Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Papaki@ είπε:

αχ βρε κορίτσι μου ακριβως το ίδιο έπαθα κι εγώ πριν 2 χρόνια στην 7η εβδομάδα επρεπε να δουμε σπορακι και καρδουλα αλλα δεν φαινόταν τίποτα

δεν ήθελα να στο πω χτες για να μην σε αγχώσω... το μόνο που έχω να σου πω να σε παρηγορήσω είναι ότι όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλα και πιο καλός ο οργανισμός σου που κατάλαβε ότι κατι δεν παει καλα και το σταμάτησε,

παρόλα αυτά όμως θα σου έλεγα να κάνει μια ακομη αύριο το πρωί δεν έχεις να χασεις τιποτα απολύτως εκτος απο 15€ 

να είσαι σίγουρη 100% 

πότε είχες κανει την προηγούμενη και πόσες μονάδες ήταν?

Εσυ τι εκανες που σου ετυχε κατι αντιστοιχο?σου ξανα ετυχε?και αν οχι μετα απο.ποσο καιρο εμεινες εγκυος?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, elenakii22 είπε:

@Dimitr@17 θα πρεπει να κανεις κ αλκη χοριακη στις επομενες μερες για να δεις πως παει..αν οντως δεν προχωρησει πρεπει τουλαχιστον να αρχισει να πεφτει..

Κοιτα ηδη νιωθω οτι το στηθος μου εχει ξεπρηστει...κα η κοιλια νου τι ιδιο...

πρίν από 19 λεπτά , andrianni είπε:

Θα την βρεις τη δύναμη! Μπορεί σε λίγους μήνες. Μπορεί σε λίγα χρόνια...Είπαμε έχεις περιθώριο! Χαχαχα! Για να γελάσουμε κ λίγο... 

Εχει ο Θεος!!!

Just now, Dimitr@17 είπε:

Εσυ τι εκανες που σου ετυχε κατι αντιστοιχο?σου ξανα ετυχε?και αν οχι μετα απο.ποσο καιρο εμεινες εγκυος?

γενικά εμενα δεν μου έχει παει και πολύ καλα το θέμα μη με παίρνεις για παράδειγμα

ασε που κάθε περίπτωση είναι διαφορετική! από ότι ξέρω τις περισσότερες φορες μένεις ξανά γρήγορα! και αυτό θα γίνει και με σένα θα δεις,

εμένα μου έδωσε η γιατρος μου κατι χαπια για να γινει φυσικά η αποβολή (το προτεινε γιατι δεν ειχα αλλο παιδι και είναι καλυτερα ετσι) μου ειπε τι παρενέργειες μπορεί να έχω, και ότι καποιες γυναικες δεν έχουν καμία

εγω φυσικά ειχα όλες τις παρενεργειες +1 ακόμη εξτρα δώρο... μετα απο 4 ημερες αιμορραγιας δεν ειχε φύγει ο σάκος οπότε έκανα και απόξεση 

μετα από 1 χρόνο προσπαθειων πηγα να κανω τεστ παπ και ειδαμε ότι ειχαν μειωθει κατα πολύ τα ωοθυλάκια μου έκανα κατι εξετάσεις και ειχε πεσει πολύ η γονιμότητα μου

όλοι μου λεγανε να κανω εξωσωματικη για να προλαβω να κανω ενα μωρακι...

εκανα τον ιούνιο έμεινα έγκυος και κατευθείαν το έχασα... δηλ. 3 βδομάδων τίποτα.. από ότι μου είπαν δεν είναι πολύ καλής ποιότητας τα ωάρια μου 

επαναλαμβάνω! κανε αλλη μια.. εχω διαβασει περιπτωσεις που εκτοξευονται οι χοριακες... δεν ειναι ρολογια οι οργανισμοι

δεν έχεις να χασεις τιποτα..

κοριτσάκι μου μέσα από την καρδιά μου στο λέω μη το παρεις κατάκαρδα... συμβαίνει πάαααρα πολύ συχνα.. ξεπεράστε το και ξαναπροσπαθήστε σύντομα και όλα καλα θα πάνε θα το δεις!!!

• Μου αρέσει 2

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , elenakii22 είπε:

@CME2205 @Vana87 το προβληνα ειναι οτι δε το απέκτησα τωρα με την εγκυμοσυνη!!!απο οταν με γνωρισε ετσι ειμαι χαχα!!απλα ανα διαστηματα καλυτερευει η χειροτερεύει αυτο..

@andrianni μα οι ραγαδες ειναι το προβλημα μου γτ αν εγω βαλω ξαφνικα 5 κιλα δε θα μου πει το σωμα μου εχεις περιθωριο δε πειραζει θα μου πει παρε τη ραγαδα να μαθεις!!!κ εκεινη η ζυγαρια μου δε δουλευει πρεπει να παρω αλλη..

Ε λοιπόν δεν είναι αυτό το πρόβλημα.κατ αρχας τα κιλά ανεβαίνουν σιγά σιγά.κ είναι στο σώμα.εγώ πήρα 20 κ ούτε μια ραγάδα στην κοιλιά.κ η φίλη μου 15 κ η κοιλιά άνοιξε.γι αυτο κρεμούλες για ενυδάτωση...κ επειδη έκανες κ γυμναστική δεν πιστευω να κανεις.είναι σφιχτό κ ελαστικό το δερμα σου

πρίν από 22 λεπτά , Papaki@ είπε:

γενικά εμενα δεν μου έχει παει και πολύ καλα το θέμα μη με παίρνεις για παράδειγμα

ασε που κάθε περίπτωση είναι διαφορετική! από ότι ξέρω τις περισσότερες φορες μένεις ξανά γρήγορα! και αυτό θα γίνει και με σένα θα δεις,

εμένα μου έδωσε η γιατρος μου κατι χαπια για να γινει φυσικά η αποβολή (το προτεινε γιατι δεν ειχα αλλο παιδι και είναι καλυτερα ετσι) μου ειπε τι παρενέργειες μπορεί να έχω, και ότι καποιες γυναικες δεν έχουν καμία

εγω φυσικά ειχα όλες τις παρενεργειες +1 ακόμη εξτρα δώρο... μετα απο 4 ημερες αιμορραγιας δεν ειχε φύγει ο σάκος οπότε έκανα και απόξεση 

μετα από 1 χρόνο προσπαθειων πηγα να κανω τεστ παπ και ειδαμε ότι ειχαν μειωθει κατα πολύ τα ωοθυλάκια μου έκανα κατι εξετάσεις και ειχε πεσει πολύ η γονιμότητα μου

όλοι μου λεγανε να κανω εξωσωματικη για να προλαβω να κανω ενα μωρακι...

εκανα τον ιούνιο έμεινα έγκυος και κατευθείαν το έχασα... δηλ. 3 βδομάδων τίποτα.. από ότι μου είπαν δεν είναι πολύ καλής ποιότητας τα ωάρια μου 

επαναλαμβάνω! κανε αλλη μια.. εχω διαβασει περιπτωσεις που εκτοξευονται οι χοριακες... δεν ειναι ρολογια οι οργανισμοι

δεν έχεις να χασεις τιποτα..

κοριτσάκι μου μέσα από την καρδιά μου στο λέω μη το παρεις κατάκαρδα... συμβαίνει πάαααρα πολύ συχνα.. ξεπεράστε το και ξαναπροσπαθήστε σύντομα και όλα καλα θα πάνε θα το δεις!!!

Είχες κάνει ΑΜΗ απ ότι θυμάμαι.έχεις κάνει κ ινχιμπίνη;

Κορίτσια μόλις με πήραν για τα αποτελέσματα της προγεστερόνης.είναι πολύ χαμηλά για 22η μέρα του κύκλου.αν ξέρει καμία ας με διαφωτίσει!

@Vila εσύ έχεις κοιτάξει προγεστερόνη;

1 hour ago, andrianni είπε:

@orianna τι κάνεις; πώς νιώθεις; το συνειδητοποιείς σιγά σιγά; θα πας κ για 2η χοριακή;

Η @linaa φανταζομαι δεν έχει σήμα!

Μπα ρε κορίτσι τίποτα ακόμα. Έχω κραμπες χαμηλά. Σαν αυτές που έχω στην περίοδο.έχω γεύση αίματος στο στόμα. Ίσως να είναι αυτή η μεταλλική γεύση που λένε;κάνω τεστ εγκυμοσύνης για να δω πως πάει. Έχει σκουραίνει από την αχνη που ήταν. Αύριο πάω για χοριακή προγεστερονη κ τις υπόλοιπες που θελω.ελπίζω ότι θα ανεβαίνει όπως πρέπει.

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

@andrianni βαζω μια κρεμα που μου βρωμαει αλλα παρηγγειλα 3 οποτε τι να κανω τις βαζω!!θα σου απαντησω λοιπον για τις ραγαδες τον μαρτη!!στην απογραφη χαχα!!

Κρατάω στατιστικά κ θυμάμαι να ξέρεις! Περιμένω κ για τους εμετούς.χαχαχα.Θα δεις.δε θα κάνεις.βάλε κ κανένα λαδάκι.αμυγδαλέλαιο...νερακι να πίνεις εννοείται...

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε? εγω περιμενω την ενδοκρινολογο να με παρει τηλ , που δεν θα με παρει βεβαια αλλα θα την παρω εγω την Παρασκευη να δω τι θα μου πει.

@Dimitr@17 μου λυπαμαι κοριτσι μου, παντως κι εγω συμφωνω μηπως να εκανες ακομα μια να εβλεπες?

Διαφημίσεις

Just now, andrianni είπε:

Κρατάω στατιστικά κ θυμάμαι να ξέρεις! Περιμένω κ για τους εμετούς.χαχαχα.Θα δεις.δε θα κάνεις.βάλε κ κανένα λαδάκι.αμυγδαλέλαιο...νερακι να πίνεις εννοείται...

εχω παρει κ λαδακι!!!!τι αλλο να κανω δε ξερω!!!!!!!!χαχα!για τους εμετους περιμενεις που λεω πως κανω καθε 15 μερες?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

Μπα ρε κορίτσι τίποτα ακόμα. Έχω κραμπες χαμηλά. Σαν αυτές που έχω στην περίοδο.έχω γεύση αίματος στο στόμα. Ίσως να είναι αυτή η μεταλλική γεύση που λένε;κάνω τεστ εγκυμοσύνης για να δω πως πάει. Έχει σκουραίνει από την αχνη που ήταν. Αύριο πάω για χοριακή προγεστερονη κ τις υπόλοιπες που θελω.ελπίζω ότι θα ανεβαίνει όπως πρέπει.

Εντάξει τότε.μια χαρά αφου σκουραίνει. Κ μαλλον αυτή ειναι η μεταλλική γεύση!περιμένουμε νέα αύριο. Κ εγώ τώρα επιμορφώνομαι για την προγεστερόνη! 

πρίν από 16 λεπτά , andrianni είπε:

Ε λοιπόν δεν είναι αυτό το πρόβλημα.κατ αρχας τα κιλά ανεβαίνουν σιγά σιγά.κ είναι στο σώμα.εγώ πήρα 20 κ ούτε μια ραγάδα στην κοιλιά.κ η φίλη μου 15 κ η κοιλιά άνοιξε.γι αυτο κρεμούλες για ενυδάτωση...κ επειδη έκανες κ γυμναστική δεν πιστευω να κανεις.είναι σφιχτό κ ελαστικό το δερμα σου

Κορίτσια μόλις με πήραν για τα αποτελέσματα της προγεστερόνης.είναι πολύ χαμηλά για 22η μέρα του κύκλου.αν ξέρει καμία ας με διαφωτίσει!

@Vila εσύ έχεις κοιτάξει προγεστερόνη;

Ρε κορίτσι εσύ δεν έχεις μεγάλους κύκλους; Την προγεστερονη την κοιτάμε μια βδομάδα πρίν την περίοδο. 21 μέρα την κοιτάνε μόνο όσες έχουν κύκλο 28.πόσο έχεις; Έχει γίνει ωορρηξια; Και ποτέ;

6penp2.png

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

εχω παρει κ λαδακι!!!!τι αλλο να κανω δε ξερω!!!!!!!!χαχα!για τους εμετους περιμενεις που λεω πως κανω καθε 15 μερες?

Ναι ναι περιμένω να δω την περίπτωσή σου...αν ξανακάνεις παρι να πει οτι θα κάνεις μεχρι να γεννήσεις.αλλα αυτο δεν ειναι τίποτα.σκέψου να έκανες 2-3 την ημέρα

πρίν από 19 λεπτά , andrianni είπε:

Η ΑΜΗ μου ηταν 1,3 

αυτή η ινχιμπινη τι ειναι βρε? δεν το εχω ξανακουσει

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...