Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ειμαι 26 και προσπαθω σχεδων.2 χρονια

Εμενα μου λυπουν και τα δυο αχαχχαα!!

Όντως η καθεμια μας εχει τα δικα της σαφώς!

Καταρχάς είσαι παααααααααααααρα πολύ μικρή για να αγχώνεσαι ότι δεν θα κάνεις ποτε παιδί!!!! Να κοντευες τα 50, να λεγα έχεις δίκιο!!! Όσο για την ψυχραιμία και την οργάνωση, στο χέρι σου είναι να τα επιτύχεις! Ψυχραιμία, ψυχραιμία, ψυχραιμία! Εγώ στη θέση σου θα αποφασιζα να κάνω ένα μπρέικ από την απεγνωσμένη προσπάθεια για εγκυμοσύνη, θα έβρισκα να κάνω κάποια χόμπυ κλπ που θα με χαλάρωναν και θα με βοηθούσαν να ξεχαστώ... Πιστεύω πως κατά βάθος, μόνη σου μπλοκάρεις τον εαυτό σου... Ακόμα και πίσω από την οθόνη του υπολογιστή, σε αισθάνομαι εξαιρετικά αγχωμένη....

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ειμαι 26 και προσπαθω σχεδων.2 χρονια

Εμενα μου λυπουν και τα δυο αχαχχαα!!

Όντως η καθεμια μας εχει τα δικα της σαφώς!

Παναθεμα σε  θα με τρελανεις!

Εχεις χρονια να κανεις δεκα παιδια μαρη μην απογοητευσαι! Τι να πω και γω που ειμαι 39! Μηπως καλε εχεις καμια πεθερα που σε πρηζει για εγγονι??? 

tpnxp3.png

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καταρχάς είσαι παααααααααααααρα πολύ μικρή για να αγχώνεσαι ότι δεν θα κάνεις ποτε παιδί!!!! Να κοντευες τα 50, να λεγα έχεις δίκιο!!! Όσο για την ψυχραιμία και την οργάνωση, στο χέρι σου είναι να τα επιτύχεις! Ψυχραιμία, ψυχραιμία, ψυχραιμία! Εγώ στη θέση σου θα αποφασιζα να κάνω ένα μπρέικ από την απεγνωσμένη προσπάθεια για εγκυμοσύνη, θα έβρισκα να κάνω κάποια χόμπυ κλπ που θα με χαλάρωναν και θα με βοηθούσαν να ξεχαστώ... Πιστεύω πως κατά βάθος, μόνη σου μπλοκάρεις τον εαυτό σου... Ακόμα και πίσω από την οθόνη του υπολογιστή, σε αισθάνομαι εξαιρετικά αγχωμένη....

Χααχχα τα λες τοσο καλα και δεν εχω να.σου κανω και like κοιτα οκ μικρη ειμαι δεν θα σου πω πως θελω 5 παιδια οπωτε πρεπει γρηγορα να.ξεκινησω..αχαχα..

Δεν ειπα πως δεν θα κανω ποτε παιδι ειπα με τον τροπο να χειρουργηθω για να.κανω παιδι δεν το βλεπω το εχουμε ξανα πει..ολα γίνονται αρκει να.εχουμε καποιες προδιαγραφες που εγω δεν πληρω!!

Απο κει.και περα δεν μηλαμε για ανχος αλλα για προβλημα!!

Και δεν ειμαι και ακριβος οπως με βρισκεις σε γενικες γραμμές η καθημερινότητα.μου ειναι γεμάτη και το παιδι δεν.ειναι.μονο αυτο που σκευτωμαι αλλα δεν.παυει και να.με απασχολει!!

Αν θυμαμαι καλα προσπαθεις κανα 2 μηνες σωστα?

Ολα αλλάζουν μετα το χρονο!

Δεν.λεω καλα ειναι να λες μη το σκέφτεσαι αλλα απλα δεν ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Δεν.το λεω για σενα γενικα για αυτους που τοσο καιρο.μου ρλεγαν.καλα εισαι το ανχως φταιει!!!!!

Ε λοιπων δεν φταιει!

Το ανχως φταιει σε λογικη προθεσμία!!!

Ανχωμενη ειμαι για την κατασταση μου και δεν αλλάζει!

πρίν από 9 λεπτά , MelinaFo είπε:

Παναθεμα σε  θα με τρελανεις!

Εχεις χρονια να κανεις δεκα παιδια μαρη μην απογοητευσαι! Τι να πω και γω που ειμαι 39! Μηπως καλε εχεις καμια πεθερα που σε πρηζει για εγγονι??? 

Χααχχαχχαχαα!! 

Ναι αλλα εσυ δεν εχεις καποιο προβλημα ε?!

Οχι ισα ισα η πεθερα.μου δεν.κοβεται κι ολας λες να φτεει αυτη χαχχχαχαχααχα

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χααχχα τα λες τοσο καλα και δεν εχω να.σου κανω και like κοιτα οκ μικρη ειμαι δεν θα σου πω πως θελω 5 παιδια οπωτε πρεπει γρηγορα να.ξεκινησω..αχαχα..

Δεν ειπα πως δεν θα κανω ποτε παιδι ειπα με τον τροπο να χειρουργηθω για να.κανω παιδι δεν το βλεπω το εχουμε ξανα πει..ολα γίνονται αρκει να.εχουμε καποιες προδιαγραφες που εγω δεν πληρω!!

Και δεν ειμαι και ακριβος οπως με βρισκεις σε γενικες γραμμές η καθημερινότητα.μου ειναι γεμάτη και το παιδι δεν.ειναι.μονο αυτο που σκευτωμαι αλλα δεν.παυει και να.με απασχολει!!

Δεν.το λεω για σενα γενικα για αυτους που τοσο καιρο.μου ρλεγαν.καλα εισαι το ανχως φταιει!!!!!

Ε λοιπων δεν φταιει!

Χααχχαχχαχαα!! 

Ναι αλλα εσυ δεν εχεις καποιο προβλημα ε?!

Οχι ισα ισα η πεθερα.μου δεν.κοβεται κι ολας λες να φτεει αυτη χαχχχαχαχααχα

Απο ολα εχω η ηλικια ειναι ζητημα για τους γιατρους, με κυνηγα ο χρονος, κ φυσικα ειχα κ μια αποβολη πριν 2 μηνες. Εμενα δεν θελει η μανα μ χαχαχαχ !!

Η πεθερα φταιει χαχαχαχα

tpnxp3.png

Just now, MelinaFo είπε:

Απο ολα εχω η ηλικια ειναι ζητημα για τους γιατρους, με κυνηγα ο χρονος, κ φυσικα ειχα κ μια αποβολη πριν 2 μηνες. Εμενα δεν θελει η μανα μ χαχαχαχ !!

Η πεθερα φταιει χαχαχαχα

Αα παρολα αυτα εχεις μηνει αρα.μαναραξι θα ξανα μηνεις θεμα χρονου ειναι!!

Πω πω εχω ακουσει και κατι για τς 7 θανάσιμες πεθερουλες!!!

Αχχααα!!!!

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Χθες βράδυ Δημητρούλα . Έχω γράψει χθες. 

Κορίτσια please πείτε μου σε ποια βδομάδα κα ημέρα ακούσατε @Vana87 @elenakii22 @Ani ani @CME2205 

Ευχαριστώ πολύ!! Α την ακουσες; πηγες;;; Μπράβο!!!

πρίν από 9 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ε λοιπων δεν φταιει!

Καλά δεν το λες και τρελή προσπάθεια το σεξ όποτε λάχει!!! αχαχαχχαχχαχαχα... Αλλά, ναι, τους τελευταίους 2 μήνες κάνουμε σεξ εντελώς και παντελώς ελεύθερα!

Δεν στο λέω επικριτικά και δεν θα ήθελα να το πάρεις έτσι... από κει και πέρα θεωρω πολύ σκληρό να λες για τον εαυτό σου πως "δεν πληρείς καποιες προδιαγραφές..."... Δεν είμαστε ρομποτ να εχουμε τις τελειες προδιαγραφες για τα πάντα γιατι πολύ απλα δε χρειαζεται! Ξέρω κοπέλα με tsh στο Θεό (η γυναικολόγος της είπε πως αποκλείεται να εμεινε εγκυος με τέτοιες τιμες και την εβαλε και εκανε επαναληπτικες εξετασεις), η οποια εμεινε εντελώς "τυχαία" έγκυος (αν και δεν προσεχαν με το φιλο της), η οποία μετα από κάθε επαφη πεταγόταν όρθια και έκανε κολπικες πλυσεις με το ντουζ!!!! Τι θελω να πω με αυτό? Αν είναι κατι  να τυχει, θα γίνει....αλλά αν ειμαστε συνεχως προκατειλημμένοι εναντίον του, τοτε είναι σαν να προδικαζουμε κατι το οποίο πρόκειται να αποτυχει!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αχχααα!!!!

@Ungry girlΕγώ πάντως στη θέση σου θα έπαιρνα και 2η γνώμη από άλλο γιατρό..εκτός και αν τον εμπιστεύεσαι αυτόν που πήγες....ψάξε,ρώτα και βρες τον καλύτερο στην περιοχή σου και αν έχει και κάποια ειδίκευση σε θέματα γονιμότητας ακόμα καλύτερα!!!

@Ungry girl η λαπαροσκόπηση αν τελικά χρειαστεί να μην σε φοβίζει. Κρατάει λίγο, και μετά δεν πονάς γιατί δεν έχει καν τομή. Τρεις τρυπουλες σου κάνουν με ένα ράμμα στην κάθε μία. Εγώ την πρώτη την έκανα δύο το μεσημέρι Πέμπτη, Παρασκευή πρωί βγήκα και τη Δευτέρα πήγα σε συνέντευξη για δουλειά. Δεν είναι τίποτα για να φοβάσαι. ΑΛΛΑ μην το σκέφτεσαι ακόμα. Θα το σκεφτείς όταν και αν χρειαστεί. Τώρα είσαι 26! Απόλαυσε τη ζωή σου όπως κάνεις, απόλαυσε τις επαφές με τον άντρα σου σαν ζευγάρι και όταν είσαι ήρεμη αν δεν έχει έρθει το μωρό το ξαναβλέπεις. 

πρίν από 15 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αχχααα!!!!

Ταιζε τον αντρα σου πρωτεινη και μην συζητας το θεμα με την πεθερα χαχαχαχαχ

Περα απο την πλακα επειδη διαβαζω τα νεα σου θελω να σου πω να βρεις γιατρο που να τον εμπιστευεσαι ρε παιδι μ. Να νιωθεις ανετα γενικα

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλά δεν το λες και τρελή προσπάθεια το σεξ όποτε λάχει!!! αχαχαχχαχχαχαχα... Αλλά, ναι, τους τελευταίους 2 μήνες κάνουμε σεξ εντελώς και παντελώς ελεύθερα!

Δεν στο λέω επικριτικά και δεν θα ήθελα να το πάρεις έτσι... από κει και πέρα θεωρω πολύ σκληρό να λες για τον εαυτό σου πως "δεν πληρείς καποιες προδιαγραφές..."... Δεν είμαστε ρομποτ να εχουμε τις τελειες προδιαγραφες για τα πάντα γιατι πολύ απλα δε χρειαζεται! Ξέρω κοπέλα με tsh στο Θεό (η γυναικολόγος της είπε πως αποκλείεται να εμεινε εγκυος με τέτοιες τιμες και την εβαλε και εκανε επαναληπτικες εξετασεις), η οποια εμεινε εντελώς "τυχαία" έγκυος (αν και δεν προσεχαν με το φιλο της), η οποία μετα από κάθε επαφη πεταγόταν όρθια και έκανε κολπικες πλυσεις με το ντουζ!!!! Τι θελω να πω με αυτό? Αν είναι κατι  να τυχει, θα γίνει....αλλά αν ειμαστε συνεχως προκατειλημμένοι εναντίον του, τοτε είναι σαν να προδικαζουμε κατι το οποίο πρόκειται να αποτυχει!

Εχεις απόλυτο δικιο και εισαι η αισιοδοξία της ζωης σε αντίθεση με εμενα!!!!

Που ειμαι τερμα.απαισιόδοξη!και.ειναι ολα μαυρα!

Οταν ξεκινησαμε και.εμεις.ημουν τερμα.χαλαρη οπότε και αν κατσει δεν.με.εκεγε οσο.περνουν.οι μηνες καταλαβενα πως κατι δεν.παει καλα!

Και οσο.περνουσαν.οι μηνες εννοώ μετα τον χρονο ημουν σίγουρη οπως καθε νοήμων ανθρωπος πως αφου δεν.μπορω να.μηνω κατι εχω ηξερα πως κατι εχω!

Αλλα δεν.περιμενα κατι τετοιο!

Οσο για τις προδιαγραφές εννοώ πως ειμαι τερμα φοβιτσιαρα και δεν εχω και.μια!

Οπωτε δεν ξερω αν θα θελω να.μπω σε ολη αυτη τη διαδικασια!

Τωρα οσον. Αναφορά τη φιλη σου οκ το πιστευω ακραδαντα υπαρχον και αυτα!

Και εμενα ο γιατροτκος μου ειπαι αν θες να προσπαθησεις λιγο ακομα καντο αλλα πιθανότητες δεν εχεις τι να σου πω οτι δεν εκανα σεξ εχθες εκανα και πιστεψα γιατι??

Γιατι και εγω πιστεύω σε ενα θαυμα!

πρίν από 8 λεπτά , aspa80 είπε:

@Ungry girlΕγώ πάντως στη θέση σου θα έπαιρνα και 2η γνώμη από άλλο γιατρό..εκτός και αν τον εμπιστεύεσαι αυτόν που πήγες....ψάξε,ρώτα και βρες τον καλύτερο στην περιοχή σου και αν έχει και κάποια ειδίκευση σε θέματα γονιμότητας ακόμα καλύτερα!!!

Ναι κοριτσι συγουρα θα παρω  κ δεύτερη γνωμη αν οχι και τρίτη!

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

@Ungry girl η λαπαροσκόπηση αν τελικά χρειαστεί να μην σε φοβίζει. Κρατάει λίγο, και μετά δεν πονάς γιατί δεν έχει καν τομή. Τρεις τρυπουλες σου κάνουν με ένα ράμμα στην κάθε μία. Εγώ την πρώτη την έκανα δύο το μεσημέρι Πέμπτη, Παρασκευή πρωί βγήκα και τη Δευτέρα πήγα σε συνέντευξη για δουλειά. Δεν είναι τίποτα για να φοβάσαι. ΑΛΛΑ μην το σκέφτεσαι ακόμα. Θα το σκεφτείς όταν και αν χρειαστεί. Τώρα είσαι 26! Απόλαυσε τη ζωή σου όπως κάνεις, απόλαυσε τις επαφές με τον άντρα σου σαν ζευγάρι και όταν είσαι ήρεμη αν δεν έχει έρθει το μωρό το ξαναβλέπεις. 

Μαναρακι λεω να μην το αφησω γενικα εννοω οτι αφου κανω τις εξετασεις ολες θα πρεπει να.παρω μια.αποφαση που θα την στηρίξω για.παντα η θα την κανω τη λαμπ..και θα κανω μωρο η δεν θα την.κανω και δεν θα κανω μωρο ξεκαθαρα ειναι τα πραγματα και το δίλημμα μεγαλο!!!

Οσον.ααναφορά τον πονο και τον φόβο γρατζουναω το χερι μου και περνω τηλ τον πατέρα μου να τον ρωτησω αν θα πεθανω χαχααχαχα!!!

πρίν από 6 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ταιζε τον αντρα σου πρωτεινη και μην συζητας το θεμα με την πεθερα χαχαχαχαχ

Περα απο την πλακα επειδη διαβαζω τα νεα σου θελω να σου πω να βρεις γιατρο που να τον εμπιστευεσαι ρε παιδι μ. Να νιωθεις ανετα γενικα

Αχαχαχαχα!

Φυσικα και με την πεθερα δεν εχω συζήτηση επι του θεματος!

Δεν εχω παει σε αλλον θα ξεκινησω να τους περνω σβαρνα να βρω τον κατάλληλο ελπιζω!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Εχεις απόλυτο δικιο και εισαι η αισιοδοξία της ζωης σε αντίθεση με εμενα!!!!

Που ειμαι τερμα.απαισιόδοξη!και.ειναι ολα μαυρα!

Οταν ξεκινησαμε και.εμεις.ημουν τερμα.χαλαρη οπότε και αν κατσει δεν.με.εκεγε οσο.περνουν.οι μηνες καταλαβενα πως κατι δεν.παει καλα!

Και οσο.περνουσαν.οι μηνες εννοώ μετα τον χρονο ημουν σίγουρη οπως καθε νοήμων ανθρωπος πως αφου δεν.μπορω να.μηνω κατι εχω ηξερα πως κατι εχω!

Αλλα δεν.περιμενα κατι τετοιο!

Οσο για τις προδιαγραφές εννοώ πως ειμαι τερμα φοβιτσιαρα και δεν εχω και.μια!

Οπωτε δεν ξερω αν θα θελω να.μπω σε ολη αυτη τη διαδικασια!

Τωρα οσον. Αναφορά τη φιλη σου οκ το πιστευω ακραδαντα υπαρχον και αυτα!

Και εμενα ο γιατροτκος μου ειπαι αν θες να προσπαθησεις λιγο ακομα καντο αλλα πιθανότητες δεν εχεις τι να σου πω οτι δεν εκανα σεξ εχθες εκανα και πιστεψα γιατι??

Γιατι και εγω πιστεύω σε ενα θαυμα!

Καλά, κοίτα, και εγώ δεν ημουν πάντα τόσο αισιοδοξη.. Πριν ελάχιστα χρόνια, ήμουν ο ορισμός της αγχωτικής τύπισσας που αισθάνεται αποτυχημένη και άχρηστη επειδή σε ένα μαθημα του μεταπτυχιακού πηρε 8 και όχι 9.... Μετά από πολλές πολλές πολλές προσπάθειες και ισχυρή θέληση δικιά μου άλλαξα... Ίσως φταίει και το γεγονός ότι εγώ δεν καίγομαι και τόσο για παιδί...αν και όταν έρθει... (να σου εξομολογηθώ πως κατάβάθος πάντα πίστευα ότι κάτι θα μου τύχει και δεν θα μπορώ να κάνω παιδιά...κουλό, το ξέρω...αλλά έλεγα δεν με πειραζει γιατί θα υιοθετήσω)....

Καταρχάς να σου πω πως γιατρός που σου λέει ότι δεν έχεις καμία πιθανότητα να κάνεις παιδί, λόγω απλά μιας κύστης, είναι απαράδεκτος... Εκτός κι αν υπάρχει και κάτι άλλο που δεν μας λες... Επίσης, είναι άσχημο, 26 χρονών κοπέλα, να λες ότι έκανες σεξ με τον άντρα σου γιατί πίστεψες ότι μπορεί και να τα καταφέρεις να μείνεις έγκυος... Θα έπρεπε να τον κυνηγάς για ευχαρίστηση, κάθε μερα, όλη μερα στα 26 σου!!! Θυμαμαι πως ήμουν και πως είμαι ακομη με τον δικό μου (δεν είμαι τόσο γριά, είμαι μόλις 28, αλλά 2 χρονάκια στα ρίχνω!!! χιχιχι)!!!

Επαναλαμβάνω, αυτά στα λέω φιλικά...εδώ εχουμε μοιραστει πράγματα που ίσως δεν ξέρουν ούτε οι πιο δικοι μας άνθρωποι... Προσπάθησε να φτιάξεις την ψυχολογία σου πάνω από όλα!!! Και θα δεις, με θετική ενέργεια, όλα θα φτιάξουν...!!!! :) 

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Καλά, κοίτα, και εγώ δεν ημουν πάντα τόσο αισιοδοξη.. Πριν ελάχιστα χρόνια, ήμουν ο ορισμός της αγχωτικής τύπισσας που αισθάνεται αποτυχημένη και άχρηστη επειδή σε ένα μαθημα του μεταπτυχιακού πηρε 8 και όχι 9.... Μετά από πολλές πολλές πολλές προσπάθειες και ισχυρή θέληση δικιά μου άλλαξα... Ίσως φταίει και το γεγονός ότι εγώ δεν καίγομαι και τόσο για παιδί...αν και όταν έρθει... (να σου εξομολογηθώ πως κατάβάθος πάντα πίστευα ότι κάτι θα μου τύχει και δεν θα μπορώ να κάνω παιδιά...κουλό, το ξέρω...αλλά έλεγα δεν με πειραζει γιατί θα υιοθετήσω)....

Καταρχάς να σου πω πως γιατρός που σου λέει ότι δεν έχεις καμία πιθανότητα να κάνεις παιδί, λόγω απλά μιας κύστης, είναι απαράδεκτος... Εκτός κι αν υπάρχει και κάτι άλλο που δεν μας λες... Επίσης, είναι άσχημο, 26 χρονών κοπέλα, να λες ότι έκανες σεξ με τον άντρα σου γιατί πίστεψες ότι μπορεί και να τα καταφέρεις να μείνεις έγκυος... Θα έπρεπε να τον κυνηγάς για ευχαρίστηση, κάθε μερα, όλη μερα στα 26 σου!!! Θυμαμαι πως ήμουν και πως είμαι ακομη με τον δικό μου (δεν είμαι τόσο γριά, είμαι μόλις 28, αλλά 2 χρονάκια στα ρίχνω!!! χιχιχι)!!!

Επαναλαμβάνω, αυτά στα λέω φιλικά...εδώ εχουμε μοιραστει πράγματα που ίσως δεν ξέρουν ούτε οι πιο δικοι μας άνθρωποι... Προσπάθησε να φτιάξεις την ψυχολογία σου πάνω από όλα!!! Και θα δεις, με θετική ενέργεια, όλα θα φτιάξουν...!!!! :) 

Καταρχαε δεν.παρεξηγω τιποτα να ξερεις!

Σου ευχωμαι να.σου ερθει το μωρακι και θα σου ερθει δηλαδη!

Απο κει και περα..θα σε κουρασω τωρα..

Ο γιατρος ειδε κυστη και γι αυτο ειπαι ενδομητρίωση!

Η ενδομητρίωση δεν σου αφηνει πολλα περιθωρια να μηνεις εγκυος χωρις χειρουργική επεμβαση..κατι θα ξερει προφανος!!

Οταν λεω οτι εκανα σεξ δεν ειπα οτι εκανα απλα και μονο για τη Διονύση του είδους! Φυσικα μεσα ειναι και η ευχαρίστηση ενοωσουσα πως εκανα σεξ για τον α,β λογο αρα παρολο που ηξερα οτι δεν.παιζει να γινει τιποτα ελεγα βγαλτο απο το μυαλό σου δεν κριβω οτι ειχα και μια ελπιδα(αυτο που ειπα για το θαυμα)

Με τον αντρα μου ειμαστε μαζι 10 χρονια 2 απο τα οποια παντρεμένοι και λογικο ειναι να θελουμε και το κατι παραπανω σημερα αυριο σε 2 χρονια!!

Οσο για την καλλιέργεια της αισιοδοξίας πηστεψε με εχω παλεψει παρα μα παρα μα παρα πολυ..

Τράβηξα αρκετα ψυχολογικοδυσκολακια και δεν ντρεπομαι να τα πω οταν εκει που ημιυν 3 λαλουν και 2 χορευουν παθενω καταθληψη και κριση πανικου σταματαω απο τη δουλεια και ειμουν κλησμενη σε ενα σπιτι να ερχονατι φιλοι για επισκεψη και απλα να.κριβωμαι γιατι δεν ειχα ωραιξη να δωω κανεναν!

Και.....???

Εκανα μια θεραπεία χωρις φυσικα αποτελεσματα!πεταξα τα χαπια.και μονη μου εφτασα στο σημειο να εχω ωραιξη να ξανα πιασω δουλεια και εομαι τελεια!!

Αλλα δεν θα με εβαζες ποτε σε κατηγορία αισιόδοξου!!!!!και ποτε δεν θα μπω δηλαδη γιατι το να εισαι ζαμαν φου η είσαι η οχι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...