Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Vila είπε:

Αν είχες την προηγούμενη βδομάδα ωορρηξία λογικά θέλεις άλλη μια βδομάδα για αναμονή.. λίγο νωρίς δεν είναι για συμπτώματα περιόδου?

Ναι αλλα την τελευταια φορα ειχα πολυ μικρο κυκλο... Μολις 21 μερες και λεω μηπως συμβαινει τ ιδιο.. Για αυτο λεω οτι μεσα στις επόμενες 10 μερες περιμένω μήπως αδιαθετησω... 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

9 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Ναι αλλα την τελευταια φορα ειχα πολυ μικρο κυκλο... Μολις 21 μερες και λεω μηπως συμβαινει τ ιδιο.. Για αυτο λεω οτι μεσα στις επόμενες 10 μερες περιμένω μήπως αδιαθετησω... 

Καλημερα σε οοοοολα τα κοριτσια! 

@anemoni1989 απλα θα σ πω οτι κ εμενα πολυ νωρις ειχαν ξεκινησει τα συμπτωματα..για την ακριβεια πονος στο στηθος κ τσιμπηματα..κ με ειχε προβληματισει κιολαε τοτε θυμαμαι...πειμενουμε κ βλεπουμε λοιπον γιατι ειναι οντως νωρις!!

Κοριτσια με εκνευριζει η μυτη μου καθε βραδυ ειναι φουλ βουλωμενη και μετα ερχονται κ κατι φτερνισματα της ρινιτιδας και με αποτελιωνουν..ξεχασα η χαζη να το πω κ στο γιατρο χθες.. @elenakii22 τι μου ειχες πει πως κανεις εσυ? Εχω βαρεθει την φυσαωωω

@Dimitr@17 ειμαστε εδω σε οτι χρειαστεις!!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 31 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλημερα σε οοοοολα τα κοριτσια! 

@anemoni1989 απλα θα σ πω οτι κ εμενα πολυ νωρις ειχαν ξεκινησει τα συμπτωματα..για την ακριβεια πονος στο στηθος κ τσιμπηματα..κ με ειχε προβληματισει κιολαε τοτε θυμαμαι...πειμενουμε κ βλεπουμε λοιπον γιατι ειναι οντως νωρις!!

Κοριτσια με εκνευριζει η μυτη μου καθε βραδυ ειναι φουλ βουλωμενη και μετα ερχονται κ κατι φτερνισματα της ρινιτιδας και με αποτελιωνουν..ξεχασα η χαζη να το πω κ στο γιατρο χθες.. @elenakii22 τι μου ειχες πει πως κανεις εσυ? Εχω βαρεθει την φυσαωωω

@Dimitr@17 ειμαστε εδω σε οτι χρειαστεις!!!

Μπααα δεν πιστεύω οτι ειναι εγκυμοσυνη γιατί πολυ απλα ηταν ελαχιστες οι εως τωρα επαφες!! Και αναθεμα αν επιασα γονιμες βασει τρελαμενου κυκλου!!  Αχαχα

Που θα παει? Θα στρώσει! 

Καλημέρα κιολας!!!! :)

cO4Yp3.png

καλημερα!!!

@Ani ani υπομονη κανω τι να κανω!!!!επαιρνα ενα κορτιζονουχο καπως βελτιωθηκα αλλα ακομα ταλαιπωρούμαι...το βραδυ ειμαι συνηθως χειροτερα κ ο ανδρας μου μ λεει ειναι ψυχολογικο!ασε!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Καλημέρα!! @elenakii22 δεν είναι ψυχολογικό να του πεις!! Είναι από τις πιο συχνές παρενέργειες της εγκυμοσύνης λόγω αυξημένης αιμάτωσης. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, όμως θα κρατήσει μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης... ετοιμάσου...

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, orianna είπε:

@Ani ani θα συμφωνήσω με τη Vila εγώ οπότε έλεγα ψέματα ότι αρρωστήσω μετά αρρωσταινα στα αλήθεια. Γι αυτό βρες κάτι άσχετο με το μωρο. Διαρροια; Εμετο; Ιλιγγους; 

Καλημέρα! Επιτέλους σας διάβασα κ πάλι! Εγώ πιστεύω οτι αν δεν σκέφτεσαι οτι αυτο που λες θα γυρίσει "πίσω" οτι δεν επηρεαζει.Αλλά μπορείς να πεις για τη μέση που είναι κ συχνο...

@Dimitr@17 μου έκανε εντυπωση που πήγες σε δευτερο γιατρό.κάτι ένιωθες;κουράγιο αν κ είναι δύσκολο.περιμενουμε κ τα νέα απ το γιατρό.τον πήρες τηλ;

@Ungry girl κ έγω ειμαι κάπως (ας μην το περιγραψω) κ αμελώ τις επισκέψεις στους γιατρούς.σιγά σιγά όμως το παιρνω αποφαση.ασε που προσπαθω κ να αλλάξω λίγο, αλλά περνούν τα χρόνια... Αυτό που θέλω να σου πω όμως είναι οτι έχεις το περιθώριο, αφού πάρεις κ 2η γνώμη να ηρεμήσεις κ να το αφήσεις όπως λες.κ όταν αποφασίσεις οτι το θες πραγματικα να το παλέψεις.γιατί αλλάζουμε όσο περνάει ο χρόνος. Είναι στο χαρακτήρα του καθενός.εγώ αυτό θα έκανα.όμως θαυμάζω εκείνες που το παιρνουν απόφαση με τη μια.Ξέρω περίπτωση που κοπέλα έκανε 2 εξωσωματικές κοντα κοντα για να κάνει 2 παιδάκια κ εγώ το σκέφτομαι για πολύ μετα για το δεύτερο αν δεν προκύψει.Δεν πιστεύω να σε ζάλισα με τις σκέψεις μου..

@elenakii22 είσαι καλύτερα σήμερα με το θέμα κοιλιά κ κιλά; το σίγουρο είναι οτι εισαι πολύ αδύνατη κ επίσης ότι δε γίνεται να μην πάρεις κ λίγα κιλά. Απολαυσε τη διαδρομή γιατί ειναι μοναδική κ περναει γρηγορα! Ειναι αυτή που θα σου δώσει το μωράκι σου! Κ σίγουρα θα τα χάσεις όλα.το σημαντικό είναι να βάζεις κρεμούλα για τις ραγαδες κ να στηρίζεις καλά το στήθος κ όλα θα είναι όπως πριν...

Το μπούκωμα είναι αναμενόμενο.εγω δεν έβαζα κάτι γιατι δεν με ενοχλούσε τόσο.αλλά ένιωθα οτι δεν αναπνέω ή οτι θα ματώσει η μύτη μου.προς το τέλος είναι κ πιο έντονο!!!

• Μου αρέσει 1

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

@Dimitr@17 πήγαινε μόνη σου και ξανακάνε αύριο το πρωί μια χοριακή για να δεις αν ανεβαινει... και πας στον γιατρο την παρασκευή..

2rxqp3.png

Just now, Papaki@ είπε:

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

@Dimitr@17 πήγαινε μόνη σου και ξανακάνε αύριο το πρωί μια χοριακή για να δεις αν ανεβαινει... και πας στον γιατρο την παρασκευή..

Καλημερααα κοριτσια το πηρα αποφαση οτι σταματησε η εγκυμοσυνη μου...θα παω στον γιατρο μαλλον αυριο το πρωι για να δουμε τι θα κανουμε δε αυτη την περιπτωση...

πρίν από 4 λεπτά , andrianni είπε:

Καλημέρα! Επιτέλους σας διάβασα κ πάλι! Εγώ πιστεύω οτι αν δεν σκέφτεσαι οτι αυτο που λες θα γυρίσει "πίσω" οτι δεν επηρεαζει.Αλλά μπορείς να πεις για τη μέση που είναι κ συχνο...

@Dimitr@17 μου έκανε εντυπωση που πήγες σε δευτερο γιατρό.κάτι ένιωθες;κουράγιο αν κ είναι δύσκολο.περιμενουμε κ τα νέα απ το γιατρό.τον πήρες τηλ;

@Ungry girl κ έγω ειμαι κάπως (ας μην το περιγραψω) κ αμελώ τις επισκέψεις στους γιατρούς.σιγά σιγά όμως το παιρνω αποφαση.ασε που προσπαθω κ να αλλάξω λίγο, αλλά περνούν τα χρόνια... Αυτό που θέλω να σου πω όμως είναι οτι έχεις το περιθώριο, αφού πάρεις κ 2η γνώμη να ηρεμήσεις κ να το αφήσεις όπως λες.κ όταν αποφασίσεις οτι το θες πραγματικα να το παλέψεις.γιατί αλλάζουμε όσο περνάει ο χρόνος. Είναι στο χαρακτήρα του καθενός.εγώ αυτό θα έκανα.όμως θαυμάζω εκείνες που το παιρνουν απόφαση με τη μια.Ξέρω περίπτωση που κοπέλα έκανε 2 εξωσωματικές κοντα κοντα για να κάνει 2 παιδάκια κ εγώ το σκέφτομαι για πολύ μετα για το δεύτερο αν δεν προκύψει.Δεν πιστεύω να σε ζάλισα με τις σκέψεις μου..

@elenakii22 είσαι καλύτερα σήμερα με το θέμα κοιλιά κ κιλά; το σίγουρο είναι οτι εισαι πολύ αδύνατη κ επίσης ότι δε γίνεται να μην πάρεις κ λίγα κιλά. Απολαυσε τη διαδρομή γιατί ειναι μοναδική κ περναει γρηγορα! Ειναι αυτή που θα σου δώσει το μωράκι σου! Κ σίγουρα θα τα χάσεις όλα.το σημαντικό είναι να βάζεις κρεμούλα για τις ραγαδες κ να στηρίζεις καλά το στήθος κ όλα θα είναι όπως πριν...

Το μπούκωμα είναι αναμενόμενο.εγω δεν έβαζα κάτι γιατι δεν με ενοχλούσε τόσο.αλλά ένιωθα οτι δεν αναπνέω ή οτι θα ματώσει η μύτη μου.προς το τέλος είναι κ πιο έντονο!!!

Καλημερα κοριτσι μου φυσικα και δεν.με ζαλισες μη το ξανα.πεις!

Και εγω ειχα αμελήσει το γιατρό και να.τα αποτελεσματα!

Και εγω θαυμαζω τους.ανθρώπους που εχουν δυναμη να.παλεψουν ολα τα δυσκολα τις ζωης!

Αλλα εγω δεν εχω δυναμη αληθεια καθολου!

Διαφημίσεις

Just now, Dimitr@17 είπε:

Καλημερααα κοριτσια το πηρα αποφαση οτι σταματησε η εγκυμοσυνη μου...θα παω στον γιατρο μαλλον αυριο το πρωι για να δουμε τι θα κανουμε δε αυτη την περιπτωση...

αχ βρε κορίτσι μου ακριβως το ίδιο έπαθα κι εγώ πριν 2 χρόνια στην 7η εβδομάδα επρεπε να δουμε σπορακι και καρδουλα αλλα δεν φαινόταν τίποτα

δεν ήθελα να στο πω χτες για να μην σε αγχώσω... το μόνο που έχω να σου πω να σε παρηγορήσω είναι ότι όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλα και πιο καλός ο οργανισμός σου που κατάλαβε ότι κατι δεν παει καλα και το σταμάτησε,

παρόλα αυτά όμως θα σου έλεγα να κάνει μια ακομη αύριο το πρωί δεν έχεις να χασεις τιποτα απολύτως εκτος απο 15€ 

να είσαι σίγουρη 100% 

πότε είχες κανει την προηγούμενη και πόσες μονάδες ήταν?

2rxqp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλημερα κοριτσι μου φυσικα και δεν.με ζαλισες μη το ξανα.πεις!

Και εγω ειχα αμελήσει το γιατρό και να.τα αποτελεσματα!

Και εγω θαυμαζω τους.ανθρώπους που εχουν δυναμη να.παλεψουν ολα τα δυσκολα τις ζωης!

Αλλα εγω δεν εχω δυναμη αληθεια καθολου!

Θα την βρεις τη δύναμη! Μπορεί σε λίγους μήνες. Μπορεί σε λίγα χρόνια...Είπαμε έχεις περιθώριο! Χαχαχα! Για να γελάσουμε κ λίγο... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , CME2205 είπε:

Καλημέρα!! @elenakii22 δεν είναι ψυχολογικό να του πεις!! Είναι από τις πιο συχνές παρενέργειες της εγκυμοσύνης λόγω αυξημένης αιμάτωσης. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, όμως θα κρατήσει μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης... ετοιμάσου...

Ναι ναι το επιβεβαιωνω. Και στην πρωτη εγκυμοσυνη και τωρα ειναι πιο εντονο! Ειναι πολυ εκνευριστικο

πρίν από 15 λεπτά , Papaki@ είπε:

αχ βρε κορίτσι μου ακριβως το ίδιο έπαθα κι εγώ πριν 2 χρόνια στην 7η εβδομάδα επρεπε να δουμε σπορακι και καρδουλα αλλα δεν φαινόταν τίποτα

δεν ήθελα να στο πω χτες για να μην σε αγχώσω... το μόνο που έχω να σου πω να σε παρηγορήσω είναι ότι όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλα και πιο καλός ο οργανισμός σου που κατάλαβε ότι κατι δεν παει καλα και το σταμάτησε,

παρόλα αυτά όμως θα σου έλεγα να κάνει μια ακομη αύριο το πρωί δεν έχεις να χασεις τιποτα απολύτως εκτος απο 15€ 

να είσαι σίγουρη 100% 

πότε είχες κανει την προηγούμενη και πόσες μονάδες ήταν?

Ειχα καει πριν μια βδομαδα την προηγ τριτη ηταν 4550 και χθες ηταν 8890 ...οποτε σιγουρα κατι δεν παει καλα..απλα πιστευω να γκιτωσω αποξεση κ.οτι αλλο δυσκολο υπαρχει δεν ξερω τι γινεται...

@CME2205 @Vana87 το προβληνα ειναι οτι δε το απέκτησα τωρα με την εγκυμοσυνη!!!απο οταν με γνωρισε ετσι ειμαι χαχα!!απλα ανα διαστηματα καλυτερευει η χειροτερεύει αυτο..

@andrianni μα οι ραγαδες ειναι το προβλημα μου γτ αν εγω βαλω ξαφνικα 5 κιλα δε θα μου πει το σωμα μου εχεις περιθωριο δε πειραζει θα μου πει παρε τη ραγαδα να μαθεις!!!κ εκεινη η ζυγαρια μου δε δουλευει πρεπει να παρω αλλη..

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...