια χαρα... δεν εχω ουτε τριχοφυια ουτε ακμη ουτε παχυσαρκη ειμαι...προγεστερονη χαμηλη ειχα κ εγω οπως εδειξαν οι εξετασεις στην εγκυμοσυνη αλλα δε νομιζω οτι ειναι εμποδιο η προγεστερονη..

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Vila είπε:

Θα περιμένω νέα! 

πηγες γιατρο να ρωτησεις για το σπερμοδιαγραμμα?εκανα μια σκεψη σχετικα μ αυτο...μηπως ειναι τοσα πολλα που δεν μπορουν ναφτασουν στο στοχο?συνωστισμος και ποδοπατημα?σαν να εχει τοση κινηση που πανε σημειωτών? μπορει να ειναιβλακεια αυτο αλλα τι να πω... επισης με την ταχεια κινηση που εχει σε χαμηλα επιπεδα θα πρεπει σιγουρα να κανετε και πριν την ωορρηξια επαφη...

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλα κ εμενα ελαφριας μορφης βλεπουν...οι ορμονες μ ολες μια χαρα... δεν εχω ουτε τριχοφυια ουτε ακμη ουτε παχυσαρκη ειμαι...προγεστερονη χαμηλη ειχα κ εγω οπως εδειξαν οι εξετασεις στην εγκυμοσυνη αλλα δε νομιζω οτι ειναι εμποδιο η προγεστερονη..

η προγεστερονη ειναι εμποδιο οταν δεν υπαρχει σε νορμαλ επιπεδα μετα την ωορρηξια...γιατι αυτη παχαινει το ενδομητριο για να γινει η εμφυτευση..υπαρχουν γυναικες με 1-2 κτλ...εσενα δεν ηταν τοσο χαλια..

3 ώρες πρίν, Vana87 είπε:

Εγω μια μονο εκανα και επειδη ηθελα εγω. Δεν μου τη ζητησε κανενας γιατρος.. 

Να τον χαιρεστε!! Καθε καλό ευχομαι!

βανα μου υπαρχουν γυναικες που ειχαν εξωμητριο..δεν καναν χοριακες και αφησαν το ραντεβου τους κατευθειαν για να ακουσουν καρδια χωρις να διαπιστωσουν αν ειναι ενδομητρια η κυηση τους..και το πληρωσαν χανοντας την σαλπιγγα τους γτ δεν προλαβαν..better to be safe than sorry..αυτο γινεται με τις χοριακες και τον υπερηχο στις 5 εβδομαδες και οχι στις 8...

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Διαφημίσεις

@orianna ο μικροβιολόγος μου είπε ότι είναι τόσο υπερκινητικό που υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μας προκαλεί το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλουμε αλλά ως εκεί.. δε μου είπε τίποτα περισσότερο. Μου είπε επίσης ότι ο αριθμός είναι πολύ μεγάλος 1δισ και ότι αυτό είναι μόνο καλό. Τώρα που θα πάω στο γυναικολόγο θα τα δείξω εκεί τα αποτελέσματα να δω αν θα χρειαστεί να πάμε σε ανδρολογο.

Όσο για την προγεστερόνη μου μπαίνουν ιδέες τώρα που το είπε και η ανδριαννη γιατί έτυχε τρεις φορές από τότε που ξεκινήσαμε προσπάθεια να έχω καφέ κηλίδες μια βδομάδα μετά την ωορρηξία και λέω μήπως πήγαινε να γίνει εμφύτευση και λόγω χαμηλής προγεστερόνης δεν τα κατάφερνε..

XDXPp2.png

7 ώρες πρίν, andrianni είπε:

@Papaki@ πώς κ τα πίνεις; για τη βελτίωση των ωαρίων; κ εγώ είχα αέρια...αφού το στομάχι το κάνουν τούρμπο είναι επόμενο...fsh ήθελα να πω πριν κ οχι tsh. Είναι καλή αυτη η ορμόνη σου;  

Τι να κάνω; Θα τα πίνω... μου είπε να μην τα σταματήσω ούτε μέρα, 

η tsh μου είναι 11,26 και 11,κάτι ήταν και πέρσι 

μου είπε επίσης να την μετράω κάθε 1-2η μέρα περιόδου 

2rxqp3.png

2 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

Τι να κάνω; Θα τα πίνω... μου είπε να μην τα σταματήσω ούτε μέρα, 

η tsh μου είναι 11,26 και 11,κάτι ήταν και πέρσι 

μου είπε επίσης να την μετράω κάθε 1-2η μέρα περιόδου 

Καλημέρα @Papaki@!!!Μάλλον fsh εννοείς...??

8 ώρες πρίν, orianna είπε:

πηγες γιατρο να ρωτησεις για το σπερμοδιαγραμμα?εκανα μια σκεψη σχετικα μ αυτο...μηπως ειναι τοσα πολλα που δεν μπορουν ναφτασουν στο στοχο?συνωστισμος και ποδοπατημα?σαν να εχει τοση κινηση που πανε σημειωτών? μπορει να ειναιβλακεια αυτο αλλα τι να πω... επισης με την ταχεια κινηση που εχει σε χαμηλα επιπεδα θα πρεπει σιγουρα να κανετε και πριν την ωορρηξια επαφη...

η προγεστερονη ειναι εμποδιο οταν δεν υπαρχει σε νορμαλ επιπεδα μετα την ωορρηξια...γιατι αυτη παχαινει το ενδομητριο για να γινει η εμφυτευση..υπαρχουν γυναικες με 1-2 κτλ...εσενα δεν ηταν τοσο χαλια..

βανα μου υπαρχουν γυναικες που ειχαν εξωμητριο..δεν καναν χοριακες και αφησαν το ραντεβου τους κατευθειαν για να ακουσουν καρδια χωρις να διαπιστωσουν αν ειναι ενδομητρια η κυηση τους..και το πληρωσαν χανοντας την σαλπιγγα τους γτ δεν προλαβαν..better to be safe than sorry..αυτο γινεται με τις χοριακες και τον υπερηχο στις 5 εβδομαδες και οχι στις 8...

Αυτο που λες ειναι σπανιο. 5 εβδομαδων πηγα στο γιατρο και ειδε οτο ειναι ενδομητρια η κυηση. Και επιπλεπν υπαρχουν και συμπτωματα που θα δε βαλουν σε υποψιες. Αποτι ξερω πονανε πολυ σε τετοιες περιπτωσεις

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Vana87 είπε:

Αυτο που λες ειναι σπανιο. 5 εβδομαδων πηγα στο γιατρο και ειδε οτο ειναι ενδομητρια η κυηση. Και επιπλεπν υπαρχουν και συμπτωματα που θα δε βαλουν σε υποψιες. Αποτι ξερω πονανε πολυ σε τετοιες περιπτωσεις

Μια στις εκατό κυησεις. Δεν το λες πολύ αλλά ούτε κ λίγο αν κινδυνεύεις να χάσεις τη σάλπιγγα σου η και τη ζωή σου ακόμα. Φυσικά έχει πάρααααα πολύ πόνο.. Όταν γίνει η ρηξη συνήθως κ διπλωθεις από τον πόνο είναι αργά. Έχει κ λίγο αίμα αλλά πολλές φυσιολογικές εγκυμοσύνες έχουν.άλλωστε αν ήταν τόσο ξεκάθαρα τα συμπτώματα καμιά κοπέλα δεν θα έχανε τη σάλπιγγα της.όλες θα το καταλάβαιναν κ θα το προλαβαίναν.

Εμένα πάντως η γιατρός μου με έβαλε να κάνω δευτερα κ σημερα χοριακη κ Δευτέρα να πάω για υπέρυχο να δούμε ότι είναι ενδομητριο.

6penp2.png

1 hour ago, aspa80 είπε:

Καλημέρα @Papaki@!!!Μάλλον fsh εννοείς...??

ναι την FSH! δεν είχα πιει καφε ακόμη χαχαχα

πρίν από 14 λεπτά , orianna είπε:

Μια στις εκατό κυησεις. Δεν το λες πολύ αλλά ούτε κ λίγο αν κινδυνεύεις να χάσεις τη σάλπιγγα σου η και τη ζωή σου ακόμα. Φυσικά έχει πάρααααα πολύ πόνο.. Όταν γίνει η ρηξη συνήθως κ διπλωθεις από τον πόνο είναι αργά. Έχει κ λίγο αίμα αλλά πολλές φυσιολογικές εγκυμοσύνες έχουν.άλλωστε αν ήταν τόσο ξεκάθαρα τα συμπτώματα καμιά κοπέλα δεν θα έχανε τη σάλπιγγα της.όλες θα το καταλάβαιναν κ θα το προλαβαίναν.

Εμένα πάντως η γιατρός μου με έβαλε να κάνω δευτερα κ σημερα χοριακη κ Δευτέρα να πάω για υπέρυχο να δούμε ότι είναι ενδομητριο.

με το καλό orianna! εύχομαι όλα καλα

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Just now, Irini123 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!!!  Τζιφοςςςςς!!!  Σηκώθηκα σήμερα πρωι πρωί απ τις 7 με πόνο και αίματακι!!!  Τον αλλο μήνα παλι!!!! :)

δεν πειραζει! γλύτωσες και το τεστάκι χε χε! τον άλλον μήνα!!

κι εγώ σήμερα πολύ πρήξιμο, πόνος μάλλον είναι στο δρόμο!:shock:

2rxqp3.png

πρίν από 39 λεπτά , Irini123 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!!!  Τζιφοςςςςς!!!  Σηκώθηκα σήμερα πρωι πρωί απ τις 7 με πόνο και αίματακι!!!  Τον αλλο μήνα παλι!!!! :)

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν πειραζει παμε δυναμιμα στον επομενο!..ηταν αλλωστε αφορμη να σε γνωρισουμε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...