Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Papaki@ είπε:

ρε συ δοκίμασε το μια φορά! τι θα παθεις??

Εννοείται...θα ξεμπλοκάρω τώρα.με αυτό που είπες κ με αυτα που λέει κ η @alina80. Πολύ το σκεφτόμαστε το πράγμα. Να γίνεται όπως στις αρχες.όποια μέρα κ όποια ώρα κ όσες φορες! Όχι να πηγαινει το πρωι να.. κ εγω να του λεω οχι επειδη έγινε κ το βραδυ.ολο υπολογισμοι. Ελεος πια! Απλα να πετυχαινουμε τις γονιμες κ να λυνουμε τα ιατρικα θεματα κ θα προκυψει

• Μου αρέσει 1

πρίν από 51 λεπτά , elenakii22 είπε:

ενα δραμα ζω..χαχαχα εγω κ η @Vana87

αν θυμαμαι καλα ο πρωτος της ειπε οτι ειδε κ ο δευτερος οχι..

Χαχαχαχ εγω σιγουρα! Εδω βαζω 1,5 κιλο πριν τη περιοδο τωρα δεν θα εβαζα; ππφφ

• Μου αρέσει 1

Just now, andrianni είπε:

Εννοείται...θα ξεμπλοκάρω τώρα.με αυτό που είπες κ με αυτα που λέει κ η @alina80. Πολύ το σκεφτόμαστε το πράγμα. Να γίνεται όπως στις αρχες.όποια μέρα κ όποια ώρα κ όσες φορες! Όχι να πηγαινει το πρωι να.. κ εγω να του λεω οχι επειδη έγινε κ το βραδυ.ολο υπολογισμοι. Ελεος πια! Απλα να πετυχαινουμε τις γονιμες κ να λυνουμε τα ιατρικα θεματα κ θα προκυψει

like (μου τελείωσαν)

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Ungry girl είπε:

αννη συμφωνω οτι δεν ειναι παντα ετσι ειναι στο τη γιατρο θα πεσεις και εμενα μια γνωστη γεννουσε και δεν ηταν εκει η μαια τη ξεγεννησε..αλλα νομιζω πως στο δημοσιο εχεις και ασχημη μεταχηρηση απο ολο το προσωπικο σου φερονται λες και σου κανουν χαρη λες και δεν πληρωνωνται!

στα δημοσια νοσοκωμεια ειναι ολα χαλια αυτο τουλαχιστβν στην πολη μου ειναι χειροτερο και απο κτηνειατριο και λιγα λεω τα κτηνιατρια της περιοχης μου ειναιι κλασης ανωτερα!

εδω στο νοσοκομειο μας μπορει να πεθανεις απο αγνεια των ιδικευωμενωνκαι τον γιατρων που κοιμουντε στις ευημριες

Οι μαιεςς κανουν τους φυσιολογικους τοκετους στα δημοσια. Και σε πολλες αλλες ευρωπαικες χωρες. Ειναι εκπαιδευμενες γι αυτο δεν ειναι κακο! 

πρίν από 15 λεπτά , Vana87 είπε:

Οι μαιεςς κανουν τους φυσιολογικους τοκετους στα δημοσια. Και σε πολλες αλλες ευρωπαικες χωρες. Ειναι εκπαιδευμενες γι αυτο δεν ειναι κακο! 

δεν κατηγορω τις μαιες κατιγορω τους ιδιοτες γιατρους που θελου 3000 και 4000  χιλιαδες ευρο και οταν ειναι νακανουν τη δουλεια τους φευγουν!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

δεν κατηγορω τις μαιες κατιγορω τους ιδιοτες γιατρους που θελου 3000 και 4000  χιλιαδες ευρο και οταν ειναι νακανουν τη δουλεια τους φευγουν!

Αυτο ακριβως εννουσα κ εγω!! 

Αυτο με τα like k εμενα με ξεπερνα @caramel_83

Κορίτσια να πεταχτώ σφήνα να πω κι εγώ την εμπειρία μου; Στο πρώτο παιδί προσπαθούσαμε ένα χρόνο. Πήγα στο γυναικολόγο για τακτικό έλεγχο και μου είπε πως επειδή έχω οπίσθια κλίση μήτρας (φυσιολογική παραλλαγή, κανονικά η μήτρα έχει κλίση μπροστά) να κάθομαι μετά την επαφή 20 λεπτά μπρούμυτα και 20 λεπτά ανάσκελα, γιατί μετά τα 20 λεπτά ρευστοποιείται το σπέρμα και τρέχει πιο εύκολα προς τα μέσα. Έμεινα έγκυος τον πρώτο μήνα που το εφάρμοσα. Την δεύτερη φορά αρχίσαμε να προσπαθούμε Δεκέμβριο, όμως επειδή εγώ δεν βιαζόμουν και πολύ να μείνω έγκυος (ήταν πολύ κοντά στο πρώτο), δεν ασχολιόμουν και σηκωνόμουν αμέσως. Κάποια στιγμή ο άντρας μου πρότεινε να εφαρμόσω αυτήν την ξάπλα που είχα κάνει και την πρώτη φορά, την εφάρμοσα στον κύκλο του Μαΐου και σε λίγες μέρες πάλι έγκυος! Φυσικά και τις δύο φορές με επαφές τις γόνιμες μέρες (κάθε μέρα αν γινόταν). Τυχαίο;;;; Δεν νομίζω!

• Μου αρέσει 6

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 1 λεπτό , CME2205 είπε:

Κορίτσια να πεταχτώ σφήνα να πω κι εγώ την εμπειρία μου; Στο πρώτο παιδί προσπαθούσαμε ένα χρόνο. Πήγα στο γυναικολόγο για τακτικό έλεγχο και μου είπε πως επειδή έχω οπίσθια κλίση μήτρας (φυσιολογική παραλλαγή, κανονικά η μήτρα έχει κλίση μπροστά) να κάθομαι μετά την επαφή 20 λεπτά μπρούμυτα και 20 λεπτά ανάσκελα, γιατί μετά τα 20 λεπτά ρευστοποιείται το σπέρμα και τρέχει πιο εύκολα προς τα μέσα. Έμεινα έγκυος τον πρώτο μήνα που το εφάρμοσα. Την δεύτερη φορά αρχίσαμε να προσπαθούμε Δεκέμβριο, όμως επειδή εγώ δεν βιαζόμουν και πολύ να μείνω έγκυος (ήταν πολύ κοντά στο πρώτο), δεν ασχολιόμουν και σηκωνόμουν αμέσως. Κάποια στιγμή ο άντρας μου πρότεινε να εφαρμόσω αυτήν την ξάπλα που είχα κάνει και την πρώτη φορά, την εφάρμοσα στον κύκλο του Μαΐου και σε λίγες μέρες πάλι έγκυος! Φυσικά και τις δύο φορές με επαφές τις γόνιμες μέρες (κάθε μέρα αν γινόταν). Τυχαίο;;;; Δεν νομίζω!

Κι εγώ έχω οπίσθια κάμψη.  Σε καμία από τις δύο εγκυμοσύνες μου δεν έκατσα μπρούμυτα. Σε καμία βασικά δεν έμεινα καν ξαπλωμένη.  Στην 1η  όμως έγινε σε μια στάση που λένε ότι ευνοεί εμάς με την οπισθια κάμψη  (στα 4 :oops: :oops:) μπορεί και σε αυτή εδώ δεν θυμάμαι πάντως σίγουρα σηκώθηκα κατευθείαν.

yplDp3.png

Αρα μπορουμε να πουμε πως το 20λεπτο χρειαζεται η ξαπλα τελικα και οσες εχουν οπισθια κλiση να κανουν και αυτο το κολπο που λεει και η @CME2205

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...