Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Papaki@ είπε:

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

@Dimitr@17 κοπέλα μου να μας πεις την χοριακή σου και εύχομαι η σύλληψη να έγινε αργά στον κύκλο σου:-D

@Ungry girl είμαστε σίγουροι ότι δεν θα απορροφηθεί η κύστη?

εγώ είχα μια μεγαλούτσικη και ετοιμάστηκα για αφαίρεση με παρακέντηση και στην κλινική μου λεει ο γιατρός για να δούμε μπας και μίκρυνε και είχε γίνει κάτω απο 2 χιλιοστά!

μετά απο 5 ημέρες από την περίοδο μίκρυνε 

Κοριτσακι μου καλημερα εμενα ο γιατρος δεν μου εδωσε εναλακτικες μια μου εδωσε ενδομητριακη κυστη και λαπαροσκόπηση βεβαια δεν ξερω γτ μ ειπαι να κάνω και σαλπιγγογραφια?

Μαλλον αποτι κατάλαβα για να δει αν εχω και καποιο αλλο προβλημα η ειναι μονο η ενδομητρίωση!!

Αλλα αποτι μου ειπαν εδω τα κορίτσια αν ηταν να κανω λαμπαροσκοπηση δεν χριαζεται η σαλπιγγογραφια δεν ξερω τι να.πω και τι να κανω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Ungry girl είπε:

Κοριτσακι μου καλημερα εμενα ο γιατρος δεν μου εδωσε εναλακτικες μια μου εδωσε ενδομητριακη κυστη και λαπαροσκόπηση βεβαια δεν ξερω γτ μ ειπαι να κάνω και σαλπιγγογραφια?

Μαλλον αποτι κατάλαβα για να δει αν εχω και καποιο αλλο προβλημα η ειναι μονο η ενδομητρίωση!!

Αλλα αποτι μου ειπαν εδω τα κορίτσια αν ηταν να κανω λαμπαροσκοπηση δεν χριαζεται η σαλπιγγογραφια δεν ξερω τι να.πω και τι να κανω

βρε κορίτσι μου γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ να τον ρωτήσεις αυτά τα πράγματα?

2rxqp3.png

πρίν από 20 λεπτά , Vana87 είπε:

Ναι αλλα εισαι 16 και εβδομαδες. Εγω ειμαι 7. Χααχαχα! Τραγικο!

ναι αλλα κατι θα εχω παρει ακομα!!!μια κοπέλα που ειχαμε παει για καφε οταν ημουν στην 9η αυτη ηταν 18η κ ειχε παρει 10!!!!!!!!

πρίν από 20 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Πόσα κιλά εισαι; ύψος; ρε συ κι εγώ στην κόρη μου πολύ λίγα είχα πάρει και τα έχασα με το που γέννησα.  Εδώ ενώ ΔΕΝ τρώω γιατί δεν έχω όρεξη  (τρώω μια φορά το μεσημέρι) δεν τσιμπολογαω ούτε τρώω γλυκά ψωμιά κτλ είμαι πρησμενη.  Νιώθω χοντρή.  Το παντελόνι μου χθες όταν μπήκα στο αμάξι,  ξεκουμπωσα το κουμπί  (που στην κόρη μου το έκανα στον 9 γιατί μου χωρούσαν και τα παντελόνια καθώς είχα μικρή κοιλια) πόσα έχεις παρει; 17 εβδομάδες εισαι; έχεις κάνει κοιλια;

μεχρι πριν 10 μερες ημουν 62κιλα 1.72...ναι θα μπω σε 2 μερεε 17η..εγω παντελονια αλλαξα απο την αρχη γτ εκλεινανα αλλα ενιωθα να με πιεζουν..ειναι κ xs ολα που να τα βαλω...τα φορουσα πολυ στενα τα παντελονια..

πρίν από 19 λεπτά , Ani ani είπε:

Νομιζω @elenakii22 μου οτι το οτι σταματησες την γυμναστικη σε κανει να νομιζεις οτι θα γινεις τοση κ αλλη τοση..Ομως σκεψου το αναποδα.. Οταν ενα σωμα ειναι γυμνασμενο..μετα την εγκυμοσυνη επανερχεται πιο ευκολα και ειμαι σιγουρη πως κ εσυ θα ξεκλεβεις λιγο χρονο για να ξεκινησεις οσο πιο συντομα μπορεσεις αφου γεννησεις

ναι αυτο νομιζω!!!εννοείτε οτι θα βρω χρονο,εχω πει ηδη στον πατέρα μου οτι θα το κρατάει 1 ωρα το βραδυ(η μανα μου ερχεται γυμναστηριο μαζι μου)

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Dimitr@17 ό 2ος γιατρός είδε ή δεν είδε εμβρυακα στοιχεία; σου έδωσε σαν απάντηση "νομίζω πως δεν βλέπω εμβρυο;" Αν ναι τραγική απάντηση...

Ειπε οτι θα επρεπε να δει εμβυακα στοιχεια αλλα δεν βλεπει κ οτι ειναι μεγαλυτερη πιθανοτητα να εγινε κατι κ να.σταματησε η κυηση κ βλεπει μονο σακο κ πολυ μικρη η πιθανοτητα να ειναι λογω καθυστερημενης συλληψης

πρίν από 2 λεπτά , Papaki@ είπε:

βρε κορίτσι μου γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ να τον ρωτήσεις αυτά τα πράγματα?

Ποια πραγματα δεν εχω θάρρος εχθες πηγα πρωτη φορα δεν θελω να τον κουράσω τον άνθρωπο!

Το θέμα για μενα κατά πασα πιθανοτητα εχει τελειωσει δεν νωμιζω πως μπορω να κανω λαμπαροσκοπηση χωρις αυτη εγκυος δεν μπορω να.μηνω οπότε μαλλον θα παρω ενα σκυλακι!! Χαχα

Διαφημίσεις

Just now, Ungry girl είπε:

Ποια πραγματα δεν εχω θάρρος εχθες πηγα πρωτη φορα δεν θελω να τον κουράσω τον άνθρωπο!

Το θέμα για μενα κατά πασα πιθανοτητα εχει τελειωσει δεν νωμιζω πως μπορω να κανω λαμπαροσκοπηση χωρις αυτη εγκυος δεν μπορω να.μηνω οπότε μαλλον θα παρω ενα σκυλακι!! Χαχα

μήπως είσαι λίγο υπερβολική? αυτό ξεπερνιέται βρε κοπέλα μου αλίμονο αν τα παρατούσαμε όλες 

πάρε σκυλάκι και να δεις ότι θα κάνει παρέα με το μωράκι σου!! 

πάρε τηλ μην ντρεπεσαι! και πες του γιατρέ συγγνώμη αλλά από το άγχος μου δεν κατάλαβα μερικά πράγματα...

2rxqp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

μπορεις να παρεις και απο αλλον γιατρο μια γνωμη :) 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Papaki@ είπε:

μήπως είσαι λίγο υπερβολική? αυτό ξεπερνιέται βρε κοπέλα μου αλίμονο αν τα παρατούσαμε όλες 

πάρε τηλ μην ντρεπεσαι! και πες του γιατρέ συγγνώμη αλλά από το άγχος μου δεν κατάλαβα μερικά πράγματα...

Πως υπερβολικη!!

Αφου ουτε λευτα εχω και φοβαμαι!

Ειμαι πολυ μπερδεμενη ακομα μου εκοψε τα φτερα οταν μου ειπαι οτι δεν εχω ελπιδα!

Θα παω να.κανω τς ορμονολογικες και θα ξανα παω ουτος η αλλος και για τη σαλπιγγογραφια και θα τον ξανα ρωτησω

Just now, caramel_83 είπε:

μπορεις να παρεις και απο αλλον γιατρο μια γνωμη :) 

Ναι καραμελακι μου θα παω σιγουρα για ακομα.μια γνωμη δεν θα παω ντουγρου για επέμβαση!ευχαριστω

@Ungry girl αφου κοριτσι μου λες δεν εχεις λεφτα,  γιατι δε βρισκεις ενα γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο??  Νομιζειςβοι ιδιωτες ειναι καλυτεροι?  Εγω δεν τους εχω καμια εμπιστοσύνη... 

@Dimitr@17 να σαι σιγουρη πως το τελευταίο πραγμα που θα σκεφτοταν ενας γιατρός ειναι μην σε στεναχωρησει... Αν το σκεφτει,  δεν ειναι καλος γιατρος.. Συνεργαζομαι μαζι τους οποτε να ξερεις ενας ΚΑΛΟΣ γιατρος θα σου πει τα πράγματα ως εχουν για να βρεθεί η καλύτερη λύση... Υπομονη για αρχή

cO4Yp3.png

πρίν από 32 λεπτά , elenakii22 είπε:

ναι αλλα κατι θα εχω παρει ακομα!!!μια κοπέλα που ειχαμε παει για καφε οταν ημουν στην 9η αυτη ηταν 18η κ ειχε παρει 10!!!!!!!!

μεχρι πριν 10 μερες ημουν 62κιλα 1.72...ναι θα μπω σε 2 μερεε 17η..εγω παντελονια αλλαξα απο την αρχη γτ εκλεινανα αλλα ενιωθα να με πιεζουν..ειναι κ xs ολα που να τα βαλω...τα φορουσα πολυ στενα τα παντελονια..

ναι αυτο νομιζω!!!εννοείτε οτι θα βρω χρονο,εχω πει ηδη στον πατέρα μου οτι θα το κρατάει 1 ωρα το βραδυ(η μανα μου ερχεται γυμναστηριο μαζι μου)

Ειδες τι ωραια λοιπον???και εισαι κ 2 μετρα γυναικα! Ευχομαι οτι καλυτερο! 

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@Ungry girl αφου κοριτσι μου λες δεν εχεις λεφτα,  γιατι δε βρισκεις ενα γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο??  Νομιζειςβοι ιδιωτες ειναι καλυτεροι?  Εγω δεν τους εχω καμια εμπιστοσύνη... 

@Dimitr@17 να σαι σιγουρη πως το τελευταίο πραγμα που θα σκεφτοταν ενας γιατρός ειναι μην σε στεναχωρησει... Αν το σκεφτει,  δεν ειναι καλος γιατρος.. Συνεργαζομαι μαζι τους οποτε να ξερεις ενας ΚΑΛΟΣ γιατρος θα σου πει τα πράγματα ως εχουν για να βρεθεί η καλύτερη λύση... Υπομονη για αρχή

Απλα εχω την απορια..πως γινεται ο ενας να βλεπει κ ο αλλος οχι??και να πεις οτιημουν μονη μου μεσα κ τα βγαζω απο το μυαλο μ ..και τις δυο φορες ειχα το αγορι μ μεσα..

πρίν από 23 λεπτά , Papaki@ είπε:

Καλημέρα! Επιτελους διαβασα όλα τα νεα μέχρι στιγμής! @Papaki@ χαίρομαι που σε ξαναέχουμε εδώ κ που είσαι κ πιο αισιόδοξη! Καλή συνέχεια στις προσπάθειες.πιστεύω οτι όντως ειναι καλυτερος ο γιατρός σου, αφού σου προτεινε νέα πράγματα.γιατί αφού εχεις μείνει 2 φορες σημαινει οτι μπορεις πολύ εύκολα κ καπου αλλού ήταν το θέμα! Καλή αναμονή κ συντομα ευχαριστα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , Ungry girl είπε:

Την καλυτερη δουλεια θα κανεις! Παρε ενα αδεσποτακι οπως εγω και θα ασου αλλαξει τη ζωη..θα γεμισει το σπιτι με αγαπη και θα σου φερει κ γουρι να κανει παρεα με το μωρακι σου με το καλο! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , Ungry girl είπε:

Βρε κορίτσι γιατί έπεσες πάλι; Αν ήταν τα πράγματα έτσι εγώ έπρεπε να φουνταρω από τα 20 μου που ξέρω το πρόβλημα. Και αν όχι τότε θα έπρεπε να φουνταρω στα 30 όταν μετά από το δεύτερο χειρουργείο και για άλλη μια φορά εννιά μήνες τεχνητή εμμηνόπαυση ξανά πάλι εμφανίστηκε η κύστη. Στεναχωρηθηκα, έκλαψα αλλα τώρα εφτά χρόνια μετά είμαι εδώ και προσπαθώ. Και ξέρεις γιατί προσπαθώ; Γιατί ποτέ και τίποτα δεν αποκλείεται. Αρκεί να μην εγκαταλείπουμε. Αν ήταν έτσι ούτε από το κρεβάτι μας το πρωί δεν θα έπρεπε να σηκωνόμαστε. Είσαι μικρή κοπέλα. Συνέχισε τις προσπάθειες, κάνε τις εξετάσεις και πήγαινε σε έναν άλλο γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο να δούμε τι θα σου πει και αυτός. Ένα να ξέρεις όλα γίνονται. Και δεν είναι μόνο αν έχεις χρήματα. Το έχω ξαναπεί για γνωστή, που γιατρός που είδε το βιβλιάριο της για να της γράψει φάρμακα είπε στην κοινή μας φίλη (που είχε πάει ως εξυπηρέτηση) "Αυτή η γυναίκα είναι έγκυος;". 

Η απελπισία μας πιάνει όλους κατά καιρούς και είναι λογικό. Αλλά δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια. Όταν ήσουν μωρό ξέρεις πόσες φορές έπεσες μέχρι να μάθεις να περπατάς; Έμαθες όμως. Και τώρα αν καμιά φορά μπουρδουκλωθεις και πέσεις, σηκώνεσαι και συνεχίζεις. Δεν λες "αυτό ήταν πάει, δεν θα ξαναπερπατησω". Ελπίζω να μην αφησες αυτές τις ημέρες να πάνε χαμένες. Γιατί ότι πρόβλημα και αν έχουμε ή δεν έχουμε σε ότι αφορά τη σύλληψη το μόνο σίγουρο είναι ότι χωρίς σεξ δεν έμεινε έγκυος ποτέ καμία. 

Μικρή κοπέλα είσαι μην σε παίρνει από κάτω. Η ζωή είναι μπροστά σου. 

• Μου αρέσει 3

λοιπον κοριτσια οι εξετασεις μου ειναι ως εξης

tsh 2.15  επεσε

FT4 1.1  τα ιδια

Ινσουλινη 14  ανεβηκε ειχα 10,5

βιταμινη d 29.8  ανεβηκε απο 17,6

Σακχαρο 81  επεσε απο 94

φυλλικο οξυ 2,3 εχω ανεπαρκεια :( 

κοριτσια σιγουρα θα μου δωσει συμπληρωμα φυλλικου αλλα εγω θελω να ρωτησω, το φυλλικο οξυ γνωριζω οτι βοηθαει στο να εχουμε ενα υγιη μωρο ειδικα το πρωτο τριηνο, επηρρεαζει και στην συλληψη? δηλαδη με ελλειψη η συλληψη δυσκολευεται? οπως με αυξημενο θυρεοειδη?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...