Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Σου εύχομαι πάντως μέσα από την καρδιά μου να τα καταφέρεις, ειδικά τωρα που δεν το περιμένεις για να γεμίσει η ζωη σου αισιοδοξία και ελπίδα!!!! :)

@Dimitr@17 κανα νέο κοριτσι μου???

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 21 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Dimitr@17 τι ωρα θα παρεις τα αποτελεσματα?? 

Σε μιση ωρα θα παω και μετα θα παω μια βολτουλα...αν.βρω ιντερνετ θα σας ενημερωσω πριν γυρισω σπιτι

• Μου αρέσει 2

Κοριτσια γυρισαμε απο το γυναικολογο ειμαστε 212 γραμμαρια! Και μιας λεγαμε για κιλα πριν εχω παρει 3 κιλα σε 3 βδομαδες..ειπατε κατι?? Χαχαχα

Θελω συμβουλη απο εγκυο κ μη.. τι δικαιολογια να πω στη δουλεια μα μην παω Κυριακη κ Δευτερα να ξεκουραστω γιατι μας κοβουν τα ρεπο κ ειμαι πτωμα? Εντονους πονους μεσης? Αιμοραγια? Δωστε ιδεες..στην 17η βδομαδα ειμαι

• Μου αρέσει 6

Γεια σας γλυκουλες!

Λοιπόν ξεκινάω από @Ungry girl... Κλείσε γρήγορα ραντεβού σε δεύτερο γιατρό φίλη μου! Δεν ακούω κουβέντα..έχω εκφράσει πολλεεες φορές τι γνώμη μου για τους γιατρούς και το ποσό δύσκολο είναι να πέσεις σε καλά χέρια! Χωρίς να πάρεις δεύτερη γνώμη και χωρίς να επιβεβαιώσεις αν ισχύουν αυτά που σου είπε τα έχεις βάψει μαύρα! Και άλλαξε επιτέλους αυτό το ψευδώνυμο!!! Βάλε κάτι θετικό! Άντε που στα 26 σου έχεις πιστέψει ότι δε θα καταφέρεις να γίνεις μανούλα! Δε θέλω να ακούω τέτοια!

@caramel_83 μου καλές μου φάνηκαν οι εξετάσεις σου! Το φολικό ξεκίνησε το όπως και να έχει. Μόνο καλό θα κάνει στον οργανισμό σου! ..εγώ ένα χρόνο που το έπαιρνα έκανα σούπερ μαλλί!!!

Επανέρχομαι αργότερα γιατί ήρθε πελάτισσα! Ελπίζω να μη βρω πάλι 365246 σελίδες!! Χιχι

• Μου αρέσει 5

XDXPp2.png

πρίν από 26 λεπτά , Ani ani είπε:

Κοριτσια γυρισαμε απο το γυναικολογο ειμαστε 212 γραμμαρια! Και μιας λεγαμε για κιλα πριν εχω παρει 3 κιλα σε 3 βδομαδες..ειπατε κατι?? Χαχαχα

Θελω συμβουλη απο εγκυο κ μη.. τι δικαιολογια να πω στη δουλεια μα μην παω Κυριακη κ Δευτερα να ξεκουραστω γιατι μας κοβουν τα ρεπο κ ειμαι πτωμα? Εντονους πονους μεσης? Αιμοραγια? Δωστε ιδεες..στην 17η βδομαδα ειμαι

αααα θηριακια εισαστε!!!!γτ δε ζητησες του γιατρου να σου γραψει 5 μερες αναρωτικη?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Ani ani είπε:

Κορίτσι μου μπράβο!!! Εσένα σε χαίρομαι που χαίρεσαι την εγκυμοσύνη σου!! Μη σκατε για τα κιλά βρε οι υπόλοιπες!το θαύμα έγινε επιτέλους τα κιλά θα τα χάσετε μετά!

Όσο για την άδεια δεν το έχω σε καλό κορίτσι να πεις κάτι τέτοιο που αφορά το μωρό.. καλύτερα να πεις ότι έχεις πυρετό ή κρυωσες πχ.

@Dimitr@17 έχουμε αγωνία!

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

πρίν από 47 λεπτά , Ani ani είπε:

Έγκυος είσαι τα πάντα μπορείς να πεις!!

@Dimitr@17 εύχομαι καλά αποτελέσματα!

yplDp3.png

3 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Η αληθεια ειναι οτι μετα την απολυση κ την απωλεια αποφασισαμε για ενα χρονο τουλαχιστον να μην αναζητησω εργασια. Με λιγα λογια τωρα η δουλεια μ ειναι να μεινω εγκυος! Παντως πρεπει να βαλω καποια χομπυ ή ασχολιες για να ξεφευγω.

Ασχετο δεν εχω αδιαθετησει ακομα κ τελικα θα δω αυριο την γιατρο. Μ ακυρωσε το σημερινο ραντεβου. ΟΥΦ!

Αυτό εμένα γιατί μου ακούγεται πιο αγχωτικό; αχαχα βρες κάτι να απασχόλησε και θα έρθει. Έχεις και άλλο ένα παιδάκι σωστα;

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , elenakii22 είπε:

αααα θηριακια εισαστε!!!!γτ δε ζητησες του γιατρου να σου γραψει 5 μερες αναρωτικη?

Χαχα ναι! Ζητησα απλα για να μου γραψει θα επρεπε να ειναι απο παρασκευη κ σκ μαζι κ λυπηθηκα την αλλη πωλητρια να δουλευει 2 βδομαδες σερι κ να πηγαινε στη 3η.Βλεπεις παρασκευη εχει εκεινη ρεπο. Θα μ την γραψει αφου την παρω ομως μου ειπε

Παρολα αυτα εχουν δικιο κ τα αλλα κοριτσια..μπορει να πω καμια ιωση. @orianna @Vila

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Vila είπε:

Γεια σας γλυκουλες!

Λοιπόν ξεκινάω από @Ungry girl... Κλείσε γρήγορα ραντεβού σε δεύτερο γιατρό φίλη μου! Δεν ακούω κουβέντα..έχω εκφράσει πολλεεες φορές τι γνώμη μου για τους γιατρούς και το ποσό δύσκολο είναι να πέσεις σε καλά χέρια! Χωρίς να πάρεις δεύτερη γνώμη και χωρίς να επιβεβαιώσεις αν ισχύουν αυτά που σου είπε τα έχεις βάψει μαύρα! Και άλλαξε επιτέλους αυτό το ψευδώνυμο!!! Βάλε κάτι θετικό! Άντε που στα 26 σου έχεις πιστέψει ότι δε θα καταφέρεις να γίνεις μανούλα! Δε θέλω να ακούω τέτοια!

@caramel_83 μου καλές μου φάνηκαν οι εξετάσεις σου! Το φολικό ξεκίνησε το όπως και να έχει. Μόνο καλό θα κάνει στον οργανισμό σου! ..εγώ ένα χρόνο που το έπαιρνα έκανα σούπερ μαλλί!!!

Επανέρχομαι αργότερα γιατί ήρθε πελάτισσα! Ελπίζω να μη βρω πάλι 365246 σελίδες!! Χιχι

Καλησπερα κορίτσι μου!!

Μπηκες δυναμικααααα!!!

Θα παρω δευτερη γνωμη και σαφως ειναι πολυ δυσκολο.να.βρεις καλο γιατρο!

Αλλα δεν θα αλλάξει προφανος η γνωμάτευση εσυ κανωνησε ομως αυτο το μηνα απο σενα περενω σπορο!!!

πρίν από 17 λεπτά , Vana87 είπε:

@Ungry girl πες και σε μενα τι εδειξαν οι εξετασεις σου γιατι ειναι πολλες οι σελιδες και δεν τα προλαβαινω!

Ενδομητρίωση!

Βασικα κύστη και.κατα συνέπεια ενδομητρίωση επενο βημα κατα τα λεγομενα του γιατρου λαπαροσκόπηση!

Και καμια περιπτωση εγκυμοσύνη χωρις αφαίρεση κυστης!

πρίν από 15 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλησπερα κορίτσι μου!!

Μπηκες δυναμικααααα!!!

Θα παρω δευτερη γνωμη και σαφως ειναι πολυ δυσκολο.να.βρεις καλο γιατρο!

Αλλα δεν θα αλλάξει προφανος η γνωμάτευση εσυ κανωνησε ομως αυτο το μηνα απο σενα περενω σπορο!!!

Ενδομητρίωση!

Βασικα κύστη και.κατα συνέπεια ενδομητρίωση επενο βημα κατα τα λεγομενα του γιατρου λαπαροσκόπηση!

Και καμια περιπτωση εγκυμοσύνη χωρις αφαίρεση κυστης!

Καλα ρε εσυ το τραγικο θα ηταν ναην εβρισκαν τιποτα. Δεν θα ηξερες τι να κανεις. Τωρα ξερεις και θα το αντιμετωπισεις! 

Just now, Vana87 είπε:

Καλα ρε εσυ το τραγικο θα ηταν ναην εβρισκαν τιποτα. Δεν θα ηξερες τι να κανεις. Τωρα ξερεις και θα το αντιμετωπισεις! 

Μπα μαλλον δεν διαβασες ποιο πανω κατα πασα πιθανότητα δεν θα το αντιμετωπίσω!

Ευχαριστω για το εμδιαφερων παντός!

1 hour ago, Vila είπε:

Κορίτσι μου μπράβο!!! Εσένα σε χαίρομαι που χαίρεσαι την εγκυμοσύνη σου!! Μη σκατε για τα κιλά βρε οι υπόλοιπες!το θαύμα έγινε επιτέλους τα κιλά θα τα χάσετε μετά!

Όσο για την άδεια δεν το έχω σε καλό κορίτσι να πεις κάτι τέτοιο που αφορά το μωρό.. καλύτερα να πεις ότι έχεις πυρετό ή κρυωσες πχ.

@Dimitr@17 έχουμε αγωνία!

Λοιπον κοριτσια τα αποτελεσματα ειναι απογοητευτικα...ειναι μολις 8890 μοναδες και την προηγ χοριακη την.ειχα κανει την προηγ τριτη

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...