Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

κοριτσια μου.. μην πεφτετε!! αντε βρε!! για ολους εχει ο Θεος!! η μητροτητα ειναι ευλογια! μην στεναχωριεστε και αργα η γρηγορα ολες θα εχετε το αποτελεσμα που επιθυμειτε!! πιστεψτε με!! τιποτα δεν ειναι αδυνατο! η επιστημη δοξα τω Θεω εχει προχωρησει τοσο πολυ.. βλεπετε και μονες σας ποσες φορες εχουμε καταφυγει ολες μας σε αυτην, η συμβουλη μου ειναι οχι αγχος και μην το σκεφτεστε και τσουπ να το το σπορακι.. ειμαι σιγουρη.. εδω υπαρχουν γυναικες που ηταν στειρες!! οχι απλα με δυσκολιες.. και η παναγια μας θαυματουργικα τους χαρισε παιδια!! και δεν τα λεω και στον αερα.. ξερω περιπτωση προσωπικα.. και εσεις κολλατε εδω που ειστε γονιμοτατες?? μην μου στεναχωριεστε..εγω το πιστευω οτι η μια μετα την  αλλη θα αρχισετε να μας ανακοινωνετε ευχαριστα νεακια!! πιστη ελπιδα υπομονη και επιμονη!! και ολα θα γινουν!!  :)

υγ: συγγνωμη που δεν συμμετασχω στις συζητησεις περι εξετασεων και χαπιων αλλα ειμαι παντελως ασχετη..και δεν εχω καμια γνωση επι του θεματος.. σας διαβαζω ομως με αγωνια και σας σκεφτομαι.. ευχομαι σε ολες με ενα φασολακι συντομοτατα!!! :wub:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

7 minutes ago, andrianni said:

@Wannabemommy 27 διαβάζοντας το μήνυμά σου νόμιζα οτι ημουν εγω!αστά! Αποφεύγω τετοιες συναντήσεις.μένω σπίτι κ ουτε στο τηλέφωνο μπορώ να μιλήσω γιατι μπορει να με πιάσουν τα κλάματα.κ οι φίλες μου δεν ξέρουν τι να μου πουν οποτε δεν ρωτουν τιποτα πια.κ ετσι τα κραταω μεσα μου.γι αυτο εχω εσας!

κορίτσια πραγματικά πολύ δύσκολο κομμάτι αυτό...... και όσο χαλαρός να είσαι και αυτοσυγκράτηση να έχεις κάποια στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση......... ώρες ώρες είναι λες και συνωμοτούν όλα για να έρθεις σε αυτή τη θέση........

Που είναι η καραμελίτσα και η alekagala να μας βάλουν τις φωνές!!!!!!! χα χα χα

@Melitoula έχεις δίκιο....... το άγχος είναι κακός σύμβουλος...... απλώς μερικές φορές γίνεται δύσκολο..... τέλος πάντων.

Εύχομαι από εδώ και πέρα σιγά σιγά να έχουμε πολλά ευχάριστα........:rolleyes:

8JPrp3.png

ειναι λογικο να μην ειμαστ παντα μεσα στη τρελη χαρα αλλα να εχουμε κ τα κατω μας!!!θα ανεβουμε ομως συντομα!!φαση είναι θα περασει κ μετα θα αρχισουν βροχη τα θετικα αποτελεσματα!!!εγω ειμαι στην αναμονη αλλα πιστεύω οτι παω καλα...ξεκινησαν κ οι πονοι στην κοιλια οποτε που θα παει θα ερθει...πιστευω οτι μεχρι την κυριακη θα ερθει...ειμαι 99% σιγουρη!

2 hours ago, andrianni είπε:

Το πήρα 8 μήνες κ ο κύκλος πήγαινε από 36 με 46.οπότε το αφησαμε.δεν είχα κ αντίσταση στην ινσουλίνη.μακάρι να με βοηθησει.πρώτα μου είπε όμως ενα μήνα αντισυλληπτικά.πάει το δίμηνο δηλαδη!πώς ρυθμίζεται; μόνο με χάπια ή ενέσεις κ μόνο για 6 μήνες; προσπαθω κ με τη διατροφη αλλά δυσκολο.τιποτα δεν μπορεις να φας.μονο λαχανικα κ οσπρια.κ εσύ πολυκυστικές;

κ εγω πολυκυστικες!νομιζω στις πολυκυστικές εχεις αντισταση στην ινσουλινη..η μηπως τα εχω μπερδεψει?εμενα οι κυκλοι μου ειναι 28-38...αυτος ετυχε κ πηγε 50+..ξεκινησα τα glukophase και ελπιζω να βοηθήσουν!μην στενοχωριεσαι για τους 2 μηνες...κ εμεις απο φεβρουαριο (μου ειπε ο γιατρος οχι ελευθερες επαφες) δεν εχουμε κανει καμια προσπαθεια στην ουσια...μετα τον γιατρο  που αδιαθετησα 22 φεβ τπτ απο τοτε...ακομα την περιμενω...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@elenakii22 κορίτσι μου μέσα από την καρδιά μου σου το εύχομαι και είμαι σίγουρη και εγώ μαζί σου........:-D

μετά θα προσπαθήσετε κανονικά έτσι δεν είναι;;;;;;; αν έχω καταλάβει καλά αφού έχεις τελειώσει με όλες τις εξετάσεις......

Ναι καλέ θα ανέβουμε σίγουρα.........:wink:

8JPrp3.png

@caramel_83 πολυχαιρομαι που όλα είναι μια χαρά τα ορμονολογιξα φτιάχνονται επόμενος γρήγορα θα δούμε καλά νέα και απο εσένα.. Οι υπόλοιπες πως είστε?? Να χουνε καλό Πάσχα κορίτσια να περάσουμε όλες τέλεια με υγεία για τις οικογένειες μας..

Εμείς τα καταφέραμε καυεβηκαμε στο χωριό μου και απολαμβανω την ηρεμία και την βοήθεια της Μάμας μου η Μπέμπα ηρέμησε και εγώ χαλαρνωνω μετα απο 2 δύσκολες βδομάδες..

3yKGp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα διάβασα όσο πρόλαβα τα μηνύματα σας… 

Οχι άνχος δεν θα έχουμε και δεν θα το μεταφέρουμε ούτε στον αντρα μας γιατί έτσι χάνουμε το παιχνίδι εντελος 

Υπομονη θελει και θα έρθει το μωράκι ας προσευχηθούμε αυτές τις άγιες μέρες να μας δώσει ένα μωράκι ο θεός… 

Εγω ειμαι στο τελείωμα τις περιόδου και την τρίτη που θα έρθει. Πάω στον γιατρό για υπέρηχο να μου πει ποτέ περίπου θα έχω ουριξια…. 

Έκανα όλες τις εξετάσεις που κάνει μία έγκυος και ήταν τέλειες μάλιστα στον γιατρό άρεσε πολύ το ζάχαρο μου… ..

Έχω ξεκινήσει φιλικό και. Εβιολ κάθε μέρα… 

Ασεχετο έφτιαξα τσουρέκια πρώτη φορά σπίτι μου για το καλό τώρα φουσκώνουν και σε λίγο θα τα ψήσω κουλουράκια θα μου δώσει η μαμά μου… .

Καλή Ανάσταση ομορφιές μου και. Καλό Πάσχα υγεία σε σας και τις οικογένειές σας εύχομαι πάνω από όλ.…. Πολλά φιλάκια να περάσετε όμορφα και. Να φάτε να το ευχαριστηθείτε.. 

Καλημερα κοριτσια...συγγνωμη για το χασιμο...εκανα ορμονικο ελεγχο...με amh 12,9...χαμηλη γονιμοτητα. Μου δωσε ο γιατρος inofert 2 φορες τη μερα κ παιρνω κ pregnacare his&her. Αν δε μεινω εγκυος ως το σεπτεμβριο παμε για σαλπιγγογραφια,σπερμοδιαγραμμα κτλπ...ελπιζω να μη χρειαστει. Σας ευχαριστω πολυ ολες.

Λοιπον για να αρχισω να φωνάζω σιγα σιγα!!!!  Βρε τι εχουμε πει δε πτοούμαστε με τιποτα!  Σημερα επρεπε να έχετε γραψει για τα τσουρέκια σας για τα κουλουράκια για τα κόκκινα αυγα και ολα τα πασχαλινά καλούδια....  Γεμίστε το μυαλο σας με αλλες ασχολίες εκτος απο το εγω ποτε θα γινω μανα....  Οσο πιο πολυ αγχωνόμαστε για νάρθει τοτε δεν ερχεται....

Για να σας ξελογιασω λιγο....  Το τσουρέκι φουσκώνει,  τα κουλουράκια σε λιγο θα πλαστουν,  πινω το καφε με τηγανίτες μαζι,  το φαγητακι μου ειναι ετοιμο χταποδάκι με κόφτο μακαρονάκι για τα παιδια και για μας χταποδάκι μεθυσμένο!!!! Σε λιγο θα βγω και σουπερ για να ετοιμάσω και τυροπιτάκια για το καλο!  Βλεπετε θελει ο συζυξ να βάψει τα αυγα φετος.... Ας τα εχω ολα ετοιμα και τα αυγα του τα χαρίζω!!! Καλα δε σας περιγράφω το σπιτι ειναι ενα χάος το πλυντήριο πιάτων ειναι φουλ και ο πάγκος επισης!  Ελπιζω μεσα στο χαμό να βρω καποια στιγμη το κρεβατι μου να ξαπλώσω!!!

Εχει μια περίεργη συννεφιά ετοιμο για βροχη....  Βαριεσαι να κουνηθείς αλλα που τετοια τυχη!  Ευτυχως εχω κανει μονο ενα εμετό μεχρι στιγμής γιαυτο τα εφτιαξα ολα αυτα! Σας φιλω γλυκα!!! 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

2 hours ago, Angie trg είπε:

Καλημερα κοριτσια...συγγνωμη για το χασιμο...εκανα ορμονικο ελεγχο...με amh 12,9...χαμηλη γονιμοτητα. Μου δωσε ο γιατρος inofert 2 φορες τη μερα κ παιρνω κ pregnacare his&her. Αν δε μεινω εγκυος ως το σεπτεμβριο παμε για σαλπιγγογραφια,σπερμοδιαγραμμα κτλπ...ελπιζω να μη χρειαστει. Σας ευχαριστω πολυ ολες.

σου ευχομαι να μη χρειαστει!εχεις πολυκυστικές?για την ΑΜΗ δε ξερω αλλα δεν ειναι υψηλη η τιμη?χαμηλη γονιμότητα δεν προκειπτει αν ειναι χαμηλη?

1 hour ago, Alekagala είπε:

Λοιπον για να αρχισω να φωνάζω σιγα σιγα!!!!  Βρε τι εχουμε πει δε πτοούμαστε με τιποτα!  Σημερα επρεπε να έχετε γραψει για τα τσουρέκια σας για τα κουλουράκια για τα κόκκινα αυγα και ολα τα πασχαλινά καλούδια....  Γεμίστε το μυαλο σας με αλλες ασχολίες εκτος απο το εγω ποτε θα γινω μανα....  Οσο πιο πολυ αγχωνόμαστε για νάρθει τοτε δεν ερχεται....

Για να σας ξελογιασω λιγο....  Το τσουρέκι φουσκώνει,  τα κουλουράκια σε λιγο θα πλαστουν,  πινω το καφε με τηγανίτες μαζι,  το φαγητακι μου ειναι ετοιμο χταποδάκι με κόφτο μακαρονάκι για τα παιδια και για μας χταποδάκι μεθυσμένο!!!! Σε λιγο θα βγω και σουπερ για να ετοιμάσω και τυροπιτάκια για το καλο!  Βλεπετε θελει ο συζυξ να βάψει τα αυγα φετος.... Ας τα εχω ολα ετοιμα και τα αυγα του τα χαρίζω!!! Καλα δε σας περιγράφω το σπιτι ειναι ενα χάος το πλυντήριο πιάτων ειναι φουλ και ο πάγκος επισης!  Ελπιζω μεσα στο χαμό να βρω καποια στιγμη το κρεβατι μου να ξαπλώσω!!!

Εχει μια περίεργη συννεφιά ετοιμο για βροχη....  Βαριεσαι να κουνηθείς αλλα που τετοια τυχη!  Ευτυχως εχω κανει μονο ενα εμετό μεχρι στιγμής γιαυτο τα εφτιαξα ολα αυτα! Σας φιλω γλυκα!!! 

Μμ...μας ανοιξες την ορεξη κ μεχρι το μεσημεριανό εχουμε πολυ ωρα μπροστα μας!!!εγω θα παω σε μια φιλη να φτιαξουμε κουλουρακια κ το βραδυ θα βαψουμε τα αυγα!!!

Διαφημίσεις

13 hours ago, elenakii22 είπε:

ειναι λογικο να μην ειμαστ παντα μεσα στη τρελη χαρα αλλα να εχουμε κ τα κατω μας!!!θα ανεβουμε ομως συντομα!!φαση είναι θα περασει κ μετα θα αρχισουν βροχη τα θετικα αποτελεσματα!!!εγω ειμαι στην αναμονη αλλα πιστεύω οτι παω καλα...ξεκινησαν κ οι πονοι στην κοιλια οποτε που θα παει θα ερθει...πιστευω οτι μεχρι την κυριακη θα ερθει...ειμαι 99% σιγουρη!

κ εγω πολυκυστικες!νομιζω στις πολυκυστικές εχεις αντισταση στην ινσουλινη..η μηπως τα εχω μπερδεψει?εμενα οι κυκλοι μου ειναι 28-38...αυτος ετυχε κ πηγε 50+..ξεκινησα τα glukophase και ελπιζω να βοηθήσουν!μην στενοχωριεσαι για τους 2 μηνες...κ εμεις απο φεβρουαριο (μου ειπε ο γιατρος οχι ελευθερες επαφες) δεν εχουμε κανει καμια προσπαθεια στην ουσια...μετα τον γιατρο  που αδιαθετησα 22 φεβ τπτ απο τοτε...ακομα την περιμενω...

Το 70% στις πολυκυστικές έχει αντίσταση.εγω δεν είμαι σε αυτή την κατηγορία.μάλλον γι αυτο δε βοηθησε το γκλουκοστοπ.δοκιμαστικά το πήρα

κοριτσια μου καλη Ανασταση να εχουμε με υγεια, εγω χθες εκανα τα κουλουρακια μου και σημερα ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΩ μεχρι το απογευμα που θα παω για δουλεια :P εχω πολυ ανεβασμενη διαθεση, σας φιλω ολες και να περασετε ομορφα

@elenakii22 οχι αγαπη μου,δεν εχω πολυκυστικες. Κ το 12,9 ειναι χαμηλο δυστυχως...πιστευω λογω δουλειας συνεβη αυτο.Δε μου κανε κ τεραστια εντυπωση.οπως κ να χει πιστευω με τα inofert να τα καταφερω. Κ αν δεν.. οκ...προχωραμε σε εξετασεις κτλ μεχρι να τα καταφερουμε. <3

1 hour ago, andrianni είπε:

Το 70% στις πολυκυστικές έχει αντίσταση.εγω δεν είμαι σε αυτή την κατηγορία.μάλλον γι αυτο δε βοηθησε το γκλουκοστοπ.δοκιμαστικά το πήρα

ααα..μπορει..εγω εχω αντισταση...εχω κανει καμπυλη..βεβαια του σακχαρου βγηκε μια χαρα...

26 minutes ago, Angie trg είπε:

@elenakii22 οχι αγαπη μου,δεν εχω πολυκυστικες. Κ το 12,9 ειναι χαμηλο δυστυχως...πιστευω λογω δουλειας συνεβη αυτο.Δε μου κανε κ τεραστια εντυπωση.οπως κ να χει πιστευω με τα inofert να τα καταφερω. Κ αν δεν.. οκ...προχωραμε σε εξετασεις κτλ μεχρι να τα καταφερουμε. <3

κ εγω θα τσεκαρω την ΑΜΗ αν κ πρεπει να εχω λογικα σε φυσιολογικα επιπεδα..βεβαια ποτε δε ξερεις..ωορρηξια κανεις κανονικα?απλα τα ινοφερτ θελουν λιγους μηνρς να δρασουν..ετσι μου εχουν πει..δλδ αν δεν πιασεις με την πρωτη μην απογοητευτεις..ευχομαι βεβαια να εισαι απο τις τυχερες..μια φιλη μου τα πηρε και η τον 2ο η τον 3ο μηνα επιασε!

Καλησπέρα κορίτσια μου και καλό Πάσχα να έχετε!Με υγεία.

Αυτόν τον μήνα πρώτη φορά στην ζωη μου έκανα ωορρηξία 21 μερα μετα την πρώτη μέρα περιόδου.άρα θα αργήσει 4 μερες η περίοδος μου που μακάρι να μη έρθει.διαπιστωμένη οωρηξια με τεστ.Τώρα το ερώτημα είναι άλλο που με απασχολεί. Έκανα την οωρηξια χθες δλδ μεγάλη εβδομάδα ήμουν γόνιμη.ήθελα να νηστεψω αλλα όταν νηστεψω απέχω και από το σεξ.πήρα Μεγάλη αμαρτία βρε κορίτσια μου?Έχω ακούσει ότι μπορεί η εγκυμοσύνη να μην εξελιχθεί καλα εάν έχεις επαφές κ μεινεις εγκυος σε περίοδο νηστιας.τι έχετε να πείτε γι'αυτό?!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...