Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Λοιπον κοριτσια τα αποτελεσματα ειναι απογοητευτικα...ειναι μολις 8890 μοναδες και την προηγ χοριακη την.ειχα κανει την προηγ τριτη

Κοριτσι μου ναι δεν ειναι αρκετα καλη δεδομενο οτι περασαν αρκετες μερες..μηπως πηρες κανενα γιατρο σου να μην περιμενεις?

Σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα για τα καλα σ λογια..θα δω τι να πω..εχω ακομα μερες να σκεφτω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Αυτό εμένα γιατί μου ακούγεται πιο αγχωτικό; αχαχα βρες κάτι να απασχόλησε και θα έρθει. Έχεις και άλλο ένα παιδάκι σωστα;

Οχι δεν εχω! :)

tpnxp3.png

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Καλησπερα κορίτσι μου!!

Μπηκες δυναμικααααα!!!

Θα παρω δευτερη γνωμη και σαφως ειναι πολυ δυσκολο.να.βρεις καλο γιατρο!

Αλλα δεν θα αλλάξει προφανος η γνωμάτευση εσυ κανωνησε ομως αυτο το μηνα απο σενα περενω σπορο!!!

Ενδομητρίωση!

Βασικα κύστη και.κατα συνέπεια ενδομητρίωση επενο βημα κατα τα λεγομενα του γιατρου λαπαροσκόπηση!

Και καμια περιπτωση εγκυμοσύνη χωρις αφαίρεση κυστης!

Μπήκα δυναμικά γιατί πιστεύω πως η ψυχολογία σου παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε όλη την κατάσταση. Ότι σου λέω το λέω πολύ φιλικά γιατί σας νιώθω όλες κοντά μου! Κι εγω έχω πει στον άντρα μου ότι αν δούμε ότι υπάρχει σοβαρό θέμα την εξωσωματική δεν την βλέπω σαν ενδεχόμενο και δε θα τελειώσει και η ζωή μας αν δεν γίνουμε γονείς! Αλλά μέχρι εκεί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας! Μην το βάζεις τόσο εύκολα κάτω!

πρίν από 38 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Λοιπον κοριτσια τα αποτελεσματα ειναι απογοητευτικα...ειναι μολις 8890 μοναδες και την προηγ χοριακη την.ειχα κανει την προηγ τριτη

Αχ βρε κοπέλα μου.. λυπάμαι.. μίλησες με τον γιατρό? Τι σου είπε?

XDXPp2.png

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Μπα μαλλον δεν διαβασες ποιο πανω κατα πασα πιθανότητα δεν θα το αντιμετωπίσω!

Ευχαριστω για το εμδιαφερων παντός!

Γιατι; τι σου ειπε ο γιατρος; μου εγραψες οτι δεν μενεις εγκυος αν δεν αφαιρεθει η κυστη

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Vila είπε:

Μπήκα δυναμικά γιατί πιστεύω πως η ψυχολογία σου παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε όλη την κατάσταση. Ότι σου λέω το λέω πολύ φιλικά γιατί σας νιώθω όλες κοντά μου! Κι εγω έχω πει στον άντρα μου ότι αν δούμε ότι υπάρχει σοβαρό θέμα την εξωσωματική δεν την βλέπω σαν ενδεχόμενο και δε θα τελειώσει και η ζωή μας αν δεν γίνουμε γονείς! Αλλά μέχρι εκεί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας! Μην το βάζεις τόσο εύκολα κάτω!

Αχ βρε κοπέλα μου.. λυπάμαι.. μίλησες με τον γιατρό? Τι σου είπε?

Ναι έτσι ειναι και εγω μπορω να πω τα προβλήματα μου και να ακουσω φυσικα τις ανησυχίες όλων!!

Εσυ ασε τις εξωσωματικες αυτο το μηνα σε βλεπω να εισαι η επόμενη!

πρίν από 19 λεπτά , Vana87 είπε:

Γιατι; τι σου ειπε ο γιατρος; μου εγραψες οτι δεν μενεις εγκυος αν δεν αφαιρεθει η κυστη

Ναι!

Μου ειπε οτι εχω ενδομητρίωση που δημιούργησε την κυστη και πως αν δεν κανω λαμπαροσκοπηση η πιθανοτητες σύλληψης ειναι μηδαμινές εως καθολου!!

Just now, Dimitr@17 είπε:

Σας ευχαριστω πολυ..δεν πειραζει παμε για αλλα...

λυπαμαι κ εγω βρε κοριτσι που δεν ανεβηκε οσο ελπιζαμε!ο γιατρος πως σ ειπε να κινηθεις?φανταζομαι θα ξανακανεις χοριακη ε?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου ας μοιραστώ και εγώ την παράνοιά μου μαζί σας... Μόλις σήκωσα βάρος (το καλάθι με τα άπλυτα) και με έχει πιάσει ένας πόνος περίεργος πολύ δεξιά και αριστερά χαμηλά.... Τι να ναι πάλι αυτό??? πφφφφφφφφφφφφφφφ

Ή άλλαξαν τα συμπτώματα αναμονής περιόδου μου... Αλλά δεν ξέρω και πότε περιμένω κανονικά... Θεωρητικά κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη βδομάδα πρέπει να μου έρθει...

Βαρέθηκα να μην μπορώ να αναγνωρίσω το σώμα μου... Το θετικό της ημέρας: με πήραν από το νοσοκομείο για τα αποτελέσματα του τεστ παπ και όλα είναι καλά!!! Ούτε καν κολπίτιδα!!! Γιούπιιιιιιιιιιι!!!! Να πάω και στον ενδοκρινολόγο τη Δευτέρα να μπω σε μια σειρά!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 43 λεπτά , elenakii22 είπε:

λυπαμαι κ εγω βρε κοριτσι που δεν ανεβηκε οσο ελπιζαμε!ο γιατρος πως σ ειπε να κινηθεις?φανταζομαι θα ξανακανεις χοριακη ε?

Θα παω απο το γραφειο του την παρασκευη...και θα δουμε...

δεν παρακολουθώ με τεστ, αλλά νομιζω την προηγουμενη βδομαδα βάσει του κλασσικου πονου που νιώθω συνηθως εκεινες τις μερες... ψιλιαζομαι ότι είναι προεορτια περιοδου, μιας και αρχισε να με πονάει και η μεση (αλάνθαστο σύμπτωμα)...ή τα γενναω από το μυαλό μου και πάω κατευθείαν για σουίτα σε Δαφνί ή Δρομοκαίτιο... Βέβαια, λείπουν οι κλασσικές λιγουρες για αλμυρό και γλυκό ταυτόχρονα, αλλά μάλλον έτυχε!

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...