Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , andrianni είπε:

Καλημέρα! Επιτελους διαβασα όλα τα νεα μέχρι στιγμής! @Papaki@ χαίρομαι που σε ξαναέχουμε εδώ κ που είσαι κ πιο αισιόδοξη! Καλή συνέχεια στις προσπάθειες.πιστεύω οτι όντως ειναι καλυτερος ο γιατρός σου, αφού σου προτεινε νέα πράγματα.γιατί αφού εχεις μείνει 2 φορες σημαινει οτι μπορεις πολύ εύκολα κ καπου αλλού ήταν το θέμα! Καλή αναμονή κ συντομα ευχαριστα!

σε ευχαριστώ κοπέλα μου, 

να σου πω την αλήθεια αυτό που με βοήθησε πιο πολύ είναι οτι είμαι πιο ψύχραιμη 

και αν ερθει καλώς να έρθει και αν δεν έρθει δεν πειραζει θα κανω ταξίδια με τον αντρα μου!!

• Μου αρέσει 2

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 23 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@Ungry girl αφου κοριτσι μου λες δεν εχεις λεφτα,  γιατι δε βρισκεις ενα γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο??  Νομιζειςβοι ιδιωτες ειναι καλυτεροι?  Εγω δεν τους εχω καμια εμπιστοσύνη... 

@Dimitr@17 να σαι σιγουρη πως το τελευταίο πραγμα που θα σκεφτοταν ενας γιατρός ειναι μην σε στεναχωρησει... Αν το σκεφτει,  δεν ειναι καλος γιατρος.. Συνεργαζομαι μαζι τους οποτε να ξερεις ενας ΚΑΛΟΣ γιατρος θα σου πει τα πράγματα ως εχουν για να βρεθεί η καλύτερη λύση... Υπομονη για αρχή

ναι θεορω πως σε προσεχουν καλητερα!

πρίν από 12 λεπτά , Ani ani είπε:

Την καλυτερη δουλεια θα κανεις! Παρε ενα αδεσποτακι οπως εγω και θα ασου αλλαξει τη ζωη..θα γεμισει το σπιτι με αγαπη και θα σου φερει κ γουρι να κανει παρεα με το μωρακι σου με το καλο! 

συμφονω ειναι πολυ καλα τα πλασματακια ειχα και μου το εκλεψαν!

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Βρε κορίτσι γιατί έπεσες πάλι; Αν ήταν τα πράγματα έτσι εγώ έπρεπε να φουνταρω από τα 20 μου που ξέρω το πρόβλημα. Και αν όχι τότε θα έπρεπε να φουνταρω στα 30 όταν μετά από το δεύτερο χειρουργείο και για άλλη μια φορά εννιά μήνες τεχνητή εμμηνόπαυση ξανά πάλι εμφανίστηκε η κύστη. Στεναχωρηθηκα, έκλαψα αλλα τώρα εφτά χρόνια μετά είμαι εδώ και προσπαθώ. Και ξέρεις γιατί προσπαθώ; Γιατί ποτέ και τίποτα δεν αποκλείεται. Αρκεί να μην εγκαταλείπουμε. Αν ήταν έτσι ούτε από το κρεβάτι μας το πρωί δεν θα έπρεπε να σηκωνόμαστε. Είσαι μικρή κοπέλα. Συνέχισε τις προσπάθειες, κάνε τις εξετάσεις και πήγαινε σε έναν άλλο γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο να δούμε τι θα σου πει και αυτός. Ένα να ξέρεις όλα γίνονται. Και δεν είναι μόνο αν έχεις χρήματα. Το έχω ξαναπεί για γνωστή, που γιατρός που είδε το βιβλιάριο της για να της γράψει φάρμακα είπε στην κοινή μας φίλη (που είχε πάει ως εξυπηρέτηση) "Αυτή η γυναίκα είναι έγκυος;". 

Η απελπισία μας πιάνει όλους κατά καιρούς και είναι λογικό. Αλλά δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια. Όταν ήσουν μωρό ξέρεις πόσες φορές έπεσες μέχρι να μάθεις να περπατάς; Έμαθες όμως. Και τώρα αν καμιά φορά μπουρδουκλωθεις και πέσεις, σηκώνεσαι και συνεχίζεις. Δεν λες "αυτό ήταν πάει, δεν θα ξαναπερπατησω". Ελπίζω να μην αφησες αυτές τις ημέρες να πάνε χαμένες. Γιατί ότι πρόβλημα και αν έχουμε ή δεν έχουμε σε ότι αφορά τη σύλληψη το μόνο σίγουρο είναι ότι χωρίς σεξ δεν έμεινε έγκυος ποτέ καμία. 

Μικρή κοπέλα είσαι μην σε παίρνει από κάτω. Η ζωή είναι μπροστά σου. 

καλημερα! δεν ξερω σμερα ξυπνησα χειρωτερα απο οτι ημουν χθες ελπιδα αλινακι μου εχω και παντα θα εχω αυτο δεν σημενει πως πρεπει να πεταω και στα συνεφα καποιοι ειναι πιο δυναμικοι χαρακτηρες αλλοι σαν και εμενα αυτη τη στιγμη μπορει και να ειχαν ψαξει να βρουκ και αλλο γιατρο κι ολας..

σε εμενα δεν ειναι ετσι θα προσπαθησω αλλα ειμαι απεσιοδοξη γενικανωμιζω το εχω διξει..απλα γιατι οντως μπορει να μην ειναι να κανω μωρο οκ δεν θα πεθανω κι ολας αλλα δεν μπορω να το παρω και με ελαφρα καρδια!

δεν τις αφησα ειχα επαφη εχθες οπως μου ειπαι και αυτος!

@Dimitr@17 μπορεί ο 1ος γιατρός να μην ειχε "καλο ματι"... Οπως και να χει η χοριακη θα λυσει καθε απορια... Υπομονη... Και να εισαι σιγουρη πως οτι και να γινει στο τελος ειναι για καλο!!! 

cO4Yp3.png

πρίν από 27 λεπτά , Papaki@ είπε:

σε ευχαριστώ κοπέλα μου, 

και αν ερθει καλώς να έρθει και αν δεν έρθει δεν πειραζει θα κανω ταξίδια με τον αντρα μου!!

να σου πω την αληθεια μου, αν και σοβαρη προσπαθεια δεν εχουμε ξεκινησει ακομα απο αυτο τον μηνα λεμε. Παντως κι εμεις ετσι σκεφτομαστε, αν ερθει εχει καλως αν οχι θα κανουμε ταξιδια, ουτε οι πρωτοι ουτε οι τελευταιοι θα ειμαστε χωρις παιδια.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 34 λεπτά , Papaki@ είπε:

σε ευχαριστώ κοπέλα μου, 

Μάλλον όμως θα έχετε κ παρέα στα ταξίδια! Η καλύτερη ψυχολογία βοηθάει.κ έχεις χρόνο ακόμα!

Διαφημίσεις

@Ungry girl δεν συμφωνω καθολου με τους ιδιωτικους κ σε Δημοσιους..και στο λεω αυτο γιατι περασα κ απο τις 2 κατηγοριες αλλα και σε μια φιλη μου που παει σε ιδιωτικο κ θα παρει ενα σκασμο λεφτα την πιο σημαντικη στιγμη της γεννας δηλαδη θα λειπει σε ταξιδι..και αυτο το εκανε κ στο πρωτο της παιδι.. δεν ξερω εμενα μ φανηκε καπως

@Ungry girl μετα απο λίγες μερες πιστευω θα εισαι καλύτερα.κ μετα απο τόση πολύτιμη βοηθεια κ στηριξη που εχεις εδω.δεν ξερω πολλά για το θεμα...αλλά σκεψου οτι ξεκινας απο καπου.σκεψου πόοοσο καιρο το συζητάμε να πας στο γιατρο.πήγαινε κ σε αλλον ενα κ τα συζηταμε παλι.μην αφησεις πολύ καιρο ομως.Αντε απο τα χριστουγεννα να παμε στο 18 να μεινουμε εγκυες.οχι πιο πολύ.κανε κ τις εξετασεις πρωτα κ αν ειναι τις πας στο δευτερο γιατρο...Κανε ενα βημα τη φορα για να φτασεις στο στοχο σου.κ αααν χρειαστει η λαπαρ.πηγαινε στο δημοσιο.

Ποτε πας για τις εξετασεις;

πρίν από 28 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@Dimitr@17 μπορεί ο 1ος γιατρός να μην ειχε "καλο ματι"... Οπως και να χει η χοριακη θα λυσει καθε απορια... Υπομονη... Και να εισαι σιγουρη πως οτι και να γινει στο τελος ειναι για καλο!!! 

Αρα κ εσυ πιστευεις οτι δεν ειδε ασπρη κουκιδα κ οτι μαλλον ειναι αδειος ο σακος..

Κορίτσια όλες αγωνία εχουμε πάντως. Οι εγκυουλες εχουν τα θέματά τους... οι φρεσκοεγκυούλες την αγωνία να συνεχίσουν καλά...@Dimitr@17  κρατα γερα!  Κ εμεις που το παλευουμε ...ας μη το σχολιάσω

πρίν από 49 λεπτά , caramel_83 είπε:

λοιπον κοριτσια οι εξετασεις μου ειναι ως εξης

tsh 2.15  επεσε

FT4 1.1  τα ιδια

Ινσουλινη 14  ανεβηκε ειχα 10,5

βιταμινη d 29.8  ανεβηκε απο 17,6

Σακχαρο 81  επεσε απο 94

φυλλικο οξυ 2,3 εχω ανεπαρκεια :( 

κοριτσια σιγουρα θα μου δωσει συμπληρωμα φυλλικου αλλα εγω θελω να ρωτησω, το φυλλικο οξυ γνωριζω οτι βοηθαει στο να εχουμε ενα υγιη μωρο ειδικα το πρωτο τριηνο, επηρρεαζει και στην συλληψη? δηλαδη με ελλειψη η συλληψη δυσκολευεται? οπως με αυξημενο θυρεοειδη?

Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω αλλά η ελλειψη φυλλικού σίγουρα δεν εμποδίζει. Ρωτα πάντως για το ινοφερτ που εχει φυλλικο, που λέγαμε γιατι βοηθαει κ στην ινσουλίνη κ δρα μαζί με το γκλουκοφαζ. 

Ποτε πας γιατρο να τα δει;

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Αρα κ εσυ πιστευεις οτι δεν ειδε ασπρη κουκιδα κ οτι μαλλον ειναι αδειος ο σακος..

Εγω δεν μπορώ να ξερω τι ειδε και τι δεν ειδε... Εγω λεω οτι μπορει οντως να υπήρχε και κατι και να μην το ειδε λογω ελλειψης εμπειριας ή κακης κρισης... Σε λιγες ωρες θα φανει ποιος γιατρός ειχε δικιο,  αλλα πραγματικά οντας μεσα σ χώρο της υγειας,  δεν πιστεύω πως ο 2ος γιατρός θα σ έδινε ελπίδα ασκοπα 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , andrianni είπε:

Κορίτσια όλες αγωνία εχουμε πάντως. Οι εγκυουλες εχουν τα θέματά τους... οι φρεσκοεγκυούλες την αγωνία να συνεχίσουν καλά...@Dimitr@17  κρατα γερα!  Κ εμεις που το παλευουμε ...ας μη το σχολιάσω

Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω αλλά η ελλειψη φυλλικού σίγουρα δεν εμποδίζει. Ρωτα πάντως για το ινοφερτ που εχει φυλλικο, που λέγαμε γιατι βοηθαει κ στην ινσουλίνη κ δρα μαζί με το γκλουκοφαζ. 

Ποτε πας γιατρο να τα δει;

ναι τωρα διαβασα οτι δεν επηρρεαζει στην συλληψη αλλα στο να ειναι υγιη το μωρο, τα εστειλα με μαιλ και περιμενω να με παρει τηλ οταν μπορεσει αν δεν με παρει μεχρι Παρασκευη θα την παρω εγω, γιατι μου τελειωνουν και τα χαπια.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγω δεν μπορώ να ξερω τι ειδε και τι δεν ειδε... Εγω λεω οτι μπορει οντως να υπήρχε και κατι και να μην το ειδε λογω ελλειψης εμπειριας ή κακης κρισης... Σε λιγες ωρες θα φανει ποιος γιατρός ειχε δικιο,  αλλα πραγματικά οντας μεσα σ χώρο της υγειας,  δεν πιστεύω πως ο 2ος γιατρός θα σ έδινε ελπίδα ασκοπα 

Ναι σιγουρα η εξεταση θα δειξει ποιος ειχε το δικιο και ποιος οχι...αν και θελω να σκεφτομαι θετικα...

• Μου αρέσει 1

22 ώρες πρίν, orianna είπε:

απο το θετικο τεστ θες καποιες ωρες σιγουρα να γινει η ωορρηξια και το ωαριο στη συνεχεια θα μεινει κ αυτο ελευθερο  προς γονιμοποιηση για 12-24 ωρες..γι αυτο μαλλον προλαβατε.. οπως ειπε και η ελενη καλο ειναι σπερμα να υπαρχει μεσα και πριν την ωορρηξια και μολις βγει το θετικο να κανεις προσπαθεια και την επομενη μερα..

Καλημέρα! αχ δικιο εχετε αλλα αν πω στον αντρα μου οτι εχω τεστ ωορηξιας θετικο κ πρεπει να ερθουμε σε επαφη αυτες τις μερες, "κολλαει" κ δεν κανουμε ΤΙΠΟΤΑ! είναι δυνατόν??? δεν ξέρω αν καμια απο σας εχει αναλογη εμπειρια ... αν δεν του το πω μπορει να γινει κ 2 φορες μες την μερα ! η του βάθους η του υψους.. :-P ασε που μου λεει μη κυνηγας μερες , αστο και θα ερθει απο μονο του !!! Θα το φερει ο πελαργος!!! χαχαχαχα

Θα φανει στις 21/10  τι καταφεραμε !

hBuvp3.png    n8xOp2.png

1 hour ago, Ani ani είπε:

Ειδες τι ωραια λοιπον???και εισαι κ 2 μετρα γυναικα! Ευχομαι οτι καλυτερο! 

ενα δραμα ζω..χαχαχα εγω κ η @Vana87

πρίν από 23 λεπτά , anemoni1989 είπε:

αν θυμαμαι καλα ο πρωτος της ειπε οτι ειδε κ ο δευτερος οχι..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...