Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 54 λεπτά , Ani ani είπε:

@Ungry girl δεν συμφωνω καθολου με τους ιδιωτικους κ σε Δημοσιους..και στο λεω αυτο γιατι περασα κ απο τις 2 κατηγοριες αλλα και σε μια φιλη μου που παει σε ιδιωτικο κ θα παρει ενα σκασμο λεφτα την πιο σημαντικη στιγμη της γεννας δηλαδη θα λειπει σε ταξιδι..και αυτο το εκανε κ στο πρωτο της παιδι.. δεν ξερω εμενα μ φανηκε καπως

αννη συμφωνω οτι δεν ειναι παντα ετσι ειναι στο τη γιατρο θα πεσεις και εμενα μια γνωστη γεννουσε και δεν ηταν εκει η μαια τη ξεγεννησε..αλλα νομιζω πως στο δημοσιο εχεις και ασχημη μεταχηρηση απο ολο το προσωπικο σου φερονται λες και σου κανουν χαρη λες και δεν πληρωνωνται!

στα δημοσια νοσοκωμεια ειναι ολα χαλια αυτο τουλαχιστβν στην πολη μου ειναι χειροτερο και απο κτηνειατριο και λιγα λεω τα κτηνιατρια της περιοχης μου ειναιι κλασης ανωτερα!

εδω στο νοσοκομειο μας μπορει να πεθανεις απο αγνεια των ιδικευωμενωνκαι τον γιατρων που κοιμουντε στις ευημριες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

αννη συμφωνω οτι δεν ειναι παντα ετσι ειναι στο τη γιατρο θα πεσεις και εμενα μια γνωστη γεννουσε και δεν ηταν εκει η μαια τη ξεγεννησε..αλλα νομιζω πως στο δημοσιο εχεις και ασχημη μεταχηρηση απο ολο το προσωπικο σου φερονται λες και σου κανουν χαρη λες και δεν πληρωνωνται!

στα δημοσια νοσοκωμεια ειναι ολα χαλια αυτο τουλαχιστβν στην πολη μου ειναι χειροτερο και απο κτηνειατριο και λιγα λεω τα κτηνιατρια της περιοχης μου ειναιι κλασης ανωτερα!

εδω στο νοσοκομειο μας μπορει να πεθανεις απο αγνεια των ιδικευωμενωνκαι τον γιατρων που κοιμουντε στις ευημριες

Οκ παω πασο τοτε..κατι περισσοτερο θα ξερεις!

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

κι εγω το βραδυ προτιμω γι άυτο τον λογο γιατι ρε κοριτσια θεωρω οτι να τελειωσει ο αλλς μεσα σου και σε 2 λεπτα εχεις σηκωθει τρεχοντας εχεις ντυθει και φευγεις για δουλεια εεεε πως να το κανουμε δεν μπορει και αυτο το ερημο το σπερμα να κανει κατι, συν οτι εχω διαβασει καπου οτι το σπερμα ξεκιναει δραστηριοτητα μετα απο 30'  δεν ξερω αν ισχυει 

Δεν νομίζω ότι ισχύει ούτε αυτό. Η φύση δεν θα βασιζόταν για τη διαιώνιση του είδους στο αν σηκωνόμαστε μετά το σεξ ή όχι. 

Κι εγώ είμαι υπέρμαχος του κάθε μέρα.  Και ο γιατρός μου επίσης. 

Απλώς επειδή μερικές φορές δεν είναι εφικτό συμβιβάζομαι με το μέρα παρα μέρα. Αλλά με το που δω θετικό, κάθε μέρα. Αν πέσει και σκ δύο φορές. (Γιατί καθημερινές δεν μας φτάνουν οι ώρες χαχα). 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

κι εγω το βραδυ προτιμω γι άυτο τον λογο γιατι ρε κοριτσια θεωρω οτι να τελειωσει ο αλλς μεσα σου και σε 2 λεπτα εχεις σηκωθει τρεχοντας εχεις ντυθει και φευγεις για δουλεια εεεε πως να το κανουμε δεν μπορει και αυτο το ερημο το σπερμα να κανει κατι, συν οτι εχω διαβασει καπου οτι το σπερμα ξεκιναει δραστηριοτητα μετα απο 30'  δεν ξερω αν ισχυει 

Εχεις σταθερο κύκλο? γτ αν καταλαβαινεις την ωορηξια σου , αυτο ειναι πολυ καλο! εγω αν δεν κανω τεστ δεν καταλαβαινω τιποταααααα , περα απο την διαθεση μου για σεξ ...αλλα κ παλι αυτο με μπερδευει κιολας!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 27 λεπτά , elenakii22 είπε:

ενα δραμα ζω..χαχαχα εγω κ η @Vana87

αν θυμαμαι καλα ο πρωτος της ειπε οτι ειδε κ ο δευτερος οχι..

Δε θυμάμαι τη σειρά... Απλα λεω πώς αυτος που μιλησε για κενο σακο ίσως να μην ειχε την εμπειρία να ερμηνεύει σωστά αυτό που έβλεπε... 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Δεν νομίζω ότι ισχύει ούτε αυτό. Η φύση δεν θα βασιζόταν για τη διαιώνιση του είδους στο αν σηκωνόμαστε μετά το σεξ ή όχι. 

Κι εγώ είμαι υπέρμαχος του κάθε μέρα.  Και ο γιατρός μου επίσης. 

Απλώς επειδή μερικές φορές δεν είναι εφικτό συμβιβάζομαι με το μέρα παρα μέρα. Αλλά με το που δω θετικό, κάθε μέρα. Αν πέσει και σκ δύο φορές. (Γιατί καθημερινές δεν μας φτάνουν οι ώρες χαχα). 

Καλα ο καθε γιατρος εκφερει κ αλλη αποψη.  ενας λεει μερα παρα μερα ,  αλλως λεει καθε μερα ... αντε να βρεις ακρη ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

καραμελίτσα και ο ίδιος γιατρος μου είπε.. όχι μόνο βράδυ! και που ξέρεις ότι δεν κάνεις ωορρηξία 4 το πρωί? και ως το βραδυ bye bye ωορρηξια

κάνε 6 το πρωί λεει κανε ότι ώρα ναναι

βεβαια κι εμεις που έχουμε βάρδιες δεν ειναι ευκολο το ξερω

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

πρίν από 59 λεπτά , andrianni είπε:

@Ungry girl μετα απο λίγες μερες πιστευω θα εισαι καλύτερα.κ μετα απο τόση πολύτιμη βοηθεια κ στηριξη που εχεις εδω.δεν ξερω πολλά για το θεμα...αλλά σκεψου οτι ξεκινας απο καπου.σκεψου πόοοσο καιρο το συζητάμε να πας στο γιατρο.πήγαινε κ σε αλλον ενα κ τα συζηταμε παλι.μην αφησεις πολύ καιρο ομως.Αντε απο τα χριστουγεννα να παμε στο 18 να μεινουμε εγκυες.οχι πιο πολύ.κανε κ τις εξετασεις πρωτα κ αν ειναι τις πας στο δευτερο γιατρο...Κανε ενα βημα τη φορα για να φτασεις στο στοχο σου.κ αααν χρειαστει η λαπαρ.πηγαινε στο δημοσιο.

Ποτε πας για τις εξετασεις;

κοιτα η αληθεια ειναι οτι εδω εχω φουλ στιριξη και πως ιδη ισθανομαι καλητερα!

Θελω να πιστευω πως θα βρω δυναμη να συνεχισω!

για χριστουγεννα δεν προλαβενω να μηνω εγυος αλλα αν θελλει ο Θεος θα τα καταφερω καποια στιγμη(λογο νατο παρω αποφαση ενοω)..πρεπει να ειμαι 2 με 3 μερα περιοδου για να παω εχω ακομα 2 βδομαδουλες μεχρι να αδιαθετησω!

Just now, ada32 είπε:

Εχεις σταθερο κύκλο? γτ αν καταλαβαινεις την ωορηξια σου , αυτο ειναι πολυ καλο! εγω αν δεν κανω τεστ δεν καταλαβαινω τιποταααααα , περα απο την διαθεση μου για σεξ ...αλλα κ παλι αυτο με μπερδευει κιολας!

ειχα σταθερο κυκλο μεχρι και πριν 2 χρονια, τωρα θα δω αν θα ειναι παλι, πλεον ειμαι μεταξευ 25-32 αλλα την καταλαβαινω απο υγρα και ενοχλησεις στην κοιλια.

@alina80 ενταξει δικιο εχεις απο την μια αλλα απο την αλλη ειναι και η βαρυτητα στην μεση 

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

ειχα σταθερο κυκλο μεχρι και πριν 2 χρονια, τωρα θα δω αν θα ειναι παλι, πλεον ειμαι μεταξευ 25-32 αλλα την καταλαβαινω απο υγρα και ενοχλησεις στην κοιλια.

@alina80 ενταξει δικιο εχεις απο την μια αλλα απο την αλλη ειναι και η βαρυτητα στην μεση 

να ρε γμτ και όλο θέλω τουαλέτα μετα χαχαχα και δεν κρατιέμαι!! ασε που αν κουνηθώ λίγο τρέχει παντού!

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , alina80 είπε:

Ε και εσύ μην του το λες του ανθρώπου. Απλώς επεδίωξε την επαφή αυτές τις ημέρες. (Και κάποιες άσχετες επίσης, μην γίνει μόνο για την τεκνοποίηση). 

Εγώ πάντως βγάζω πρόγραμμα και τον ενημερώνω εγκαίρως. Του λέω από τότε μέχρι τοτε τουλάχιστον μέρα παρά μέρα. Και μόλις δω θετικό κάθε μέρα. Κανόνισε την πορεία σου και το προγραμμά σου! (Εντάξει το λέω λίγο πιο χαριτωμένα...). 

Κ εγώ κάπως έτσι.κ δεν κολλάει.ίσα ίσα που το εκμεταλλεύεται.Αλλά συμφωνλω με την alina80. Μη του το λες καθολου αφου τον επηρεαζει!

1 ώρα πρίν, caramel_83 είπε:

λοιπον κοριτσια οι εξετασεις μου ειναι ως εξης

tsh 2.15  επεσε

FT4 1.1  τα ιδια

Ινσουλινη 14  ανεβηκε ειχα 10,5

βιταμινη d 29.8  ανεβηκε απο 17,6

Σακχαρο 81  επεσε απο 94

φυλλικο οξυ 2,3 εχω ανεπαρκεια :( 

κοριτσια σιγουρα θα μου δωσει συμπληρωμα φυλλικου αλλα εγω θελω να ρωτησω, το φυλλικο οξυ γνωριζω οτι βοηθαει στο να εχουμε ενα υγιη μωρο ειδικα το πρωτο τριηνο, επηρρεαζει και στην συλληψη? δηλαδη με ελλειψη η συλληψη δυσκολευεται? οπως με αυξημενο θυρεοειδη?

Δεν ξέρω να σου πω για τα υπόλοιπα (και εγώ το Πάσχα που είχα κάνει εξετάσεις είχα tsh 2.15 και έχει γίνει σύλληψη 2 φορές από τότε αλλά μετά ήταν βιοχημικη) αλλά όσον αφορά το φυλλικο εγώ το παίρνω και θα το παίρνω εφ όρου ζωής γτ έχουμε κληρονομικη υψηλή ομοκυστεινη (το ανακαλύψαμε μετά από έμφραγμα της αδερφής μου στα 42) και η παθολογος όπως και η γυναικολόγος μου είπαν ότι πέρα από τα καρδιολογικα θέματα για τα οποία πρέπει να είναι ρυθμισμενη παίζει ρόλο και στην πιθανότητα αποβολης και ρυθμίζεται μόνο με πρόσληψη φυλλικου.... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Papaki@ είπε:

κορίτσια αυτό το μερα παρα μερα δεν ισχύει 

θέλει όλη την ώρα!! ενας γιατρός που δεν ειναι γυναικολόγος μου είπε ότι είναι μαλ.....ιες αυτα με την αποχή για να ειναι πιο καλό, ισα ισα νέες έρευνες δείξανε ότι καλύτερo είναι με την 2η φορά! χιχιχι λέω να το δοκιμάσουμε αυτόν τον μήνα

Τιιιι;;; κ εγώ τον κόβω τον άνθρωπο που μου λέει για δεύτερη για να μη χαλάσει το σπέρμα! Αλλά αυτο δεν θα του το πω!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , caramel_83 είπε:

Δεν έχει να κάνει η βαρύτητα. Όπως μας έλεγαν και στο σχολείο "και ανάποδα να είσαι το φαγητό θα φτάσει στο στομάχι". Κάπως έτσι είναι και αυτό. Καλά και εγώ που τα λέω αυτά προσπαθώ να μην σηκώνομαι μετά. Αλλά ξέρω ότι περισσότερο ψυχολογικό είναι πάρα πραγματικό το θέμα. Οπότε κορίτσια μην κολλάτε. Κάντε σεξ κάθε μέρα ή μέρα παρά μερα, πρωι ή βράδυ, μείνετε ξαπλωμένες, ή σηκωθείτε αμεσως, όπως βολεύει κάθε φορά. Μην αγχωνομαστε και για αυτά!

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Τιιιι;;; κ εγώ τον κόβω τον άνθρωπο που μου λέει για δεύτερη για να μη χαλάσει το σπέρμα! Αλλά αυτο δεν θα του το πω!!!

ρε συ δοκίμασε το μια φορά! τι θα παθεις??

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...