Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

35 minutes ago, elenakii22 είπε:

@andrianni θα συμφωνησω κ εγω στο να κατσεις λιγο να ηρεμησεις κ μετα να ξεκινησεις!μη σε παιρνει απο κατω!εεξετασεις εχετε κανει?

Λέτε ε; ένα διάλλειμμα;  το θέμα είναι οτι δεν εκανα κ τιποτα δραστικό.οι εξετάσεις όλες καλές.εκτος απο τις πολυκυστικες που δεν κάνω ωορηξία ή κάνω μετα τις 30.το γκλουκοστοπ δε βοηθησε.θα του πω αν είναι για τα σερπαφαρ.κ απο Σεπτέμβρη τα υπόλοιπα.απλά είναι πολύ οδυνηρό το οτι πρεπει να παραιτηθώ από αυτό που θέλω.νιώθω οτι δεν θα ερθει ποτέ κ οτι πρεπει να συμφιλιωθώ με αυτό.θελω λίγες μέρες κ πιστεύω να συνέλθω...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

53 minutes ago, andrianni είπε:

Λέτε ε; ένα διάλλειμμα;  το θέμα είναι οτι δεν εκανα κ τιποτα δραστικό.οι εξετάσεις όλες καλές.εκτος απο τις πολυκυστικες που δεν κάνω ωορηξία ή κάνω μετα τις 30.το γκλουκοστοπ δε βοηθησε.θα του πω αν είναι για τα σερπαφαρ.κ απο Σεπτέμβρη τα υπόλοιπα.απλά είναι πολύ οδυνηρό το οτι πρεπει να παραιτηθώ από αυτό που θέλω.νιώθω οτι δεν θα ερθει ποτέ κ οτι πρεπει να συμφιλιωθώ με αυτό.θελω λίγες μέρες κ πιστεύω να συνέλθω...

του ανδρα σου ολες καλες?tsh ποσο εχεις?

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@elenakii22 εχει κάνει 3 σπερμοδιαγράμματα.το τελευταίο πριν λίγες μέρες κ βγηκε πολύ καλό.ο ειδικός μας είπε οτι δε χρειάζεται να κάνουμε τη κυτταρομετρία ροής που είναι πιο εξειδικευμένη κ εξετάζει  το dna του σπέρματος.tsh έχω κάτω από 2.το είχα κοιτάξει οταν το συζητούσατε...αυτή η ωορηξία με παιδεύει.λές να παω σε ενδοκρινολόγο;αλλά οι ορμονικές μου ειναι φυσιολογικές.όπως πάντα.τις σύγκρινα κ με αυτες που είχα κάνει παλιότερα που με παρακολουθούσε ενδοκρινολόγος.πάντως ηρέμησα οτι δεν εχω κατι σοβαρο.εσύ πώς πας; σου εύχομαι να βοηθήσει το χάπι κ γρήγορα.αν φτιάξει ο κύκλος σημαίνει οτι κάνεις κ ωορηξια.

57 minutes ago, andrianni είπε:

@elenakii22 εχει κάνει 3 σπερμοδιαγράμματα.το τελευταίο πριν λίγες μέρες κ βγηκε πολύ καλό.ο ειδικός μας είπε οτι δε χρειάζεται να κάνουμε τη κυτταρομετρία ροής που είναι πιο εξειδικευμένη κ εξετάζει  το dna του σπέρματος.tsh έχω κάτω από 2.το είχα κοιτάξει οταν το συζητούσατε...αυτή η ωορηξία με παιδεύει.λές να παω σε ενδοκρινολόγο;αλλά οι ορμονικές μου ειναι φυσιολογικές.όπως πάντα.τις σύγκρινα κ με αυτες που είχα κάνει παλιότερα που με παρακολουθούσε ενδοκρινολόγος.πάντως ηρέμησα οτι δεν εχω κατι σοβαρο.εσύ πώς πας; σου εύχομαι να βοηθήσει το χάπι κ γρήγορα.αν φτιάξει ο κύκλος σημαίνει οτι κάνεις κ ωορηξια.

α μια χαρα εισαστε απο εξετασεις!νομιζω οτι μπορεις να δοκιμασεις το serpafar...θα σου πει ο γυναικολογος σιγουρα..κ εμενα οι εξετασεις μου ολες καλες ειναι...τωρα θα μου γραψει και την ΑΜΗ και κατι οστυκες ειπε..δεν καταλαβα..θα μου τις στείλουν σε λιγες μερες και θα σας πω!παντως πιστευω οτι αν ρυθμισεις την ωορρηξια θα ερθει αμεσως..το glucophage δε σε βοηθησε καθολου?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

13 minutes ago, elenakii22 είπε:

α μια χαρα εισαστε απο εξετασεις!νομιζω οτι μπορεις να δοκιμασεις το serpafar...θα σου πει ο γυναικολογος σιγουρα..κ εμενα οι εξετασεις μου ολες καλες ειναι...τωρα θα μου γραψει και την ΑΜΗ και κατι οστυκες ειπε..δεν καταλαβα..θα μου τις στείλουν σε λιγες μερες και θα σας πω!παντως πιστευω οτι αν ρυθμισεις την ωορρηξια θα ερθει αμεσως..το glucophage δε σε βοηθησε καθολου?

Το πήρα 8 μήνες κ ο κύκλος πήγαινε από 36 με 46.οπότε το αφησαμε.δεν είχα κ αντίσταση στην ινσουλίνη.μακάρι να με βοηθησει.πρώτα μου είπε όμως ενα μήνα αντισυλληπτικά.πάει το δίμηνο δηλαδη!πώς ρυθμίζεται; μόνο με χάπια ή ενέσεις κ μόνο για 6 μήνες; προσπαθω κ με τη διατροφη αλλά δυσκολο.τιποτα δεν μπορεις να φας.μονο λαχανικα κ οσπρια.κ εσύ πολυκυστικές;

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου γλυκα τι κανετε?εγω αυτη την περιοδο ουτε που την καταλαβα...ποτε ηρθε ποτε τελειωσε...τιποτα...δεν ειχα και πολυ εντονη ροη...και σημερα ειμαι με εμπλαστρο στη μεση γιατι με επιασε ενας τρομερος πονος και σερνομουν στη δουλεια...πως πατε κουκλες μου εσεις?

Οπως βλέπεις οχι κ τοσο καλά.εγω εχω κουραστει.να μην ξερω ποτε θα ερθει...χθες 19 μερα ουτε λόγος για ωορηξια.θα παω πάλι την αλλη εβδομαδα κ θα του πω αν γίνεται για χαπια.εσύ;

Καλησπέρα κορίτσια μου,

τι κάνετε; @andrianni αν και δεν είμαι ειδική πιστεύω και εγώ πως όταν φτιάξει η ωορρηξία σου πολύ σύντομα θα έρθει και το μωράκι.........

η αλήθεια είναι πως ούτε και εγώ είμαι στα καλύτερα μου.........που πήγε όλη η θετική ενέργεια;;;;;;;:wink:

@Wannabemommy 27 περαστικά σου κορίτσι μου...... ταλαιπωρία.......

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε;;;;;;;

8JPrp3.png

Μάλλον για να ανεβουμε πρεπει να πεσουμε πρώτα.ελπίζω να μη σας επηρρέασα εγω.το εχω παρακάνει.πάντως εσυ πάρε τα πάνω σου κ πήγαινε πιο δραστικά που εχεις κ σταθερο κύκλο.θα χαρώ πολύ να ακουσω τα ευχαριστα!οκ?

5 minutes ago, andrianni said:

Μάλλον για να ανεβουμε πρεπει να πεσουμε πρώτα.ελπίζω να μη σας επηρρέασα εγω.το εχω παρακάνει.πάντως εσυ πάρε τα πάνω σου κ πήγαινε πιο δραστικά που εχεις κ σταθερο κύκλο.θα χαρώ πολύ να ακουσω τα ευχαριστα!οκ?

Χμμμμ ναι. Όχι κορίτσι δεν φταις εσύ καλέ..........;)

Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα στο γιατρό έκανα και τον υπέρηχο μου και επειδή ήμουν στην 12η μέρα είδαμε και ένα αυγουλάκι στην αριστερή ωοθήκη....... όλα άριστα λοιπόν.......

Μου έγραψε ωστόσο και έλεγχο ορμονολογικό έτσι για να δούμε αν έχει αλλάξει κάτι και επίσης μου έγραψε μια μαστογραφία και έναν υπέροχη στήθους........

Έχω δώσει ήδη αίμα για της εξετάσεις και αύριο κάνω και τον υπέρηχο και τη μαστογραφία.........

Ωστόσο νομίζω πως και αυτό το μήνα η ακατανόμαστη θα με επισκεφτεί κανονικά μιας και ο καλός μου δυστυχώς τις μέρες εκείνες ήταν χάλια....... οπότε πάμε για άλλα........:roll:

Μην ανησυχείς και εδώ μπορούμε να λέμε αυτό που νιώθουμε χωρίς να χρειάζεται να το περάσουμε από φίλτρο....:-P

8JPrp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, andrianni είπε:

Οπως βλέπεις οχι κ τοσο καλά.εγω εχω κουραστει.να μην ξερω ποτε θα ερθει...χθες 19 μερα ουτε λόγος για ωορηξια.θα παω πάλι την αλλη εβδομαδα κ θα του πω αν γίνεται για χαπια.εσύ;

Δεν φανταζεσαι το ποσο σε καταλαβαινω...ακριβως τα ιδια περναω κι εγω...και διπλα μου εχω ολες εγκυουλες και με μωρα...και με παιρνει απο κατω και λεω μονο εγω ειμαι ετσι?γιατι?αλλα εδω μεσα στηριζουμε η μια την αλλη...ολα θα πανε καλα...περναμε τις ιδιες ανησυχιες πανω κατω ολες...

30 minutes ago, giota@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου,

τι κάνετε; @andrianni αν και δεν είμαι ειδική πιστεύω και εγώ πως όταν φτιάξει η ωορρηξία σου πολύ σύντομα θα έρθει και το μωράκι.........

η αλήθεια είναι πως ούτε και εγώ είμαι στα καλύτερα μου.........που πήγε όλη η θετική ενέργεια;;;;;;;:wink:

@Wannabemommy 27 περαστικά σου κορίτσι μου...... ταλαιπωρία.......

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε;;;;;;;

Σε ευχαριστω πολυ κουκλα μου....να εισαι καλα...πραγματικα που πηγε ολη η θετικη ενεργεια?το προηγουμενο μηνα δεν ειχαμε ουτε ενα θετικο τεστακι για να μας δωσει δυναμη...ισως γιαυτο...

Πω αυτά τα απρόοπτα που χάνεις την ευκαιρία!αλλά έχεις πιθανότητες την επόμενη αν δεν προκύψει τώρα.άντε να βγουν κ τα αποτελέσματα κ ολα καλά θα πάνε αφου κάνεις ωορηξία!ΤΕΛΕΙΑ!γιατί πέφτεις τότε; καταλαβαίνω οτι εμεις θέλουμε ΤΩΡΑ! Σ ευχαριστώ για την υποστηριξη.εχω αναγκη να μιλάω γιατι είμαι πεσμένη κ οπως εχω ξαναπει ολοι μου λένε υπομονη κ οτι ειμαι υπερβολικη.θετικη ενεργεια κ ελπιζω σε ευχαριστα!

@Wannabemommy 27 δεν έχεις και άδικο...... κάθε φορά που είχαμε και μια χοριακή θετική ήταν για όλες μας μεγάλη δύναμη......:-)

Αλλά ωστόσο για αυτό είμαστε εδώ για να ανεβάζουμε η μία την άλλη....... χα χα χα ανσασέρ θα καταντήσουμε........λέμε και καμιά χαζομάρα να γελάμε ε;;;;;;

8JPrp3.png

@Wannabemommy 27 διαβάζοντας το μήνυμά σου νόμιζα οτι ημουν εγω!αστά! Αποφεύγω τετοιες συναντήσεις.μένω σπίτι κ ουτε στο τηλέφωνο μπορώ να μιλήσω γιατι μπορει να με πιάσουν τα κλάματα.κ οι φίλες μου δεν ξέρουν τι να μου πουν οποτε δεν ρωτουν τιποτα πια.κ ετσι τα κραταω μεσα μου.γι αυτο εχω εσας!

2 minutes ago, andrianni said:

Πω αυτά τα απρόοπτα που χάνεις την ευκαιρία!αλλά έχεις πιθανότητες την επόμενη αν δεν προκύψει τώρα.άντε να βγουν κ τα αποτελέσματα κ ολα καλά θα πάνε αφου κάνεις ωορηξία!ΤΕΛΕΙΑ!γιατί πέφτεις τότε; καταλαβαίνω οτι εμεις θέλουμε ΤΩΡΑ! Σ ευχαριστώ για την υποστηριξη.εχω αναγκη να μιλάω γιατι είμαι πεσμένη κ οπως εχω ξαναπει ολοι μου λένε υπομονη κ οτι ειμαι υπερβολικη.θετικη ενεργεια κ ελπιζω σε ευχαριστα!

Ίσως να έχεις δίκιο γιατί πραγματικά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό όπως λες που να θεωρείται "πρόβλημα"........

Να απλώς....... έχω την εντύπωση λόγω του ότι δεν είμαι και καμιά μικρούλα ότι δεν πρέπει να χάνω τις ευκαιρίες........ δεν ξέρω πραγματικά τι ακριβώς με έχει πιάσει.........

Και η αλήθεια είναι πως και ο γιατρός μου ήταν πολύ καθησυχαστικός και μου έβαλε λίγο τις φωνές αλλά οκ......... εντάξει θα περάσει.......:-D

8JPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...