Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ποτε πηγες στον γιατρο?

Χθες βράδυ Δημητρούλα . Έχω γράψει χθες. 

Κορίτσια please πείτε μου σε ποια βδομάδα κα ημέρα ακούσατε @Vana87 @elenakii22 @Ani ani @CME2205 

Just now, Vana87 είπε:

Εγω σημερα. 7+2

Ευχαριστώ πολύ!! Α την ακουσες; πηγες;;; Μπράβο!!!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Farmakotriftena για τη στάση δεν μπορώ να σου πω... δεν θυμάμαι! Λοιπόν εγώ στη δεύτερη εγκυμοσύνη με κύκλο 28 ημερών και σύλληψη που υπολογίζω την 14η ημέρα έκανα χοριακή την 32η ημέρα και ήταν 500 και κάτι και υπέρηχο 7+1 που ακούσαμε και καρδιά. Στην πρώτη δεν θυμάμαι ακριβώς...

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

1 ώρα πρίν, caramel_83 είπε:

εγω που εχω σημαδια ωορηξιας, ενοχλησεις στην κοιλια, υγρα οταν του πω ειμαι στις γονιμες κολλαει και ο δικος μου, λογικα ολοι το παθαινουν, απλα δεν μπορουν να καταλαβουν οτι σημαντικη ειναι η μια μερα. Εμεις τωρα που πηρα και τα αποτελεσματα ειχαμε πει αλλα θα το συζητησουμε παλι τωρα, οτι τις γονιμες να προσπαθουμε λιγο εντατικα μερα παρα μερα η και καθε μερα και τις αλλες πιο χαλαρα και βλεπουμε πως θα παει μεχρι Γεναρη, μετα ισως παρουμε τεστ ωορηξιας αν δεν εχει γινει τιποτα. Εμενα ρε κοριτσια ξερετε τι με δυσκολευει? οτι δουλευουμε τελειως αντιθετα, αυτος θα ερθει σπιτι 3  3:30 το μεσημερι εγω θα φυγω 4:30 και θα γυρισω μετα τις 12 το βραδυ. Το μεσημερι αν γινει κατι με το που τελειωσουμε πεταγομαι πανω ντυνομαι και φευγω, ουτε 5 λεπτα δεν καθομαι, πως να κατσει το ερημο το σπερμα μεσα :P το δε βραδυ μπορει το απογευμα οταν ειμαι στην δουλεια να σκεφτομαι διαφορα αλλα οταν γυριζω μου εχει φυγει η ορεξη και νυσταζω :? ομως επειδη περνανε οι μηνες λεμε να ζορισουμε λιγο εκεινες τις μερες, τωρα θα δειξει...

Κοριτσια οι εγκυουλες οταν μεινατε εγκυουλες ποσο ηταν η tsh σας? θυμαστε? ξερω οτι πρεπει να ειναι κατω απο 2,5 εγω εχω τωρα 2,15 πως την βλεπετε?

Κοριτσια σας παρακαλω ριχνετε μια ματια στις εξετασεις μου να μου πειτε πως σας φαινονται απο οσο ξερουμε, εγω τις βλεπω καλες μονο το φυλλικο πρεπει να κοιταξω

1.40 tsh χτες.. το φυλλικο δεν ειναι τιποτα και να το αρχισεις αμεσα. και δεν παιζει ρολο στη συλληψη...  

επισης να σας πω οτι μας ειπε ο ουρολογος...στις γονιμες μερες θα κανετε οσες φορες θελετε σεξ..δεν υπαρχει προβλημα..τον υπολοιπο μηνα καθε 2 μερες.

το σπερμα που βλεπουμε εμεις σημερα εχει παραχθει   πριν απο κανενα τριμηνο.και βρισκεται μεσα σε ενα λεπτο σωληνακι που αν το ξετυλιξεις ειναι περιπου 6 μετρα..ολη η ποσοτητα ειναι αποθηκευμενη και κινειται σ αυτον τον σωληνα και καθε μερα παραγεται και νεο σπερμα για να παρει τη θεση αυτου που φευγει στο σωληνα.πρεπει να ανανεωνεται συχνα για να κινειται στον σωληνα ωστε να μην πεθαινει.αυτο που δεν πρει ειναι να κανεις καθε μερα ολο το μηνα απο 2-3 φορες γτ δεν θα προλαβει ο οργανισμος να φτιαξει τοσο καινουργιο και θα ειναι λιγοτερη ποσοτητα και πιο αραιο.

εγω παντως ειδα θετικο τριτη μεσημερι και καναμε το βραδυ και την αλλη μερα το μεσημερι..

@linaa poy eisaiiiiiiiiiiii???

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια please πείτε μου σε ποια βδομάδα κα ημέρα ακούσατε @Vana87 @elenakii22 @Ani ani @CME2205 

Και τι σου ειπε χθες ο γιατρος??

Υπέρηχος... υπέροχος!!! Είδαμε σάκο και εμβυακι και συνέχεια μας έλεγε για το πόσο υπέροχη θέση έχει πάρει στην μήτρα μου.  Πυθμένια θέση νομίζω μας είπε και ότι είναι η πιο ωραία θέση που μπορεί να κάτσει στη μήτρα.  Αυτά.. τωωωωρα ξααανα σε 2.5 με 3 βδομάδες πφφφφφ

@Dimitr@17 αυτα απο πανω ειπε χθες η φαρμακοτριφτενα ;) 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

Υπέρηχος... υπέροχος!!! Είδαμε σάκο και εμβυακι και συνέχεια μας έλεγε για το πόσο υπέροχη θέση έχει πάρει στην μήτρα μου.  Πυθμένια θέση νομίζω μας είπε και ότι είναι η πιο ωραία θέση που μπορεί να κάτσει στη μήτρα.  Αυτά.. τωωωωρα ξααανα σε 2.5 με 3 βδομάδες πφφφφφ

@Dimitr@17 αυτα απο πανω ειπε χθες η φαρμακοτριφτενα ;) 

Αααα τελεια τι αγχωνεται τοτε βρε???

πρίν από 26 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ναι ναι σημερα! Ειδαμε και το εμβρυο!

• Μου αρέσει 2

εμας στο σπερμοδιαγραμμα ελεγε οτι κανει κ 40λεπτα για να γινει ρευστοποιηση...δε ξερω ποτε ακριβως συλλαβαμε αλλα ειχα θετικο τεστ στις 6 το απογευμα κ επαφη ειχαμε 2 το βραδυ που πρωτη φορα αποκοιμηθηκα οπως ημουν χωρις να σηκωθω...

πρίν από 54 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια πείτε βδομάδα και ημέρα που ακούσατε καρδιά για να δω πότε θα ξαναπάω στο γιατρό μου!

7εβδ εγω!!!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια πείτε βδομάδα και ημέρα που ακούσατε καρδιά για να δω πότε θα ξαναπάω στο γιατρό μου!

Καλησπέρα και από εμένα ...εχθές 6w 0d ακούσαμε καρδιά...είχε δίκιο τελικά ο γιατρός που έιπε ότι θα ακούγαμε καρδούλα!!Επόμενο ραντεβού σε 2 εβδομάδες πάλι!!

• Μου αρέσει 6

πρίν από 38 λεπτά , orianna είπε:

1.40 tsh χτες.. το φυλλικο δεν ειναι τιποτα και να το αρχισεις αμεσα. και δεν παιζει ρολο στη συλληψη...  

επισης να σας πω οτι μας ειπε ο ουρολογος...στις γονιμες μερες θα κανετε οσες φορες θελετε σεξ..δεν υπαρχει προβλημα..τον υπολοιπο μηνα καθε 2 μερες.

το σπερμα που βλεπουμε εμεις σημερα εχει παραχθει   πριν απο κανενα τριμηνο.και βρισκεται μεσα σε ενα λεπτο σωληνακι που αν το ξετυλιξεις ειναι περιπου 6 μετρα..ολη η ποσοτητα ειναι αποθηκευμενη και κινειται σ αυτον τον σωληνα και καθε μερα παραγεται και νεο σπερμα για να παρει τη θεση αυτου που φευγει στο σωληνα.πρεπει να ανανεωνεται συχνα για να κινειται στον σωληνα ωστε να μην πεθαινει.αυτο που δεν πρει ειναι να κανεις καθε μερα ολο το μηνα απο 2-3 φορες γτ δεν θα προλαβει ο οργανισμος να φτιαξει τοσο καινουργιο και θα ειναι λιγοτερη ποσοτητα και πιο αραιο.

εγω παντως ειδα θετικο τριτη μεσημερι και καναμε το βραδυ και την αλλη μερα το μεσημερι..

@linaa poy eisaiiiiiiiiiiii???

Την προηγούμενη μέρα απ το θετικό; θυμάσαι; 

πρίν από 8 λεπτά , aspa80 είπε:

Καλησπέρα και από εμένα ...εχθές 6w 0d ακούσαμε καρδιά...είχε δίκιο τελικά ο γιατρός που έιπε ότι θα ακούγαμε καρδούλα!!Επόμενο ραντεβού σε 2 εβδομάδες πάλι!!

μπράβο κορίτσι αντε όλα καλα έως το τέλος

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

πρίν από 9 λεπτά , andrianni είπε:

Την προηγούμενη μέρα απ το θετικό; θυμάσαι; 

βραδυ...συνηθως βραδια καναμε..αλλα στα θετικα κοιτουσα να μην εχουν πολλες ωρες αποσταση..επισης θα εκανα κ  2 κ 3 φορες στην ωορρηξια αλλα δυστυχως το παλικαρι μου δευτερη φορα δεν του ειναι ευκολο να ολοκληρωσει..κανει ωρες για να φτασει και εχουμε και δουλειες...χαχαχαχα

• Μου αρέσει 3

6penp2.png

4 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Ποια πραγματα δεν εχω θάρρος εχθες πηγα πρωτη φορα δεν θελω να τον κουράσω τον άνθρωπο!

Το θέμα για μενα κατά πασα πιθανοτητα εχει τελειωσει δεν νωμιζω πως μπορω να κανω λαμπαροσκοπηση χωρις αυτη εγκυος δεν μπορω να.μηνω οπότε μαλλον θα παρω ενα σκυλακι!! Χαχα

Αν χρειαζοταν να πας να κανεις εγχειρηση σκωληκοειδιτηδας δεν θα πηγαινες η μια αλλη εγχειρηση που ειναι απαραιτητη για την υγεια σου?γιατι να μην κανεις λαπαροσκοπηση αν χρειαστει?περα απο το οικονομικο που αν εχεις ασφαλεια γινεται και σε δημοσιο νοσοκομειο χωρις μεγαλο κοστος δεν νομιζω οτι ειναι τραγικο να κανεις λαπαροσκοπηση.αν εμενες εγκυος μπορει να χρειαζοταν να κανεις καισαρικη η να ειχες δυσκολη γεννα δεν θα το εκανες?το ξερω οτι εχεις αγχωθει αλλα για ολα υπαρχουν λυσεις μην κανεις το λαθος και τα αφησεις ολα στην τυχη τους.παλεψε το σε παρακαλω εισαι δυνατη!

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

χαχαχαχα κι εγω ετσι του ειπα προχθες που μιλαγαμε, οτι αν ειναι να ξεκινησουμε σοβαρα πλεον αν ειναι οι εξετασεις μου ενταξει, να δουμε πως θα παμε αν δεν εχουμε αποτελεσματα να παμε στον γιατρο να του πουμε προσπαθουμε 6 μηνες παραδειγμα και δεν γινεται κατι, να δουμε τι να κοιταξουμε και οτι δεν μπορουμε να παμε και να του πουμε οτι ναι γιατρε ξερεις προσπαθουμε 6 μηνες αλλα τους 5 δεν εχουμε ερθει σε επαφη σε γοννιμες μερες :P να δω τωρα που θα ερθει το μεσημερι και θα συζητησουμε να δουμε τι θα αποφασισουμε τελικα

Εγω λεω να αποφασισετε να αρχισετε εντατικες προσπαθειες!νομιζω ειναι καλες οι εξετασεις σου!κατσε να δουμε τι θα πει και η ενδοκρινολογος!φυλλικο οπωσδηποτε θα παρεις!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...