Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Εγω οταν εμεινα εγκυος ειχαμε κανει σεξ μονο 2 φορες στις γονιμες και δεν το σκεφτομουν καν αν και το προσπαθουσαμε. Παω δουλεια και μ ανακοινωνουν απολυση κανω τεστ την επομενη το πρωι θετικο. Φυσικα τωρα που εχω μυηθει στα αδυτα της ωορρηξιας των γονιμων της χοριακης της καθυστερησης και των τεστ αποκλειεται να ειμαι ξανα ξεγνοιαστη! 

• Μου αρέσει 2

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

5 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Ειπε οτι θα επρεπε να δει εμβυακα στοιχεια αλλα δεν βλεπει κ οτι ειναι μεγαλυτερη πιθανοτητα να εγινε κατι κ να.σταματησε η κυηση κ βλεπει μονο σακο κ πολυ μικρη η πιθανοτητα να ειναι λογω καθυστερημενης συλληψης

Δυστυχώς οι γιατροί μας μπερδεύουν και δεν ξέρουμε πολλές φορές τι ισχύει.Η χοριακή θα είναι μια απάντηση!Εμβρυικά στοιχεία είναι ο λεκιθικός ασκός(πρώιμος πλακούντας) μοιάζει σαν δαχτυλίδι και ο εμβρυικός πόλος(σποράκι) που πάλι είναι σαν κουκίδα.Αύτα βλέπουμε στην αρχή και αργότερα βλέπουμε καρδούλα.Αν μπορείς ανέβασε τον υπέρηχο σου!!!Εύχομαι όλα να πάνε καλά και μην επηρεάζεσαι από τον δεύτερο.Μπορεί αυτός να κάνει λάθος!!

πρίν από 19 λεπτά , MelinaFo είπε:

Εγω οταν εμεινα εγκυος ειχαμε κανει σεξ μονο 2 φορες στις γονιμες και δεν το σκεφτομουν καν αν και το προσπαθουσαμε. Παω δουλεια και μ ανακοινωνουν απολυση κανω τεστ την επομενη το πρωι θετικο. Φυσικα τωρα που εχω μυηθει στα αδυτα της ωορρηξιας των γονιμων της χοριακης της καθυστερησης και των τεστ αποκλειεται να ειμαι ξανα ξεγνοιαστη! 

Αχαχα Μελινακι μην το λες... Έτσι έλεγα κι εγω. Κι όμως το προηγούμενο μήνα ξεκίνησα κάτι καινούργιο σε ασχολία μετά τη δουλειά  και είχα το νου μου εκει συν τις προπονήσεις μου στα άλλα που κάνω και δεν με απασχολούσε το θέμα. Ωορρηξία κι εγώ κατάλαβα αλλά δεν έδωσα σημασία.  Μετά το σεξ σηκώθηκα και συνέχισα την καθημερινότητά μου.

yplDp3.png

πρίν από 35 λεπτά , Nati85 είπε:

Αν χρειαζοταν να πας να κανεις εγχειρηση σκωληκοειδιτηδας δεν θα πηγαινες η μια αλλη εγχειρηση που ειναι απαραιτητη για την υγεια σου?γιατι να μην κανεις λαπαροσκοπηση αν χρειαστει?περα απο το οικονομικο που αν εχεις ασφαλεια γινεται και σε δημοσιο νοσοκομειο χωρις μεγαλο κοστος δεν νομιζω οτι ειναι τραγικο να κανεις λαπαροσκοπηση.αν εμενες εγκυος μπορει να χρειαζοταν να κανεις καισαρικη η να ειχες δυσκολη γεννα δεν θα το εκανες?το ξερω οτι εχεις αγχωθει αλλα για ολα υπαρχουν λυσεις μην κανεις το λαθος και τα αφησεις ολα στην τυχη τους.παλεψε το σε παρακαλω εισαι δυνατη!

Εγω λεω να αποφασισετε να αρχισετε εντατικες προσπαθειες!νομιζω ειναι καλες οι εξετασεις σου!κατσε να δουμε τι θα πει και η ενδοκρινολογος!φυλλικο οπωσδηποτε θα παρεις!!

Κοιτα παρολο που τα οικονομικα μου είναι πολυ χαλια σε μια πιθανοτητα γεννας δεν θα πηγενα σε δημοσιο θα μαζευα χρηματα να παω σε ιδιοτικο τωρα αν για οτι δηποτε οπως ειπες πχ σκωλεικοιδητη αν ηταν στο χερι.μου στο Νοσοκομείο της περιοχης μου δεν θα πηγενα καλητερα στο χασαπη της γειτονιάς οσο αστειο και αν φενεται πηγε στο Νοσοκομείο συγγενικό μου πρωσοπο προσφατα απο αβασταχτους πονους στις 4 τα ξημεροματα στην κοιλια και πριξημο και τς λεγαν οτι ειναι εγκυος και αυτη φωναζε να τς κανουν παυσιπονη και γυρναει και της λεει μονο αν.περνεις την ευθηνη αν.παθει κατι το μωρο και να.περιμενει κατα τις 9 που θα ξυπνησει ο γυναικολογος!!!

Ειναι ποτε δυνατόν??????

Φυσικά και δεν.ειναι εγκυος..

Δεν λεω πως παντιυ στο δημοσιο ειναι ετσι αλλα δεν θα το ρισκαρα για εδω τουλαχιστων τωρα πηστευω πως ειναι να πεσεις σε καλο γιατρο ανεξάρτητου νοσοκομείου!!

Παρολα αυτα ολα καλα αλλα δεν ξερω αν εχω δυναμη αν χριαστει λαπαροσκόπηση αν εχω το κουραγιο να την κανω!!!

Ίδωμεν!

Κορίτσια και μενα στην πόλη μου είναι κάπως το νοσοκομείο.Η γυναικολογική είναι κάπως καλή.Αλλά χτες μπήκε στο μάτι του άντρα μου ένα γρέζι και δεν υπήρχε οφθαλμίατρος.Του λένε θα πας ή σε διπλανή πόλη σε νοσοκομείο ή σε γιατρό ιδιώτη.Εχουμε και λιμάνι δεν είμαστε σε χωριό απομακρυσμένο.Γενικά η κατάσταση είναι άσχημη στη χώρα μας.Εχουμε βιβλάριο και πολλές εξετάσεις δεν τις καλύπτουν.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Κοιτα παρολο που τα οικονομικα μου είναι πολυ χαλια σε μια πιθανοτητα γεννας δεν θα πηγενα σε δημοσιο θα μαζευα χρηματα να παω σε ιδιοτικο τωρα αν για οτι δηποτε οπως ειπες πχ σκωλεικοιδητη αν ηταν στο χερι.μου στο Νοσοκομείο της περιοχης μου δεν θα πηγενα καλητερα στο χασαπη της γειτονιάς οσο αστειο και αν φενεται πηγε στο Νοσοκομείο συγγενικό μου πρωσοπο προσφατα απο αβασταχτους πονους στις 4 τα ξημεροματα στην κοιλια και πριξημο και τς λεγαν οτι ειναι εγκυος και αυτη φωναζε να τς κανουν παυσιπονη και γυρναει και της λεει μονο αν.περνεις την ευθηνη αν.παθει κατι το μωρο και να.περιμενει κατα τις 9 που θα ξυπνησει ο γυναικολογος!!!

Ειναι ποτε δυνατόν??????

Φυσικά και δεν.ειναι εγκυος..

Δεν λεω πως παντιυ στο δημοσιο ειναι ετσι αλλα δεν θα το ρισκαρα για εδω τουλαχιστων τωρα πηστευω πως ειναι να πεσεις σε καλο γιατρο ανεξάρτητου νοσοκομείου!!

Παρολα αυτα ολα καλα αλλα δεν ξερω αν εχω δυναμη αν χριαστει λαπαροσκόπηση αν εχω το κουραγιο να την κανω!!!

Ίδωμεν!

Ναι φυσικα μην πας σε αυτο εκει πηγαινε σε καποιο αλλο θα βρουμε καποιο μεσα και απο τις εμπειριες των κοριτσιων εδω.καλα μην προτρεχουμε μπορει και να μην χρειαστει.μονο μαζεψε δυναμη και μην το αφησεις εντελως το θεμα!και εμεις εδω ειμαστε!

Κοριτσια επιτελους αδιαθετησα!

• Μου αρέσει 3

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αχαχα Μελινακι μην το λες... Έτσι έλεγα κι εγω. Κι όμως το προηγούμενο μήνα ξεκίνησα κάτι καινούργιο σε ασχολία μετά τη δουλειά  και είχα το νου μου εκει συν τις προπονήσεις μου στα άλλα που κάνω και δεν με απασχολούσε το θέμα. Ωορρηξία κι εγώ κατάλαβα αλλά δεν έδωσα σημασία.  Μετά το σεξ σηκώθηκα και συνέχισα την καθημερινότητά μου.

Η αληθεια ειναι οτι μετα την απολυση κ την απωλεια αποφασισαμε για ενα χρονο τουλαχιστον να μην αναζητησω εργασια. Με λιγα λογια τωρα η δουλεια μ ειναι να μεινω εγκυος! Παντως πρεπει να βαλω καποια χομπυ ή ασχολιες για να ξεφευγω.

Ασχετο δεν εχω αδιαθετησει ακομα κ τελικα θα δω αυριο την γιατρο. Μ ακυρωσε το σημερινο ραντεβου. ΟΥΦ!

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ναι φυσικα μην πας σε αυτο εκει πηγαινε σε καποιο αλλο θα βρουμε καποιο μεσα και απο τις εμπειριες των κοριτσιων εδω.καλα μην προτρεχουμε μπορει και να μην χρειαστει.μονο μαζεψε δυναμη και μην το αφησεις εντελως το θεμα!και εμεις εδω ειμαστε!

Κοριτσια επιτελους αδιαθετησα!

Σε αυτη τη φαση που ειμαι τωρα αμφιταλαντεύωμαι η αληθεια ειναι αλλα αν.κατσω και το σκευτω μεχρι στιγμης λεω αποκλείεται να βρω δύναμη να προχωρήσω!!

Αλλα αν δεν μου πει καποιος οριστικά οτι δεν εχω αλλη επιλογη δεν.μπορω να σκευτω τι ια κανω η αληθεια ειναι πως η @alina80 και οχι μονο μου εδωσαν κουραγιο η αλινα γιατι εχει κατι παρομοιο!

πρίν από 22 λεπτά , marillia είπε:

Δυστυχώς οι γιατροί μας μπερδεύουν και δεν ξέρουμε πολλές φορές τι ισχύει.Η χοριακή θα είναι μια απάντηση!Εμβρυικά στοιχεία είναι ο λεκιθικός ασκός(πρώιμος πλακούντας) μοιάζει σαν δαχτυλίδι και ο εμβρυικός πόλος(σποράκι) που πάλι είναι σαν κουκίδα.Αύτα βλέπουμε στην αρχή και αργότερα βλέπουμε καρδούλα.Αν μπορείς ανέβασε τον υπέρηχο σου!!!Εύχομαι όλα να πάνε καλά και μην επηρεάζεσαι από τον δεύτερο.Μπορεί αυτός να κάνει λάθος!!

Δεν.ξερω να ανεβαζω τις φωτο να μου πειτε...

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Σε αυτη τη φαση που ειμαι τωρα αμφιταλαντεύωμαι η αληθεια ειναι αλλα αν.κατσω και το σκευτω μεχρι στιγμης λεω αποκλείεται να βρω δύναμη να προχωρήσω!!

Αλλα αν δεν μου πει καποιος οριστικά οτι δεν εχω αλλη επιλογη δεν.μπορω να σκευτω τι ια κανω η αληθεια ειναι πως η @alina80 και οχι μονο μου εδωσαν κουραγιο η αλινα γιατι εχει κατι παρομοιο!

ειναι αυτο που λεμε μεχρι να χωνεψουμε μια κατασταση θελουμε χρονο και αφου την αποδεχτουμε μετα κανουμε το επομενο βημα!παρε το χρονο σου κανε τις εξετασεις σου και σιγα σιγα ολα θα γινουν.εδω θα ειμαι οταν μεινεις εγκυουλα!!!

πολλες κοπελες εχουν ενδομητριωση και εχουν παιδακια παντως.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

ειναι αυτο που λεμε μεχρι να χωνεψουμε μια κατασταση θελουμε χρονο και αφου την αποδεχτουμε μετα κανουμε το επομενο βημα!παρε το χρονο σου κανε τις εξετασεις σου και σιγα σιγα ολα θα γινουν.εδω θα ειμαι οταν μεινεις εγκυουλα!!!

πολλες κοπελες εχουν ενδομητριωση και εχουν παιδακια παντως.

Μακαρι αν και θα αργησω αν ποτε μηνω..

Σίγουρα εχουν μηνει αφου επραξαν συγουρα σωστα πρωτα!

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Θα μεινεις!!!!!και εσυ σωστα θα πραξεις! νεα κοπελα εχεις τον χρονο με το μερος σου!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

@Ungry girl πόσο χρονών είσαι κορίτσι μου και είσαι τόσο αγχωμένη και απογοητευμένη; Προσπαθείς καιρό;

(ζητάω συγγνωμη αν εχει απαντηθεί και στο παρελθον η συγκεκριμενη ερωτηση, αλλά δε θυμαμαι καθόλου)

cO4Yp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

Φυσικα κ θα μπορεσεις. Και τοτε θα εχεις παιδια & σκυλια!!!

Δεν υπαρχει κοπελα εδωμεσα που να μην εχει καποιο αγχος ή προβλημα ή πρακτικο ζητημα. Διαβαζεις καθε μερα τοσα. Ολα θα βρουν τον τροπο να γινουν με ψυχραιμια κ οργανωση!:-D

tpnxp3.png

πρίν από 19 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@Ungry girl πόσο χρονών είσαι κορίτσι μου και είσαι τόσο αγχωμένη και απογοητευμένη; Προσπαθείς καιρό;

(ζητάω συγγνωμη αν εχει απαντηθεί και στο παρελθον η συγκεκριμενη ερωτηση, αλλά δε θυμαμαι καθόλου)

Ειμαι 26 και προσπαθω σχεδων.2 χρονια

πρίν από 19 λεπτά , MelinaFo είπε:

Φυσικα κ θα μπορεσεις. Και τοτε θα εχεις παιδια & σκυλια!!!

Δεν υπαρχει κοπελα εδωμεσα που να μην εχει καποιο αγχος ή προβλημα ή πρακτικο ζητημα. Διαβαζεις καθε μερα τοσα. Ολα θα βρουν τον τροπο να γινουν με ψυχραιμια κ οργανωση!:-D

Εμενα μου λυπουν και τα δυο αχαχχαα!!

Όντως η καθεμια μας εχει τα δικα της σαφώς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...